Pokemon GO
עמוד 58 מתוך 203 ראשוןראשון ... 848565758596068108158 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 856 עד 870 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ברוס
    אתה מחזיר את אוושאט לפוכדור שלו.אתה לוקח את הפוכדור שקיבלת מהאיש וזורק אותו לאוויר הרחב.מן הפוכדור יוצא ריולו קטן

איתי
    אתה מביא לאיש את הוכדור של קרנייביין.האיש מבא לך את הפוכדור של שינקס ואז אומר לך"תהנה מהשינקס שקיבלת הוא בקרוב יתפתח לך אז תהיה מוכן"האיש נפרד ממך והולך לדרכו.הפוכדור של שינקס נשלח אל הפרופסור

ניר
    אתה לוקח את הנשק שלך וחוזר לדרך 2.אתה שוב פוגש את הבניין חוסם לך את הדרך.אתה נכנכס אליו ומגיע לחדר של ודא.ודא אומר לך"או הינה אתה.יש לי הצעה בשבילך.בוא נעשה קרב 3 על 3 ביחידים.או שתרצה שנחזור לקרב הכפול שלנו?"

בר
    טרטויג קופץ לאוויר ומשם שולח אל סנטלר שוטי גפן שיחזיקו אותו.טרטויג נוחת על סנטלר והוא שוב נושך את סנטלר בחוזקה.סנטלר מנסה ובפעם ה1 מצליח להעיף את טרטויג מגבו.סנטר משתמש בכדור חשמל על טרטויג
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש על רסיסי הקרח.רסיסי הקרח נמסים ואז צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על המים שנוצרו מהמסת ריסי הקרח.המים הופכים למית רותחים.סוינב מצליח להתחמק מהים הרותחים שעפים לעברו.סוינב יורה מס' פצצות בוץ לעבר צ'ימצ'אר

בר
    טרטויג מתחמק ממכת הדריכה של סנטלר.לאחר שטרטויג מתחמק מהתקפה של סנטלר הוא קופץ על גבו של סנטלר ונושך אותו.סנטלר מנסה להעיף את טרטויג מגבו אך טרטויג נושך חזק ולא מוותר להפסיק.סנטלר מנסה בכול כוחו להעיף את טרטויג מגבו.לאחר מאמאצים רבים הוא מצליח להעיף את טרטויג מגבו.

תומר
    אקן משתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק ממתקפת הנשיכה של הונדום.אקן מנסה להשתמש במתקפת כנף ברזל אך לא מצליח.אקן עובר להשתמש במתקפת כנף על הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק ממכת הכנף של אקן ונפגע.אתה שם לב שלאקן ולהונדום לא נשארו הרבה כוחות להילחם.הונדום יורה כדור צל לעבר אקן

לוק
    אתה משתמש בכוחות המים שלך כדי לרפא את עצמך.המים מרפאים קצת את הכאב שלך אך עדין אתה פצוע.ריין אומר לך"יש לי מכשיר בתיק שיכול לרפא את הפצעים שלך תוך שניות.רק צריך להתיז על חלקי הגוף שלך ואז הם נהיים בראים.תרצה שאשתמש בזה?"

ניר
    אתה לוקח את הגופה של איש האמפולואיון.מולך נפתחת דלת השוק השחור ואתה נכנכס לשוק השחור.שם אתה פוגש את כאוס.כאוס אומר לך"או יופי עברת תמשימה.הנה קח אקדח ונשק בידיוק מה שרצית.בקשר לאלמנט.פשוט עליך להרגיש את האלמנט שיש בגופך ואז היה לנשק שלך את האלמנט שלך"

ברוס
    אוושאט יורה אקדח מים על האש שנוצרה מהתקפי הזעם של רג'ירורק.האיש שביקש ממך עזרה בא אליך ואומר לך"כול הכבוד הצלחת להרגיע את רג'ירורק.אתה גדול.אז אני אתן לך פוכדור שבו נמצא פוקימון שאתן לך.תוציא את הפוקימון מהפוכדור שאתן לך ותגלה איזה פוקימון קיבלת"האיש מגיש לך פוכדור עם פוקימון

איתי
    האיש אומר לך"אז בחרת בפוקימון מה.אוקי צאו שינקס ווג'יודוד בהחוצה"האיש זורק 2 פוכדורים ומהם יוצאים שינקס וג'יודוד.האיש מוסיף"ג'יודוד כבר ממש קרוב להתפתח לגרבלר ואותו דבר שינקס"
    "כן אני אשמח" אומר בעצבנות שלא אמר זאת קודם
    "מהר אנחנו צריכים להמשיך!" אזרז ואז אחרי שהוא יגמור נלך לתוך הבניין

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוק
    ריין מוציא מן התיק שלו מכשיר ריפאוי.הוא מתיז את מכשיר הריפאי עליך.אתה מרגיש שתוך כמה שניות שכול הכוויות שלך נעלמות בין רגע.אתה וריין ממשיכיים ללכת אל הבניין אתם מגלים שדלת הבניין נעולה עם מס' מנעולים ושראשות

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

4. Because lizards can swim
    לוק
    ריין מוציא מן התיק שלו מכשיר ריפאוי.הוא מתיז את מכשיר הריפאי עליך.אתה מרגיש שתוך כמה שניות שכול הכוויות שלך נעלמות בין רגע.אתה וריין ממשיכיים ללכת אל הבניין אתם מגלים שדלת הבניין נעולה עם מס' מנעולים ושראשות
    אני אוגר כוח באקדח שלי ועוטף את אחד הכדורים שלו בכאוס ואז יורה במנעולים לאחר מכן אני נכנס ומוציא את סינדקוויל שיילך לצידי

5. משתמש סופר ספאמר
    ברוס
    אתה מחזיר את אוושאט לפוכדור שלו.אתה לוקח את הפוכדור שקיבלת מהאיש וזורק אותו לאוויר הרחב.מן הפוכדור יוצא ריולו קטן

איתי
    אתה מביא לאיש את הוכדור של קרנייביין.האיש מבא לך את הפוכדור של שינקס ואז אומר לך"תהנה מהשינקס שקיבלת הוא בקרוב יתפתח לך אז תהיה מוכן"האיש נפרד ממך והולך לדרכו.הפוכדור של שינקס נשלח אל הפרופסור

ניר
    אתה לוקח את הנשק שלך וחוזר לדרך 2.אתה שוב פוגש את הבניין חוסם לך את הדרך.אתה נכנכס אליו ומגיע לחדר של ודא.ודא אומר לך"או הינה אתה.יש לי הצעה בשבילך.בוא נעשה קרב 3 על 3 ביחידים.או שתרצה שנחזור לקרב הכפול שלנו?"

בר
    טרטויג קופץ לאוויר ומשם שולח אל סנטלר שוטי גפן שיחזיקו אותו.טרטויג נוחת על סנטלר והוא שוב נושך את סנטלר בחוזקה.סנטלר מנסה ובפעם ה1 מצליח להעיף את טרטויג מגבו.סנטר משתמש בכדור חשמל על טרטויג
    אני שואל את מיל ''לאן את רוצה ללכת?''

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    "יאי!יש לי ריולו!" אומר לאיש,אחזיר את ריולו לפוכדור ואמשיך לעיר הבאה.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    בר
    "קדימה טרטוייג, חשמל לא כולכך אפקטיבי עליך תתפוס את הכדור בשוטי גפן ותעיף אותו ביחד עם השוטים על סטנלר " אגיד לטרטוייג

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    איתי
    מיל אומרת לך"בא לי להגיע לעיר הבאה ושם נמצא המכון הבא שלך.אך לפני שננגיע לשם עלינו לעבור את הבניין שנתקלת בו מקודם.הוא חוסם את המשך הדרך בדרך 2.עלינו לעבר את הבניין ואז נוכל להמשיךך במסע שלנו"

לוק
    אתה אוגר כוח באקדח שלך ואת אחד הכדורים של האקדח עוטף בכאוס מוחלט.אתה יורה במנעולים.הכדורים שוברים את המנעולים ואת הדלת בחוזקה.אתם נכנסים לתוך הבניין.אתה מוציא את סינדקוויל שהיה איתך.לפתע מעגל להבות סגולות נפתח מולכם וממנו יוצא בן אדם.

בר
    טרטויג תופס את כדור החשמל עם שוטי בגפן שלו ואז מחזיר את כדור החשמל לעבר סנטלר.סנטלר מתחמק בקלות מן כדור החשמל שטרטויג מעיף לעברו.ציר אומר"סנטלר התקפה מהירה"סנטלר מתחיל לרוץ במהירות לעבר טרטויג.הוא משתמש בהתקפה מהירה לעבר טרטויג שלך

ברוס
    אתה שמח על שקיבלת ריולו.אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו וממשיך במסע שלך.אתה מגיע לדרך 2.אתה ממשיך ללכת בדרך 2 כשאתה רואה מאמנים צועקים ובורחים ממשהו.תוך שניות אתה רואה שהם בורחים מחבורה של גרבלרים שמתגלגלים לעברם.הגרבלרים עומדים לפגוע בך אם לא תברח מהר
    נערך לאחרונה על ידי monster, 12-28-2010 בשעה 06:43 PM

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    בר
    טרטויג תופס את כדור החשמל עם שוטי בגפן שלו ואז מחזיר את כדור החשמל לעבר סנטלר.סנטלר מתחמק בקלות מן כדור החשמל שטרטויג מעיף לעברו.ציר אומר"סנטלר התקפה מהירה"סנטלר מתחיל לרוץ במהירות לעבר טרטויג.הוא משתמש בהתקפה מהירה לעבר טרטויג שלך

"קדימה טרטוייג תלחם בוא בדחיפה קדימה אתה יותר חזק ממנו" אגיד לטרטוייג בנחישות

10. Because lizards can swim
    איתי
    מיל אומרת לך"בא לי להגיע לעיר הבאה ושם נמצא המכון הבא שלך.אך לפני שננגיע לשם עלינו לעבור את הבניין שנתקלת בו מקודם.הוא חוסם את המשך הדרך בדרך 2.עלינו לעבר את הבניין ואז נוכל להמשיךך במסע שלנו"

לוק
    אתה אוגר כוח באקדח שלך ואת אחד הכדורים של האקדח עוטף בכאוס מוחלט.אתה יורה במנעולים.הכדורים שוברים את המנעולים ואת הדלת בחוזקה.אתם נכנסים לתוך הבניין.אתה מוציא את סינדקוויל שהיה איתך.לפתע מעגל להבות סגולות נפתח מולכם וממנו יוצא בן אדם.

בר

ברוס
    אתה שמח על שקיבלת ריולו.אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו וממשיך במסע שלך.אתה מגיע לדרך 2.אתה ממשיך ללכת בדרך 2 כשאתה רואה מאמנים צועקים ובורחים ממשהו.תוך שניות אתה רואה שהם בורחים מחבורה של גרבלרים שמתגלגלים לעברם.הגרבלרים עומדים לפגוע בך אם לא תברח מהר
    "טריס?" אשאל
    "אז אנחנו נפגשים שוב... מה עם הגיטרה?"

11. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש על רסיסי הקרח.רסיסי הקרח נמסים ואז צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על המים שנוצרו מהמסת ריסי הקרח.המים הופכים למית רותחים.סוינב מצליח להתחמק מהים הרותחים שעפים לעברו.סוינב יורה מס' פצצות בוץ לעבר צ'ימצ'אר
    "צימצאר אתה יכול לעשות את זה!!,תשתמש באגרוף אש ואז בגחלת מתחתיך בשביל ליצור משטח של אש שיראה כמו גלשן,אם הוא בורח כל הזמן נצטרך לעקוב אחריו,תעלה על המים ותגלוש אליו ותפגע בו שאתה קרוב!" אומר לו ואחכה לתוצאה שת המתקפה.
    ----------
    מים רותחים זו מתקפה,הוא היה אמור ללמוד לא?
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    "טוב!הגיע הזמן אליך מגבי-צא!" אומר ואוציא את ריולו מהפוכדור.
    לאחר מכן אומר למגבי "מגבי השתמש בבלבול!"
    NYO HO HO BITCH

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    אתה זורק את הפוכדור של מגבי החוצה.מגבי יוצא מהפוכדור שלו.מגבי משתמש בבילבול על הגרבלרים שמתגלגלים לעברכם.הבילבול פוגע בגרבלרים ומבלבל אותם לחלוטין.הגרבלרים מפסיקים להתגלגל לעברכם ומבולבלים ממה שקורה פה

לוקאס
    תביא מסרבי קישור למתקפה
    צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש ובגחלת ויוצר לו גלשן אש על זירת הקרח.צ'ימצ'אר גולש עם גלשן האש שלו על זירת הקרח ומתחמק מפצצות הבוץ של סוינב.כשצ'ימצ'אר קרוב לסוינב הוא תוקף אותו עם גלשן האש שלו.סוינב לא מצליח להתחמק מהתקפה של צ'יעמצ'אר ונפגע קשה.

לוק
    האיש אומר לך"אני לא טריס.אני אחד מלוחמו שמי צלי. כדי להמשיך ללכת בבניין הזה תצטרך לנצח אותי בקרב 1 על בקרב צצללים.אני מקוה שאתה יודע מה זה קרב צלליםם.ואני לא צריך להסביר לך מה זה קרב צצללים.אם להסביר לך אז אסביר לך"

בר
    טרטויג משתמש בדחיפה על התקפה המירה של סנטלר.סנטלר וטרטויג מתנגשים זה בזה עם התקפות שלהם.סנטלר וטרטויג נפגעים מהתקפה של השני.סנטלר מתאווש במהירות ורץ אל טרטויג ומשתמש עליו בדריכה שוב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. Because lizards can swim
    ברוס
    אתה זורק את הפוכדור של מגבי החוצה.מגבי יוצא מהפוכדור שלו.מגבי משתמש בבילבול על הגרבלרים שמתגלגלים לעברכם.הבילבול פוגע בגרבלרים ומבלבל אותם לחלוטין.הגרבלרים מפסיקים להתגלגל לעברכם ומבולבלים ממה שקורה פה

לוקאס
    תביא מסרבי קישור למתקפה
    צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש ובגחלת ויוצר לו גלשן אש על זירת הקרח.צ'ימצ'אר גולש עם גלשן האש שלו על זירת הקרח ומתחמק מפצצות הבוץ של סוינב.כשצ'ימצ'אר קרוב לסוינב הוא תוקף אותו עם גלשן האש שלו.סוינב לא מצליח להתחמק מהתקפה של צ'יעמצ'אר ונפגע קשה.

לוק
    האיש אומר לך"אני לא טריס.אני אחד מלוחמו שמי צלי. כדי להמשיך ללכת בבניין הזה תצטרך לנצח אותי בקרב 1 על בקרב צצללים.אני מקוה שאתה יודע מה זה קרב צלליםם.ואני לא צריך להסביר לך מה זה קרב צצללים.אם להסביר לך אז אסביר לך"

בר
    טרטויג משתמש בדחיפה על התקפה המירה של סנטלר.סנטלר וטרטויג מתנגשים זה בזה עם התקפות שלהם.סנטלר וטרטויג נפגעים מהתקפה של השני.סנטלר מתאווש במהירות ורץ אל טרטויג ומשתמש עליו בדריכה שוב
    "לא לא אני יודע מה זה" ואחשוב על תחילת הקרב
    "קדימה תבחר פוקימון" אומר בחיוך ערמומי

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוק
    צלי אומר לך"אוקי אסביר לך בפשטות מה זה קרב צצלים.קרב צללים זה כאשר אחד הפוקימונים נפגע אז גם המאמן חוטף אותו נזק.בקרב כזה המאמנים יכולים למות וגם איתם הפוקימון שלהם.המפסיד הוא המאמן שמת בקרב.אני מקוה שיש לך אומץ להילחם בקרב כזה.אני אלחם עם באנט שלי נגדך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 58 מתוך 203 ראשוןראשון ... 848565758596068108158 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •