Pokemon GO
עמוד 60 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1050585960616270110160 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 886 עד 900 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מכניס לקרב את לוקריו ואת מאמאסווין לקרב הזוגות.ודא אומר לך"אוקי זה היה קרב כמו מקודם.אז צאו בלסטויז וולרין.ולרין קרן קרח על לוקריו.בלסטויז פעימת מים על מאמאסוין שלו".בלסטויז וולרין יוצאים מהפוכדורים שלהם.ולרין יורה קרן קרח לעבר לוקריו ובלסטויז יורה פעימת מים לעבר מאמאסווין.
    אני אומר ללוקריו: "שוב אותו מהלך, תפעיל מכת עצם בסיבוב כדי להמנע מפגע ואז תעיף את הקרן קרח בחזרה על ולרין ותקוף אותו בעצם שהייתה לך.
    לאחר מכן אני מסתכל על החזית של מאמאסווין ואני אומר לו: "להלחם רק נגד ולרין, תעיף סופר כוח וככה תיקח איתך את הפעימת מים וככה תכה את וולרין עם 2 ההתקפות."

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    אייס
    צ'יקו משתמש במסכי אור מסביבו ומיצצר לו מעין קופסאת מגן שמגנה עליו מפני התקפות של צ'ארמיליון.צ'יקו מנסה ללמוד סינטזה אך הוא לא מצליח לממוד סינטזה.צ'יקו שובר את מסכי האור בשריטה ואז תוקף את צ'ארמיליון בעלי טער עם חלי המסך האור.צ'ארמיליון לא מצליח להתחמק מהתקפה הזאת ונפגע ומובס בקרב
    "קרב מעולה!" אגיד לסאלי ואחבק אותה בביישנות, אחזיר את צ'יקו לפוקדור ואקרוץ לו "אתה עוד תצליח ללמוד סינטזה, מילה שלי"
    "צ'ארמיליון שלך חזק" אגיד לסאלי בחיבה.

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    מגבי קופץ לגובה ומתחמק מן הגילגול של גרבלר.מגבי משתמש במתקפת רעל על גרבלר.הרעל פוגע בגרבלר ומתחיל להשפיע עליו.לגרבלר יורדת קצת אנרגיה בשל השפעת הרעל של מגבי.גרסלר לא מוותר למצגבי ומשתמש בסופת חול .סופת החול שדל גרבלר לוכדת את מגבי בתוכה.מגבי נפגע
    "מגבי-תחזור!" אומר ואחזיר את מגבי לפוכדור.
    לאחר מכן אומר "ריולו צא!" ואוציא את ריולו מהפוכדור ואומר לו "ריולו!השתמש בהתקפה מהירה!"

------------------------------
    אתה צריך לערוך לי את ההתקפות של הריולו.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש סופר ספאמר
    אייס
    צ'יקו משתמש במסכי אור מסביבו ומיצצר לו מעין קופסאת מגן שמגנה עליו מפני התקפות של צ'ארמיליון.צ'יקו מנסה ללמוד סינטזה אך הוא לא מצליח לממוד סינטזה.צ'יקו שובר את מסכי האור בשריטה ואז תוקף את צ'ארמיליון בעלי טער עם חלי המסך האור.צ'ארמיליון לא מצליח להתחמק מהתקפה הזאת ונפגע ומובס בקרב

לוקאס
    הוא לא לומד את המתקפה ולכן לא מעדכן לך אותה.
    אתה רושם את המהלך גלשן האש של צ'ימצ'אר בפנקס שלך.צ'ימצ'אר משתמש שוב בגלשן אש ואז מקיף את סוינב ותוקף אותו בגחלת.כך צ'ימצ'אר לוכד את סוינב במערבולת אש גדולה.המערבולת האש לא נותנת לסוינב לצאת מן המערבולת.סוינב לכוד במערבולת האש

בר
    טרטויג מוציא מן גופו שוטי גפן ותופס באמאותן את אחד מרגליו של סנטלר ומפיל את סנטלר על האדמה.סנטלר נפגע מזה.טרטויג קופץ על סנטלר ומשתמש עליו בדחיפה חזקה.סנטלר לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סנטלר כבר עייף מהקרב שלו נגד טרטויג

ברוס
    מגבי קופץ לגובה ומתחמק מן הגילגול של גרבלר.מגבי משתמש במתקפת רעל על גרבלר.הרעל פוגע בגרבלר ומתחיל להשפיע עליו.לגרבלר יורדת קצת אנרגיה בשל השפעת הרעל של מגבי.גרסלר לא מוותר למצגבי ומשתמש בסופת חול .סופת החול שדל גרבלר לוכדת את מגבי בתוכה.מגבי נפגע

