Pokemon GO
עמוד 62 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1252606162636472112162 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 916 עד 930 מתוך 3033
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    אייס
    סאלי אומרת לך"אני יודעת מס' דברים על המכון ה1 שאתה עומד להילחם בו.קודם כול המניהג הוא תום הוא מתמחה בפוקימונים מסוג אדמה.בקרבות שלו הוא משתמש בדיגלט שלו נגד יריבו.אז כדי שתשתמש בפוקימון שחזק על האדמה".בזמן שאתם מדברים אתם מגיעים לכניסה של סופות מוות
    "מעולה!" אענה לה "יש לי את פוליוואג וצ'יקו! ולסאנדשרו יש ייתרון בזירת אדמה"
    "בכמה פוקימונים הוא משתמש בדרך כלל?" אשאל את סאלי

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אייס
    סאלי אומרת לך"תום משתמש בקרבות שלו רק בפוקימון 1 בדיגלט שהוא מסוג אדמה.אז כדאי שתבחר את הפוקימון שהכי חזק על דיגלט שיביא לך את הניצחון למכון הזה.טוב אם אתה רוצה שנגיע מהר למכון אז אנו צריכים לעבור מהר את סופות המוות.כבר הגענו לסופות המוות.רק צריך לעבור אותם

ניר
    מאמאסווין מתנגש בולרין עם ניבו.מאמאסווין וגם ולרין נפגעים מהמכה של היריב.ולרין שוב קופץ לאוויר ותוקף בחבטתת גוף.בלסטויז מפעיל גלישה והוא גולש על גל לעבר לוקריו שלך.ולרין תוקף את מאמאסווין בחבטת גוף

תומר
    סטיליקיס משתמש ברעידת אדמה והוא מרעיד את המקום.רעידת האדמה לא עוצרת את השפעת החימום היתר של אוגלמוט.סטיליקיס יורה אבנים חדות לעבר ולגמוט.אולגגמוט מתעוף באוור ומתחמק מהם בקלות.אוגלמוט תוקף ביום שמשמי שמחזק את התקפות האש שלו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][COLOR="Green"]
    תומר
    סטיליקיס משתמש ברעידת אדמה והוא מרעיד את המקום.רעידת האדמה לא עוצרת את השפעת החימום היתר של אוגלמוט.סטיליקיס יורה אבנים חדות לעבר ולגמוט.אולגגמוט מתעוף באוור ומתחמק מהם בקלות.אוגלמוט תוקף ביום שמשמי שמחזק את התקפות האש שלו
    "טוב זה יחזיק את הניב אש של הסטיליקס שלי"אני אומר לעצמי
    ואומר לסטיליקס:"תשתמש בניב אש כי עכשיו המתקפה חזקה פי 2"
    ואז אוסיף:"תוסיף לניב אש גם אבנים חדות שינצחו את אולגמוט!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. היכל התהילה
    אייס
    סאלי אומרת לך"תום משתמש בקרבות שלו רק בפוקימון 1 בדיגלט שהוא מסוג אדמה.אז כדאי שתבחר את הפוקימון שהכי חזק על דיגלט שיביא לך את הניצחון למכון הזה.טוב אם אתה רוצה שנגיע מהר למכון אז אנו צריכים לעבור מהר את סופות המוות.כבר הגענו לסופות המוות.רק צריך לעבור אותם

ניר
    מאמאסווין מתנגש בולרין עם ניבו.מאמאסווין וגם ולרין נפגעים מהמכה של היריב.ולרין שוב קופץ לאוויר ותוקף בחבטתת גוף.בלסטויז מפעיל גלישה והוא גולש על גל לעבר לוקריו שלך.ולרין תוקף את מאמאסווין בחבטת גוף

תומר
    "או פוליוואג או צ'יקוריטה" אהרהר לעצמי "פאלי יותר חזק מבחינת סוג, אבל צ'יקו יותר חזק מבחינת כוח"
    "את מי את היית לוקחת?" אשאל את סאלי "פאלי או צ'יקו?"

5. משתמש מנוסה
    ניר
    אני אומר למאמאסווין: "תפעיל עליו רסיסי קרח כדי שיקפוץ למעלה, ואז שהוא נופל בתנופה השמד אותו עם סופר כוח עם הניבים!" לאחר מכן אני מסתכל על המהלך שבלסטרואיד עשה ואז אני חושב לעצמי ואומר ללוקריו: "ראיתי פעם מאמנת ששמה זואי שנעזרה במתקפה 'זנב ברזל' כדי לשבור גל בתחרות פוקימונים. עכשיו גם אתה יכול לעשות את זה עם מכת עצם, קדימה מכת עצם!"

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    מאמאסווין יורה רסיסי קרח לעבר ולרין.רסיסי הקרח פוגעים בולרין.מאמאסווין תוקף בסופר כוח את ולרין.ולרין ומאמאסווין נפגעים מהתקפה של היריב.לוקריו משתמש במכת עצם על הגלישה.לוקריו לא מצליח לשבור את הגל ונפגע מהגלישה של בסלטויז.בלסטויז משתמש בגלישה על מאמאסווין.ולרין בחבטת גוף על לוקריו

אייס
    סאלי אומרת לך"היית משתמש בצ'יקו במקום פאלי נגד הדיגלט של תום.לצ'יקו יש מתקפות יותר חזקות מן התקפות של פאלי.תבחר בצ'יקו אם תרצה תבחר בפאלי במילא ניהם חזקים על אדמה באותה מידה"

תומר
    סטיליקיס משתמש בניב אש שמתחזק בזכות היום שימשי ומוסיף לזה אבנים חדות אוגלמוט יורה קרן על שמתחזקת בזכות היום השמישי לעבר שתי המתקפות של סטיליקיס.כוחו של הקרן העל גדול מאוד והוא מצליח להחזיר את הבאנים החדות ואת הניב האש לזסטיליקיס.סטיליקיס לא מצליח להתחמק ממה שמוחזר אליו והוא נפגע חזק

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Blue"]
    תומר
    סטיליקיס משתמש בניב אש שמתחזק בזכות היום שימשי ומוסיף לזה אבנים חדות אוגלמוט יורה קרן על שמתחזקת בזכות היום השמישי לעבר שתי המתקפות של סטיליקיס.כוחו של הקרן העל גדול מאוד והוא מצליח להחזיר את הבאנים החדות ואת הניב האש לזסטיליקיס.סטיליקיס לא מצליח להתחמק ממה שמוחזר אליו והוא נפגע חזק
    "אוגלמוט משתוק איזה יופי"אני אומר לעצמי בלב
    ואומר לסטיליקס:"אוגלמוט משותק אז תשתמש בניב אש עם אבנים חדות בשביל לחסל אותו!
    ואומר לטריס:"האולגמוט שלך אבוד עכשיו..."

8. משתמש מנוסה
    ניר
    מאמאסווין יורה רסיסי קרח לעבר ולרין.רסיסי הקרח פוגעים בולרין.מאמאסווין תוקף בסופר כוח את ולרין.ולרין ומאמאסווין נפגעים מהתקפה של היריב.לוקריו משתמש במכת עצם על הגלישה.לוקריו לא מצליח לשבור את הגל ונפגע מהגלישה של בסלטויז.בלסטויז משתמש בגלישה על מאמאסווין.ולרין בחבטת גוף על לוקריו
    אני אומר ללוקריו: "תפעיל מכת עצם כדי להעיף את ולרין"
    ואז אני אומר למאמאסווין: "תפעיל פצצת בוץ וכך תעצור את הגלישה."

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    ריולו רץ לעבר גרבלר ומשתמש על הגילגול שלו בשבירת לבנים.שבירת הלבנים פוגעת בגרבלר ומפסיקה לו את מתקפת הגילגול שלו.גרבלר קופץ הצידה.הוא מתחיל להסתובב במקום ויוצר סופת חול.סופת החול מתקדמת לעבר ריולו.ריולו לא מצליח להתחמק מסופת החול ונפגע ולכוד בה
    "ריולו!מהר!תשתמש בהתקפה מהירה!" אומר לריולו.
    NYO HO HO BITCH

10. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tsubasa צפה בהודעה

לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש קרח מלאכותי על סוינב.הוא רץ. אל מערבולת האש ונכנכס אליה ובא לתקוף את סוינב באגרוף אש קרח מלאכותי.אך סוינב כבר לא נמצא שם.צ'ימצ'אר רואה שסוינב חפר לו בור ויצא מן מערבולת האש לפני שצ'ימצ'אר נכנכס
    "צימצאר!,יש לי רעיון איך תפגע בו בכל מקום שהוא יהיה,תתן את האגרוף הכי חזק שלך בקרח בשביל שכל המי קרח יעופו על המערבולת,ולפני תכה באש כך שחניתות קרח היתפזרו בכל האולם!" אומר ואנסה תהיתחבא כדי שלא יפגעו בי.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

11. משתמש סופר ספאמר
    לוק
    כוחות הכאוס מקיפים אותך ואת סניזל שלך.לאחר מכן אתה עושה צעד אך סניזל לא עושה צעד.אתה מבין מכן שזה לא פועל הפוך.סניזל משתמש בשיסוע לילה על האדמה בלי הפסקה עד שבאנט יצא.באנט יוצא מהמחבוא שלו.באנט תוקף באש רפאים את סניזל שלך

איתי
    מיל אומרת לך"עכשיו עלינו להיכנס איכשהו לבניין הזה ואז לעבור אותו כך נוכל להמשיך בדרך הזאת ולהגיע לעיר הבאה.אז יש לך רעיון איך נפרוץ את דלת הכניסה של הבניין.אך הבניין הזה מלא במלוכת כפי שאני יודעת"

ברוס
    עודכן
    אתה מחזיר את מגבי לפוכדור שלו ואז מוציא את ריולו מן הפוכדור שלו.ריולו יוצא מן הפוכדור שלו ואז תוקף בהתקפה מהירה על גרבלר.גרבלר לא מצספיק מהיר להתחמק מהתקפה של ריולו ונפגע מן התקפה שלו.גרבלר מתעצבן ומשתמש בגילגול על ריולו

אייס
    אתה מחזיר את צ'יקו לפוכדור שלו.אתה מחבק את סאלי בבישנות.סאלי מחזירה את צ'ארמיליון לפוכדור שלו ואומרת לך"הפוקימונים שלךך נתנו קרב מצוין.כול הכבוד.עכשיו הגיע הזמן להמשיך במסע שלנו לעבר המכון הבא שלך.אז נתחיל לללכת לעבר המכון הבא שלך?"

ניר
    לוקריו מפעיל מכת עצם בסיבוב על קרן הקרח.העצם מגנה עליו מפני הקרן הקרח של ולברין.לוקריו מעיף את הקרן הקרח לעבר ולרין.ולרין מתחמק מהקרן קרח שעפה לעברו.לוקריו קופץ עליו במכת עצם.ולברין מתחמק גם מזה.מאמאסוון משתמש בסופר כוח עם פעימת המים ופוגע קשה בולרין.ולרין משתמש בסופת שלג ובלסטויז מפעיל ריקוד גשם ונוצר גשם בזירה

תומר
    אקן מפסיק להתפתח והוא מתפתח לצ'רוס.יש לך צ'רוס.צ'רוס למד כנף ברזל.הונמדום מנצל את הרגע השמח הזה ותוקף את צ'רוס בלהביור עוצמתי ביותר.
    אני אומר לה ''נראה לי שכן'' ואני מוציא את גיבל ואומר לו ''תתקוף את הדלת בשבירת לבנים''

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    צ'ימצ'אר נותן את האגרוף הכי חזקשלו בשכבות הקרח של הזירה.וכך כול המיםעפים אל מערבולת האש שבזירה.צ'ימצ'אר מכה באש וכך נוצרים חניתות שעפות לכול עבר.אתה ומילין מתחבאין במקום מוגן מהחניתות.למרבה הצער החניתות לא פוגעת בסוינב הוא מתחבה באדמה

ברוס
    ריולו משתמש במתקפה מהירה והוא מצליח לצאת מן סופת החול של גרבלר.סופת החול נעלמת משדה הקרב.גרבלר יורה אבנים חדות לעבר ריולו

ניר
    לוקריו משתמש במכת עצם עלך חבטת הגוף של ולרין.מכת העצם לא מזיזה לולרין והוא פוגע בלוקריו עם חבטת גוף.לוקריו נפגע מחבטת הגוף של ולרין.מאמאסווין יורה פצצת בוץ לעבר הגלישה של בלסטויז.פצצות הבוץ מבטלות את מתקפת הגלישה.ולרין ובלסטויז יורים קרן קרח

תומר
    טריס אומר לך"אולגמוט עוד לא עבוד".סטיליקיס מנצל את זה שאולגמוט משותק מהקרן העל של עצמו ויורה לעברו ניב אש משולב עם אבנים חדות.מכיוון שאולגמוט משותק הוא לא מתחמק מהשילוב התקפות ונפגע קשה.אולגמוט כבר לא משותק ומשתמש בלהביור על סטיליקיס

איתי
    אתה מוציא את גיבל מן הפוכדור שלו.גיבל יוצא מהפוכדור שלו.הוא תוקף את הדלת בשבירת לבנים.שבירת הלבנים פוגעת בדלת וכמעט שוברת את הדלת.מיל אומרת לך"עודשבירת לבנים אחת והדלת נשברת לה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    [COLOR=Red][B]
    תומר
    טריס אומר לך"אולגמוט עוד לא עבוד".סטיליקיס מנצל את זה שאולגמוט משותק מהקרן העל של עצמו ויורה לעברו ניב אש משולב עם אבנים חדות.מכיוון שאולגמוט משותק הוא לא מתחמק מהשילוב התקפות ונפגע קשה.אולגמוט כבר לא משותק ומשתמש בלהביור על סטיליקיס
    "זה לא יכול להיות"אני אגיד לטריס בפרצוף כועס
    ואגיד לסטיליקס בתקווה:"תשאב את הלהביור עם הניב האש שלך ותחזיר בכול הכוח!"
    אני גם אוסיף:"סטיליקס שאתה גומר עם הניב אש תשתמש באבנים חדות על כולה הזירה במיוחד על התקרה ועל אולגמוט!"

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    טריס אומר לך"זה יכול להיות.אולגמוט הוא הפוקימון השני הכי חזק שלי.הוא גם מיומן מאוד בקרבות פוקימון.אז תצטרך יותר מזה כדי להביס אותו".סטיליקיס שואב את הלהביור בניב האש שלו ומחזיר את הלהביור עם הניב האש לעבר אולגמוט.אולגמוט עף גבוה לתקרה ומתחמק מהתקפה.סטיליקיס יורהאבנים חדות לעבר התקרה וכול מקום.האבנים פוגעת באולגמוט.אולגמוט משתמש בבאג באז על סטיליקיס

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    תומר
    טריס אומר לך"זה יכול להיות.אולגמוט הוא הפוקימון השני הכי חזק שלי.הוא גם מיומן מאוד בקרבות פוקימון.אז תצטרך יותר מזה כדי להביס אותו".סטיליקיס שואב את הלהביור בניב האש שלו ומחזיר את הלהביור עם הניב האש לעבר אולגמוט.אולגמוט עף גבוה לתקרה ומתחמק מהתקפה.סטיליקיס יורהאבנים חדות לעבר התקרה וכול מקום.האבנים פוגעת באולגמוט.אולגמוט משתמש בבאג באז על סטיליקיס
    "סטיליקס תחזיר את הבאג באז בזנב ברזל!"אני אומר
    ואז אוסיף:"שאתה גומר תשתמש באבנים חדות ואם הזנב ברזל תשגר אותו כדי שהם יהיו מהירים יותר!"
    אני אומר לטריס:"מי הפוקימון הראשון הכי חזק שלך?מגמורטור?חלש!!!!!!!!!"

עמוד 62 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1252606162636472112162 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •