Pokemon GO
עמוד 51 מתוך 203 ראשוןראשון ... 41495051525361101151 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 751 עד 765 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מחזיר את מאמאסווין לפוכדור שלו.מדקיפ משתמש בעלית מפלים על האלקטרודמאסטר.לפתע כול החדר מוצף במלא מים בעקבות עלית המפלים של מדקיפ.העלית המפלים פוגעת באלקטרודמאסטר.אתה מבחין שאלקטרודמאסטר משתמשים בפיצוץ ונעלמים מהמקום.וכול השאר משתמשים במכת ברק.אם זה יפגע במים היה אסון כבד
    אני מוציא שוב את מאמאסווין ואומר לו: ""תחסום את הברק!"

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ניר
    אתה מוציא את מאמאסווין מהפוכדור שלו.נראה שמאמאסווין חזר לעצמו.הוא רץ במים לעעבר מכת הברק.הוא חוסם בגופו את מכת הברק.מכת הברק לא משפיעה עליו מכיון שהוא סוג אדמה.האלקטרודמאסטר נצמדים אל מאמאסווין ומשתמשים במתקפת פיצוץ עליו

תומר
    אתה מחזיר מהר את צ'ארמיליון לפוכדור שלך שלא יפגע.סניזל מנסה רוח קרה אך לא מצליח.הוא עובר להשתמש ברסיסי קרח על המים.רסיסי הקרח מקפיאים חלק מהמים.אחד מן הפיג'יוט זומבי יוצא מהמים.והשני לא יוצא.אתה מבין שהשני טבע במי הבריכה.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מוציא את מאמאסווין מהפוכדור שלו.נראה שמאמאסווין חזר לעצמו.הוא רץ במים לעעבר מכת הברק.הוא חוסם בגופו את מכת הברק.מכת הברק לא משפיעה עליו מכיון שהוא סוג אדמה.האלקטרודמאסטר נצמדים אל מאמאסווין ומשתמשים במתקפת פיצוץ עליו
    אני צוחק על מתקפת הפיצוץ מאומר: "להרחיק אותם עם רסיסי קרח וגם להצמיד אותם אחד לשני עם זה שהפיצוץ יפוצץ אותם!"

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    [B][COLOR="Blue"]תומר
    אתה מחזיר מהר את צ'ארמיליון לפוכדור שלך שלא יפגע.סניזל מנסה רוח קרה אך לא מצליח.הוא עובר להשתמש ברסיסי קרח על המים.רסיסי הקרח מקפיאים חלק מהמים.אחד מן הפיג'יוט זומבי יוצא מהמים.והשני לא יוצא.אתה מבין שהשני טבע במי הבריכה.
    אני אוציא את צראמנדר ואגיד לו לסניזל:"תעשו שילוב של אגרוף חשמל,כדור אופל,שיסוע לילה וגחלת בכול הכוח!"
    ואז אנסה לזרוק פוקדור על הפיג'וט הזומבי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה מוציא את צ'ארמנדאר החוצה.צ'ארמנדאר וסניזל משתמשים בשילוב מתקפות אגרוף חשמל,כדור אופל,שיסוע לילה וגחלת.הם משלבים את 4 המתקפות האלו יחד למתקפה אחת ואדירה.פיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק מן השילוב הקטלני הזה ונפגע קשה.אתה זורק אלי פוכדור.פיג'יוט זומבי מעיף עם כנפיו את הפוכדור אליך

ניר
    מאמאסווין משתמש ברסיסי קרח כדי להצמיד אותם ולהרחיק אותם.לבסוף הם משתמשים בפיצוץ שפוגע רק בהם ובמאמאסווין לא פוגע.הפיצוץ גורם להם לעוף למעלה אל התקרה ולמות.אתה כבר לא רואה זכר לאלקטרודהמאסטר האלו.כולם נעלמו מהקרב שלכם

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מוציא את צ'ארמנדאר החוצה.צ'ארמנדאר וסניזל משתמשים בשילוב מתקפות אגרוף חשמל,כדור אופל,שיסוע לילה וגחלת.הם משלבים את 4 המתקפות האלו יחד למתקפה אחת ואדירה.פיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק מן השילוב הקטלני הזה ונפגע קשה.אתה זורק אלי פוכדור.פיג'יוט זומבי מעיף עם כנפיו את הפוכדור אליך

[/COLOR][/B]
    אני אקח את הפוקדור שהוא העיף ואשים בכיס.
    אני אומר:"אקן תבוא מאחוריו ותעשה מתקפת כנף ואז צראמנדר וסניזל תעשו את השילוב האדיר של אגרוף חשמל,כדור אופל,שיסוע לילה וגחלת בכול הכוח!"

7. משתמש מנוסה
    ניר
    מאמאסווין משתמש ברסיסי קרח כדי להצמיד אותם ולהרחיק אותם.לבסוף הם משתמשים בפיצוץ שפוגע רק בהם ובמאמאסווין לא פוגע.הפיצוץ גורם להם לעוף למעלה אל התקרה ולמות.אתה כבר לא רואה זכר לאלקטרודהמאסטר האלו.כולם נעלמו מהקרב שלכם
    "יאסו!" אני צועק למאמאסווין
    לאחר מכן אני חושב לעצמי 'אם האלקטרומאסטר היו בפוקדור מאסטר,והם יצאו מפוקדור, אז זה אומר שהם הפסידו הם נתפסו מידית בתוך הפוקדור!' אני הולך במהירות ומחפש פוקדורי מאסטר.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    תארויה שגויה
    אתה צועק למאמאסווין יאסו.לאחר שאתה צועק לו אתה חושב על תאוריה בקשר לאלקטרודמאסטר.אתה מתחיל לחפש בחדר פוכדורים של מאסטר בולים.אתה מחפש ומחפש ולא מוצא.לפתע אתה רואה דלת שלידה יש מספרים מאפס עד 9.הדלת מובילה לחדר הבא

תומר
    אתה ניגש אל הפוכדור שפיג'יוט זומבי העיף אליך ושם אותו בכיסך.אקן בא אחרי פיג'יוט ותוקף אותו במתקפת כנף.צ'ארמיליון וסניזל משלבים את אגרוף חשמל.כדור צל,שיסוע לילה וגחלת למתקפה אחת ותוקפים את פיג'יוט זומבי.פיג'יוט זומבי מתחמק מהתקפות האלו באמצעות צוות כפול.נותרו עוד 2 כפילים של פיג'יוט זומבי אחד מהם אמיתי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    ניר
    תארויה שגויה
    אתה צועק למאמאסווין יאסו.לאחר שאתה צועק לו אתה חושב על תאוריה בקשר לאלקטרודמאסטר.אתה מתחיל לחפש בחדר פוכדורים של מאסטר בולים.אתה מחפש ומחפש ולא מוצא.לפתע אתה רואה דלת שלידה יש מספרים מאפס עד 9.הדלת מובילה לחדר הבא
    זה ממש הגיוני, לא?
    -------------------------
    אני מסתכל על הכפרתורים ואז מתחיל ללחוץ על 9 בלי הרף, לאחר מכן אני אומר למאמאסווין: "סופר כוח על הדלת!"

10. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Blue"]
    תומר
    אתה ניגש אל הפוכדור שפיג'יוט זומבי העיף אליך ושם אותו בכיסך.אקן בא אחרי פיג'יוט ותוקף אותו במתקפת כנף.צ'ארמיליון וסניזל משלבים את אגרוף חשמל.כדור צל,שיסוע לילה וגחלת למתקפה אחת ותוקפים את פיג'יוט זומבי.פיג'יוט זומבי מתחמק מהתקפות האלו באמצעות צוות כפול.נותרו עוד 2 כפילים של פיג'יוט זומבי אחד מהם אמיתי
    "סניזל רסיסי קרח על שניהם"אומר ואז אוסיף:"צראמליון שתראה את האמיתי תשתמש באגרוף חשמל עוצמתי!"

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    סניזל יורה רסיסי קרח אל פיג'יוט זומבי.שני הפיג'יוט זומבי מתחמקים מהרסיסים בקלות רבה.צ'ארמיליון מזהה את האמתי ומיד קופץ מעל הבריכה ותוקף את פיג'יוט זומבי האמיתי באגרוף חשמל..פיג'יוט הזומבי לא מצליח להתחמק ונפגע קצת מהאגרוף החשמל של צ'ארמיליון.צ'ארמליון נופל על הקרח.שני הפיג'יוט תוקפים באס אוירי את צ'ארמיליון

ניר
    הגיונית אך שגויה
    אתה ניגש אל המספרים ומתחיל ללחוץ על מס' תשע בלי סוף.מאמאסווין משתמש בסופר כוח על הדלת.הוא מתגש בדלת ושובר את הדלת.אתם מגיעים לעוד חדר גדול שבמרכזו בריכה ענקית ומשני צצדי הרכיה.שני פסלים מאבן של פיג'יוט.ובצד השני נמצאת עוד דלת.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    ניר
    הגיונית אך שגויה
    אתה ניגש אל המספרים ומתחיל ללחוץ על מס' תשע בלי סוף.מאמאסווין משתמש בסופר כוח על הדלת.הוא מתגש בדלת ושובר את הדלת.אתם מגיעים לעוד חדר גדול שבמרכזו בריכה ענקית ומשני צצדי הרכיה.שני פסלים מאבן של פיג'יוט.ובצד השני נמצאת עוד דלת.
    אני אומר: "או או, זה פיג'יוט זומבים."
    אני מוציא את מאנצ'לקס ואז אומר למאנצ'לקס ולמאמאסווין: "תפעילו קרן קרח על הפסלים ותמלאו אותם קרח, לאחר מכן תמשכו אותם אל השק שלי וקשרו אותו בצורה שהם לא יוכלו לברוח."

13. משתמש מנוסה
    תומר
    סניזל יורה רסיסי קרח אל פיג'יוט זומבי.שני הפיג'יוט זומבי מתחמקים מהרסיסים בקלות רבה.צ'ארמיליון מזהה את האמתי ומיד קופץ מעל הבריכה ותוקף את פיג'יוט זומבי האמיתי באגרוף חשמל..פיג'יוט הזומבי לא מצליח להתחמק ונפגע קצת מהאגרוף החשמל של צ'ארמיליון.צ'ארמליון נופל על הקרח.שני הפיג'יוט תוקפים באס אוירי את צ'ארמיליון

[/COLOR][/B]
    אני אומר:":"צראמליון צעקה שתשתק את האמיתי"אני אומר
    ואז אוסיף:"אקן תעזור לצראמליון בעזרת מתקפת כנף וסניזל תעזור לו בעזרת כדור צל!"

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מודה לאחות ג'וי שריפתא לך את הפוקימונים שלך.אתה יוצא מהמרכז וממשיך בדרכך.כשאתה הולך אתה רועה עשן כבד מגיע ממקום כולשהו.אתה ממשיך ללכת ורואה את המקדש של העיר בונה.אתה מבחין שמן המקדש יוצא העשן.ואנשים מובהלים בורחים מהמקדש
    "וואוו!מה קורה שם?" אומר ואתקדם לכיוון המקדש.
    NYO HO HO BITCH

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    אתה מתקדם אל המקדש כדי לראות מה גורם לכולם המהלומה הזאת.אתה רואהרג'ירוק שיוצא מהמקדגש ותוקף את האנשים בקרן על הרסנית.בגגלו כול הרעש.רג'ירוק רואה אותך ויורה אליך קרן על שיכולה להרוג אותך במקום

תומר
    צ'ארמיליון משתמש בצעקה משתקת את האמיתי.אקן משתץמש במתקפת כנף על פיג'יוט זומבי שפוגעת בו.אקן יורה עליו כדור צל שפוגע גם הוא חזק בפיג'יוט זומבי.הפיג'יוט זומבי נופל לתוך המים של הריכה וטובע עם הפיג'יוט הזומבי השני.הכפיל נעלם

ניר
    אתה מוציא את מנצ'לקאס מן הפוכדור שלו.מנצ'לקאס ומאמאסווין יורים קרן לעבר שני פסלי הפיג'יוט.הפסלים מתעוורים ויוצאים מהם פיג'יוט זומבים.אך קרני הקרח מקפיאים אותם.הפיג'יוט זומבים נופלים אתה פותח את השק שלך ושם אותם בתוך השק שלך.וקושר את השק.לפתע הדלת של החדר הבא נפתחת לה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 51 מתוך 203 ראשוןראשון ... 41495051525361101151 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •