Pokemon GO
עמוד 54 מתוך 203 ראשוןראשון ... 444525354555664104154 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 796 עד 810 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    בר
    אתה מסתכל מי זה ורואה שזה .אתה מחזיר את טרטויג לפוכדור שלו.האיש אומר לך"שלום שמי ציר.תרצה נגדי קרב 2 על 2.ראיתי שיש לך פוקימונים חזקים.הסתכלתי בקרב שלך נגד אקן.היית מעולה.אז אתה מסכים להצעה שלי?"

"אשמח אבל יש בעיה עקב הקרב עם אקן הפוקימונים שלי תשושים אני צריך ללכת למרכז הפוקימונים, אבל אם תוכל להרפות אותם זה יהיה מעולה, או שנלך ביחד למרכז ושם נליחם תחליט מה אתה יכול או רוצה?" אגיד לציר

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ניר
    מדקיפ משתמש בצלילה ובועות על הדלת הכחולה.הבוכעות והצלילה פוגעים בדלת הכחולה קשה מאוד.מאמאסווין משגר פצצות בוץ אל הדלת הכחולה.פצצות הבוץ שוברות את הדלת הכחולה.הדלת הכחולה נפתחה לה ואתה רשאי להמשיך לחדר הבא

בר
    הציר אומר לך"אל תדאג יש לי בתיק מכשירי ריפואי.אני ארפא לך את הפוקימונים שלך בחינם.ללא שום עמלה.אז תוציא את הפוקימונים שלך ואני ארפא לך אותם.ואז נתחיל בקרב ההגון שלנו."הציר מוציא מהתיק שלו מכשירי ריפואי לריפואי הפוקימונים שלך
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    ניר
    מדקיפ משתמש בצלילה ובועות על הדלת הכחולה.הבוכעות והצלילה פוגעים בדלת הכחולה קשה מאוד.מאמאסווין משגר פצצות בוץ אל הדלת הכחולה.פצצות הבוץ שוברות את הדלת הכחולה.הדלת הכחולה נפתחה לה ואתה רשאי להמשיך לחדר הבא
    אני ממשיך קדימה בעודי מחכה שהפתעה תבוא אלי.

4. משתמש סופר ספאמר
    ניר
    אתה מוציא את מדקיפ מהפוכדור שלו שיעזור לך לפתוח את הדלת הכחולה.מדקיפ יוצא מהפוכדור שלו.הוא משתמש במתקפת בועות על הדלת הכחולה.הבועות פוגעות בדלת הכחולה אך לא פותחים את הדלת הכחולה.נראה שמתקפת בועות חלשה מידי כדי לפתוח את הדלת הכחולה

בר
    אתה מסתכל מי זה ורואה שזה .אתה מחזיר את טרטויג לפוכדור שלו.האיש אומר לך"שלום שמי ציר.תרצה נגדי קרב 2 על 2.ראיתי שיש לך פוקימונים חזקים.הסתכלתי בקרב שלך נגד אקן.היית מעולה.אז אתה מסכים להצעה שלי?"

ברוס
    האיש אומר לך"אוקי רק אחרי שתצליח להרגיע את רג'ירורק תקבל את הפוקימון שהבטחתי לך.בעיקרון בהצלחה אני הלכתי".האיחש מסיים לדבר ורץ מהר למקום מבטחים.אתה מוציא את אוושאט מן הפוכדור שלו שיעזור לך להרגיע את רג'ירורק.רג'ירוק שם לב אליך ותוקף אותך ואת אוושואט באבנים חדות

לוק
    אתה מביא לו את הגופה של בסליק.המוכר לוקח את הגופה של בסליק ממך ואומר לך"כול הכבוד הצלחת במשימה.חבל שלא נשארת שמה והית פוגש באמאו.האמא שלו שווה מיליונים בשוק השחור.טוב מה שהבטחתי לך אני מביא לך.הנה החרב והאקדח שזכית בהם."המוכר מוציא מן המגרה שלו חרב ואקדח ומביא לך אותם

איתי
    גיבל תוקף את זנב הברזל של גליסון בשבירת לבנים.שתי המתקפות מתנגשים זה בזה.ושני הפוקימונים נפגעים מהתקפה של השני.גיבל מיד תוקף בנשיכה את גליסיוןן.גליסיון לא מוכן לזה ונפגע מהנשיכה של גיבל.גליסיון מתאווש מהפגיעה שספג.מיל אומרת"גליסיון קרן קרח על גיבל"גליסיון יורה קרן קרח לעבר גיבל

תומר
    אתה מוציא את אקן מהפוכדור שלו.אקן יוצא מהפוכדור שלו ומוכן לקרב של החיים שלו.טריס אומר"אז אתה מתחיל באקן מה.אז אני יתחיל בבהונדום שלי."טריס מוציא פוכדור וממנו יוצא ואז טריס אומר"אני מתחיל בקרב.הונדום כדור צל לעבר אקן"הונדום משגר אל אקן כדור צל
    אני מוציא את הפוכדור של גיבל מהטיק ומחזיר אותו ואני אומר למיל ''זה מספיק לגיבל זה הקרב הראשון שלו איתי''

5. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

לוקאס
    משתמש באגרוף אש קרח על פצצצת הבוץ ומקפיא אותה..לאחר צ'ימצ'אר מפשיר את הפצצה בעזרת גחלת.צ'ימצ'אר מחזיר את פצצת הבוץ בעזרת אגרוף אש.סוינב מתחמק מן פצצת הבוץ.צ'ימצ'אר תוקף באגרוף אש את סוינב.סוינב במהירות מתחמק מן האגרוף האש של צ'ימצ'אר.סוינב משתמש בחפירה ומתחיל לחפור בור ואז הוא נכנס לבור
    "צימצאר תקפוץ באוויר,תסתובב ותשתמש בגחלת כך שתחמם את כל המקום ולא יהיה לו איפה להיתחבא וגם תפגע בו בכל מקום שיהיה " אומר לצימצאר בחיוך ואזכר במתקפת גלגל הלהבה ששמעתי עלייה פעם
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. משתמש מנוסה
    בר
    הציר אומר לך"אל תדאג יש לי בתיק מכשירי ריפואי.אני ארפא לך את הפוקימונים שלך בחינם.ללא שום עמלה.אז תוציא את הפוקימונים שלך ואני ארפא לך אותם.ואז נתחיל בקרב ההגון שלנו."הציר מוציא מהתיק שלו מכשירי ריפואי לריפואי הפוקימונים שלך
    "הנה קח אותם" ואתן לו את הפוכדורים של הפוקימונים שלי ואחכה שיחזיר לי

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    האיש אומר לך"אוקי רק אחרי שתצליח להרגיע את רג'ירורק תקבל את הפוקימון שהבטחתי לך.בעיקרון בהצלחה אני הלכתי".האיחש מסיים לדבר ורץ מהר למקום מבטחים.אתה מוציא את אוושאט מן הפוכדור שלו שיעזור לך להרגיע את רג'ירורק.רג'ירוק שם לב אליך ותוקף אותך ואת אוושואט באבנים חדות
    "אושווט!תתחמק מהר ותשתמש באקדח מים!" אומר לאושווט.
    NYO HO HO BITCH

8. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ניר
    אתה מוציא את מדקיפ מהפוכדור שלו שיעזור לך לפתוח את הדלת הכחולה.מדקיפ יוצא מהפוכדור שלו.הוא משתמש במתקפת בועות על הדלת הכחולה.הבועות פוגעות בדלת הכחולה אך לא פותחים את הדלת הכחולה.נראה שמתקפת בועות חלשה מידי כדי לפתוח את הדלת הכחולה

בר

ברוס

לוק
    אתה מביא לו את הגופה של בסליק.המוכר לוקח את הגופה של בסליק ממך ואומר לך"כול הכבוד הצלחת במשימה.חבל שלא נשארת שמה והית פוגש באמאו.האמא שלו שווה מיליונים בשוק השחור.טוב מה שהבטחתי לך אני מביא לך.הנה החרב והאקדח שזכית בהם."המוכר מוציא מן המגרה שלו חרב ואקדח ומביא לך אותם

איתי
    גיבל תוקף את זנב הברזל של גליסון בשבירת לבנים.שתי המתקפות מתנגשים זה בזה.ושני הפוקימונים נפגעים מהתקפה של השני.גיבל מיד תוקף בנשיכה את גליסיוןן.גליסיון לא מוכן לזה ונפגע מהנשיכה של גיבל.גליסיון מתאווש מהפגיעה שספג.מיל אומרת"גליסיון קרן קרח על גיבל"גליסיון יורה קרן קרח לעבר גיבל

תומר
    אתה מוציא את אקן מהפוכדור שלו.אקן יוצא מהפוכדור שלו ומוכן לקרב של החיים שלו.טריס אומר"אז אתה מתחיל באקן מה.אז אני יתחיל בבהונדום שלי."טריס מוציא פוכדור וממנו יוצא ואז טריס אומר"אני מתחיל בקרב.הונדום כדור צל לעבר אקן"הונדום משגר אל אקן כדור צל
    אני שם את נדן החרב בחגורת המכנסיים שלי ואת האקדח בכיסי אני מוציא את העור של בסיליק ועוטף את עצמי בו ויוצא מהשוק השחור.
    כאשר אני הולך אני מסתכל לצדדים אם יש משהו חשוד ושאני מגיע למקום פתוח כלשהו אני מוציא את כל הפוקימונים שיש לי ומצוות אותם ל2 קבוצות.
    "גנגר וסינדקוויל אתם נלחמים נגד סניזל ודונפן הפוקימון שישרוד ילחם נגדי" אני אומר להם ומחכה בציפייה למעשייהם.

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][COLOR="Blue"]
    תומר
    "אקן תזכור זה הקרב החיים שלך,תתחמק המהירות מה כדור צל!"אני אומר בצעקה
    ואז אוסיף:"אקן אחרי שתתחמק תשתמש בצוות כפול ואז מתקפת כנף אל הונדום בכול הכוח!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אקן מתחמק במהירות מן כדור הצל של הונדום.אקן משתמש בצוות כפול ומשכפל את עצמו 7 פעמציים.אקן והכפילים שלו משתמשים במתקפת כנף על הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק ממכות הכנף שנשלחות אליו ונפגע.טריס אומר לו"הונדום להביור"הונדום יורה להביור לעבר כול הכפילים של אקן

לוק
    אתה שם את החרב בתיק ואת האקדח בחגורה של אתה שם את העור של בסליק על עצמך.אתה יוצא מהשוק השחור והולך לדרך 2.שם בדרך אתה הולך למקום פתוח.כשאתה מגיע למקום פתוח אתה מוציא את כול הפוקימונים שלך לקרב ביניהם.סינידקוויל יורה להביור לעבר סניזל.סניזל מתחמק ומשתמש בשיסוע לילה עליו.סינדקוויל מתחמק מן שיסוע הלילה.גנגר יורה כדור צל לעבר דונפן.דונפן מתחמק ומשתמש בגיגול שפוגע בגנגר

ברוס
    אוושאט מתחמק מהר מן האבנים החדות של רוג'ירורק.אוששואט יורה לעבר רג'ירורק אקדח מים חזק.רג'ירורק לא מצליח להתחמק מן האקדח המים של אוושאט וקצת נפגע.הוא מתעצבן מזה ומתחיל לרוץ לעבר אוושוואט ואליך ותוך כדי יורה אבנים חדות עליכם

בר
    ציר לוקח את הפוכדורים שלך ואז מתיז בעזרת אחד מכשירי הריפאוי שלו על כול הפוכדורים שלך.לאחר כמה שניות.הציר מחזיר לך את הפוכדורים שלך ואומר לך"הפוקימונים שלך בראים ושלמים ומוכנים לקרב.אני מזכיר לך הקרב היה 2 על 2.כול אחד בתוררו משתמש בפוקימון 1 .מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב"

לוקאס
    צ'ימצ'אר קופץ ואז מסתחחר ותוך כדי משתמש בגחלת.כך הוא מפיץ חום לעבר כול זירת הקרח.זה גורם לסוינב לצאת מן מקום המסתור שלו.סינדקוויל מפסיק ונוחת על הזירה.סוינב יורה קרן קרח לעבר סינדקוויל

איתי
    אתה מוציא את הפוכדור של גיבל החוצה ומחזיר לתוכו את גיבל שלך.מיל מחזירה את גליסיון לפוכדור שלו ואומרת לך"איתי אני מבינה את זה.טוב תרצה עכשיו להמשיך במסע שמעתי שפתחו בדרך 2 שוק אם תרצה נוכל ללכת לשם."

ניר
    אתה נכנכס לחדר.אתה מגיע לחדר גדול שבמרכזו נמצאת זירת אבנים גדולה.מן הצד השני מופיעה דמות לא מוכרת.אתה מבחין שהדמות נראת כך .הוא אומר לך"אני הוא קצין המים של לון.שמי ודא.תבין עברת 3 מבחנים עד עכשיו ונותר לך לעבור את המבחן ה4.אם תעבור תמבחן ה4 תוכל לעזוב את הבניין.אם תפסיד במבחן תמות"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    תומר
    אקן מתחמק במהירות מן כדור הצל של הונדום.אקן משתמש בצוות כפול ומשכפל את עצמו 7 פעמציים.אקן והכפילים שלו משתמשים במתקפת כנף על הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק ממכות הכנף שנשלחות אליו ונפגע.טריס אומר לו"הונדום להביור"הונדום יורה להביור לעבר כול הכפילים של אקן

לוק
    אתה שם את החרב בתיק ואת האקדח בחגורה של אתה שם את העור של בסליק על עצמך.אתה יוצא מהשוק השחור והולך לדרך 2.שם בדרך אתה הולך למקום פתוח.כשאתה מגיע למקום פתוח אתה מוציא את כול הפוקימונים שלך לקרב ביניהם.סינידקוויל יורה להביור לעבר סניזל.סניזל מתחמק ומשתמש בשיסוע לילה עליו.סינדקוויל מתחמק מן שיסוע הלילה.גנגר יורה כדור צל לעבר דונפן.דונפן מתחמק ומשתמש בגיגול שפוגע בגנגר

ברוס
    אוושאט מתחמק מהר מן האבנים החדות של רוג'ירורק.אוששואט יורה לעבר רג'ירורק אקדח מים חזק.רג'ירורק לא מצליח להתחמק מן האקדח המים של אוושאט וקצת נפגע.הוא מתעצבן מזה ומתחיל לרוץ לעבר אוושוואט ואליך ותוך כדי יורה אבנים חדות עליכם

בר
    ציר לוקח את הפוכדורים שלך ואז מתיז בעזרת אחד מכשירי הריפאוי שלו על כול הפוכדורים שלך.לאחר כמה שניות.הציר מחזיר לך את הפוכדורים שלך ואומר לך"הפוקימונים שלך בראים ושלמים ומוכנים לקרב.אני מזכיר לך הקרב היה 2 על 2.כול אחד בתוררו משתמש בפוקימון 1 .מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב"

לוקאס
    צ'ימצ'אר קופץ ואז מסתחחר ותוך כדי משתמש בגחלת.כך הוא מפיץ חום לעבר כול זירת הקרח.זה גורם לסוינב לצאת מן מקום המסתור שלו.סינדקוויל מפסיק ונוחת על הזירה.סוינב יורה קרן קרח לעבר סינדקוויל

איתי
    אתה מוציא את הפוכדור של גיבל החוצה ומחזיר לתוכו את גיבל שלך.מיל מחזירה את גליסיון לפוכדור שלו ואומרת לך"איתי אני מבינה את זה.טוב תרצה עכשיו להמשיך במסע שמעתי שפתחו בדרך 2 שוק אם תרצה נוכל ללכת לשם."

ניר
    אתה נכנכס לחדר.אתה מגיע לחדר גדול שבמרכזו נמצאת זירת אבנים גדולה.מן הצד השני מופיעה דמות לא מוכרת.אתה מבחין שהדמות נראת כך .הוא אומר לך"אני הוא קצין המים של לון.שמי ודא.תבין עברת 3 מבחנים עד עכשיו ונותר לך לעבור את המבחן ה4.אם תעבור תמבחן ה4 תוכל לעזוב את הבניין.אם תפסיד במבחן תמות"
    אני מוציא את החרב והסכין ומתרכז בכוח הפנימי שלי
    אני מתרכז באלמנט ואז מרגיש את הדם זורם חזק בגוף שלי
    אני מתרכז בזרימות של נהרות וטפטוף של מים
    חזק יותר... חזק יותר.... ומוציא את האנרגיה הזאת לתוך כדור שאני יוצר ביד שלי
    אני משלב את הכדור עם הסכין ויוצר שוט מים
    עם החרב אני יוצר חרב כאוס ואז אני הולך לעץ שנראה גדול מספיק ועמיד מספיק ומתאמן עליו

12. משתמש מנוסה
    תומר

[/COLOR][/B]
    "אקן תתחמק בעזרת מתקפה מהירה ואז תשתמש שוב במתקפת כנף!"אני אומר

13. משתמש מנוסה
    ניר
    אני נשכב על הרצפה ומתחיל לצחוק, אני אומר לו: "יאלה קרב זוגות, תתחיל אתה."

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה נשכב על הרצפה וצוחק ממילות של ודא.ודא אומר לך"יפה שניחשת שהמבחן האחרון הוא להילחם נגדי.רציתי קרב 3 על 3.אבל 2 על 2 בזוגות זה גם טוב.תזכור אם תפסיד תמות.אוקי צאו בלסטויז וולרין.".ודא זורק 2 פוכדורים ומהם יוצאים בלסטויז ו ולרין.ודא אומר לך"תוציא את הפוקימונים שלך"

תומר
    אקן משתמש במתקפה מהירה ומתחמק מן הלהביור אך אחד מן הכפילים של אקן נפגע מהלהביור של הונדום.אקן ושאר הכפילים תוקפים את הונדום במתקפת כנף.הונדום מתחמק בקלות מן מתקפת הכנף של אקן וכפילו.טריס אומר"הונדום תשתמש בערפיח עליהם"הונדום פותח את פיו ומשתמש בערפיח על אקן

לוק
    אתה מוציא את החרב והסכין שלך אתה מתרכז באלמנט שלך ומגחלה שהאלמנט שלך הוא מים.אתה מוציא את האלמנט שלך לכדור מים.אתה משלב את כדור המים עם הסכין ויוצר שוט מים.את חרבך אתה הופך לחרב כאוס.אתה חותך איתם הרבה עצים.בזמן הזה.גנגר מצשתמש בקרן על חושית על דונפן.הקרן פוגגעת בדונפן ומבלבלת אותו.סניזל משתמש בשיסוע לילה שפוגע בסינדקוויל.סינדקוויל יורה להביור לעבר סניזל.סניזל נפגע מהלהביור של סינדקוויל

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה

תומר
    אקן משתמש במתקפה מהירה ומתחמק מן הלהביור אך אחד מן הכפילים של אקן נפגע מהלהביור של הונדום.אקן ושאר הכפילים תוקפים את הונדום במתקפת כנף.הונדום מתחמק בקלות מן מתקפת הכנף של אקן וכפילו.טריס אומר"הונדום תשתמש בערפיח עליהם"הונדום פותח את פיו ומשתמש בערפיח על אקן

"אקן!תתחמק מהערפל הזה"אומר
    ואז אוסיף:"שאתה מתחמק תשתמש במתקפת כנף על הונדום בכול הכוח!"

עמוד 54 מתוך 203 ראשוןראשון ... 444525354555664104154 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •