Pokemon GO
עמוד 61 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1151596061626371111161 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 901 עד 915 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    תומר
    טריס אומר לך"עכשיו תדע מי הפווקימון הבא שלי.צא אולגמט לקרב.כשתצא תירה להביור לעבר צ'רוס שלו".טריס זורק פוכדור וממנו יוצא אולגמוט ענק.אולגמוט יורה במהירות להביור חזק במיוחד לעבר צ'רוס שלך
    "אולגמוט...יהיה לי קשה מאוד"אני אומר בחשש רב בליבי
    ואז אומר:"צ'רוס תתחמק בעזרת מתקפה מהירה ואז תשתמש בעזרת המתקפה המהירה מתקפת כנף חזקה במיוחד!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    עודכן
    אתה מחזיר את מגבי לפוכדור שלו ואז מוציא את ריולו מן הפוכדור שלו.ריולו יוצא מן הפוכדור שלו ואז תוקף בהתקפה מהירה על גרבלר.גרבלר לא מצספיק מהיר להתחמק מהתקפה של ריולו ונפגע מן התקפה שלו.גרבלר מתעצבן ומשתמש בגילגול על ריולו
    "ריולו!תשתמש בשבירת לבנים!" אומר לריולו.
    NYO HO HO BITCH

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ברוס
    ריולו רץ לעבר גרבלר ומשתמש על הגילגול שלו בשבירת לבנים.שבירת הלבנים פוגעת בגרבלר ומפסיקה לו את מתקפת הגילגול שלו.גרבלר קופץ הצידה.הוא מתחיל להסתובב במקום ויוצר סופת חול.סופת החול מתקדמת לעבר ריולו.ריולו לא מצליח להתחמק מסופת החול ונפגע ולכוד בה

תומר
    צ'רוס מתחמק מהלהביור של אולגמוט בעכזרת מתקפה מהירה.צ'רוס עף לעבר אולגמוט במתקפה מהירה ומכת כנף.אולגמוט מתחמק מן התקפה הזאת בכלות.טריס אומר,אולגמוט תשתמש בחימום יתר על צ'רוס"אולגמוט מפעיל חימום יתר ונהיה חם יותר בזירהה.

ניר
    לוקריו משתמש במכת עצם שמגנה עליו מפני הקרן הקרח.מאמאסווין משתמש בסופר כוח ששובר את משאבבת הידרו של בלסטויז.לוקריו תוקף את ולרין במכת עצם.ולרין לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.מאמאסווין תוקף אותו בסופר כוח.ולרין מתחמק מהספור כוח.ולרין קופץ ומשתמש בחבטת גוף על לוקריו

לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש קרח מלאכותי על סוינב.הוא רץ. אל מערבולת האש ונכנכס אליה ובא לתקוף את סוינב באגרוף אש קרח מלאכותי.אך סוינב כבר לא נמצא שם.צ'ימצ'אר רואה שסוינב חפר לו בור ויצא מן מערבולת האש לפני שצ'ימצ'אר נכנכס
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה

תומר
    צ'רוס מתחמק מהלהביור של אולגמוט בעכזרת מתקפה מהירה.צ'רוס עף לעבר אולגמוט במתקפה מהירה ומכת כנף.אולגמוט מתחמק מן התקפה הזאת בכלות.טריס אומר,אולגמוט תשתמש בחימום יתר על צ'רוס"אולגמוט מפעיל חימום יתר ונהיה חם יותר בזירהה.

"צ'רוס מתקפה מהירה ואז מתקפת כנף על אולגמוט בכול הכוח בשביל לבטל את החימום יתר!"אני אומר בתקווה שהוא יגיע בזמן

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    צ'רוס עף במהירות אל אולגמוט במתקפה מהירהנ ומתקפת כנף.החום הכבד של חימום יתר משפיע על צ'רוס וגורם לו להתרסק על הזירה ולאבד הכרה.צ'רוס ההפסיד.טריס אומר לך"יפה תיקו אז מי הפוקימון הבא שלך שיפסיד לאולגמוט החזק שלי"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    תומר
    צ'רוס עף במהירות אל אולגמוט במתקפה מהירהנ ומתקפת כנף.החום הכבד של חימום יתר משפיע על צ'רוס וגורם לו להתרסק על הזירה ולאבד הכרה.צ'רוס ההפסיד.טריס אומר לך"יפה תיקו אז מי הפוקימון הבא שלך שיפסיד לאולגמוט החזק שלי"

"הוא לא יפסיד כי יש לי מישהו טוב...צא סטיליקס"ואז אזרוק את הפוקדור של סטיליקס
    ואוסיף:"סטיליקס אבנים חדות ואז זנב ברזל בכול הכוח על צ'רוס!"

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה מחזיר את צ'רוס לפוכדור שלו.אתה מוציא את סטיליקיס לקרב.סטיליקיס יוצא לקרב ומיד תוקף באבנים חדות את אולגמוט.אולגמוט לא מצליח להתחמק מהאבנים החדות של סטיליקיס ונפגע.סטיליקיס תוקף בזנב ברזל את אולגמוט.אולגמוט מתחמק מזה.חימום היתר פוגע בסטיליקיס קצת ומוריד לו חיים.אולגמוט משתמש בפלי ומתעופף לו מעל הזירה באוויר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מחזיר את צ'רוס לפוכדור שלו.אתה מוציא את סטיליקיס לקרב.סטיליקיס יוצא לקרב ומיד תוקף באבנים חדות את אולגמוט.אולגמוט לא מצליח להתחמק מהאבנים החדות של סטיליקיס ונפגע.סטיליקיס תוקף בזנב ברזל את אולגמוט.אולגמוט מתחמק מזה.חימום היתר פוגע בסטיליקיס קצת ומוריד לו חיים.אולגמוט משתמש בפלי ומתעופף לו מעל הזירה באוויר
    אני אחשוב לעצמי:"אולגמוט הוא מסוג אש וחרק...אם סטיליקס יתקוף הרבה בעזרת אבנים חדות אני אנצח"
    ואז אומר לסטיליקס:
    "סטיליקס תשגר אבנים חדות על התקרה וגם על אולגמוט"
    ואז אוסיף:"סטיליקס אני מאמין בך אתה תוכל לעשות את זה תנסה לעשות חפירה בשביל להתחמק מהמתקפות של אולגמוט אם הוא יתקוף אותך
    ואם לא תצליח תנסה לקפוץ בעזרת זנב ברזל ואז תתקוף אותו בעזרת הזנב ברזל"

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    סטיליקיס משגר אבנים חדות לעבר התקרה.האבנים החדות פוגעות בתקרה ונופלות ללמטה.אולגמוט מצליח במהירות להתחמק מהאבנים שנופלים עליו מלמעלה.סטיליקיס מנסה ללמוד חפירה אך לא מצליח.סטיליקיס שולח את זנבו לעבר אולגמוט בזנב ברזל.אולגמוט מתחמק גם מזה.אולגמוט יורה להביור לעבר סטיליקיס

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    תומר
    סטיליקיס משגר אבנים חדות לעבר התקרה.האבנים החדות פוגעות בתקרה ונופלות ללמטה.אולגמוט מצליח במהירות להתחמק מהאבנים שנופלים עליו מלמעלה.סטיליקיס מנסה ללמוד חפירה אך לא מצליח.סטיליקיס שולח את זנבו לעבר אולגמוט בזנב ברזל.אולגמוט מתחמק גם מזה.אולגמוט יורה להביור לעבר סטיליקיס
    "זה לא יכול לקרות אני חייב לחשוב על משהו...הינה יש לי את זה עכשיו!"אני אחשוב לעצמי בתוך כדי אקפוץ
    ואז אומר לסטיליקס בצעקה:
    "סטיליקס תשאב את הלהביור בעזרת ניב אש ואז תחזיר אל אולגמוט"
    ואז אוסיף בהתרגשות:"שאתה מחזיר את הלהביור תשגר אבנים חדות כדי שיהיה אבני אש שינצחו את אולגמוט!"

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה קופץ מהתרגשות על הרעיון החדש שלך.סטיליקיס משתמש בניב אש על הלהביור ושואב את הלהביור לתוך הניב האש שלו.סטיליקיס מחזיר את הלהביור עם אבנים חדות אש.אולגמוט מתעופף לו בזירה ומתחמק מהאבנים חדות אש.אולגמוט משתמש בבאג באאז על סטיליקיס

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה קופץ מהתרגשות על הרעיון החדש שלך.סטיליקיס משתמש בניב אש על הלהביור ושואב את הלהביור לתוך הניב האש שלו.סטיליקיס מחזיר את הלהביור עם אבנים חדות אש.אולגמוט מתעופף לו בזירה ומתחמק מהאבנים חדות אש.אולגמוט משתמש בבאג באאז על סטיליקיס
    "יופי!זה בדיוק המתקפה שרציתי שאולגמוט יעשה!"אני אחשוב לעצמי בהתרגשות
    ואז אומר לסטיליקס:"סטיליקס ניב אש על הבאג באאז!"
    ואז אוסיף בהרגשה שסטיליקס יצליח :"שתגמור עם המתקפה תעשה אבנים חדות לכול מקום כדי שאולגמוט יתעלף!"

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    סטיליקיס משתמש בניב אש על הבאג באאז של אוגלמוט.ניב האש מחסל לגמרי את המתקפה של אוגלמוט.לאחר מכן סטיליקיס תוקף באבנים חדות לכול מקום בזירה.אוגלמוט לא מצליח להתחמק מהאבנים שעפים אליו ונפגע קשה.אוגלמט מפעיל שוב חימום יתר שמשמפיע ופוגע בסטיליקיס

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    תומר
    סטיליקיס משתמש בניב אש על הבאג באאז של אוגלמוט.ניב האש מחסל לגמרי את המתקפה של אוגלמוט.לאחר מכן סטיליקיס תוקף באבנים חדות לכול מקום בזירה.אוגלמוט לא מצליח להתחמק מהאבנים שעפים אליו ונפגע קשה.אוגלמט מפעיל שוב חימום יתר שמשמפיע ופוגע בסטיליקיס
    "אולי רעידת אדמה תשפיע על החימום..."אני אחושב לעצמי
    ואומר לסטיליקס:"סטיליקס תעשה רעידת אדמה כדי שהחימום יתר יעצר!"
    ואז אוסיף בתקווה שזה יעצור את החימון יתר:"סטיליקס אבנים חדות שיגמרו את אולגמוט בכול הכוח!"

15. משתמש מנוסה
    ניר
    לוקריו משתמש במכת עצם שמגנה עליו מפני הקרן הקרח.מאמאסווין משתמש בסופר כוח ששובר את משאבבת הידרו של בלסטויז.לוקריו תוקף את ולרין במכת עצם.ולרין לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.מאמאסווין תוקף אותו בסופר כוח.ולרין מתחמק מהספור כוח.ולרין קופץ ומשתמש בחבטת גוף על לוקריו
    אני אומר למאמאסווין: "תתנגש עם הניבים שלך בולרין!"

עמוד 61 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1151596061626371111161 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •