"מדקיפ מהר!" אגיד למדקיפ.ניר
אתה רואה אבן גדולה ואתה מסתתר מאחוריה עם מדקיפ שלך.אתה מסתתר שם ומחפש פוקימונים או מאמנים.לפתע מולך עובר פוקימון ציפור עם נוצות אדומות.אתה מזהה שזה אקן.אקן עף במהירות גבוה וכמעט נלם משדה הראיה שלך
אני רץ מהר ביחד אם מדקיפ, אחרי האקן ולבסוף אני אומר למדקיפ:
"מדקיפ קפוץ ומכת זנב שתשטח אותו על הרצפה! ואז בועות כדי לגמור אותו."
לוקאס
אצה מודה לפרופסור אוק על צ'ימצ'אר ואתה יוצא מן המעבדה שלו.אתה מוציא את צ'ימצ'אר שלך מהפוכדור שלך.לפתע ריח נעים אתה מריח וגם צ'ימצ'אר שלך.צ'ימצ'אר רץ בעבקבות הריח הנעים אל דרך 1.צ'ימצ'אר כבר נעלם משדה הראיה שלך
ניר
אתה ומדקיפ רצים מהר אחרי אקן כדי להשיג אותו.לבסוף אתם משיגים אותו.מדקיפ קופץ לאויר ומשתמש במכת זנב על אקן.אקן מתחמק מן מכת הזנב של מדקיפ בקלילות.מדקיפ נוחת על האדמה ויורה בועות שפוגעות באקן.אקן משתמש בבמתקפת כנף על מדקיפ שלך
אייס
דלת המעבדה נפתחת ומולך עומד פרופסור בירץ.בירץ' אומר לך"תיכנס אייס" אתה נכנכס למעבדה ובירץ' טורק את דלת המעבדה.בירץ' אומר לך"נו אייס החלת באיזה פוקימון תבחר והוא היה השותף שלך למסע שלך במחוז העשב?"
איתי
הילד עונה לך"בשמחה"אתה זורק את הפוכדור של פילאפ וטורצ'יק שלך.טורצ'יק ופיפלאפ יוצאים לקרב.הנער אומר לך"שמי אליר.אני מבין שהתחלתי שלך הוא פילאפ.שלי טוטודיל.צאו טוטודיל ואודיש לקרב..תרצה להתחיל"אליר מוציא את טוטודיל ואת אודיש לקרב![]()
![]()
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"מדקיפ!" אגיד למדקיפ "זה התכסיס!"ניר
אתה ומדקיפ רצים מהר אחרי אקן כדי להשיג אותו.לבסוף אתם משיגים אותו.מדקיפ קופץ לאויר ומשתמש במכת זנב על אקן.אקן מתחמק מן מכת הזנב של מדקיפ בקלילות.מדקיפ נוחת על האדמה ויורה בועות שפוגעות באקן.אקן משתמש בבמתקפת כנף על מדקיפ שלך
תעמוד במקום, ותשגר בועות מתוך האדמה- שיצא בוץ.
כלומר, שתעשה פצצת בוץ שיפגעו בכנפיים של אקן ויגרמו לו לפול!.
ולאחר זאת, רוץ וקח תנופה, תשמתמש במכת זנב כדי לטוס למעלה, ואז תגמור אותו בדחיפה מכל התנופה
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
תומר
אתה מתרשם מהטירה ונכנכס אליה.תום אומר לך"המטרות שפגשת מקודם הם הכניסה לממלכת האדמה.גדי לצאת מהמלכה תצטרך להביס אותי בקרב 1 על 1.אם תפסיד תשאר פה יום ואז תילחם נגד שוב.כך הלאה עדשתנצח אותי.מובן לך?"
סטיבן
סנייבי מתחמק בקלות מן האקדח המים של מדקיפ.סניבי משתמש בהצלפת גפן על מדקיפ.הגפנים של סניבי תופסים את מדקיפ.סניבי מעיף את מדקיפ בחוזקה רבה.מדקיפ נפגע קשה.מדקיפ יורה פצצת בוץ על סנייבי שלך
ניר
מדקיפ מתחמק ממכת הכנף של אקן.מדקיפ עומדבמקום ואז מן האדמה יורה בועות וכך נוצרים פצצות בוץ.פצצות הבוץ פוגעות באקן.אקן נופל על האדמה.מדקיפ לוקח תנופה ומכה את אקן במכת זנב אדירה.אקן נפגע אך מתאושש מהר.אקן תוקף בהתקפה מהירה
איתי
טורצ'יק יורה גחלת על אודיש.טוטודיל מגן על אודיש וסופג את הגחלת.פיפלאפ משתמש במתקפת ניקור.אודיש מגן על טודיל וסופג את הניקור.טוטודיל יורה אקדח מים על טורצ'יק שלך.אודיש שולח עלי טער על פיפלאפ שלך
אייס
בירץ' אומר לך"אוקי."בירץ' הולך אל שולחן שעליו מונחים 5 פוכדורים ולוקח את הפוכדור האמצעי.הוא לוקח מתוך כיסו 5 פוכדורים ופוקידע.הוא ניגשאליך ומגיש לך את כל החפצים.בירץ' אומר לך"בתוך הפוכדור נמצא צ'יקו שלך.בהצלחה במסע שלך"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני מסתכל על אקן ומוציא פוקדור, אני אוחז בו ביד שלי ואומר לאקן:ניר
מדקיפ מתחמק ממכת הכנף של אקן.מדקיפ עומדבמקום ואז מן האדמה יורה בועות וכך נוצרים פצצות בוץ.פצצות הבוץ פוגעות באקן.אקן נופל על האדמה.מדקיפ לוקח תנופה ומכה את אקן במכת זנב אדירה.אקן נפגע אך מתאושש מהר.אקן תוקף בהתקפה מהירה
"חבל לך, אני יכול לפתח אותך."
אני אומר למדקיפ: "קפוץ לו על הגב, ותנשך אותו בצוואר-תפיל אותו. לאחר זאת שב עליו שלא יכול לעשות כל תזוזה, ולאחר זאת תעשה בועה אחת גדולה על הראש שלו כדי שלא יוכל לנשום, והיה חייב להכנע\לא יוכל להלחם."
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)