תומר
    אקן מתחמק מן כדור הצל של הונדום.לאחר מכן אקן משתמש במתקפה מהירה עם מתקפת כנף על הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק מן התקפה של אקן ונפגע קשה.הונדום תשוש כבר וגם אקן.לפתע אור לבן מקיף את אקן והוא מתחיל לגדול ולגדול לאט לאט

איתי
    אתה מוציא את הפוכדור של טושידו החוצה ונותן את הפוכדור למיל.מיל אומרת לך"מצטער אני לא צריכה פוקימון מתכת עשב.אם לא הבנת אני אוספת רק פוקימונים שאחד הסוגים שלהם הוא קרח.אז אם אתה לא צריך את טושידו תנטוש אותו".אתה ומיל הולכים ומגעים שוב לבניין שחוסם לכם את הדרך

לוק
    סניזל משתמש ברסי קרח על הריצפה ויוצר קיר מגן קרח שחוסם את כדור הצל של באנט.סניזל קופץ מעל קיר הקרח ומשתמש בשיסוע לילה על באנט.באנט נככנס למעגל שחור גדול ונעלם מהזירה.סניזל לא פוגע בבאנט.צלי מצחקק לו בזמן שסניזל לא מבין מה קורה פה

ניר
    אתה מכניס לקרב את לוקריו ואת מאמאסווין לקרב הזוגות.ודא אומר לך"אוקי זה היה קרב כמו מקודם.אז צאו בלסטויז וולרין.ולרין קרן קרח על לוקריו.בלסטויז פעימת מים על מאמאסוין שלו".בלסטויז וולרין יוצאים מהפוכדורים שלהם.ולרין יורה קרן קרח לעבר לוקריו ובלסטויז יורה פעימת מים לעבר מאמאסווין.
    אני שואל אותה מה אנחנו צריכים לעשות עכשיו?

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אייס

לוקאס
    אתה רושם את המהלך גלשן האש של צ'ימצ'אר בפנקס שלך.צ'ימצ'אר משתמש שוב בגלשן אש ואז מקיף את סוינב ותוקף אותו בגחלת.כך צ'ימצ'אר לוכד את סוינב במערבולת אש גדולה.המערבולת האש לא נותנת לסוינב לצאת מן המערבולת.סוינב לכוד במערבולת האש

בר
    טרטויג מוציא מן גופו שוטי גפן ותופס באמאותן את אחד מרגליו של סנטלר ומפיל את סנטלר על האדמה.סנטלר נפגע מזה.טרטויג קופץ על סנטלר ומשתמש עליו בדחיפה חזקה.סנטלר לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סנטלר כבר עייף מהקרב שלו נגד טרטויג

ברוס

תומר
    אקן מתחמק מן כדור הצל של הונדום.לאחר מכן אקן משתמש במתקפה מהירה עם מתקפת כנף על הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק מן התקפה של אקן ונפגע קשה.הונדום תשוש כבר וגם אקן.לפתע אור לבן מקיף את אקן והוא מתחיל לגדול ולגדול לאט לאט

איתי
    אתה מוציא את הפוכדור של טושידו החוצה ונותן את הפוכדור למיל.מיל אומרת לך"מצטער אני לא צריכה פוקימון מתכת עשב.אם לא הבנת אני אוספת רק פוקימונים שאחד הסוגים שלהם הוא קרח.אז אם אתה לא צריך את טושידו תנטוש אותו".אתה ומיל הולכים ומגעים שוב לבניין שחוסם לכם את הדרך

לוק
    סניזל משתמש ברסי קרח על הריצפה ויוצר קיר מגן קרח שחוסם את כדור הצל של באנט.סניזל קופץ מעל קיר הקרח ומשתמש בשיסוע לילה על באנט.באנט נככנס למעגל שחור גדול ונעלם מהזירה.סניזל לא פוגע בבאנט.צלי מצחקק לו בזמן שסניזל לא מבין מה קורה פה

ניר
    "אה כן?" אני אומר וחושב על זה שכל מה שקורה לסניזל קורה לי אז אולי גם הפוך!
    אני מתרכז חזק בכוחות הצל והכאוס שלי ואקיף את עצמי ואת סניזל ואתאחד עם נשמתו כך שכל תנועותי גם הוא יעשה
    ואז אתחיל לגרום לו לתת מכות של שיסוע צל באדמה עד שבנט יצא החוצה ושהוא יצא אורא לו לקפוץ עליו עם טופרי הצל ולחסל אותו

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוק
    כוחות הכאוס מקיפים אותך ואת סניזל שלך.לאחר מכן אתה עושה צעד אך סניזל לא עושה צעד.אתה מבין מכן שזה לא פועל הפוך.סניזל משתמש בשיסוע לילה על האדמה בלי הפסקה עד שבאנט יצא.באנט יוצא מהמחבוא שלו.באנט תוקף באש רפאים את סניזל שלך

איתי
    מיל אומרת לך"עכשיו עלינו להיכנס איכשהו לבניין הזה ואז לעבור אותו כך נוכל להמשיך בדרך הזאת ולהגיע לעיר הבאה.אז יש לך רעיון איך נפרוץ את דלת הכניסה של הבניין.אך הבניין הזה מלא במלוכת כפי שאני יודעת"

ברוס
    עודכן
    אתה מחזיר את מגבי לפוכדור שלו ואז מוציא את ריולו מן הפוכדור שלו.ריולו יוצא מן הפוכדור שלו ואז תוקף בהתקפה מהירה על גרבלר.גרבלר לא מצספיק מהיר להתחמק מהתקפה של ריולו ונפגע מן התקפה שלו.גרבלר מתעצבן ומשתמש בגילגול על ריולו

אייס
    אתה מחזיר את צ'יקו לפוכדור שלו.אתה מחבק את סאלי בבישנות.סאלי מחזירה את צ'ארמיליון לפוכדור שלו ואומרת לך"הפוקימונים שלךך נתנו קרב מצוין.כול הכבוד.עכשיו הגיע הזמן להמשיך במסע שלנו לעבר המכון הבא שלך.אז נתחיל לללכת לעבר המכון הבא שלך?"

ניר
    לוקריו מפעיל מכת עצם בסיבוב על קרן הקרח.העצם מגנה עליו מפני הקרן הקרח של ולברין.לוקריו מעיף את הקרן הקרח לעבר ולרין.ולרין מתחמק מהקרן קרח שעפה לעברו.לוקריו קופץ עליו במכת עצם.ולברין מתחמק גם מזה.מאמאסוון משתמש בסופר כוח עם פעימת המים ופוגע קשה בולרין.ולרין משתמש בסופת שלג ובלסטויז מפעיל ריקוד גשם ונוצר גשם בזירה

תומר
    אקן מפסיק להתפתח והוא מתפתח לצ'רוס.יש לך צ'רוס.צ'רוס למד כנף ברזל.הונמדום מנצל את הרגע השמח הזה ותוקף את צ'רוס בלהביור עוצמתי ביותר.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][COLOR="Red"]
    תומר
    אקן מפסיק להתפתח והוא מתפתח לצ'רוס.יש לך צ'רוס.צ'רוס למד כנף ברזל.הונמדום מנצל את הרגע השמח הזה ותוקף את צ'רוס בלהביור עוצמתי ביותר.
    "צ'רוס תתחמק בעזרת מתקפה מהירה!"אני אומר
    ואז אוסיף:"צ'רוס בוא נראה אותך עושה כנף ברזל...צ'רוס כנף ברזל עוצמתי אל הונדום!!!!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

לוקאס
    "טוב מאוד עכשיו צימצאר!,תשתמש באגרוף אש מלמעלה בזמן שאתה מסתובב בשביל שתוקף במערבולת ותפגע בו כמו חץ מהשמיים!" אומר לו עם האסטרטגיה הכי טובה שחשבתי עלייה עד עכישו.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

9. משתמש מנוסה
    ניר
    לוקריו מפעיל מכת עצם בסיבוב על קרן הקרח.העצם מגנה עליו מפני הקרן הקרח של ולברין.לוקריו מעיף את הקרן הקרח לעבר ולרין.ולרין מתחמק מהקרן קרח שעפה לעברו.לוקריו קופץ עליו במכת עצם.ולברין מתחמק גם מזה.מאמאסוון משתמש בסופר כוח עם פעימת המים ופוגע קשה בולרין.ולרין משתמש בסופת שלג ובלסטויז מפעיל ריקוד גשם ונוצר גשם בזירה
    אני אומר ללוקריו: "ביד אחת תפעיל אגרוף ממוקד כדי שעם הסופה זה ישתלב לאגרוף ממוקד קרח וותקיף איתו את ולרין, וביד השנייה תעשה ציפורן מתכת כדי לשסע ולהדביק את ולרין על הקיר כדי שהאגרוף ממוקד-קרח יפגע ב100%." ואז אני אומר למאמאסווין: "תפעיל רסיסי קרח על הגשם בצורה שזה ינפץ אותו."

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    לוקריו מפעיל בידו המשאלית אגרוף ממוקד.האגרוף הממוקד משתלב עם סופת הקרח ויוצר אגרוף ממוקד קרח.וביד השניה לוקריו משתמש בשיסוע לילה על ולרין.ולרין מתחמק משני התקפות של לוקריו בזכות ריקוד גשם של בלסטויז.מאמאסווין יורה רסיסי הקרח אל הגשם.רסיסי הקרח לא עושים כלום לקרח.בלסטויז תוקף במשאבת הידרו.וולרין בקרן קרח

לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש באגרוף ממעלי המערבולת ומסתווב.האגרוף האש חודר למעבולת האש ונראה כאילו הוא חץ אש שחדר את מערבולת האש.סוינב לא יכול להתחמק בגגל מערבולת האש ונפגע מחץ האש.סוינב נראה חסר עונים.למילין אין רעינות בראש איך שסוינב יצא מזה

תומר
    צ'רוס משתמש במתקפה מהירה וחומק במהירות מן הלהביור שהונדום שולח לעברו.צ'רוס עף לעבר הונדום ומשתמש בכנף ברזל לעבר הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק מן כנף הברזל של צ'רוס ונפגע ומתעלף לו.טריס מחזיר את הונדום ואומר"כול הכבוד ניצחת פוקימון אחד שלי.אך עדין יש לך עוד שניים להביס לי"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. היכל התהילה
    אייס
    אתה מחזיר את צ'יקו לפוכדור שלו.אתה מחבק את סאלי בבישנות.סאלי מחזירה את צ'ארמיליון לפוכדור שלו ואומרת לך"הפוקימונים שלךך נתנו קרב מצוין.כול הכבוד.עכשיו הגיע הזמן להמשיך במסע שלנו לעבר המכון הבא שלך.אז נתחיל לללכת לעבר המכון הבא שלך?"
    "כן" אענה לה ואלך איתה לעבר המכון הבא בהתרגשות "את יודעת קצת על המכון? את יכולה לספר לי עליו?"

12. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [COLOR=Blue][B]
    תומר
    צ'רוס משתמש במתקפה מהירה וחומק במהירות מן הלהביור שהונדום שולח לעברו.צ'רוס עף לעבר הונדום ומשתמש בכנף ברזל לעבר הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק מן כנף הברזל של צ'רוס ונפגע ומתעלף לו.טריס מחזיר את הונדום ואומר"כול הכבוד ניצחת פוקימון אחד שלי.אך עדין יש לך עוד שניים להביס לי"
    "מי הפוקימון הבא שלך?"אני אשאל אותו ואז אוסיף:"צ'רוס אתה גדול!תתכונן לפוקימון הבא שלו"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    טריס אומר לך"עכשיו תדע מי הפווקימון הבא שלי.צא אולגמט לקרב.כשתצא תירה להביור לעבר צ'רוס שלו".טריס זורק פוכדור וממנו יוצא אולגמוט ענק.אולגמוט יורה במהירות להביור חזק במיוחד לעבר צ'רוס שלך

אייס
    סאלי אומרת לך"אני יודעת מס' דברים על המכון ה1 שאתה עומד להילחם בו.קודם כול המניהג הוא תום הוא מתמחה בפוקימונים מסוג אדמה.בקרבות שלו הוא משתמש בדיגלט שלו נגד יריבו.אז כדי שתשתמש בפוקימון שחזק על האדמה".בזמן שאתם מדברים אתם מגיעים לכניסה של סופות מוות

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש באגרוף ממעלי המערבולת ומסתווב.האגרוף האש חודר למעבולת האש ונראה כאילו הוא חץ אש שחדר את מערבולת האש.סוינב לא יכול להתחמק בגגל מערבולת האש ונפגע מחץ האש.סוינב נראה חסר עונים.למילין אין רעינות בראש איך שסוינב יצא מזה
    "עכשיו צימצאר אגרוף אש קרח מלאכותי בכל הכוח!" אצעק לצימצאר בגאוות ניצחון ואחכה ליראות את התוצאות
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

15. משתמש מנוסה
    ניר
    לוקריו מפעיל בידו המשאלית אגרוף ממוקד.האגרוף הממוקד משתלב עם סופת הקרח ויוצר אגרוף ממוקד קרח.וביד השניה לוקריו משתמש בשיסוע לילה על ולרין.ולרין מתחמק משני התקפות של לוקריו בזכות ריקוד גשם של בלסטויז.מאמאסווין יורה רסיסי הקרח אל הגשם.רסיסי הקרח לא עושים כלום לקרח.בלסטויז תוקף במשאבת הידרו.וולרין בקרן קרח
    טעית בהמשך.
    -------------
    אני אומר למאמאסווין ולוקריו: "מכת עצם וסופר כוח על ולרין!"

עמוד 60 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1050585960616270110160 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •