איתי
גיבל משתמש בחפירה.הוא חופר בור מהר מאוד ואז נכנס אליו.כך גיבל מתחמק מהקרן הקרח של גלסיון.גיבל יוצא מהבור ותוקף בשבירת לבנים את גלסיון.גלסיון לא מצליח להתחמק מן שבירת הלבנים של גיבל ונפגע.גליסון משתמש ברוח קרה על גיבל
לוק
האיש אומר לך"אל תדאג אתה תזכור הבסליק נמצא בדרך 2 אחרי העיר סנוי.תחפש טוב מאוד ותמצא אותו.רק תזהר מהארס שלו הוא רעיל מאוד ותוכל להירג במקום.אתה יוצא מהשוק השחור וחוזר לעיר סנוי.מהעיר סנוי אתה הולך לדרך 2.כשאתה מגיע לדרך 2 אתה שומע קול של חיה שעומדת להתקרב אליך
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני מוציא את מדקיפ ואומר לו: "בועות לתוך הפה של אלקטרודמאסטר. הבועות יחזקו את הזרם החשמלי שלו עד שהוא יתפוצץ, ואז הכוח שלו ילכד את עצמו!."ניר
מאמאסווין מגן נעל ארקנין מפני הקרנים האדומות.הוא משתמש בניבים שלו כדי להעיף את הקרניים האדומות אל האלקטודמאסטר.וזה מצליח למאמאסווין.הקרניים האדומות חוזרות לאלקטרודמאסטר אך הם לא עושות להם כלום.האלקטרודמאסטר משתמשים שוב בלכידת על ושולחים קרן אדומה לעבר מאמאסווין.
"יש!יש לי תג ראשון!" אומר ואלך למרכז הפוקימונים הקרוב כדי לרפא את הפוקימונים שלי.ברוס
אתה מחזיר את אוושאט לפוכדור שלו.ג'ק אומר לך.מכיוון שרק הרגע הפכתי למנהיג מכון.אז אין לי תגים אצלי.אבל תיקח מהשופט את תג מכון האבן שהיה שייך לרוקר.".השופט ניגש אליך ואומר לך"הנה תג מכון האבן של רוקר.קח אותו".השופט מגיש לך את תג מכון האבן
NYO HO HO BITCH
אייס
מצטער איכשהו אני כותב במקום סאלי אליס
צי'קו משתמש במסך מראה שמגן עליו מפני הניב האש של צ'ארמיליון.לאחר מכן צ'יקו משתמש בגפן מצליפה על צ'ארמיליון.צ'ארמיליון לא מצליח להתחמק מן הגפן המצליפה של צ'יקו ונפגע קשה.צ'ארמיליון מתאושש מהפגיעה שספג ומשתמש בנשיכה על צ'יקו
תומר
אקן וסניזל מתחמקים מהאס האוירי של פיג'יוט זומבי.אתה מוציא את צ'ארמיליון לקרב.צ'ארמיליון משתמש באגרוף חשמל על פיג'יוט זומבי.האגרוף החשמל פוגע בהם אך בקושי מזיז להם.סניזל משתמש בכדור צל על אחד מהם.אקן משתמש במתקפה מהירה על השני.שני הפיג'יוט זומבי מתחמקים ותוקפים במפולת סלעים
לוק
אתה יורה פיצוץ מהבצוקת באנקאי שלך.הפיצוץ פוגע ביצור.לאחר שהעשן נפגע אתה רואה שזה אכן בסליק אך הוא יוצא מהפיצוץ ללא כול פגע.בסליק משתמש בעוקץ רעל עליך
ברוס
אתה נרגש שהשגת את התג הראשון שלך.אתה יורד מהבמה והולך אל מרכז הפוקימונים של העיר.תוך חצי דקהאתה מגיע למרכז הפוקימונים.אתה נכנכס אליו והולך לדלפק.שם האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים שלך
ניר
מאמאסווין לא מצליח לתחמקמהקרן האור הדומה.הקרן האור שאובת אותו לתוך אחד האלקטרודמאסטר.מאמאסווין נכנכס לתוכו ואז שתי שניות אחר כך יוצא מימנו מעולף לגמרי.אתה מוציא את מדקיפ.מדקיפ יורה בועות אליהם.אך הם מתחמקים מן הבועות בקלות רבה
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אני מחזיר את מאמאסווין בדאגה ואז אני אומר: "מדקיפ, מה שלא הולך בכוח, הולך בעוד יותר כוח!. עכשיו עליית מפלים כדי לפגוע בכולם!"ניר
מאמאסווין לא מצליח לתחמקמהקרן האור הדומה.הקרן האור שאובת אותו לתוך אחד האלקטרודמאסטר.מאמאסווין נכנכס לתוכו ואז שתי שניות אחר כך יוצא מימנו מעולף לגמרי.אתה מוציא את מדקיפ.מדקיפ יורה בועות אליהם.אך הם מתחמקים מן הבועות בקלות רבה
[QUOTE=שלושה מחוזות;981762]תומר
אקן וסניזל מתחמקים מהאס האוירי של פיג'יוט זומבי.אתה מוציא את צ'ארמיליון לקרב.צ'ארמיליון משתמש באגרוף חשמל על פיג'יוט זומבי.האגרוף החשמל פוגע בהם אך בקושי מזיז להם.סניזל משתמש בכדור צל על אחד מהם.אקן משתמש במתקפה מהירה על השני.שני הפיג'יוט זומבי מתחמקים ותוקפים במפולת סלעים
[COLOR=Red][B]
"צראמליון וסניזל תתחמקו"אני אומר ואז אוסיף:"אקן תעוף אל הבריכה ואז שהפיג'וטים קרובים אליך תתחמק וצראמליון תעשה אגרוף חשמל שהפיג'וטים בתוך המים"
ברוס
אתה מודה לאחות ג'וי שריפתא לך את הפוקימונים שלך.אתה יוצא מהמרכז וממשיך בדרכך.כשאתה הולך אתה רועה עשן כבד מגיע ממקום כולשהו.אתה ממשיך ללכת ורואה את המקדש של העיר בונה.אתה מבחין שמן המקדש יוצא העשן.ואנשים מובהלים בורחים מהמקדש
אייס
סבבה
צ'יקו מנסה לשגר עלים מסוחררים מגופו וזה מצליח לצ'יקו.צ'יקו למד עלי טער.העלי הטער של צ'יקו עפים אל צ'ארמיליון.והם פוגעים בו ולא נותנים לו להשתמש במתקפת נשיכה.צ'ארמיליון נפגע מזה.סאלי אומרת "צ'ארמיליון תשתמש בניב אש"צ'ארמיליון משתמש בניב אש
תומר
צ'ארמיליון סניזל ואקן מתחמקים מהאבנים החדות שמעיפים אליהם.אקן עף אל המים הפיג'יוט זומבים עפים אל.אקן במהירוץ עף מהמקום.צ'ארמילין משתמש באגרוף חשמל על הפיג'יוט זומבים.הם נפגעים ונופלים למי הריכה.גם צ'ארמיליון נופל לבריכה.
ניר
אתה מחזיר את מאמאסווין לפוכדור שלו.מדקיפ משתמש בעלית מפלים על האלקטרודמאסטר.לפתע כול החדר מוצף במלא מים בעקבות עלית המפלים של מדקיפ.העלית המפלים פוגעת באלקטרודמאסטר.אתה מבחין שאלקטרודמאסטר משתמשים בפיצוץ ונעלמים מהמקום.וכול השאר משתמשים במכת ברק.אם זה יפגע במים היה אסון כבד
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)