תומר
תום אומר לך"אוקי אם אתה מבין אז אנו מתחילים.צא שאנדאלש שלי"תום מוציא פוכדור ומן הפוכדור יוצאשאנדאלששלו.תום אומר לך"תוציא תפוקימון שלך.תרצה לתקוף ראשון או שאני יתקוף ראשון?"
לוק
אוק אומר לך"אוקי."אוק הולך אל שולחן שעליו מונחים 5 פוכדורים ולוקח את הפוכדור האמצעי.הוא לוקח מתוך כיסו 5 פוכדורים ופוקידע.הוא ניגש אליך ומגיש לך את כל החפצים.אוק אומר לך"בתוך הפוכדור נמצא סינדקוויל שלך.בהצלחה במסע שלך"
סטיבן
סנייבי מנצל את פצצת הבוץ של מדקיפ.הוא מצליף בהעם הצלפת הגפן שלו ומחזיר אותה אל מדקיפ.מדקיפ מתחמק מן פצצת הבוץ של עצמו.סניבי משתמש בחבטה על מדקיפ.צדקיפ מתחמקמזה.מדקיפ משתמש באקדח מים על סנייבי שלך
ניר
אתה מוציא פוכדור ומראה אותו לאקן.אקן עוצר.מדקיפ קופץ על אקן ונושך אותו בצואר.ולא נותן לו לזוז.מדקיפ יוצר בועה לאקן ולא נותן לו לנשום.לאחר חצי דקהאקן מתעלף מחוסר אווייר.
איתי
טורצ'יק יורה גחלת על העלי הטער.הגחלת שורפת את העלי הטער.פיפלאפ יורה בועות על אקדח המים.אקדח המים והבועות מתנגשים ומתפוצצים.טורצ'יק משתמש במתקפת ניקור על אודיש.אודיש לא מצליח להתחמק ונפגע.פיפלאפ משתמשגםהוא בניקור ומנקרבחוזקה את טוטדייל.אודיש משתמש באבקת רעל על טורצ'יק ופיפלאפ
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
אני זורק פוקדור על אקן ואחכה שיכנס לתוכו.ניר
אתה מוציא פוכדור ומראה אותו לאקן.אקן עוצר.מדקיפ קופץ על אקן ונושך אותו בצואר.ולא נותן לו לזוז.מדקיפ יוצר בועה לאקן ולא נותן לו לנשום.לאחר חצי דקהאקן מתעלף מחוסר אווייר.
לאחר זאת, אני הולך בין עצים ומתחבא, ומחפש מאמן יחיד.
אני אומר למדקיפ: "שוב בועה גדולה, תחנוק אותו מחוסר אוויר.
בזמן שמדקיפ חונק את האיש אני קורע לי חלק מחולצה שבתיק שלי, ושם לי כדי שלא יראו את הפה שלי
אני מותח קצת את הכובע, ולאחר זאת אני רץ בצורה חדה כמו חץ לאיש החנוק, אני שולף את סכיני ומאיים אליו, ואז אני אומר: "תן לי את כל הציוד שלך, אחרת אדאג שתהיה על הגריל."
שם משתמש: BarMaster
שם במשחק: בר
תיאור: ילד נמוך, מאוד נבון וחכם שקט וביישן (יצא חרוזים XD) ועם חליפה ירוקה:
רקע: בר נולד בעיר גראס שבמחוז העשב למשפחה מאוד עשירה ומצליחה כשהיה צעיר תמיד רצה לחקור את שולשת הפוקימונים האגדיים העשב האש והמים אבל תמיד התעניין בעשב יותר מכולם.
אחותו התאומה של בר רבה עם ההורים והחליטה לעבור למשפחה אחרת לעומת זאת היא ובר הסתדרו מאוד וביום שאחותו עזבה החליטו שיפגשו במשך מסעם ויערכו קרב ויראו מי הכי חזק!
בר אהב פוקימוני עשב דרקון ומעופף וכשיתחיל את המסע שלו יתפוס פוקימונים חזקים במיוחד!
פוקימון התחלתי: טרטוייג
מחוז: עשב
תגים: לא לגעת
כסף:לא לגעת
שותף:
ציוד: אוהל,אוכל לאדן ולפוקימונים, מפה, כסף, שק שינה פוקידע ושעון.
בערות/בקשות: לתפוס מורקרוו
וכמובן להרשם
בר אין מקום אתה מתוסף לרשימת המתנה
כריס
אתה מוציא את הפוכדור של באלבאזור ומתוכו יוצא הבאלבאזור שלך.באלבאזור מיד תוקף בהצלפת גפן את סקרויטל של בירץ'.סקרויטל של בירץ' לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סקרויטל משתמש באקדח מים.הוא יורה אקדח מים ישר אל באלבאזור שלך
ניר
אתה זורק פוכדור על אקן.הפוכדור מכניס את אקן לתוכו.הפוכדור זז זז וזז עד שנעצר.לכדת אקן.אתה מכניס את הפוכדור של אקן לכיסך.אתה מתחבא בין העצים ומחכה שמישהו יעבור.לפתע מאמן צעיר עובר בדרך 1.מדקיפ יוצר בועה גדולה שחונקת את האיש.אתה קורע חלק מחולצך ומסתיר את פניך.אתה שולף סכין ומאיים על האיש.האיש אומר לך"בכיף תשים אותי על הגריל.חלום שלי שקניבל יוכאל אותי"
סטיבן
סנייבי לא מצליח להתחמק מאקדח המים ונפגע קצת.סנייבי משתמש בהצלפת גפן שפוגעת בסקרויטל קשה.סנייבי משתמש בדחיפה על סקרויטל.סקרויטל מתחמק מן הדחיפה בקלות.סקרויטל יורה אקדח מים על סנייבי שלך
תומר
אתה מוציא את צ'ארמנדאר לקרב.צ'ארמנדאר תוקף בגחלת ובשריטה ביחד את שאנדאלאש.שאנדאלש לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.תום אומר"יפה תומר.שאנדאלש גילגול" שאנדאלש משתמש במתקפת עיגול והוא מתחיל להתגל לכיון צ'ארמנדאר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני מסתכל במבט הזוי על האיש ועושה לו חיפוש בפוקדורים ופוקימונים-ולוקח אותם.ניר
אתה זורק פוכדור על אקן.הפוכדור מכניס את אקן לתוכו.הפוכדור זז זז וזז עד שנעצר.לכדת אקן.אתה מכניס את הפוכדור של אקן לכיסך.אתה מתחבא בין העצים ומחכה שמישהו יעבור.לפתע מאמן צעיר עובר בדרך 1.מדקיפ יוצר בועה גדולה שחונקת את האיש.אתה קורע חלק מחולצך ומסתיר את פניך.אתה שולף סכין ומאיים על האיש.האיש אומר לך"בכיף תשים אותי על הגריל.חלום שלי שקניבל יוכאל אותי"
לאחר זאת אני קוטל את ראשו,לוקח את גופתו וזורק את שניהם לנחל הקרוב.
לאחר זאת אני מבקש משלגון: "תוציא בבקשה את סייטר." ואז אני אומר לו להפיל עץ עם החרבות שלו.
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)