ניר
אתה מוציא את מאמאסווין לקרב.מאמאסווין חוסם עם ניבו את משאבת הידרו של האיש.ודא אומר לך"אוקי עזור לך.צא ולורין קרן קרח לעבר האיש"ודא מוציא מתוך הפוכדור של את ולריון.ולרין יורה קרן קרח לעבר האיש.האיש לא מצליח להתחמק מהקרן הקרח.ונקפא לגוש קרח
ניר
אתה מוציא את מאמאסווין לקרב.מאמאסווין חוסם עם ניבו את משאבת הידרו של האיש.ודא אומר לך"אוקי עזור לך.צא ולורין קרן קרח לעבר האיש"ודא מוציא מתוך הפוכדור של את ולריון.ולרין יורה קרן קרח לעבר האיש.האיש לא מצליח להתחמק מהקרן הקרח.ונקפא לגוש קרח
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני מוציא את לוקריו ומתחיל לצחוק קצת, אני אומר ללוקריו: קפוץ למכת עצם חזקה עם תנופה שמאמאסווין יתן לך ותשבור את אמפוליון!" אני צוחק ואז אני אומר למאמאסווין: "תקפיץ את לוקריו."ניר
ניר
אתה מוציא את לוקריו מהפוכדור שלו ומתחיל לצחוק.לוקריו קופץ למכת עצם חזק.מאמאסווין נותן ללוקריו תנופה כדי שלוקריו יקפוץ גבוה לאוויר.לוקריו משתמש במכת עצם על הגוש הקרח.גוש הקרח נשבר מהמכה ואיש אמפאוליון מת נופל על האדמה.ודא אומר"עכשיו שעזרתי לך.עלינו להמשיך את הקרב בינינו"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"תודה רבה שהפסקת רג'ירוק!עכשיו אושווט-כבה את האש באקדח מים!" אומר לרג'ירוק ולאושווט.ברוס
רג'ירוק עוצר את ידו והכעס יצא לו .אוושאט יורה אקדח מים חזק לעבר רג'ירורק בזמן שרג'ירורק עוצר.רג'ירורק נפגע מהאקדח המים שלו.אתה מבחין במשהו מוזר אל רג'ירורק הוא כבר לא תוקף אותך.רג'ירורק מתהלך אל המקדש שלו וכאשר מגיע אליו נכנס למקדש שלו
NYO HO HO BITCH
אני לוקח את גופתו של האיש ואני הולך לשוק השחור, אני מחפש את איש המשימות ואז אני אומר לו: "הרגתי את אמפוליון והגופה שלו פה, תן לי עכשיו אקדח ונשק מסוים של אלמנט."ניר
אתה מוציא את לוקריו מהפוכדור שלו ומתחיל לצחוק.לוקריו קופץ למכת עצם חזק.מאמאסווין נותן ללוקריו תנופה כדי שלוקריו יקפוץ גבוה לאוויר.לוקריו משתמש במכת עצם על הגוש הקרח.גוש הקרח נשבר מהמכה ואיש אמפאוליון מת נופל על האדמה.ודא אומר"עכשיו שעזרתי לך.עלינו להמשיך את הקרב בינינו"
לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש על רסיסי הקרח.רסיסי הקרח נמסים ואז צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על המים שנוצרו מהמסת ריסי הקרח.המים הופכים למית רותחים.סוינב מצליח להתחמק מהים הרותחים שעפים לעברו.סוינב יורה מס' פצצות בוץ לעבר צ'ימצ'אר
בר
טרטויג מתחמק ממכת הדריכה של סנטלר.לאחר שטרטויג מתחמק מהתקפה של סנטלר הוא קופץ על גבו של סנטלר ונושך אותו.סנטלר מנסה להעיף את טרטויג מגבו אך טרטויג נושך חזק ולא מוותר להפסיק.סנטלר מנסה בכול כוחו להעיף את טרטויג מגבו.לאחר מאמאצים רבים הוא מצליח להעיף את טרטויג מגבו.
תומר
אקן משתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק ממתקפת הנשיכה של הונדום.אקן מנסה להשתמש במתקפת כנף ברזל אך לא מצליח.אקן עובר להשתמש במתקפת כנף על הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק ממכת הכנף של אקן ונפגע.אתה שם לב שלאקן ולהונדום לא נשארו הרבה כוחות להילחם.הונדום יורה כדור צל לעבר אקן
לוק
אתה משתמש בכוחות המים שלך כדי לרפא את עצמך.המים מרפאים קצת את הכאב שלך אך עדין אתה פצוע.ריין אומר לך"יש לי מכשיר בתיק שיכול לרפא את הפצעים שלך תוך שניות.רק צריך להתיז על חלקי הגוף שלך ואז הם נהיים בראים.תרצה שאשתמש בזה?"
ניר
אתה לוקח את הגופה של איש האמפולואיון.מולך נפתחת דלת השוק השחור ואתה נכנכס לשוק השחור.שם אתה פוגש את כאוס.כאוס אומר לך"או יופי עברת תמשימה.הנה קח אקדח ונשק בידיוק מה שרצית.בקשר לאלמנט.פשוט עליך להרגיש את האלמנט שיש בגופך ואז היה לנשק שלך את האלמנט שלך"
ברוס
אוושאט יורה אקדח מים על האש שנוצרה מהתקפי הזעם של רג'ירורק.האיש שביקש ממך עזרה בא אליך ואומר לך"כול הכבוד הצלחת להרגיע את רג'ירורק.אתה גדול.אז אני אתן לך פוכדור שבו נמצא פוקימון שאתן לך.תוציא את הפוקימון מהפוכדור שאתן לך ותגלה איזה פוקימון קיבלת"האיש מגיש לך פוכדור עם פוקימון
איתי
האיש אומר לך"אז בחרת בפוקימון מה.אוקי צאו שינקס ווג'יודוד בהחוצה"האיש זורק 2 פוכדורים ומהם יוצאיםשינקס
וג'יודוד.האיש מוסיף"ג'יודוד כבר ממש קרוב להתפתח לגרבלר ואותו דבר שינקס"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אני לוקח בשמחה את הנשק ואז אני הולך בחזרה לדרך 2, הפעם אני בורח מהבניין ואם אני לא מצליח אני חוזר לבפנים להלחם מול ודאניר
אתה לוקח את הגופה של איש האמפולואיון.מולך נפתחת דלת השוק השחור ואתה נכנכס לשוק השחור.שם אתה פוגש את כאוס.כאוס אומר לך"או יופי עברת תמשימה.הנה קח אקדח ונשק בידיוק מה שרצית.בקשר לאלמנט.פשוט עליך להרגיש את האלמנט שיש בגופך ואז היה לנשק שלך את האלמנט שלך"
"אושווט!תחזור!" אומר לאושווט "תודה רבה!" אומר לאיש "פוכדור צא!" אומר ואזרוק את הפוכדור שניתן לי באוויר.ברוס
אוושאט יורה אקדח מים על האש שנוצרה מהתקפי הזעם של רג'ירורק.האיש שביקש ממך עזרה בא אליך ואומר לך"כול הכבוד הצלחת להרגיע את רג'ירורק.אתה גדול.אז אני אתן לך פוכדור שבו נמצא פוקימון שאתן לך.תוציא את הפוקימון מהפוכדור שאתן לך ותגלה איזה פוקימון קיבלת"האיש מגיש לך פוכדור עם פוקימון
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)