Pokemon GO
עמוד 52 מתוך 203 ראשוןראשון ... 242505152535462102152 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 766 עד 780 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    תומר
    צ'ארמיליון משתמש בצעקה משתקת את האמיתי.אקן משתץמש במתקפת כנף על פיג'יוט זומבי שפוגעת בו.אקן יורה עליו כדור צל שפוגע גם הוא חזק בפיג'יוט זומבי.הפיג'יוט זומבי נופל לתוך המים של הריכה וטובע עם הפיג'יוט הזומבי השני.הכפיל נעלם

*אקן למד כדור צל?
    "סוף סוף ניצחנו אותם"אני אומר לפוקימונים ואז אחזיר אותם.
    אני אלך על הדלת והתכונן לשלוף את הפוקדור של סטיליקס.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מוציא את מנצ'לקאס מן הפוכדור שלו.מנצ'לקאס ומאמאסווין יורים קרן לעבר שני פסלי הפיג'יוט.הפסלים מתעוורים ויוצאים מהם פיג'יוט זומבים.אך קרני הקרח מקפיאים אותם.הפיג'יוט זומבים נופלים אתה פותח את השק שלך ושם אותם בתוך השק שלך.וקושר את השק.לפתע הדלת של החדר הבא נפתחת לה
    אני ממשיך בלי פחד בדלת ומחפש שם גולם.

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ניר
    אתה הולך בשולים של הריכה עם השק,מנצ'לקאס ומאאסווין.ואתם מגיעים לדלת.אתם נכנכסים דרך הדלת ומגיעים לעוד חדר ענקי.שבו אין כלום חוץ מ 3 דלתות בצבעים אדום כחול ויורוק.ועל כול דלת תלוי עליה מנעול שחוסם את הכניסה לדלת.וליד הדלתות כתוב פתק.

תומר
    טעות שלי
    אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם.אתההולך בשולי הבריחה ומגיע לדלת.אתה פותח את הדלת.אתה מגיע
    לעוד חדר ענקי.שבו אין כלום חוץ מ 3 דלתות בצבעים אדום כחול וירוק.ועל כול דלת תלוי עליה מנעול שחוסם את הכניסה לדלת.וליד הדלתות כתוב פתק.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    [COLOR=Blue][B]
    תומר
    טעות שלי
    אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם.אתההולך בשולי הבריחה ומגיע לדלת.אתה פותח את הדלת.אתה מגיע
    לעוד חדר ענקי.שבו אין כלום חוץ מ 3 דלתות בצבעים אדום כחול וירוק.ועל כול דלת תלוי עליה מנעול שחוסם את הכניסה לדלת.וליד הדלתות כתוב פתק.
    אני קורא את מה שכתוב.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה ניגש אל הפתק וקורא אותו"כדי לפתוח את הדלת האדומה עליך לתקוף את המנעול במתקפת אש.כדי לפתוח את הדלת הכחולה עליך לתקוף את המנעול במתקפת מים.כדי לפתוח את הדלת הירוקה עליך לתקוף את המנעול במתקפת עשב.הערה עליך לתקוף במתקפה חזקה אם תתקוף בחלשה יש סיכוי שהדלת לא תפתח "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה ניגש אל הפתק וקורא אותו"כדי לפתוח את הדלת האדומה עליך לתקוף את המנעול במתקפת אש.כדי לפתוח את הדלת הכחולה עליך לתקוף את המנעול במתקפת מים.כדי לפתוח את הדלת הירוקה עליך לתקוף את המנעול במתקפת עשב.הערה עליך לתקוף במתקפה חזקה אם תתקוף בחלשה יש סיכוי שהדלת לא תפתח "
    אני אוציא את טרטוויג ואת צראמליון ואגיד להם:"טרטויג תשתמש בעלי תער ובהצלפת גפן על הדלת הירוקה וצראמיליון תנסה לעשות להביור על הדלת האדומה ואם לא תצליח תעשה גחלת אדירה על הדלת האדומה בכול הכוח כדי שהיא תפתח."

7. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה הולך בשולים של הריכה עם השק,מנצ'לקאס ומאאסווין.ואתם מגיעים לדלת.אתם נכנכסים דרך הדלת ומגיעים לעוד חדר ענקי.שבו אין כלום חוץ מ 3 דלתות בצבעים אדום כחול ויורוק.ועל כול דלת תלוי עליה מנעול שחוסם את הכניסה לדלת.וליד הדלתות כתוב פתק.
    אני קורא את מה שכתוב

8. היכל התהילה
    אייס
    סבבה
    צ'יקו מנסה לשגר עלים מסוחררים מגופו וזה מצליח לצ'יקו.צ'יקו למד עלי טער.העלי הטער של צ'יקו עפים אל צ'ארמיליון.והם פוגעים בו ולא נותנים לו להשתמש במתקפת נשיכה.צ'ארמיליון נפגע מזה.סאלי אומרת "צ'ארמיליון תשתמש בניב אש"צ'ארמיליון משתמש בניב אש
    "תשתמש בארבע מסכי אור!" אורה לו כדי שייצור מעין 'כלא' מסביב צ'ארמיליון.
    "תקפוץ!" אורה לו לקפוץ מעל ל'כלא' ואורה לו: "גפן מצליפה! ועלי טער!"
    'ולמזלי לברוח הוא לא יכול, וגם לו לחמוק' אחשוב לעצמי כשצ'ארמיליון תקוע בכלא שלו וצ'יקו תוקף.

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אייס
    מצטער איכשהו אני כותב במקום סאלי אליס
    צי'קו משתמש במסך מראה שמגן עליו מפני הניב האש של צ'ארמיליון.לאחר מכן צ'יקו משתמש בגפן מצליפה על צ'ארמיליון.צ'ארמיליון לא מצליח להתחמק מן הגפן המצליפה של צ'יקו ונפגע קשה.צ'ארמיליון מתאושש מהפגיעה שספג ומשתמש בנשיכה על צ'יקו

תומר
    אקן וסניזל מתחמקים מהאס האוירי של פיג'יוט זומבי.אתה מוציא את צ'ארמיליון לקרב.צ'ארמיליון משתמש באגרוף חשמל על פיג'יוט זומבי.האגרוף החשמל פוגע בהם אך בקושי מזיז להם.סניזל משתמש בכדור צל על אחד מהם.אקן משתמש במתקפה מהירה על השני.שני הפיג'יוט זומבי מתחמקים ותוקפים במפולת סלעים

לוק
    אתה יורה פיצוץ מהבצוקת באנקאי שלך.הפיצוץ פוגע ביצור.לאחר שהעשן נפגע אתה רואה שזה אכן בסליק אך הוא יוצא מהפיצוץ ללא כול פגע.בסליק משתמש בעוקץ רעל עליך

ברוס
    אתה נרגש שהשגת את התג הראשון שלך.אתה יורד מהבמה והולך אל מרכז הפוקימונים של העיר.תוך חצי דקהאתה מגיע למרכז הפוקימונים.אתה נכנכס אליו והולך לדלפק.שם האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים שלך

ניר
    מאמאסווין לא מצליח לתחמקמהקרן האור הדומה.הקרן האור שאובת אותו לתוך אחד האלקטרודמאסטר.מאמאסווין נכנכס לתוכו ואז שתי שניות אחר כך יוצא מימנו מעולף לגמרי.אתה מוציא את מדקיפ.מדקיפ יורה בועות אליהם.אך הם מתחמקים מן הבועות בקלות רבה
    אני עושה עיגול כאוס סביבי ואז קופץ על גבו של הייצור ומחכה שישתגע כאשר הוא מאבד כל שליטה אני אחזור למצב של חרב ואתקע אותה בראשו באכזריות ואז אוציא אותה וארד ממנו רואה איך הוא מת.
    כאשר היצור המגעיל ימות אוציא כלי מתוך תיק גבי ואשפשף בו את שיניו עד שיצא הארס שלו וימלא את הכלי ולאחר מכן אפשוט ממנו את עורו ואכניס לתיקי ואקח את גופתו לשוק השחור.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוק
    אתה עושה עיגול כאוס מסביבך שמגן עליך מפני העוקץ הרעל של סליק.אתה קופץ על גבו של סליק .לאחר שסליק משתגע אתה תוקף עם החרב שלך את סליק בראש.העור של סליק קשה יותר מהחרב שלך ואתה לאא מצליח לפגוע בו עם חרבך.סליק מעיף אותך מגופו.לאחר מכן תוקף בזנב רעל אותך

אייס
    צ'יקו משתמש במסך אור ומייצר 4 מסכי אור שכולאים את צ'ארמיליון ולא נותנים לו לברוח.מסכי האור מבטלים את ניב האש של צ'ארמיליון.צ'יקו קופץ גבוה לאוויר ומשתמש בגפן מצליפה על צ'ארמיליון.צ'ארמיליון נפגע קשה מהעלי הטער של צ'יקו.נראה שכבר צ'ארמיליון תשוש.והקרב עומד להיגמר בקרוב

ניר

תומר
    אתה מוציא את טרטויג ואת צ'ארמיליון מהפוכדור שלהם.טרטויג משתמש בהצלפת גפן ובעלי טער על הדלת הירוקה.צ'ארמיליון מנסה לעשות להביור על הדלת האדומה אך הוא לא מצליח.צ'ארמיליון משתמש בגחלת על הדלת האדומה.הדלת הירוקה והאדומה לא נפתחים

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Red"]
    תומר
    אתה מוציא את טרטויג ואת צ'ארמיליון מהפוכדור שלהם.טרטויג משתמש בהצלפת גפן ובעלי טער על הדלת הירוקה.צ'ארמיליון מנסה לעשות להביור על הדלת האדומה אך הוא לא מצליח.צ'ארמיליון משתמש בגחלת על הדלת האדומה.הדלת הירוקה והאדומה לא נפתחים
    "אני יודע!"אני אצעק ואז אזרוק את השוריקן אש אל הדלת האדומה ואז אוסיף:"צרמיליון תעשה גחלת על השוריקן אש בכול הכוח!"
    אני אומר גם:"טרטוויג תעשה שוב עלי תער והצלפת גפן אל הדלת הירוקה ואל תוותר אני מאמין בך"

12. Because lizards can swim
    לוק
    אתה עושה עיגול כאוס מסביבך שמגן עליך מפני העוקץ הרעל של סליק.אתה קופץ על גבו של סליק .לאחר שסליק משתגע אתה תוקף עם החרב שלך את סליק בראש.העור של סליק קשה יותר מהחרב שלך ואתה לאא מצליח לפגוע בו עם חרבך.סליק מעיף אותך מגופו.לאחר מכן תוקף בזנב רעל אותך

אייס
    צ'יקו משתמש במסך אור ומייצר 4 מסכי אור שכולאים את צ'ארמיליון ולא נותנים לו לברוח.מסכי האור מבטלים את ניב האש של צ'ארמיליון.צ'יקו קופץ גבוה לאוויר ומשתמש בגפן מצליפה על צ'ארמיליון.צ'ארמיליון נפגע קשה מהעלי הטער של צ'יקו.נראה שכבר צ'ארמיליון תשוש.והקרב עומד להיגמר בקרוב

ניר

תומר
    אני עוטף את היד שלי בכאוס ותופס את הזנב שלו ואז ממקד כאוס ברגליים שלי וקופץ איתו גבוה ושאני נופל למטה אני שם את הראש שלו מקדימה כדי שימות

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוק
    אתה עוטף את ידך בכאוס ותופס את זנב הרעל של סליק.מכייון שהיד שלך מכוסה בכאוס זנב הרעל לא משפיע עליך.אתה ממקד כאוס ברגליך ואז קופץ גבוה לאוויר.כשאתם עומדים ליפול את משים את ראשו של הבסליק מקדימה.ראשו של בסליק נפגע קשה באדמה.יש כבר סדקים על גופו של בסליק אך הוא לא מת

תומר
    אתה מוציא את השוריקן שלך והופך אותו לשוריקן אש.אתה זורק את השוריקן האש אל הדלת האדומה.צ'ארמיליון יורה גחלת על השוריקן כדי לחזק את האש שלו.שוריקן האש שובר את דלת האש.טרטויג תוקף את הדלת הירוקה בהצלפת גפן ועלי טער.אך הדלת הירוקה עדין לא נפתחת

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. Because lizards can swim
    לוק
    אתה עוטף את ידך בכאוס ותופס את זנב הרעל של סליק.מכייון שהיד שלך מכוסה בכאוס זנב הרעל לא משפיע עליך.אתה ממקד כאוס ברגליך ואז קופץ גבוה לאוויר.כשאתם עומדים ליפול את משים את ראשו של הבסליק מקדימה.ראשו של בסליק נפגע קשה באדמה.יש כבר סדקים על גופו של בסליק אך הוא לא מת

תומר
    אתה מוציא את השוריקן שלך והופך אותו לשוריקן אש.אתה זורק את השוריקן האש אל הדלת האדומה.צ'ארמיליון יורה גחלת על השוריקן כדי לחזק את האש שלו.שוריקן האש שובר את דלת האש.טרטויג תוקף את הדלת הירוקה בהצלפת גפן ועלי טער.אך הדלת הירוקה עדין לא נפתחת
    כשאני עדיין אוחז בו אני מסתחרר כמו טורנדו ועוטף את הבסיליק בכאוס ומכניס את זה גם לתוכוואז מתיח אותו חזק בתוך עץ, שהוא משותק לכמה שניות מהכאב אני אגפוץ עליו שוב ואתקע את החרב בסדקים שלו

15. משתמש מנוסה
    [COLOR=Red][B]תומר
    אני אחזיר את טרטוויג לפוקדור,אקח את השוריקן ואלך עם צראמיליון לדלת האדומה.

עמוד 52 מתוך 203 ראשוןראשון ... 242505152535462102152 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •