Pokemon GO
עמוד 55 מתוך 203 ראשוןראשון ... 545535455565765105155 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 811 עד 825 מתוך 3033
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    ניר
    אתה נשכב על הרצפה וצוחק ממילות של ודא.ודא אומר לך"יפה שניחשת שהמבחן האחרון הוא להילחם נגדי.רציתי קרב 3 על 3.אבל 2 על 2 בזוגות זה גם טוב.תזכור אם תפסיד תמות.אוקי צאו בלסטויז וולרין.".ודא זורק 2 פוכדורים ומהם יוצאים בלסטויז ו ולרין.ודא אומר לך"תוציא את הפוקימונים שלך"

תומר
    אקן משתמש במתקפה מהירה ומתחמק מן הלהביור אך אחד מן הכפילים של אקן נפגע מהלהביור של הונדום.אקן ושאר הכפילים תוקפים את הונדום במתקפת כנף.הונדום מתחמק בקלות מן מתקפת הכנף של אקן וכפילו.טריס אומר"הונדום תשתמש בערפיח עליהם"הונדום פותח את פיו ומשתמש בערפיח על אקן

לוק
    אתה מוציא את החרב והסכין שלך אתה מתרכז באלמנט שלך ומגחלה שהאלמנט שלך הוא מים.אתה מוציא את האלמנט שלך לכדור מים.אתה משלב את כדור המים עם הסכין ויוצר שוט מים.את חרבך אתה הופך לחרב כאוס.אתה חותך איתם הרבה עצים.בזמן הזה.גנגר מצשתמש בקרן על חושית על דונפן.הקרן פוגגעת בדונפן ומבלבלת אותו.סניזל משתמש בשיסוע לילה שפוגע בסינדקוויל.סינדקוויל יורה להביור לעבר סניזל.סניזל נפגע מהלהביור של סינדקוויל
    אני משתמש במים שעל השוט והופך אותם ליציבים אני מתרכז במולקולות של המים ורואה איך הם מצתופפות והופכות לקרח לפני שהכל הופך לקרח אני יורה זרם של מים על העץ ואז מקפיא את העץ.
    אני הולך לפוקימונים ויוצר לכל אחד כלא של קרח משלו ואומר להם "מי שיצא מפה בדרך הכי יצירתית ומרהיבה יקבל ממני פרס מיוחד"

2. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה נשכב על הרצפה וצוחק ממילות של ודא.ודא אומר לך"יפה שניחשת שהמבחן האחרון הוא להילחם נגדי.רציתי קרב 3 על 3.אבל 2 על 2 בזוגות זה גם טוב.תזכור אם תפסיד תמות.אוקי צאו בלסטויז וולרין.".ודא זורק 2 פוכדורים ומהם יוצאים בלסטויז ו ולרין.ודא אומר לך"תוציא את הפוקימונים שלך"
    אני חושב טוב על האסטרטגיה שלו ואז אני שולף שני פוקדורים, אני זורק את שני הפוקדורים ואני אומר: "צאו לוקריו ומאמאסוווין!" לאחר מכן אני אומר לו: "תתחיל."

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ניר
    אתה זורק שני פוכדורים ומהם יוצאים לוקריו ומאמאסווין לקרב.ודא אומר לך"תודה שאתה נותן לי להתחיל.אוקי בלסטויז משאבת הידרו על מאמאסווין.ולרין קרן קרח על לוקריו"בלסטויז מוציא מן התותחים שעל גבו משאבת הידו לעבר מאמאסווין.וולרין יורה קרן קרח לעבר לוקריו

לוק
    אתה הופך את המים של השוט ליציבים ואז הופך את המים לקרח.לפני שהופך לקרח אתה יורה זרם מים לעבר העץ ואז מקפיא את העץ.אתה נגש אל פוקימוניך ויוצר לכול אחד מהם כלוב קרח.סינדקוויל פשוט הולך בין הסורגים למזלו המרחק בין הסורגים בידיוק בגדול גופו.גנגר פשוט הופך לרוח ויוצא מהכלוב הקרח.סניזל משתמש בשיסוע לילה וחותך את הכלוב.דונפן משתמש בחדק שלו ושובר את הכלוב

תומר
    אקן וכפילו מנסים להתחמק מן הערפיח אך לא מצליחים.אקן לא רואה כלום בערפיח.לאחר שערפיח נעלם אתה רואה את הונדום מפתיע את אקן בשניכה.אקן נפגע מן הנשיכה.כול כפילו של אקן נעלמים זה בזה.טריס אומר"הונדום נשיכה על אקן"הונדום משתמש שוב בנשיכה על אקן
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][COLOR="Blue"]
    תומר
    אקן וכפילו מנסים להתחמק מן הערפיח אך לא מצליחים.אקן לא רואה כלום בערפיח.לאחר שערפיח נעלם אתה רואה את הונדום מפתיע את אקן בשניכה.אקן נפגע מן הנשיכה.כול כפילו של אקן נעלמים זה בזה.טריס אומר"הונדום נשיכה על אקן"הונדום משתמש שוב בנשיכה על אקן
    "אקן תנסה להשתחרר ואז תעשה מתקפת כנף"אני אומר בתקווה שאקן יצליח.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה זורק שני פוכדורים ומהם יוצאים לוקריו ומאמאסווין לקרב.ודא אומר לך"תודה שאתה נותן לי להתחיל.אוקי בלסטויז משאבת הידרו על מאמאסווין.ולרין קרן קרח על לוקריו"בלסטויז מוציא מן התותחים שעל גבו משאבת הידו לעבר מאמאסווין.וולרין יורה קרן קרח לעבר לוקריו
    אני אומר: "יש לי הצעה. אולי אתה לא מכיר אותי, אבל אני איש הרוצחים מספר 1 במחוז!, ועם אני בחופשה במחוז האש, אני מספר 1 במחוז האש!. ההצעה היא כזאת, אתה עוזר לי לרצוח איש מסויים ואני יתן לך 5000 מטבעות זהובות. מה דעתך?"
    לאחר מכן אני מסתכל מהר על הקרב והמתקפות הזזות לעבר הפוקימונים שלי ואני אומר להם: "לוקריו מכת עצם בסיבוב כדי להגן על הקרן קרח ולהתקדם קדימה ואז לשבור את העצם על וולרין, מאמאסווין תשבור את משאבת ההידרו בעזרת הניבים שיש לך. ואז תפעיל סופר כוח ותעיף "למרחקים" אז בלאסטרואיד."

6. Because lizards can swim
    ניר

לוק
    אתה הופך את המים של השוט ליציבים ואז הופך את המים לקרח.לפני שהופך לקרח אתה יורה זרם מים לעבר העץ ואז מקפיא את העץ.אתה נגש אל פוקימוניך ויוצר לכול אחד מהם כלוב קרח.סינדקוויל פשוט הולך בין הסורגים למזלו המרחק בין הסורגים בידיוק בגדול גופו.גנגר פשוט הופך לרוח ויוצא מהכלוב הקרח.סניזל משתמש בשיסוע לילה וחותך את הכלוב.דונפן משתמש בחדק שלו ושובר את הכלוב

תומר
    "סינדקוויל אתה פוקימון מיוחד אתה ודונפן זוכים בפרס גנגר וסניזל ציפיתי מכם את זה למרות שאתם חזקים לא פחות תתאמנו על ציפורן צל!" אודיע לכולם
    "סינדקוויל תשתמש באש הפנימית שלך ותראה לי שאש חזקה ממים אני אשלח בך גלי מים ותראה לי מה אתה יודע קח שתי דקות להתרכז ונתחיל דונפן תתאמן בינתיים על רעידת אדמה תנסה להפעיל את משקל הגוף שלך בכל הכח ותרעיד הכל!"
    אני אחכה שתי דקות ואז אגיד " סינדקוויל מוכן?! קדימה צא!" ואתחיל לשלח בו פצצות מים

7. משתמש סופר ספאמר
    תומר
    אקן מתחמק במהירות מן כדור הצל של הונדום.אקן משתמש בצוות כפול ומשכפל את עצמו 7 פעמציים.אקן והכפילים שלו משתמשים במתקפת כנף על הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק ממכות הכנף שנשלחות אליו ונפגע.טריס אומר לו"הונדום להביור"הונדום יורה להביור לעבר כול הכפילים של אקן

לוק
    אתה שם את החרב בתיק ואת האקדח בחגורה של אתה שם את העור של בסליק על עצמך.אתה יוצא מהשוק השחור והולך לדרך 2.שם בדרך אתה הולך למקום פתוח.כשאתה מגיע למקום פתוח אתה מוציא את כול הפוקימונים שלך לקרב ביניהם.סינידקוויל יורה להביור לעבר סניזל.סניזל מתחמק ומשתמש בשיסוע לילה עליו.סינדקוויל מתחמק מן שיסוע הלילה.גנגר יורה כדור צל לעבר דונפן.דונפן מתחמק ומשתמש בגיגול שפוגע בגנגר

ברוס
    אוושאט מתחמק מהר מן האבנים החדות של רוג'ירורק.אוששואט יורה לעבר רג'ירורק אקדח מים חזק.רג'ירורק לא מצליח להתחמק מן האקדח המים של אוושאט וקצת נפגע.הוא מתעצבן מזה ומתחיל לרוץ לעבר אוושוואט ואליך ותוך כדי יורה אבנים חדות עליכם

בר
    ציר לוקח את הפוכדורים שלך ואז מתיז בעזרת אחד מכשירי הריפאוי שלו על כול הפוכדורים שלך.לאחר כמה שניות.הציר מחזיר לך את הפוכדורים שלך ואומר לך"הפוקימונים שלך בראים ושלמים ומוכנים לקרב.אני מזכיר לך הקרב היה 2 על 2.כול אחד בתוררו משתמש בפוקימון 1 .מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב"

לוקאס
    צ'ימצ'אר קופץ ואז מסתחחר ותוך כדי משתמש בגחלת.כך הוא מפיץ חום לעבר כול זירת הקרח.זה גורם לסוינב לצאת מן מקום המסתור שלו.סינדקוויל מפסיק ונוחת על הזירה.סוינב יורה קרן קרח לעבר סינדקוויל

איתי
    אתה מוציא את הפוכדור של גיבל החוצה ומחזיר לתוכו את גיבל שלך.מיל מחזירה את גליסיון לפוכדור שלו ואומרת לך"איתי אני מבינה את זה.טוב תרצה עכשיו להמשיך במסע שמעתי שפתחו בדרך 2 שוק אם תרצה נוכל ללכת לשם."

ניר
    אתה נכנכס לחדר.אתה מגיע לחדר גדול שבמרכזו נמצאת זירת אבנים גדולה.מן הצד השני מופיעה דמות לא מוכרת.אתה מבחין שהדמות נראת כך .הוא אומר לך"אני הוא קצין המים של לון.שמי ודא.תבין עברת 3 מבחנים עד עכשיו ונותר לך לעבור את המבחן ה4.אם תעבור תמבחן ה4 תוכל לעזוב את הבניין.אם תפסיד במבחן תמות"
    אני אומר לה ''כן אני רוצה למכור שם את הפוקימון המעצבן הזה ואני והיא הולכים''

8. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    צ'ימצ'אר קופץ ואז מסתחחר ותוך כדי משתמש בגחלת.כך הוא מפיץ חום לעבר כול זירת הקרח.זה גורם לסוינב לצאת מן מקום המסתור שלו.סינדקוויל מפסיק ונוחת על הזירה.סוינב יורה קרן קרח לעבר סינדקוויל
    *סינדקוויל??
    --------------
    "עכשיו תשתמש בכדור קרח עם גחלת ותשבור אותו לרסיסים עם אגרוף אש !!" אומר לצימצאר בלחץ ואחכה לסיים כבר את הקרב בלחץ ואזכר שצימצאר אמר שהוא רוצה להיתפתח ואומר לו:"צימצאר בשביל להיתפתח את צריך ללמוד מתקפת לחימה!,תשתמש באגרוף אש בלי האש בשביל להישתמש באגרוף מך!"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

9. משתמש מנוסה
    בר
    ציר לוקח את הפוכדורים שלך ואז מתיז בעזרת אחד מכשירי הריפאוי שלו על כול הפוכדורים שלך.לאחר כמה שניות.הציר מחזיר לך את הפוכדורים שלך ואומר לך"הפוקימונים שלך בראים ושלמים ומוכנים לקרב.אני מזכיר לך הקרב היה 2 על 2.כול אחד בתוררו משתמש בפוקימון 1 .מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב"

"אין בעיה חבר קדימה נתחיל, מבטיח לך זה לא ילך בקלות " אגיד לו.
    "קדימה פוליווג בוא ותצפה בקרב" אגיד והוציא אותו.
    לאחר שיצא אגיד לו: "מצטער חברי הפעם אתה תסתכל מהצד אני רוצה להתאמן איתך עוד".
    "עכשיו חזרה לעניינים, טרטוייג צא ותתכונן לקרב של נגד ציר" אגיד והוציא את טרטוייג מהפוכדור שלו.

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אוושאט מתחמק מהר מן האבנים החדות של רוג'ירורק.אוששואט יורה לעבר רג'ירורק אקדח מים חזק.רג'ירורק לא מצליח להתחמק מן האקדח המים של אוושאט וקצת נפגע.הוא מתעצבן מזה ומתחיל לרוץ לעבר אוושוואט ואליך ותוך כדי יורה אבנים חדות עליכם
    "תתחמק ותשתמש בדחיפה אושווט!" אומר לאושווט.
    NYO HO HO BITCH

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ברוס
    אוושאט מתחמק בקלות מן האבנים החדות של רג'ירורק.אוושאט קופץ ל רג'ירורק ומשתמש עליו בדחיפה.הדחיפה של אוושאט בקושי משפיעה על רג'ירורק.רג'ריורק כבר מאוד קרוב אליך ואל אוושאט.הוא מרים את ידו הימנית גבוה מעליכם ותוקף ביד פטיש אותכם

בר
    אתה מוציא את פוולויאג מן הפוכדור שלו שיצפה בקרב שלך נגד ציר.פולויאג קצת מתעצב מזה.אתה מוציא את טרטויג שילחם נגד הפוקימון של ציר.ציר זורק פוכדור וממנו יוצא סנטלר.סנטלר יוצא מהפוכדור שלו ומיד רץ אל טרטויג ומשתמש בדריכה עליו

לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש בכדור קרח עם גחלת ומנפץ אותו עם אגרוף אש.כדור הקרח המנופץ מגן על צ'ימצ'אר מקרן הקרח של סוינב.צ'ימצ'אר מנסה להשתמש באגרוף מך אך לא מצליח.סוינב מחליק על הקרח שוב לעבר צ'ימצ'אר ויורה רסיסי קרח לעברו

איתי
    מיל אומרת לך"אוקי אז אני אלך איתך לשוק".אתה ומיל יוצאים מהבור שחפר גיבל ואז הולכים לשוק שבדרך 2.כעבור דקה של הליכה אתם רואים כבר את השוק של דרך 2.נמצאים בשוק הרבה אנשים והרבה דוכנים .כעבור חצי דקה אתם מגיעים לשוק של דרך 2

לוק
    גנגר וסניזל מנסים להשתמש בציפורן צל אך לא מצליחים ללמוד ציפורן צל.דונפן מנסה להרעיד את האדמה וכך ללמוד רעידת אדמה.דונפן מצליח בניסיון ה1 שלו לממוד רעידת אדמה.דונפן למד רעידת אדמה.סינידקוויל מתחמק מפצצות המים שאתה שולח אליו בקלות רבה.

ניר
    ודא אומר לך"אוקי אני מסכים להצעה שלך"לוקריו במשתמש במכת עצם בסיבוב ואז הוא מתקדם לעבר לוורין.לוקריו משתמש במכת עצם על ולרוין.ולרין לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.מאמאסווין שובר את משאבת הידרו של בלסטויז בעזרת ניבו.הוא תוקף את בסלסטויז בסופר כוח.בלסטויז נכנכס לשיריון שלו .השיריון שלו מגן עליו מהתקפה של סוינב.בלסטויז יוצא מהשריון ומשתמש בריקוד גשם.מתחיל לרדת גשם

תומר
    הונדום תופס את אקן בעזרת נשיכה.אקן נפגע מהנשיכה של הונדום די קשה.אקן מנסה להשתחרר מהפה של הונדום וזה מצליח לו.לאחר מכן אקן משתמש במתקפת כנף על הונדום.הונדום מתחמק ממכת הכנף של אקן בקלות.הונדום מייצר כדור צל ואז משגר אותו לעבר אקן
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    ניר
    ודא אומר לך"אוקי אני מסכים להצעה שלך"לוקריו במשתמש במכת עצם בסיבוב ואז הוא מתקדם לעבר לוורין.לוקריו משתמש במכת עצם על ולרוין.ולרין לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.מאמאסווין שובר את משאבת הידרו של בלסטויז בעזרת ניבו.הוא תוקף את בסלסטויז בסופר כוח.בלסטויז נכנכס לשיריון שלו .השיריון שלו מגן עליו מהתקפה של סוינב.בלסטויז יוצא מהשריון ומשתמש בריקוד גשם.מתחיל לרדת גשם
    "טוב." אני אומר לודא "קדימה בוא" ואני מחכה שהדלת קדימה תפתח

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][COLOR="Navy"]
    תומר
    הונדום תופס את אקן בעזרת נשיכה.אקן נפגע מהנשיכה של הונדום די קשה.אקן מנסה להשתחרר מהפה של הונדום וזה מצליח לו.לאחר מכן אקן משתמש במתקפת כנף על הונדום.הונדום מתחמק ממכת הכנף של אקן בקלות.הונדום מייצר כדור צל ואז משגר אותו לעבר אקן
    "אקן צוות כפול!"אני אומר בצעקה ואז אוסיף:"אחרי שתתחמק תשתמש במתקפה מהירה אל הונדום בכול הכוח!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. Because lizards can swim
    ברוס
    אוושאט מתחמק בקלות מן האבנים החדות של רג'ירורק.אוושאט קופץ ל רג'ירורק ומשתמש עליו בדחיפה.הדחיפה של אוושאט בקושי משפיעה על רג'ירורק.רג'ריורק כבר מאוד קרוב אליך ואל אוושאט.הוא מרים את ידו הימנית גבוה מעליכם ותוקף ביד פטיש אותכם

בר
    אתה מוציא את פוולויאג מן הפוכדור שלו שיצפה בקרב שלך נגד ציר.פולויאג קצת מתעצב מזה.אתה מוציא את טרטויג שילחם נגד הפוקימון של ציר.ציר זורק פוכדור וממנו יוצא סנטלר.סנטלר יוצא מהפוכדור שלו ומיד רץ אל טרטויג ומשתמש בדריכה עליו

לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש בכדור קרח עם גחלת ומנפץ אותו עם אגרוף אש.כדור הקרח המנופץ מגן על צ'ימצ'אר מקרן הקרח של סוינב.צ'ימצ'אר מנסה להשתמש באגרוף מך אך לא מצליח.סוינב מחליק על הקרח שוב לעבר צ'ימצ'אר ויורה רסיסי קרח לעברו

איתי
    מיל אומרת לך"אוקי אז אני אלך איתך לשוק".אתה ומיל יוצאים מהבור שחפר גיבל ואז הולכים לשוק שבדרך 2.כעבור דקה של הליכה אתם רואים כבר את השוק של דרך 2.נמצאים בשוק הרבה אנשים והרבה דוכנים .כעבור חצי דקה אתם מגיעים לשוק של דרך 2

לוק
    גנגר וסניזל מנסים להשתמש בציפורן צל אך לא מצליחים ללמוד ציפורן צל.דונפן מנסה להרעיד את האדמה וכך ללמוד רעידת אדמה.דונפן מצליח בניסיון ה1 שלו לממוד רעידת אדמה.דונפן למד רעידת אדמה.סינידקוויל מתחמק מפצצות המים שאתה שולח אליו בקלות רבה.

ניר

תומר
    "יופי סינדקוויל עכשיו תנסה לעצור אותם עם אש!" אומר לו
    "אני מחזק את המתקפות" אומר ואתרכז חזק יותר וחזק יותר עד שהסכין תהפוך לחרב מים
    "מוכן או לא הינה אני בא!" אומר ואתחיל לשלוח גלים מחוזקים של מים רותחים

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    "רג'ירוק לא!תספיק מיד!" אצעק לרג'ירוק "אושווט!תשתמש באקדח מים!" אומר לאושווט.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 55 מתוך 203 ראשוןראשון ... 545535455565765105155 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •