ניר
מדקיפ משתמש בצלילה ובועות על הדלת הכחולה.הבוכעות והצלילה פוגעים בדלת הכחולה קשה מאוד.מאמאסווין משגר פצצות בוץ אל הדלת הכחולה.פצצות הבוץ שוברות את הדלת הכחולה.הדלת הכחולה נפתחה לה ואתה רשאי להמשיך לחדר הבא
בר
הציר אומר לך"אל תדאג יש לי בתיק מכשירי ריפואי.אני ארפא לך את הפוקימונים שלך בחינם.ללא שום עמלה.אז תוציא את הפוקימונים שלך ואני ארפא לך אותם.ואז נתחיל בקרב ההגון שלנו."הציר מוציא מהתיק שלו מכשירי ריפואי לריפואי הפוקימונים שלך
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אושווט!תתחמק מהר ותשתמש באקדח מים!" אומר לאושווט.ברוס
האיש אומר לך"אוקי רק אחרי שתצליח להרגיע את רג'ירורק תקבל את הפוקימון שהבטחתי לך.בעיקרון בהצלחה אני הלכתי".האיחש מסיים לדבר ורץ מהר למקום מבטחים.אתה מוציא את אוושאט מן הפוכדור שלו שיעזור לך להרגיע את רג'ירורק.רג'ירוק שם לב אליך ותוקף אותך ואת אוושואט באבנים חדות
NYO HO HO BITCH
אני שם את נדן החרב בחגורת המכנסיים שלי ואת האקדח בכיסי אני מוציא את העור של בסיליק ועוטף את עצמי בו ויוצא מהשוק השחור.
כאשר אני הולך אני מסתכל לצדדים אם יש משהו חשוד ושאני מגיע למקום פתוח כלשהו אני מוציא את כל הפוקימונים שיש לי ומצוות אותם ל2 קבוצות.
"גנגר וסינדקוויל אתם נלחמים נגד סניזל ודונפן הפוקימון שישרוד ילחם נגדי" אני אומר להם ומחכה בציפייה למעשייהם.
תומר
אקן מתחמק במהירות מן כדור הצל של הונדום.אקן משתמש בצוות כפול ומשכפל את עצמו 7 פעמציים.אקן והכפילים שלו משתמשים במתקפת כנף על הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק ממכות הכנף שנשלחות אליו ונפגע.טריס אומר לו"הונדום להביור"הונדום יורה להביור לעבר כול הכפילים של אקן
לוק
אתה שם את החרב בתיק ואת האקדח בחגורה של אתה שם את העור של בסליק על עצמך.אתה יוצא מהשוק השחור והולך לדרך 2.שם בדרך אתה הולך למקום פתוח.כשאתה מגיע למקום פתוח אתה מוציא את כול הפוקימונים שלך לקרב ביניהם.סינידקוויל יורה להביור לעבר סניזל.סניזל מתחמק ומשתמש בשיסוע לילה עליו.סינדקוויל מתחמק מן שיסוע הלילה.גנגר יורה כדור צל לעבר דונפן.דונפן מתחמק ומשתמש בגיגול שפוגע בגנגר
ברוס
אוושאט מתחמק מהר מן האבנים החדות של רוג'ירורק.אוששואט יורה לעבר רג'ירורק אקדח מים חזק.רג'ירורק לא מצליח להתחמק מן האקדח המים של אוושאט וקצת נפגע.הוא מתעצבן מזה ומתחיל לרוץ לעבר אוושוואט ואליך ותוך כדי יורה אבנים חדות עליכם
בר
ציר לוקח את הפוכדורים שלך ואז מתיז בעזרת אחד מכשירי הריפאוי שלו על כול הפוכדורים שלך.לאחר כמה שניות.הציר מחזיר לך את הפוכדורים שלך ואומר לך"הפוקימונים שלך בראים ושלמים ומוכנים לקרב.אני מזכיר לך הקרב היה 2 על 2.כול אחד בתוררו משתמש בפוקימון 1 .מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב"
לוקאס
צ'ימצ'אר קופץ ואז מסתחחר ותוך כדי משתמש בגחלת.כך הוא מפיץ חום לעבר כול זירת הקרח.זה גורם לסוינב לצאת מן מקום המסתור שלו.סינדקוויל מפסיק ונוחת על הזירה.סוינב יורה קרן קרח לעבר סינדקוויל
איתי
אתה מוציא את הפוכדור של גיבל החוצה ומחזיר לתוכו את גיבל שלך.מיל מחזירה את גליסיון לפוכדור שלו ואומרת לך"איתי אני מבינה את זה.טוב תרצה עכשיו להמשיך במסע שמעתי שפתחו בדרך 2 שוק אם תרצה נוכל ללכת לשם."
ניר
אתה נכנכס לחדר.אתה מגיע לחדר גדול שבמרכזו נמצאת זירת אבנים גדולה.מן הצד השני מופיעה דמות לא מוכרת.אתה מבחין שהדמות נראת כך.הוא אומר לך"אני הוא קצין המים של לון.שמי ודא.תבין עברת 3 מבחנים עד עכשיו ונותר לך לעבור את המבחן ה4.אם תעבור תמבחן ה4 תוכל לעזוב את הבניין.אם תפסיד במבחן תמות"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אני מוציא את החרב והסכין ומתרכז בכוח הפנימי שלי
אני מתרכז באלמנט ואז מרגיש את הדם זורם חזק בגוף שלי
אני מתרכז בזרימות של נהרות וטפטוף של מים
חזק יותר... חזק יותר.... ומוציא את האנרגיה הזאת לתוך כדור שאני יוצר ביד שלי
אני משלב את הכדור עם הסכין ויוצר שוט מים
עם החרב אני יוצר חרב כאוס ואז אני הולך לעץ שנראה גדול מספיק ועמיד מספיק ומתאמן עליו
אני נשכב על הרצפה ומתחיל לצחוק, אני אומר לו: "יאלה קרב זוגות, תתחיל אתה."ניר
אתה נכנכס לחדר.אתה מגיע לחדר גדול שבמרכזו נמצאת זירת אבנים גדולה.מן הצד השני מופיעה דמות לא מוכרת.אתה מבחין שהדמות נראת כך .הוא אומר לך"אני הוא קצין המים של לון.שמי ודא.תבין עברת 3 מבחנים עד עכשיו ונותר לך לעבור את המבחן ה4.אם תעבור תמבחן ה4 תוכל לעזוב את הבניין.אם תפסיד במבחן תמות"
ניר
אתה נשכב על הרצפה וצוחק ממילות של ודא.ודא אומר לך"יפה שניחשת שהמבחן האחרון הוא להילחם נגדי.רציתי קרב 3 על 3.אבל 2 על 2 בזוגות זה גם טוב.תזכור אם תפסיד תמות.אוקי צאו בלסטויז וולרין.".ודא זורק 2 פוכדורים ומהם יוצאיםבלסטויז ו
ולרין.ודא אומר לך"תוציא את הפוקימונים שלך"
תומר
אקן משתמש במתקפה מהירה ומתחמק מן הלהביור אך אחד מן הכפילים של אקן נפגע מהלהביור של הונדום.אקן ושאר הכפילים תוקפים את הונדום במתקפת כנף.הונדום מתחמק בקלות מן מתקפת הכנף של אקן וכפילו.טריס אומר"הונדום תשתמש בערפיח עליהם"הונדום פותח את פיו ומשתמש בערפיח על אקן
לוק
אתה מוציא את החרב והסכין שלך אתה מתרכז באלמנט שלך ומגחלה שהאלמנט שלך הוא מים.אתה מוציא את האלמנט שלך לכדור מים.אתה משלב את כדור המים עם הסכין ויוצר שוט מים.את חרבך אתה הופך לחרב כאוס.אתה חותך איתם הרבה עצים.בזמן הזה.גנגר מצשתמש בקרן על חושית על דונפן.הקרן פוגגעת בדונפן ומבלבלת אותו.סניזל משתמש בשיסוע לילה שפוגע בסינדקוויל.סינדקוויל יורה להביור לעבר סניזל.סניזל נפגע מהלהביור של סינדקוויל
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)