"ריולו!תשתמש בצוות כפול ותפתיע אותו עם שבירת לבנים!" אומר לריולו.ברוס
ריולו משתמש במתקפה מהירה והוא מצליח לצאת מן סופת החול של גרבלר.סופת החול נעלמת משדה הקרב.גרבלר יורה אבנים חדות לעבר ריולו
אני אומר למאמאסווין: "תפעיל קרן קרח כדי שיצא קוביית קרח ענקית!" ואז אני מחכה לקוביית הקרח ואני אומר ללוקריו: "תעיף אותה על ולרין ובלאסטרואיד!"ניר
לוקריו משתמש במכת עצם עלך חבטת הגוף של ולרין.מכת העצם לא מזיזה לולרין והוא פוגע בלוקריו עם חבטת גוף.לוקריו נפגע מחבטת הגוף של ולרין.מאמאסווין יורה פצצת בוץ לעבר הגלישה של בלסטויז.פצצות הבוץ מבטלות את מתקפת הגלישה.ולרין ובלסטויז יורים קרן קרח
איתי
גיבל תוקף את הדלת בשבירת הלבנים.שבירת הלבנים של גיבל פוגעת בדלת ושוברת אותה.עכשיו אתם יכולים להיכנס לבניין.גיבל קופץ משמחה על זה שבר את הדלת.מיל אומרת לך"עכשיו בוא נכנס רק תיזהר כי אולי יש פה מלכודות"
אייס
אתה וסאלי מתחילים ללכת לעבר המכון ה1 שלך.לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים לכניסה של סופות המוות.אתם רואים שלט שכתוב עליו"סופות המוות אחרי סופות המוות העיר קלרק".סאלי אומרת לך"בעיר קלרק נמצא המכון ה1 שלך.אז בוא נעבור את סופות המוות"
ניר
מאמאסווין מפעיל קרן קרח ומיצר קובית קרח ענקית.לוקריו נותן בעיטה לקובית הקרח הנקית שיצר מאמאסווין לעבר ולרין ובלסטויז.ולרין ובלסטויז לא מצליחים להתחמק מקובית הקרח שגולשת אליהם במהירות.הם נפגעים קשה מהקוביית קרח.בלסטויז תוקף בפעימת מים את לוקריו.ולרין בקרן קרח את לוקריו
לוקאס
צ'ימצ'אר יורה גחלת לעבר כול הזירה כדי שסוינב יצא מהמחבוא שלו.וזה מצליח סוינב יוצא מהבור שהסתתר בו בגלל החום הכבד ששורר בזירה.צ'ימצ'אר שולף שני חניתות קרח מן האדמה וזורק אותן לעבר סוינב.סוינב יורה פצצות בוץ לעבר החניתות.פצצות הבוץ שוברות לרסיסים את חניתות הקרח
ברוס
ריולו משתמש בצוות כפול.הוא מעתיק את עצמו 7 פעמיים.האבנים חדות פוגעות ב4 כפילים של ריולו.ולא בכפיל האמיתי.ריולו ו 4 הכפילים שלו מפתיעים את גרבלר בשבירת לבנים.גרסבלר מופתע ולא מספיק בזמן להתחמק מן השבירת הלבנים הזאת.הוא נפגע קשה מהתקפה הזאת ומתחיל להתעייף
תומר
סטיליקיס מחזיר את התקפה של אוגלמוט בזנב ברזל עם אבנים חדות.אור אאדום מקיף את אולגמוט.טריס החזיר את אולגמוט לפוכדור שלו.טריס אומר לך"אז אתה חושב שמגמרוטאר שלי חלש אה.אז אני למד אותך משהו חדש.המדענים של צוות ניוטק פיתחו גלולה מיוחדת שמלדמדת פוקימונים מתקפות חדשות שלא קימות אצל אף פוקימון אחר.הגלולות האלו נמצאות רק אצל צוות ניוטק.ולי יש גלולה אחחת ונתי אותה למגרוטאר.הוא למד 3 מתקפות חדשות.צא מגמרוטאר טורנדו אש".מגמרוטאר יוצא מה]פוכדור שלו ומיצר ורנדו אש שנעה במהירות לעבר סטיליקיס
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"הגלולה לא תעזור לך"אני אומר לטריס ואז אוסיף:"סטיליקס אבנים חדות ורעידת אדמה בכול הכוח שתגמור את הטורנדו אש של מגמורטור וגם שתפגע בו!" ושוב אני אומר לטריס:"אם אני מנצח אתה תיהיה חייב לתת לי גלולה או שתמות בדם קר"
אני גם אסמן לסטיליקס שאם הוא לא יצליח לפגוע במגמורטור אני אחזיר אותו לפוקדור.
אני אומר ללוקריו: "תפעיל ציפורן ברזל על פעימת המים ותעיף אותה על הקרן קרח שתהיה שוב חזית ישרה, ואז תטען לאגרוף ממוקד בזמן שאתה קופץ על הקוביית מים שנוצרה מהפעימה ואז תתן אגרוף ממוקד מהיר לולרין ולבלאסטרואיד!"ניר
מאמאסווין מפעיל קרן קרח ומיצר קובית קרח ענקית.לוקריו נותן בעיטה לקובית הקרח הנקית שיצר מאמאסווין לעבר ולרין ובלסטויז.ולרין ובלסטויז לא מצליחים להתחמק מקובית הקרח שגולשת אליהם במהירות.הם נפגעים קשה מהקוביית קרח.בלסטויז תוקף בפעימת מים את לוקריו.ולרין בקרן קרח את לוקריו
ובזמן הזה אני אומר למאמאסווין: "חזית ישרה. רוץ מאחורי לוקריו ובלאסטרואיד ותפעיל פצצת בוץ על קוביית הקרח שתעוף לכיוונך ולכיוון של ולרין ובלאסטרואיד!, לאחר מכן אם הם ינסו להתחמק מהאגרוף הממוקד של לוקריו תעיף אותם בסופר כוח עם השהנב בחזרה ללוקריו!"
"טוב,ריולו-תחזור!" אומר "פוכדור!צא!" אומר ואזרוק על גרבלר ואחזיר את ריולו.ברוס
ריולו משתמש בצוות כפול.הוא מעתיק את עצמו 7 פעמיים.האבנים חדות פוגעות ב4 כפילים של ריולו.ולא בכפיל האמיתי.ריולו ו 4 הכפילים שלו מפתיעים את גרבלר בשבירת לבנים.גרסבלר מופתע ולא מספיק בזמן להתחמק מן השבירת הלבנים הזאת.הוא נפגע קשה מהתקפה הזאת ומתחיל להתעייף
NYO HO HO BITCH
אייס
אתה מלגל על השם סופות המוות ואז אתה ואליס נכנסים לתוך סופות המוות.אתה מסתכל על האזור של סופות המוות אתה רואה רק חולות וחולות באזור.אין באזור שום מאמן.לאחר כמה שניות אתם רואים באופקדורו אחד מתקרב אליכם במהירות
ברוס
אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו.אתה מוציא פוכדור מן התיק שלך וזורק אותו על גרבלר שעייף כבר.הפוכדור פוגע בגרבלר ונפתח וממנו יוצא אור אדום שמקיף את גרבלר לגמרי.האור האדום מחזיר את גרבלר לפוכדור שלו.הפוכדור נסגר נופל על האדמה ומתחיל להתנדנד ולהתנד ואז נעצר.לכדת גרבלר
ניר
לוקריו מפעיל ציפורן ברזל ומעיף אתץ פעימת המים לעבר הקרן הקרח של ולרין.לוקריו טוען אגרוף ממוקד ונותן אגוף ממוקד לבלסטויז וולרין.מאמאסווין יורה פצצת בוץ לעבר קוביית הקרח שעפה לכיונו.הקוביה עפה לבלסטויז ולרין.לוקריו פוגע בבלסטויז ובלורין באגרוף ממוקד
תומר
סטיליקיס יורה אבנים חדות ומפעיל רעידת אדמה לעבר טורנדו האש.רעידת האדמה והאבנים החדות פוגעת בטורנדו האש אך הם לא עוצרים את טורנדו האש.טורנדו האש פוגע בסטיליקיס קשות.סטיליקיס כבר תשוש.טריס אומר לך"מצטער הגלולה עמוק בתוך הבטן של מגמרוטאר.מגמרוטאר גמור אותו בלהביור."מגמרוטאר יורה להביור לעבר סטיליקיס
לוקאס
צ'ימצ'אר לא רוצה ללמוד מים רותחים ולכן לוקח עוד 2 חניתות קרח מן האדמה.צ'ימצ'אר יורה לעבר החניתות הקרח גחלת ומשלב אותם ביחד.צ'ימצ'אר זורק את 2 חניתות הקרח לעבר זסוינב.סוינב מצליח להתחמק מהחנית ה1 אך החנית השניה פוגעת בעורו וגרמת לו להיפצע קלות.
איתי
אתה נכנכס ראשון לבניין המוזר ואז אחריך מיל ואחריה גיבל.גיבל שומע בהצעתך ונשאר מאוחרי גיבל.באופק בא אדם מוזר בעל גלימה שחור והוא אומר לך"ברוך הבא למבחן ה1.אם תרצתו לצאת מפה עליכם לעבור 4 מבחנים.עליכם להביס אאותי בקרב צללים 1 על 1"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
תומר
סטיליקיס שואב את הלהביור עם ניב האש שלו.סטילייקיס יורה על מגגמרואר אבנים חדות.מגמרוטאר לאר מצליח להתחמק מהאבנים החדות ונפגע קצת.טריס אומר לך"אני מצפה מאוד לפוקימון האחרון שלך.מגמרואר שוב להביור"מגמרוטאר יורה שוב להביור לעבר סטיליקיס
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)