Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 203 ראשוןראשון ... 456781656106 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות 2 צפה בהודעה
    תומר
    אתה מתרשם מהטירה ונכנכס אליה.תום אומר לך"המטרות שפגשת מקודם הם הכניסה לממלכת האדמה.גדי לצאת מהמלכה תצטרך להביס אותי בקרב 1 על 1.אם תפסיד תשאר פה יום ואז תילחם נגד שוב.כך הלאה עדשתנצח אותי.מובן לך?"

[/B][/COLOR]
    "זה מובן תום,בוא נעשה עכשיו את הקרב עכשיו!"אני אומר לו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    דלת המעבדה נפתחת ואתה נכנכס אל המעבדה.שם עומד פרופסור אוק.הוא אומר לך"שלום אני אוק.הי לוק.אזבחרת כברבאיזה פוקימון תבחרגדי להתחיל את המסע שלך?אם כן תגיד לי מי זה"
    אני אלך על סינדקוויל!" אומר לו בהתרגשות

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תומר
    תום אומר לך"אוקי אם אתה מבין אז אנו מתחילים.צא שאנדאלש שלי"תום מוציא פוכדור ומן הפוכדור יוצא שאנדאלששלו.תום אומר לך"תוציא תפוקימון שלך.תרצה לתקוף ראשון או שאני יתקוף ראשון?"

לוק
    אוק אומר לך"אוקי."אוק הולך אל שולחן שעליו מונחים 5 פוכדורים ולוקח את הפוכדור האמצעי.הוא לוקח מתוך כיסו 5 פוכדורים ופוקידע.הוא ניגש אליך ומגיש לך את כל החפצים.אוק אומר לך"בתוך הפוכדור נמצא סינדקוויל שלך.בהצלחה במסע שלך"

סטיבן
    סנייבי מנצל את פצצת הבוץ של מדקיפ.הוא מצליף בהעם הצלפת הגפן שלו ומחזיר אותה אל מדקיפ.מדקיפ מתחמק מן פצצת הבוץ של עצמו.סניבי משתמש בחבטה על מדקיפ.צדקיפ מתחמקמזה.מדקיפ משתמש באקדח מים על סנייבי שלך

ניר
    אתה מוציא פוכדור ומראה אותו לאקן.אקן עוצר.מדקיפ קופץ על אקן ונושך אותו בצואר.ולא נותן לו לזוז.מדקיפ יוצר בועה לאקן ולא נותן לו לנשום.לאחר חצי דקהאקן מתעלף מחוסר אווייר.

איתי
    טורצ'יק יורה גחלת על העלי הטער.הגחלת שורפת את העלי הטער.פיפלאפ יורה בועות על אקדח המים.אקדח המים והבועות מתנגשים ומתפוצצים.טורצ'יק משתמש במתקפת ניקור על אודיש.אודיש לא מצליח להתחמק ונפגע.פיפלאפ משתמשגםהוא בניקור ומנקרבחוזקה את טוטדייל.אודיש משתמש באבקת רעל על טורצ'יק ופיפלאפ
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    תומר
    תום אומר לך"אוקי אם אתה מבין אז אנו מתחילים.צא שאנדאלש שלי"תום מוציא פוכדור ומן הפוכדור יוצא שאנדאלששלו.תום אומר לך"תוציא תפוקימון שלך.תרצה לתקוף ראשון או שאני יתקוף ראשון?"

"אני יתקוף ראשון"אני אומר
    ואז מוציא את צראמנדר ואמר לו:
    "צראמנדר זה הקרב הראשון שלנו אז תזהר,שריטה וגחלת ותשלב אותם ביחד"אני אומר לצראמנדר.

5. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    סנייבי מנצל את פצצת הבוץ של מדקיפ.הוא מצליף בהעם הצלפת הגפן שלו ומחזיר אותה אל מדקיפ.מדקיפ מתחמק מן פצצת הבוץ של עצמו.סניבי משתמש בחבטה על מדקיפ.צדקיפ מתחמקמזה.מדקיפ משתמש באקדח מים על סנייבי שלך
    אני אומר לסנייבי "תנסה להתחמק מאקדח המים ולבצע את אותו תרגיל מקודם שהשאיר אותו במצב קשה".

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

6. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מוציא פוכדור ומראה אותו לאקן.אקן עוצר.מדקיפ קופץ על אקן ונושך אותו בצואר.ולא נותן לו לזוז.מדקיפ יוצר בועה לאקן ולא נותן לו לנשום.לאחר חצי דקהאקן מתעלף מחוסר אווייר.
    אני זורק פוקדור על אקן ואחכה שיכנס לתוכו.
    לאחר זאת, אני הולך בין עצים ומתחבא, ומחפש מאמן יחיד.
    אני אומר למדקיפ: "שוב בועה גדולה, תחנוק אותו מחוסר אוויר.
    בזמן שמדקיפ חונק את האיש אני קורע לי חלק מחולצה שבתיק שלי, ושם לי כדי שלא יראו את הפה שלי
    אני מותח קצת את הכובע, ולאחר זאת אני רץ בצורה חדה כמו חץ לאיש החנוק, אני שולף את סכיני ומאיים אליו, ואז אני אומר: "תן לי את כל הציוד שלך, אחרת אדאג שתהיה על הגריל."

7. משתמש מנוסה
    שם: ben
    .

כריס
    בירץ' אומר לך"אוקי אני לא ישתמש בטוטרה שלי זה לא היה הוגן כליפך.אני ישתמש בפוקימון אחר שיש לי.צא סקרויטל "בירץ' מוציא פוכדור וממנו יוצא סקרויטל שלו.בירץ' אומר לך"תרצה לתקוף 1?"
    "אוקיי" אני משיב ומתרגש לקראת הקרב הראשון שלי.
    "באלבזור צא" אני אומר ומוציא את באלבזור מן הפוכדור בציפייה לראותו בראשונה.
    "באלבוזר תתחיל בהצלפת גפן" אני מורה לו לאחר מכן.

8. משתמש מנוסה
    שם משתמש: BarMaster
    שם במשחק: בר
    תיאור: ילד נמוך, מאוד נבון וחכם שקט וביישן (יצא חרוזים XD) ועם חליפה ירוקה:
    רקע: בר נולד בעיר גראס שבמחוז העשב למשפחה מאוד עשירה ומצליחה כשהיה צעיר תמיד רצה לחקור את שולשת הפוקימונים האגדיים העשב האש והמים אבל תמיד התעניין בעשב יותר מכולם.
    אחותו התאומה של בר רבה עם ההורים והחליטה לעבור למשפחה אחרת לעומת זאת היא ובר הסתדרו מאוד וביום שאחותו עזבה החליטו שיפגשו במשך מסעם ויערכו קרב ויראו מי הכי חזק!
    בר אהב פוקימוני עשב דרקון ומעופף וכשיתחיל את המסע שלו יתפוס פוקימונים חזקים במיוחד!
    פוקימון התחלתי: טרטוייג
    מחוז: עשב
    תגים: לא לגעת
    כסף:לא לגעת
    שותף:
    ציוד: אוהל,אוכל לאדן ולפוקימונים, מפה, כסף, שק שינה פוקידע ושעון.
    בערות/בקשות: לתפוס מורקרוו
    וכמובן להרשם

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    בר אין מקום אתה מתוסף לרשימת המתנה
    כריס
    אתה מוציא את הפוכדור של באלבאזור ומתוכו יוצא הבאלבאזור שלך.באלבאזור מיד תוקף בהצלפת גפן את סקרויטל של בירץ'.סקרויטל של בירץ' לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סקרויטל משתמש באקדח מים.הוא יורה אקדח מים ישר אל באלבאזור שלך

ניר
    אתה זורק פוכדור על אקן.הפוכדור מכניס את אקן לתוכו.הפוכדור זז זז וזז עד שנעצר.לכדת אקן.אתה מכניס את הפוכדור של אקן לכיסך.אתה מתחבא בין העצים ומחכה שמישהו יעבור.לפתע מאמן צעיר עובר בדרך 1.מדקיפ יוצר בועה גדולה שחונקת את האיש.אתה קורע חלק מחולצך ומסתיר את פניך.אתה שולף סכין ומאיים על האיש.האיש אומר לך"בכיף תשים אותי על הגריל.חלום שלי שקניבל יוכאל אותי"

סטיבן
    סנייבי לא מצליח להתחמק מאקדח המים ונפגע קצת.סנייבי משתמש בהצלפת גפן שפוגעת בסקרויטל קשה.סנייבי משתמש בדחיפה על סקרויטל.סקרויטל מתחמק מן הדחיפה בקלות.סקרויטל יורה אקדח מים על סנייבי שלך

תומר
    אתה מוציא את צ'ארמנדאר לקרב.צ'ארמנדאר תוקף בגחלת ובשריטה ביחד את שאנדאלאש.שאנדאלש לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.תום אומר"יפה תומר.שאנדאלש גילגול" שאנדאלש משתמש במתקפת עיגול והוא מתחיל להתגל לכיון צ'ארמנדאר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מוציא את צ'ארמנדאר לקרב.צ'ארמנדאר תוקף בגחלת ובשריטה ביחד את שאנדאלאש.שאנדאלש לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.תום אומר"יפה תומר.שאנדאלש גילגול" שאנדאלש משתמש במתקפת עיגול והוא מתחיל להתגל לכיון צ'ארמנדאר
    "צארמנדר יפה מאוד,תתחמק ואז תעשה צעקה עם גחלת בכול הכוח!"
    אני אומר לצארמנדר בהתרגשות בגלל שזה הקרב הראשון שלנו.

11. משתמש מנוסה
    שם: ben
    כריס
    אתה מוציא את הפוכדור של באלבאזור ומתוכו יוצא הבאלבאזור שלך.באלבאזור מיד תוקף בהצלפת גפן את סקרויטל של בירץ'.סקרויטל של בירץ' לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סקרויטל משתמש באקדח מים.הוא יורה אקדח מים ישר אל באלבאזור שלך
    "באלבוזר מהר תתחמק" אני אומר במיידית.
    "תתחמק ותשתמש לאחר מכן בנשיכה!" אני מוסיף

12. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה זורק פוכדור על אקן.הפוכדור מכניס את אקן לתוכו.הפוכדור זז זז וזז עד שנעצר.לכדת אקן.אתה מכניס את הפוכדור של אקן לכיסך.אתה מתחבא בין העצים ומחכה שמישהו יעבור.לפתע מאמן צעיר עובר בדרך 1.מדקיפ יוצר בועה גדולה שחונקת את האיש.אתה קורע חלק מחולצך ומסתיר את פניך.אתה שולף סכין ומאיים על האיש.האיש אומר לך"בכיף תשים אותי על הגריל.חלום שלי שקניבל יוכאל אותי"
    אני מסתכל במבט הזוי על האיש ועושה לו חיפוש בפוקדורים ופוקימונים-ולוקח אותם.
    לאחר זאת אני קוטל את ראשו,לוקח את גופתו וזורק את שניהם לנחל הקרוב.
    לאחר זאת אני מבקש משלגון: "תוציא בבקשה את סייטר." ואז אני אומר לו להפיל עץ עם החרבות שלו.

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    תומר

לוק
    אוק אומר לך"אוקי."אוק הולך אל שולחן שעליו מונחים 5 פוכדורים ולוקח את הפוכדור האמצעי.הוא לוקח מתוך כיסו 5 פוכדורים ופוקידע.הוא ניגש אליך ומגיש לך את כל החפצים.אוק אומר לך"בתוך הפוכדור נמצא סינדקוויל שלך.בהצלחה במסע שלך"

סטיבן

ניר

איתי
    טורצ'יק יורה גחלת על העלי הטער.הגחלת שורפת את העלי הטער.פיפלאפ יורה בועות על אקדח המים.אקדח המים והבועות מתנגשים ומתפוצצים.טורצ'יק משתמש במתקפת ניקור על אודיש.אודיש לא מצליח להתחמק ונפגע.פיפלאפ משתמשגםהוא בניקור ומנקרבחוזקה את טוטדייל.אודיש משתמש באבקת רעל על טורצ'יק ופיפלאפ
    "תודה פרופסור!" אני אומר לו ואלך אל דרך אחד בזמן שאוציא את סינדקוויל "שלום חבר קטן" אומר לו

14. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    סנייבי לא מצליח להתחמק מאקדח המים ונפגע קצת.סנייבי משתמש בהצלפת גפן שפוגעת בסקרויטל קשה.סנייבי משתמש בדחיפה על סקרויטל.סקרויטל מתחמק מן הדחיפה בקלות.סקרויטל יורה אקדח מים על סנייבי שלך
    זה מאדקיפ XD
    -----------
    אומר לסנייבי "מעולה, עכשיו תגמור אותו עם גפן מצליפה!".

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

15. משתמש סופר ספאמר
    תומר

לוק

סטיבן

ניר

איתי
    אני אומר לפיפלאפ ולטורצ'יק לחמוק וא לתקוף בגחלת ובבועות את שנהם

עמוד 6 מתוך 203 ראשוןראשון ... 456781656106 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •