Pokemon GO
עמוד 53 מתוך 203 ראשוןראשון ... 343515253545563103153 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 781 עד 795 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תומר
    אתה מחזיר את טרטויג לפוכדור שלו.ואז אתה לוקח את השוריקן ושם בתיקך אותו.אתה ביחד עם צ'ארמיליון נכנסים לדלת האדומה.אתם מגיעים לעוד חדר ענקי.שבמרכזו נמצאת זירת קרב סלעים.בצד השני של החדר מופיעה דמות שאתה מכיר.אתה מזהה שזה טריס.טריס אומר לך"כול הכבוד נערי עברת 3 מבחנים.חסר לך לעבור עוד מבחן 1 וזהו"

לוק
    אתה מסתחר עם סליק ואתה מעביר לו אנרגית כאוס שתפגע בו.אתה דופק אותו על העץ הקרוב.סליק נפגע מזה קשה ונהיים עוד הרבה סדקים בגופו.אתה קופץ ומטיח את חרבך בסדקים שבגופו.סליק לא עומד בזה יותר ומת.אתה שומע שאגה אדירה של יצור שמתקרב אליך
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    תומר
    אתה מחזיר את טרטויג לפוכדור שלו.ואז אתה לוקח את השוריקן ושם בתיקך אותו.אתה ביחד עם צ'ארמיליון נכנסים לדלת האדומה.אתם מגיעים לעוד חדר ענקי.שבמרכזו נמצאת זירת קרב סלעים.בצד השני של החדר מופיעה דמות שאתה מכיר.אתה מזהה שזה טריס.טריס אומר לך"כול הכבוד נערי עברת 3 מבחנים.חסר לך לעבור עוד מבחן 1 וזהו"

[/COLOR][/B]
    "לא שוב האיש הזה"אני אומר לעצמי בלב ואז אוסיף:"מה המבחן טריס?אם זה קרב אני מוכן"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    תומר

לוק
    אתה מסתחר עם סליק ואתה מעביר לו אנרגית כאוס שתפגע בו.אתה דופק אותו על העץ הקרוב.סליק נפגע מזה קשה ונהיים עוד הרבה סדקים בגופו.אתה קופץ ומטיח את חרבך בסדקים שבגופו.סליק לא עומד בזה יותר ומת.אתה שומע שאגה אדירה של יצור שמתקרב אליך
    "זהו נמאס לי מהיצורים האלה!" אני מחניס את סליק לתיק והופך את עצמי לאיש כאוס ויוצר פיצוץ ענק ושחור ברדיוס של 200 מטר שיעיף כל דבר ממני ואז רץ למקום מבטחים אני מוציא את עורו של סליק ממני וגם את הארס שלו לתוך כלי ואז הולך לשוק השחור עם הגופה חסרת העור והרעל

4. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    גיבל משתמש בחפירה.הוא חופר בור מהר מאוד ואז נכנס אליו.כך גיבל מתחמק מהקרן הקרח של גלסיון.גיבל יוצא מהבור ותוקף בשבירת לבנים את גלסיון.גלסיון לא מצליח להתחמק מן שבירת הלבנים של גיבל ונפגע.גליסון משתמש ברוח קרה על גיבל

לוק
    האיש אומר לך"אל תדאג אתה תזכור הבסליק נמצא בדרך 2 אחרי העיר סנוי.תחפש טוב מאוד ותמצא אותו.רק תזהר מהארס שלו הוא רעיל מאוד ותוכל להירג במקום.אתה יוצא מהשוק השחור וחוזר לעיר סנוי.מהעיר סנוי אתה הולך לדרך 2.כשאתה מגיע לדרך 2 אתה שומע קול של חיה שעומדת להתקרב אליך
    אני אומר לגיבל לחמוק ולתקוף בנשיכה ואחרי בשבירת לבנים שוב

5. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    צ'ימצ'אר יורה גחלת אל סוינב.סוינב מחליק על זירת הקרח ומתמק מן הגחלת של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר רץ אל סוינב באגרוף אש...סוינב שוב מחליק על הקרח ומתחמק מן האגרוף האש של צ'ימצ'אר.סוינב משתמש בפצצת בוץ הוא משגר פצצת בוץ ענקית לעבר צ'ימצ'אר שלך
    "שכחת משהו,אני יכול להקפיא את זה!,קדימה צימצאר אגרוף אש קרח מלאכותי!" אומר לצימצאר בחירוך רחב ואז אומר לו:"אוקי תקשיב,אחרי שאתה עושה את זה תשתמש שבגחלת,תפשיר את הבוץ ותשתמש עליו באגרוף אש,הוא יהפוך לאדמה ותזרוק אותה עליו,מתי שהוא לא יכול ליראות תיתקוף אותו ישיריות באגרוף אש!"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מתקדם אל המקדש כדי לראות מה גורם לכולם המהלומה הזאת.אתה רואה רג'ירוק שיוצא מהמקדגש ותוקף את האנשים בקרן על הרסנית.בגגלו כול הרעש.רג'ירוק רואה אותך ויורה אליך קרן על שיכולה להרוג אותך במקום
    "אהה!" אצעק ואחשוב לעצמי "אני חייב לברוח!" ואברח במהירות המקרן ומרג'ירוק.
    NYO HO HO BITCH

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    אתה מתחמק מן קרן העל של רג'ירורק.אחד מן האנשים שמבוהלים ניגש אליך ואומר לך"שמא אתה ובדאי מאמן פוקימונים ?.אז תוכל לנסות להרגיע את הרג'ירוק הזה.הוא פתאום קם מהתרדמת שלו והתחיל להשתגע.אם תצליח להרגיע אותו.תקבל מתנה ממני פוקימון.אז אתה בעניין"

לוקאס
    משתמש באגרוף אש קרח על פצצצת הבוץ ומקפיא אותה..לאחר צ'ימצ'אר מפשיר את הפצצה בעזרת גחלת.צ'ימצ'אר מחזיר את פצצת הבוץ בעזרת אגרוף אש.סוינב מתחמק מן פצצת הבוץ.צ'ימצ'אר תוקף באגרוף אש את סוינב.סוינב במהירות מתחמק מן האגרוף האש של צ'ימצ'אר.סוינב משתמש בחפירה ומתחיל לחפור בור ואז הוא נכנס לבור

איתי
    גיבל חומק מן הרוח הקרה של גליסון.הוא רץ אל גלסיון ונושך אותו בבטן שלו.גלסיון נפגע מזה.גיבל שוב רץ אל גליסון בשבירת לבנים.הפעם גליסון מתחמק משבירת הלבנים של גיבל.מיל אומרת"גליסון תשתמש בזנב ברזל על גיבל".גליסון משתמש בזנב ברזל על גיבל

לוק
    אתה מכניס את בסליק לתיק שלך והופך לאיש כאוס.אתה הורס חצי מדרך 2 בעזרת כוחותיך.אתה משתמש בסכין שלך ומוציא את העור של סליק מימנו.ואת הרעל שבניבים שלו שם בצנצת.מולך מופיעה דלת השוק השחור. אתה מחפש את האיש שביקש ממך את הבסליק.הוא אומר לך"נו הבאת לי את הגופה של בסליק?"

תומר
    טריס אומר"כמו שגילת המבחן האחרון הוא קרב נגדי.אם תנצח אותי בקרב תוכל לצאת מן הבסיס הזה.אם תפסיד לי תמות.הקרב היה 3 על 3.כול אחד ישתמש ב3 פוקימונים.לשנינו מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אז אתה מוכן להתחיל בקרב שלנו.קדימה תוציא תפוקימון שלך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][COLOR="Navy"]
    תומר
    טריס אומר"כמו שגילת המבחן האחרון הוא קרב נגדי.אם תנצח אותי בקרב תוכל לצאת מן הבסיס הזה.אם תפסיד לי תמות.הקרב היה 3 על 3.כול אחד ישתמש ב3 פוקימונים.לשנינו מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אז אתה מוכן להתחיל בקרב שלנו.קדימה תוציא תפוקימון שלך
    "אקן צא!"אני אומר ואז אוסיף:"תתכונן לקרב של החיים שלך"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. משתמש סופר ספאמר
    ברוס
    אתה מתחמק מן קרן העל של רג'ירורק.אחד מן האנשים שמבוהלים ניגש אליך ואומר לך"שמא אתה ובדאי מאמן פוקימונים ?.אז תוכל לנסות להרגיע את הרג'ירוק הזה.הוא פתאום קם מהתרדמת שלו והתחיל להשתגע.אם תצליח להרגיע אותו.תקבל מתנה ממני פוקימון.אז אתה בעניין"

לוקאס
    משתמש באגרוף אש קרח על פצצצת הבוץ ומקפיא אותה..לאחר צ'ימצ'אר מפשיר את הפצצה בעזרת גחלת.צ'ימצ'אר מחזיר את פצצת הבוץ בעזרת אגרוף אש.סוינב מתחמק מן פצצת הבוץ.צ'ימצ'אר תוקף באגרוף אש את סוינב.סוינב במהירות מתחמק מן האגרוף האש של צ'ימצ'אר.סוינב משתמש בחפירה ומתחיל לחפור בור ואז הוא נכנס לבור

איתי
    גיבל חומק מן הרוח הקרה של גליסון.הוא רץ אל גלסיון ונושך אותו בבטן שלו.גלסיון נפגע מזה.גיבל שוב רץ אל גליסון בשבירת לבנים.הפעם גליסון מתחמק משבירת הלבנים של גיבל.מיל אומרת"גליסון תשתמש בזנב ברזל על גיבל".גליסון משתמש בזנב ברזל על גיבל

לוק
    אתה מכניס את בסליק לתיק שלך והופך לאיש כאוס.אתה הורס חצי מדרך 2 בעזרת כוחותיך.אתה משתמש בסכין שלך ומוציא את העור של סליק מימנו.ואת הרעל שבניבים שלו שם בצנצת.מולך מופיעה דלת השוק השחור. אתה מחפש את האיש שביקש ממך את הבסליק.הוא אומר לך"נו הבאת לי את הגופה של בסליק?"

תומר
    אני אומר גיבל לתקוף את זנב הברזל בשבירת לבנים ואחרי זה תתקוף אותו בנשיכה

10. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ברוס

לוקאס

איתי

לוק

תומר
    "קח!" אני אומר וזורק לעברו את הגופה
    "עשיתי הוראות מדוייקות הבאתי לך באסיליק מת ואמא שלו כמעט רצחה אותי!" אומר לו בצעקות
    "עכשיו חרב ואקדח אליי"

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    "אני בעיניין!" אומר "קדימה אושווט!צא!" אומר לאיש ואזרוק את הפוכדור של אושווט באוויר.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    בר
    טרטויג משתמש בהצלפת גפן ומסובב אותם בחוזקה רבה כך שיוצר מאוור ענקי.המאוור הענקי מעיף את סופת החול בחזרה אל הפוקימונים.הלהקה נפגעת מהסופת החול.הלהקה עפה לכיווון השני ואתה כבר לא רואה את הלהקה באופק.מישהו אומר לך"היית טוב"

"מה מי זה?, תודה בכל אופן" אגיד לעבר הקול והסתכל מי זה אמר.
    "טרטוייג חזור היית מעולה" ואחזיר את טרטוייג

13. משתמש מנוסה
    ניר

אתה ניגש אל הפתק וקורא אותו"כדי לפתוח את הדלת האדומה עליך לתקוף את המנעול במתקפת אש.כדי לפתוח את הדלת הכחולה עליך לתקוף את המנעול במתקפת מים.כדי לפתוח את הדלת הירוקה עליך לתקוף את המנעול במתקפת עשב.הערה עליך לתקוף במתקפה חזקה אם תתקוף בחלשה יש סיכוי שהדלת לא תפתח "
    אני מוציא את מדקיפ ואומר לו: "תפעיל בועות על הדלת הכחולה!" ולאחר מכן אני נכנס לתוך הדלת ומחכה שדבר יקרה.
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 12-25-2010 בשעה 10:13 PM

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה מוציא את מדקיפ מהפוכדור שלו שיעזור לך לפתוח את הדלת הכחולה.מדקיפ יוצא מהפוכדור שלו.הוא משתמש במתקפת בועות על הדלת הכחולה.הבועות פוגעות בדלת הכחולה אך לא פותחים את הדלת הכחולה.נראה שמתקפת בועות חלשה מידי כדי לפתוח את הדלת הכחולה

בר
    אתה מסתכל מי זה ורואה שזה .אתה מחזיר את טרטויג לפוכדור שלו.האיש אומר לך"שלום שמי ציר.תרצה נגדי קרב 2 על 2.ראיתי שיש לך פוקימונים חזקים.הסתכלתי בקרב שלך נגד אקן.היית מעולה.אז אתה מסכים להצעה שלי?"

ברוס
    האיש אומר לך"אוקי רק אחרי שתצליח להרגיע את רג'ירורק תקבל את הפוקימון שהבטחתי לך.בעיקרון בהצלחה אני הלכתי".האיחש מסיים לדבר ורץ מהר למקום מבטחים.אתה מוציא את אוושאט מן הפוכדור שלו שיעזור לך להרגיע את רג'ירורק.רג'ירוק שם לב אליך ותוקף אותך ואת אוושואט באבנים חדות

לוק
    אתה מביא לו את הגופה של בסליק.המוכר לוקח את הגופה של בסליק ממך ואומר לך"כול הכבוד הצלחת במשימה.חבל שלא נשארת שמה והית פוגש באמאו.האמא שלו שווה מיליונים בשוק השחור.טוב מה שהבטחתי לך אני מביא לך.הנה החרב והאקדח שזכית בהם."המוכר מוציא מן המגרה שלו חרב ואקדח ומביא לך אותם

איתי
    גיבל תוקף את זנב הברזל של גליסון בשבירת לבנים.שתי המתקפות מתנגשים זה בזה.ושני הפוקימונים נפגעים מהתקפה של השני.גיבל מיד תוקף בנשיכה את גליסיוןן.גליסיון לא מוכן לזה ונפגע מהנשיכה של גיבל.גליסיון מתאווש מהפגיעה שספג.מיל אומרת"גליסיון קרן קרח על גיבל"גליסיון יורה קרן קרח לעבר גיבל

תומר
    אתה מוציא את אקן מהפוכדור שלו.אקן יוצא מהפוכדור שלו ומוכן לקרב של החיים שלו.טריס אומר"אז אתה מתחיל באקן מה.אז אני יתחיל בבהונדום שלי."טריס מוציא פוכדור וממנו יוצא ואז טריס אומר"אני מתחיל בקרב.הונדום כדור צל לעבר אקן"הונדום משגר אל אקן כדור צל

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מוציא את מדקיפ מהפוכדור שלו שיעזור לך לפתוח את הדלת הכחולה.מדקיפ יוצא מהפוכדור שלו.הוא משתמש במתקפת בועות על הדלת הכחולה.הבועות פוגעות בדלת הכחולה אך לא פותחים את הדלת הכחולה.נראה שמתקפת בועות חלשה מידי כדי לפתוח את הדלת הכחולה
    אני אומר למדקיפ: "תפעיל בועות וצלילה ביחד על הדלת."
    ואז אני אומר למאמאסווין: "תפעיל פצצת בוץ על הדלת."

עמוד 53 מתוך 203 ראשוןראשון ... 343515253545563103153 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •