Pokemon GO
עמוד 56 מתוך 203 ראשוןראשון ... 646545556575866106156 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 826 עד 840 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ברוס
    רג'ירוק עוצר את ידו והכעס יצא לו .אוושאט יורה אקדח מים חזק לעבר רג'ירורק בזמן שרג'ירורק עוצר.רג'ירורק נפגע מהאקדח המים שלו.אתה מבחין במשהו מוזר אל רג'ירורק הוא כבר לא תוקף אותך.רג'ירורק מתהלך אל המקדש שלו וכאשר מגיע אליו נכנס למקדש שלו

לוק
    אתה מחזק את מתקפות המים שלך והופך את הסכין שלך לחרב מים.אתה שולח לעבר סינדקוויל גלי מים רותחים.סינדקוויל יורה לעבר גלי המים הרותחים להביור עוצמתי.הלהביור מתנגש בגלי המים הרותחים ומעיף אותם לכול מיני כיונם.הלהביור כמעט פוגע בך אתה מתחמק בזמן מן הלהביור של סינדקוויל

תומר
    אקן משתמש במהירות בצוות כפול ומייצר לו עוד 5 כפילים של עצמו.כדור הצל פוגע באחד הכפילים של אקן ולא באקן האמיתי.אקן וכול כפילו מתמשים בהתקפה מהירה על הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק מהתקפה המהירה של אקן ונפגע.טריס אומר"הונדום שוב כדור צל"הונדום יורה לכול כפילי אקן כדורי צל

ניר
    אתה מחזיר את לוקריו ואת מאמאסווין לפוכדורים להם.ודא מחזיר את ולרין ואת בלסטויז לפוכדורים שלהם ואומר לך"תזכור אחרי שעזור לך אנו נמשיך את הקרב."ודא לוחץ על כפתור שפותח את הדלת הבאה.אתם נכנסים לגלת ומגיעים לדרך 2.כשאתם מגיעים לדרך אתם שומעים פיצוץ חזק שכמעט פוגע בכם.מן הפיצוץ מופיע מי שאתה צריך לרצוח
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    ברוס
    רג'ירוק עוצר את ידו והכעס יצא לו .אוושאט יורה אקדח מים חזק לעבר רג'ירורק בזמן שרג'ירורק עוצר.רג'ירורק נפגע מהאקדח המים שלו.אתה מבחין במשהו מוזר אל רג'ירורק הוא כבר לא תוקף אותך.רג'ירורק מתהלך אל המקדש שלו וכאשר מגיע אליו נכנס למקדש שלו

לוק
    אתה מחזק את מתקפות המים שלך והופך את הסכין שלך לחרב מים.אתה שולח לעבר סינדקוויל גלי מים רותחים.סינדקוויל יורה לעבר גלי המים הרותחים להביור עוצמתי.הלהביור מתנגש בגלי המים הרותחים ומעיף אותם לכול מיני כיונם.הלהביור כמעט פוגע בך אתה מתחמק בזמן מן הלהביור של סינדקוויל

תומר
    אקן משתמש במהירות בצוות כפול ומייצר לו עוד 5 כפילים של עצמו.כדור הצל פוגע באחד הכפילים של אקן ולא באקן האמיתי.אקן וכול כפילו מתמשים בהתקפה מהירה על הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק מהתקפה המהירה של אקן ונפגע.טריס אומר"הונדום שוב כדור צל"הונדום יורה לכול כפילי אקן כדורי צל

ניר
    אתה מחזיר את לוקריו ואת מאמאסווין לפוכדורים להם.ודא מחזיר את ולרין ואת בלסטויז לפוכדורים שלהם ואומר לך"תזכור אחרי שעזור לך אנו נמשיך את הקרב."ודא לוחץ על כפתור שפותח את הדלת הבאה.אתם נכנסים לגלת ומגיעים לדרך 2.כשאתם מגיעים לדרך אתם שומעים פיצוץ חזק שכמעט פוגע בכם.מן הפיצוץ מופיע מי שאתה צריך לרצוח
    אני עוטף את עצמי ב2 סוגים של אנרגייה מעטפת פנימית קרח וחיצונית מים ורץ אל סינדקוויל
    ואז קופץ אני משתמש בסילון אקווה לעבר סינדקוויל בעודי מפצפץ את הקרח ממני ככה שתהיה גם מכות של גושי קרח

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר

תומר

"אקן תתחמק בעזרת מתקפה מהירה ואז תשתמש שוב במתקפה מהירה על הונדום!"אני אומר
    ואז אוסיף:"טריס הפוקימון שלך ממש גרוע!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    ניר
    אני מוציא את ארקניין ואומר לו:" תשרוף אותו בלהביור!"

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה מוציא את ארקניין מהפוכדור שלו.ארקניין יוצא מהפוכדור שלו ומיד יורה להביור לעבר איש האמפולויון.איש האמפולויון מתחמק בקשוי מהלהביור.האיש אומר לך"אתה מנסה להרוג אותי או מה?.אני אראה לך מה זה.משאבת הידרו"האיש יורה משאבת הידרו לעבר ארקניין

תומר
    אקן וכפילו מתחמקים מכדורי הצל שהונדום שולח לעברם בעזרת מתקפה מהירה.אקן וכפילו תוקפים במתקה מהיר את הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.טריס אומר לך"הונדום הוא לא גרוע.הונדום תשתמש בבקרן סולארית על אקן וכפילו".הונדום טוען קרן סולארית ואז משגר אותה לעבר אקן וכפילו

לוק
    אתה עוטף את עצמך ב2 סוגים של מעטפת.אחת מעטפת פנימית קרח וחיצונית מעטפת מים.אתה רץ אל סינדקוויל ואז קופץ גבוה לאוויר ומשתמש בסילון אקוה לעבר סינדקוויל.אתה מפוצצץ גושי קרח לעבר סינדקוויל.סינדקוויל מאמץ את נכול האנרגיה האש שיש בתוכו ותוקף בלהביור ממש ממש גדול.אתה לא מצליח להתחמק מן הלהביור החזק של סינדקוויל.אתה נפגע קשה מהלהביור.הלהביור מביס את המעטפת החיצונית והפנימית.אתה חוטף כווית קשות בכול גופך.וקשה לך להזיז את גופך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מוציא את ארקניין מהפוכדור שלו.ארקניין יוצא מהפוכדור שלו ומיד יורה להביור לעבר איש האמפולויון.איש האמפולויון מתחמק בקשוי מהלהביור.האיש אומר לך"אתה מנסה להרוג אותי או מה?.אני אראה לך מה זה.משאבת הידרו"האיש יורה משאבת הידרו לעבר ארקניין

תומר
    אקן וכפילו מתחמקים מכדורי הצל שהונדום שולח לעברם בעזרת מתקפה מהירה.אקן וכפילו תוקפים במתקה מהיר את הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.טריס אומר לך"הונדום הוא לא גרוע.הונדום תשתמש בבקרן סולארית על אקן וכפילו".הונדום טוען קרן סולארית ואז משגר אותה לעבר אקן וכפילו

לוק
    אתה עוטף את עצמך ב2 סוגים של מעטפת.אחת מעטפת פנימית קרח וחיצונית מעטפת מים.אתה רץ אל סינדקוויל ואז קופץ גבוה לאוויר ומשתמש בסילון אקוה לעבר סינדקוויל.אתה מפוצצץ גושי קרח לעבר סינדקוויל.סינדקוויל מאמץ את נכול האנרגיה האש שיש בתוכו ותוקף בלהביור ממש ממש גדול.אתה לא מצליח להתחמק מן הלהביור החזק של סינדקוויל.אתה נפגע קשה מהלהביור.הלהביור מביס את המעטפת החיצונית והפנימית.אתה חוטף כווית קשות בכול גופך.וקשה לך להזיז את גופך
    .

״אקן תתחמק בעזרת מתקפה מהירה ״אני אומר ואז אוסיף:״אקן תשתמש במתקפת כנף בכול הכוח!״

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אקן משתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק מהקרן הסולארית של הונדום.אקן לא מצליח להתחמק מהקרן הסולארית ונפגע קשה מאוד.כול כפילו של אקן נעלמים זה בזה.אקן עף אל הונדום במתקפת כנף.הונדום מתחמק במהירות מן מתקפת הכנף של אקן.הונדום יורה כדור צל לעבר אקן

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    תומר
    אקן משתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק מהקרן הסולארית של הונדום.אקן לא מצליח להתחמק מהקרן הסולארית ונפגע קשה מאוד.כול כפילו של אקן נעלמים זה בזה.אקן עף אל הונדום במתקפת כנף.הונדום מתחמק במהירות מן מתקפת הכנף של אקן.הונדום יורה כדור צל לעבר אקן
    ״אקן!תתחמק בעזרת צוות כפול!״אני אומר בצעקה ואז אוסיף:״אקן אחרי שתתעמק תשתמש במתקפת כנף!״

9. Because lizards can swim
    ניר

תומר

לוק
    "יפה סינדקוויל ריין תעזור לי" אומר בקושי רב
    "אחח זה כואב יפה סינדקוויל" אומר ואנסה לרפא את הפציעות עם המים שלי

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוק
    אתה מנסה לרפא את הפציעות שלך עם כוחות המים שלך אך זה לא עוזר לך.ריין ניגש אליך מוציא מהתיק שלו ערכה לעזרה ראשונה.מתיז לך ספרי על חלקים בגוף ואז חובש אותם.ריין אומר לך"יש לך כוויות קשות.אתה צריך להגיע לבית החולים הקרוב כדי שתחלים.אני עזור לך להגיע לשם"

תומר
    אקן
    מתחמק מכדר הצל שהונדום יורה עליו בזכות צוות כפול.אקן משכפל את עצמו 4 פעמיים בסה''כ.אקן וכול כפילו תוקפים במתקפת כנף את הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק מכול התקפות שבאות אליו ונפגע קשה.טריס אומר"הונדום ערפיח"הונדום מוציא מהפה שלו ערפיח שמכסה את כול היזרה.אתה לא רואה את אקן ולא את הונום בגלל הערפיח

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. Because lizards can swim
    לוק
    אתה מנסה לרפא את הפציעות שלך עם כוחות המים שלך אך זה לא עוזר לך.ריין ניגש אליך מוציא מהתיק שלו ערכה לעזרה ראשונה.מתיז לך ספרי על חלקים בגוף ואז חובש אותם.ריין אומר לך"יש לך כוויות קשות.אתה צריך להגיע לבית החולים הקרוב כדי שתחלים.אני עזור לך להגיע לשם"

תומר
    אקן
    מתחמק מכדר הצל שהונדום יורה עליו בזכות צוות כפול.אקן משכפל את עצמו 4 פעמיים בסה''כ.אקן וכול כפילו תוקפים במתקפת כנף את הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק מכול התקפות שבאות אליו ונפגע קשה.טריס אומר"הונדום ערפיח"הונדום מוציא מהפה שלו ערפיח שמכסה את כול היזרה.אתה לא רואה את אקן ולא את הונום בגלל הערפיח
    "לא זה בדיוק מה שאני צריך ללמוד על בשרי את הטעיות שלי... אתה חזק סינדקוויל..." אומר לשנייהם ואקום
    "בואו נמשיך"

12. משתמש מנוסה
    לוק

תומר
    אקן
    "אקן שאתה שומע רעש תשתמש במתקפת כנף ואז מתקפה מהירה בשביל התחמק אם תוקפים אותך״אני אומר

13. משתמש סופר ספאמר
    ברוס
    אוושאט מתחמק בקלות מן האבנים החדות של רג'ירורק.אוושאט קופץ ל רג'ירורק ומשתמש עליו בדחיפה.הדחיפה של אוושאט בקושי משפיעה על רג'ירורק.רג'ריורק כבר מאוד קרוב אליך ואל אוושאט.הוא מרים את ידו הימנית גבוה מעליכם ותוקף ביד פטיש אותכם

בר
    אתה מוציא את פוולויאג מן הפוכדור שלו שיצפה בקרב שלך נגד ציר.פולויאג קצת מתעצב מזה.אתה מוציא את טרטויג שילחם נגד הפוקימון של ציר.ציר זורק פוכדור וממנו יוצא סנטלר.סנטלר יוצא מהפוכדור שלו ומיד רץ אל טרטויג ומשתמש בדריכה עליו

לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש בכדור קרח עם גחלת ומנפץ אותו עם אגרוף אש.כדור הקרח המנופץ מגן על צ'ימצ'אר מקרן הקרח של סוינב.צ'ימצ'אר מנסה להשתמש באגרוף מך אך לא מצליח.סוינב מחליק על הקרח שוב לעבר צ'ימצ'אר ויורה רסיסי קרח לעברו

איתי
    מיל אומרת לך"אוקי אז אני אלך איתך לשוק".אתה ומיל יוצאים מהבור שחפר גיבל ואז הולכים לשוק שבדרך 2.כעבור דקה של הליכה אתם רואים כבר את השוק של דרך 2.נמצאים בשוק הרבה אנשים והרבה דוכנים .כעבור חצי דקה אתם מגיעים לשוק של דרך 2

לוק
    גנגר וסניזל מנסים להשתמש בציפורן צל אך לא מצליחים ללמוד ציפורן צל.דונפן מנסה להרעיד את האדמה וכך ללמוד רעידת אדמה.דונפן מצליח בניסיון ה1 שלו לממוד רעידת אדמה.דונפן למד רעידת אדמה.סינידקוויל מתחמק מפצצות המים שאתה שולח אליו בקלות רבה.

ניר
    ודא אומר לך"אוקי אני מסכים להצעה שלך"לוקריו במשתמש במכת עצם בסיבוב ואז הוא מתקדם לעבר לוורין.לוקריו משתמש במכת עצם על ולרוין.ולרין לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.מאמאסווין שובר את משאבת הידרו של בלסטויז בעזרת ניבו.הוא תוקף את בסלסטויז בסופר כוח.בלסטויז נכנכס לשיריון שלו .השיריון שלו מגן עליו מהתקפה של סוינב.בלסטויז יוצא מהשריון ומשתמש בריקוד גשם.מתחיל לרדת גשם

תומר
    הונדום תופס את אקן בעזרת נשיכה.אקן נפגע מהנשיכה של הונדום די קשה.אקן מנסה להשתחרר מהפה של הונדום וזה מצליח לו.לאחר מכן אקן משתמש במתקפת כנף על הונדום.הונדום מתחמק ממכת הכנף של אקן בקלות.הונדום מייצר כדור צל ואז משגר אותו לעבר אקן
    אני צועק ''רק היום רק היום קרניבין במצב מצוין בתמורה לכסף או פוקימונים רק היום'' ואני מחכה עד שמישהו יבוא

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    איתי
    אתה צועק מבצע לכול אנשי השוק.לאחר חצי דקה איש מתקרב אליך ואומר לך"שמעתי שאתה מוכר קרניביין היום.אז אני רוצה קרניביין.מה תרצה בתמורה כסף או פוקימון.יש לי את שני הדברים האלו.אם תבחר פוקימון אז יש לי 2 פוקימונים שאחד אתן לך

תומר
    כשאקן שומע רעש הוא תוקף במתקפת כנף את הונדום.אקן לא פוגע בשום דבר.אקן משתמש בתקפה מהירה כדי לצאת מהערפיח.אקן יוצא מהערפיח.ותוך דקה ארי שהוא יוצא גם הונדום יוצא מהערפיח והערפיח נעלם מהזירה.הונדום תוקף במהירות בנשיכה את אקן

לוק
    אתה אומר לסינדקוויל שהוא חזק.ריין עוזר לך לקום.אתה מתחיל ללכת עם ריין ועם כול הפוקימונים שלך בדרך 2.אתם מגיעים לאמצע דרך 2 ונתקלים בבנין ענק שחוסם לכם את המשך הדרך בדרך 2

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    ניר
    אני אומר לו: "לא, אני מנסה לרצוח את רוצח רורק."
    אני מוציא את מאמסווין ואני אומר לו: "תחסום עם הניבים!" ואז אני אומר לודא: "נו קדימה!"

עמוד 56 מתוך 203 ראשוןראשון ... 646545556575866106156 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •