Pokemon GO
עמוד 64 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1454626364656674114164 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 946 עד 960 מתוך 3033
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tsubasa צפה בהודעה
    אייס
    אתה מלגל על השם סופות המוות ואז אתה ואליס נכנסים לתוך סופות המוות.אתה מסתכל על האזור של סופות המוות אתה רואה רק חולות וחולות באזור.אין באזור שום מאמן.לאחר כמה שניות אתם רואים באופק דורו אחד מתקרב אליכם במהירות

ברוס
    אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו.אתה מוציא פוכדור מן התיק שלך וזורק אותו על גרבלר שעייף כבר.הפוכדור פוגע בגרבלר ונפתח וממנו יוצא אור אדום שמקיף את גרבלר לגמרי.האור האדום מחזיר את גרבלר לפוכדור שלו.הפוכדור נסגר נופל על האדמה ומתחיל להתנדנד ולהתנד ואז נעצר.לכדת גרבלר

ניר
    לוקריו מפעיל ציפורן ברזל ומעיף אתץ פעימת המים לעבר הקרן הקרח של ולרין.לוקריו טוען אגרוף ממוקד ונותן אגוף ממוקד לבלסטויז וולרין.מאמאסווין יורה פצצת בוץ לעבר קוביית הקרח שעפה לכיונו.הקוביה עפה לבלסטויז ולרין.לוקריו פוגע בבלסטויז ובלורין באגרוף ממוקד

תומר
    סטיליקיס יורה אבנים חדות ומפעיל רעידת אדמה לעבר טורנדו האש.רעידת האדמה והאבנים החדות פוגעת בטורנדו האש אך הם לא עוצרים את טורנדו האש.טורנדו האש פוגע בסטיליקיס קשות.סטיליקיס כבר תשוש.טריס אומר לך"מצטער הגלולה עמוק בתוך הבטן של מגמרוטאר.מגמרוטאר גמור אותו בלהביור."מגמרוטאר יורה להביור לעבר סטיליקיס

לוקאס
    צ'ימצ'אר לא רוצה ללמוד מים רותחים ולכן לוקח עוד 2 חניתות קרח מן האדמה.צ'ימצ'אר יורה לעבר החניתות הקרח גחלת ומשלב אותם ביחד.צ'ימצ'אר זורק את 2 חניתות הקרח לעבר זסוינב.סוינב מצליח להתחמק מהחנית ה1 אך החנית השניה פוגעת בעורו וגרמת לו להיפצע קלות.

איתי
    אתה נכנכס ראשון לבניין המוזר ואז אחריך מיל ואחריה גיבל.גיבל שומע בהצעתך ונשאר מאוחרי גיבל.באופק בא אדם מוזר בעל גלימה שחור והוא אומר לך"ברוך הבא למבחן ה1.אם תרצתו לצאת מפה עליכם לעבור 4 מבחנים.עליכם להביס אאותי בקרב צללים 1 על 1"
    אני אומר לאיש ''בסדר'' ואני מוציא את פרינפלאפ

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    סטיליקיס שואב את הלהביור עם ניב האש שלו.סטילייקיס יורה על מגגמרואר אבנים חדות.מגמרוטאר לאר מצליח להתחמק מהאבנים החדות ונפגע קצת.טריס אומר לך"אני מצפה מאוד לפוקימון האחרון שלך.מגמרואר שוב להביור"מגמרוטאר יורה שוב להביור לעבר סטיליקיס
    "סטיליקס תעדוף את הלהביור בעזרת ניב אש ותחזיר אותו בכול הכוח על מגמורטור!"אני אומר בצעקה ואז אומר בביטחון מלא:"רעידת אדמה כדי שמגמורטור יפול!"
    ואז אומר לטריס:"למה אתה מצפה לראות אותו?הוא יקרע לכול הפוקימונים שלך את הצורה!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    צ'ימצ'אר לא רוצה ללמוד מים רותחים ולכן לוקח עוד 2 חניתות קרח מן האדמה.צ'ימצ'אר יורה לעבר החניתות הקרח גחלת ומשלב אותם ביחד.צ'ימצ'אר זורק את 2 חניתות הקרח לעבר זסוינב.סוינב מצליח להתחמק מהחנית ה1 אך החנית השניה פוגעת בעורו וגרמת לו להיפצע קלות.
    "
    "סליחה" אומר למיילין ואגרד בראשי,ואז אומר לצימצאר:"בא נגמור את זה!!,אגרוף אש עם שני הידיים בכל הכוח !!" אחייך אליו ואבדוק אם סווינב לא נפצע קשות
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

4. משתמש מנוסה
    ניר
    לוקריו מפעיל ציפורן ברזל ומעיף אתץ פעימת המים לעבר הקרן הקרח של ולרין.לוקריו טוען אגרוף ממוקד ונותן אגוף ממוקד לבלסטויז וולרין.מאמאסווין יורה פצצת בוץ לעבר קוביית הקרח שעפה לכיונו.הקוביה עפה לבלסטויז ולרין.לוקריו פוגע בבלסטויז ובלורין באגרוף ממוקד
    אני אומר למאמאסווין: "מה אתך?!, תפעיל מייד סופר כוח ואתה לוקריו ציפורן ברזל!"

5. היכל התהילה
    אייס
    אתה מלגל על השם סופות המוות ואז אתה ואליס נכנסים לתוך סופות המוות.אתה מסתכל על האזור של סופות המוות אתה רואה רק חולות וחולות באזור.אין באזור שום מאמן.לאחר כמה שניות אתם רואים באופק דורו אחד מתקרב אליכם במהירות
    אתעלם ממנו ואשאל את סאלי "את מעוניינת לתפוס אותו?"
    אם היא תענה 'כן' אז אצפה בקרב.
    אם היא תענה לא אז אחפש פוקימונים אחרים

6. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    כוחות הכאוס מקיפים אותך ואת סניזל שלך.לאחר מכן אתה עושה צעד אך סניזל לא עושה צעד.אתה מבין מכן שזה לא פועל הפוך.סניזל משתמש בשיסוע לילה על האדמה בלי הפסקה עד שבאנט יצא.באנט יוצא מהמחבוא שלו.באנט תוקף באש רפאים את סניזל שלך

איתי
    מיל אומרת לך"עכשיו עלינו להיכנס איכשהו לבניין הזה ואז לעבור אותו כך נוכל להמשיך בדרך הזאת ולהגיע לעיר הבאה.אז יש לך רעיון איך נפרוץ את דלת הכניסה של הבניין.אך הבניין הזה מלא במלוכת כפי שאני יודעת"

ברוס
    עודכן
    אתה מחזיר את מגבי לפוכדור שלו ואז מוציא את ריולו מן הפוכדור שלו.ריולו יוצא מן הפוכדור שלו ואז תוקף בהתקפה מהירה על גרבלר.גרבלר לא מצספיק מהיר להתחמק מהתקפה של ריולו ונפגע מן התקפה שלו.גרבלר מתעצבן ומשתמש בגילגול על ריולו

אייס
    אתה מחזיר את צ'יקו לפוכדור שלו.אתה מחבק את סאלי בבישנות.סאלי מחזירה את צ'ארמיליון לפוכדור שלו ואומרת לך"הפוקימונים שלךך נתנו קרב מצוין.כול הכבוד.עכשיו הגיע הזמן להמשיך במסע שלנו לעבר המכון הבא שלך.אז נתחיל לללכת לעבר המכון הבא שלך?"

ניר
    לוקריו מפעיל מכת עצם בסיבוב על קרן הקרח.העצם מגנה עליו מפני הקרן הקרח של ולברין.לוקריו מעיף את הקרן הקרח לעבר ולרין.ולרין מתחמק מהקרן קרח שעפה לעברו.לוקריו קופץ עליו במכת עצם.ולברין מתחמק גם מזה.מאמאסוון משתמש בסופר כוח עם פעימת המים ופוגע קשה בולרין.ולרין משתמש בסופת שלג ובלסטויז מפעיל ריקוד גשם ונוצר גשם בזירה

תומר
    אקן מפסיק להתפתח והוא מתפתח לצ'רוס.יש לך צ'רוס.צ'רוס למד כנף ברזל.הונמדום מנצל את הרגע השמח הזה ותוקף את צ'רוס בלהביור עוצמתי ביותר.
    אני מגן על סניזל עם צל ואז מורה לו לקפוץ על באנט ולהתחיל לשסע בו עם שיסוע צל (שקיבל מהכוח שלי)

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו.אתה מוציא פוכדור מן התיק שלך וזורק אותו על גרבלר שעייף כבר.הפוכדור פוגע בגרבלר ונפתח וממנו יוצא אור אדום שמקיף את גרבלר לגמרי.האור האדום מחזיר את גרבלר לפוכדור שלו.הפוכדור נסגר נופל על האדמה ומתחיל להתנדנד ולהתנד ואז נעצר.לכדת גרבלר
    "יאי!לכדתי גרבלר!" אומר לעצמי ואלך למרכז הפוקימונים לרפא את גרבלר.
    NYO HO HO BITCH

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ברוס
    אתה שמח מתפיסת גרבלר וומכניס את הפוכדור של גרבלר לתיק שלך והולך למרכז הפוקימונים הקרוב.אתה מגיע לעיר בונה ולשם אתה הולך למרכז הפוקימונים אתה נכנכס למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים שלך.אתה יוצא מהמרכז והולך לדרך 2.אתה מגיע לדרך 2 למקום שמנו עצרת

לוק
    אתה נותן לסניזל צל שמגן עליו מפני האש הרפאים של באנט.סניזל תוקף את באנט ביסוע לילה.באנט לא מצליח להתחמק מן שיסוע הלילה של סניזל נפגענ קשה.מצלי יורד מגופו כמויות גדולות של דם.באנט עף באוויר ואז יורה כדור צל לעבר סניזל

איייס
    אליס אומרת לך"לא אני לא רוצה לתפוס את הפוקימון המכוער הזה.מעדיפה פוקימון אחר לתפוס".אתה ואלייס מתעלמים מדורוזו וממשיכים ללכת בסופות המוות.כעבור 2 דקות של הליכה אתם שמים לב באופק לסופת חול שמתקדמת במהירות לעברכם

ניר
    מאמאסווין מפעיל סופר כוח.לוקריו מפעיל ציפורן ברזל.ולרין מתחמק מהסופר הכוח של מאמאסווין.בלסטויז מתחמק מהציפורן ברזל של לוקריו.בלסטויז תוקף את מאמאסווין במשאבת הידרו.ולרין תוקך בחבטת גוף את לוקריו

לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש עם שתי ידו.הוא מתחיל לרוץ לעבר סוינב עם שתי אגרופו.סוינב לא מצליח להתחמק משני אגרופי האש של צ'ימצ'אר ונפגע קשה.אתה רואה שסוינבכבר תשוש והקרב עומד להיגמר בקרוב

תומר
    סטיליקיס תוקף את הלהביור בניב אש ואז מחזיר את הלהביור בעזרת ניב אש.מגמרוטאר מתחמק מזה בקלות.סטיליקיס תוקף ברעידת את מגמרוטאר.מגגמרוטאר מתחמקמזה בקלות.טריס אומר לך"אזאם אתה אומר שהפוקימון הבא שלך חזק אז תוציא אותו"

איתי
    אתה מוציא את פרינפלאפ ההחוצה.פרינפלאפ יוצא מהפוכדור שלו.האיש אומר לך"שמי הוא צלו.לפני שנתחיל בקרבאסביר לך לאן אתה בעצם נכנכס.אזקרב צצלים זה קרב מוסכן מאוד בשיכול לגרום שמאמן ימות.כאשרהפווקימון נפגע אזגם המאמן סופג אותו נזק.אז אתה עדין תילחם נגדי?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה

תומר
    סטיליקיס תוקף את הלהביור בניב אש ואז מחזיר את הלהביור בעזרת ניב אש.מגמרוטאר מתחמק מזה בקלות.סטיליקיס תוקף ברעידת את מגמרוטאר.מגגמרוטאר מתחמקמזה בקלות.טריס אומר לך"אזאם אתה אומר שהפוקימון הבא שלך חזק אז תוציא אותו"

"יש לי רעיון!"אני אומר בלבי ואז אגיד לטריס:"רוצה שהקרב יהיה עכשיו 2 על 2?"ואתכונן לאגיד לסטיליקס:"אבנים חדות עם רעידת אדמה בכול הכוח!"

10. משתמש מנוסה
    ניר
    מאמאסווין מפעיל סופר כוח.לוקריו מפעיל ציפורן ברזל.ולרין מתחמק מהסופר הכוח של מאמאסווין.בלסטויז מתחמק מהציפורן ברזל של לוקריו.בלסטויז תוקף את מאמאסווין במשאבת הידרו.ולרין תוקך בחבטת גוף את לוקריו
    אני אומר ללוקריו: "תפעיל ביחד אחת ציפורן ברזל וביד השנייה אגרוף ממוקד. בציפורן ברזל תשתמש כאשר הוא קרוב ותשאיר איתה את ולרין מאית שנייה באוויר ואז תכה בו עם האגרוף הממוקד השמאלי והחזק ותעיף אותו כאשר שהוא עדיין מפעיל את 'חבטת גוף' על הניבים של מאמאסווין."

לאחר מכן אני עובר לזווית ראיה של מאמאסווין ואני אומר לו: "תחכה שנייה, אני מחכה שולרין יעוף על הניבים של מאמאסווין ואז אני אומר לו: "תפעיל סופר כוח ותעיף בעזרת הניבים שלך את ולרין על בלאדטרואיד משני סיבות! א), זה יגן מפני משאבת ההידרו ויפגע בולרין וב' שזה שהחבטת גוף תפגע בבלאסרואיד, קדימה!"

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    לוקריו מפעיל ביד אחת ציפורן ברזל וביד השניה אגרוף ממוקד.לוקריו פוגע בולרין עם ציפורן הברזל שלו ואז פוגע בולריןם עם אגרוף ממוקד שמעיף אותו לעבר ניבו של מאמנאסווין.מאמאסווין מפעיל סופר כוח על ולחרין.ולרין נפגע ועף ישר אל בלסטויז.שניהם מתנגשים.ולרין מתעלף בקרב.ודא מחזיר את בלסטויז ואת ולרין לפוכדורים שלהם.ודא אומר לך"אתה חזק מאוד הבסת לי פוקימון 1 מתוך 3 כול הכבוד"

תומר
    טריס אומר לך"כן למה לא לא אכפת לי מזה תשתמשד ב4.כול עוד מגמרוטאר משתמש בגלולה הוא ינצח בקרב הזה."סטיליקיס יורה אבנים חדות לעבר מגמרוטאר עם רעידת אדמה.מגמרוטאר מעיף טורנדו אש שמבטל לגמרי את שני המתקפות.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    ניר
    לוקריו מפעיל ביד אחת ציפורן ברזל וביד השניה אגרוף ממוקד.לוקריו פוגע בולרין עם ציפורן הברזל שלו ואז פוגע בולריןם עם אגרוף ממוקד שמעיף אותו לעבר ניבו של מאמנאסווין.מאמאסווין מפעיל סופר כוח על ולחרין.ולרין נפגע ועף ישר אל בלסטויז.שניהם מתנגשים.ולרין מתעלף בקרב.ודא מחזיר את בלסטויז ואת ולרין לפוכדורים שלהם.ודא אומר לך"אתה חזק מאוד הבסת לי פוקימון 1 מתוך 3 כול הכבוד
    "

אני אומר לודא: "הוא היה לוזר. אני מקווה שהמ'יקארפ שלך לא יותר לוזר, כידוע לך מג'יקארפ הוא הפוקימון הכי לוזר בעולם ואם הוא שלך אז בכלל..." ואז אני מחכה שהוא יוציא את הפוקימון הבא ואת בלאסטרואיד כדי שאוכל לחשוב על אסטרטגיה.

13. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Blue"]
    תומר
    טריס אומר לך"כן למה לא לא אכפת לי מזה תשתמשד ב4.כול עוד מגמרוטאר משתמש בגלולה הוא ינצח בקרב הזה."סטיליקיס יורה אבנים חדות לעבר מגמרוטאר עם רעידת אדמה.מגמרוטאר מעיף טורנדו אש שמבטל לגמרי את שני המתקפות.
    "טוב טריס...צא קיבאגו!"אני אומר בקול חזק,אזרוק את הפוקדור של קיבאגו ואז אוסיף:"קיבאגו זעם דרקון ואז ציפורן דרקון וסטיליקס תשתמש ברעידת אדמה ואבנים חדות בכול הכוח שנשאר לך!"

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה שמח מתפיסת גרבלר וומכניס את הפוכדור של גרבלר לתיק שלך והולך למרכז הפוקימונים הקרוב.אתה מגיע לעיר בונה ולשם אתה הולך למרכז הפוקימונים אתה נכנכס למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים שלך.אתה יוצא מהמרכז והולך לדרך 2.אתה מגיע לדרך 2 למקום שמנו עצרת
    אני אמשיך בדרך 2 עד לאגם.
    NYO HO HO BITCH

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    אתה מתחיל להמשיך בדרך 2 עד לאגם אך באמצע הדרך אתה נתקבל בננין שחוסם לך את הדרך.ואם תרצה להגיע לאגם עליך לעבור את הבניין הזה בכול דרך אפשרית שקיימת.

תומר
    אתה זורק פוכדור החוצה וממנו יוצא קיבאגו שלך לקרב.קיבאגו משתמש בזעם דרקון ובציפורן דרקון על מגמרוטאר.סטיליקיס משתמש באבנים חדות וברעידת אדמה על מגמרוטטאר.טריס אומר לך"הגיע הזמן שאחסוף עוד מתקפה שלמד מגמגוטאר.מגמרוטאר מגן אש"מגמרוטאר מפעיל מגן אש סביבו נוצר מגן אש שחוסם את כול התקפות של קיבאגו וסטיליקיס

ניר
    ודא אומר לך"אתה באמת צודק מג'יקארפ הוא הפוקימון הכי חלש ביקום.אך אין לי מג'יקארפ.עכשיו אני אלמד אותך משהו חדש.צוות ניוטק פיתח גלולות מיוחדות שנונתות לפוקימון 3 מתקפות חדשות וחזקות מסוגו.רק צוות ניוטק מחזיק בהם.אחד הפוקימונים שלי מחזיק בהם.וזה לא ולרין.זה הפוקימון הכי חזק שלי.אם תביס את בלסטויז תראה אותו.צא בלסטויז קרן קרח על שניהם"ודא מחזיר לקרב את בלסטויז והוא יורה קרן קרח

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 64 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1454626364656674114164 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •