Pokemon GO
עמוד 65 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1555636465666775115165 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 961 עד 975 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    ניר
    ודא אומר לך"אתה באמת צודק מג'יקארפ הוא הפוקימון הכי חלש ביקום.אך אין לי מג'יקארפ.עכשיו אני אלמד אותך משהו חדש.צוות ניוטק פיתח גלולות מיוחדות שנונתות לפוקימון 3 מתקפות חדשות וחזקות מסוגו.רק צוות ניוטק מחזיק בהם.אחד הפוקימונים שלי מחזיק בהם.וזה לא ולרין.זה הפוקימון הכי חזק שלי.אם תביס את בלסטויז תראה אותו.צא בלסטויז קרן קרח על שניהם"ודא מחזיר לקרב את בלסטויז והוא יורה קרן קרח
    אני אומר למאמאסווין: "תפעיל פצצת בוץ על הקרן קרח כדי לבטל אותה."
    לאחר מכן אני אומר ללוקריו: "רוץ ופוצץ את בלאסטרואיד עם מכת עצם."

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tsubasa צפה בהודעה
    תומר
    אתה זורק פוכדור החוצה וממנו יוצא קיבאגו שלך לקרב.קיבאגו משתמש בזעם דרקון ובציפורן דרקון על מגמרוטאר.סטיליקיס משתמש באבנים חדות וברעידת אדמה על מגמרוטטאר.טריס אומר לך"הגיע הזמן שאחסוף עוד מתקפה שלמד מגמגוטאר.מגמרוטאר מגן אש"מגמרוטאר מפעיל מגן אש סביבו נוצר מגן אש שחוסם את כול התקפות של קיבאגו וסטיליקיס

אני אגיד לקיבאגו בסוד:"קיבאגו תשתמש בחפירה כדי לתפוס את מגמורטור ואז תשתמש בשבירת לבנים"ואז אוסיף בסוד לסטיליקס:"אחרי שקיבאגו תופס את מגמורטור תשתמש באבנים חדות עם זנב ברזל בכול הכוח!".אני גם אחשוב לעצמי:"אם מגמורטור עודף את כול המתקפות...הפסדתי בקרב..."

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש סופר ספאמר
    ברוס
    אתה שמח מתפיסת גרבלר וומכניס את הפוכדור של גרבלר לתיק שלך והולך למרכז הפוקימונים הקרוב.אתה מגיע לעיר בונה ולשם אתה הולך למרכז הפוקימונים אתה נכנכס למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים שלך.אתה יוצא מהמרכז והולך לדרך 2.אתה מגיע לדרך 2 למקום שמנו עצרת

לוק
    אתה נותן לסניזל צל שמגן עליו מפני האש הרפאים של באנט.סניזל תוקף את באנט ביסוע לילה.באנט לא מצליח להתחמק מן שיסוע הלילה של סניזל נפגענ קשה.מצלי יורד מגופו כמויות גדולות של דם.באנט עף באוויר ואז יורה כדור צל לעבר סניזל

איייס
    אליס אומרת לך"לא אני לא רוצה לתפוס את הפוקימון המכוער הזה.מעדיפה פוקימון אחר לתפוס".אתה ואלייס מתעלמים מדורוזו וממשיכים ללכת בסופות המוות.כעבור 2 דקות של הליכה אתם שמים לב באופק לסופת חול שמתקדמת במהירות לעברכם

ניר
    מאמאסווין מפעיל סופר כוח.לוקריו מפעיל ציפורן ברזל.ולרין מתחמק מהסופר הכוח של מאמאסווין.בלסטויז מתחמק מהציפורן ברזל של לוקריו.בלסטויז תוקף את מאמאסווין במשאבת הידרו.ולרין תוקך בחבטת גוף את לוקריו

לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש עם שתי ידו.הוא מתחיל לרוץ לעבר סוינב עם שתי אגרופו.סוינב לא מצליח להתחמק משני אגרופי האש של צ'ימצ'אר ונפגע קשה.אתה רואה שסוינבכבר תשוש והקרב עומד להיגמר בקרוב

תומר
    סטיליקיס תוקף את הלהביור בניב אש ואז מחזיר את הלהביור בעזרת ניב אש.מגמרוטאר מתחמק מזה בקלות.סטיליקיס תוקף ברעידת את מגמרוטאר.מגגמרוטאר מתחמקמזה בקלות.טריס אומר לך"אזאם אתה אומר שהפוקימון הבא שלך חזק אז תוציא אותו"

איתי
    אתה מוציא את פרינפלאפ ההחוצה.פרינפלאפ יוצא מהפוכדור שלו.האיש אומר לך"שמי הוא צלו.לפני שנתחיל בקרבאסביר לך לאן אתה בעצם נכנכס.אזקרב צצלים זה קרב מוסכן מאוד בשיכול לגרום שמאמן ימות.כאשרהפווקימון נפגע אזגם המאמן סופג אותו נזק.אז אתה עדין תילחם נגדי?"
    אני אומר לו כן אני ילחם נגדך תוציא את הפוקימון שלך

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    איתי
    צלו אומר לך"אחלה אומץ יש לך.אוקי אוציא את הפוקימון שלי לקרב צא גלילי לקרב.תשתמש בקרן קרח על פרינפלאפ שלו".צלו זורק פוכדור וממנו יוצא גלילי.גלילי תוקף את פרינלאפ בקרן קרח.מעגל עם להבות שחורות מקיף אותכם

תומר
    קיבאגו משתמש בחפירה והוא מתחיל לחפור בור ואז לאחר שמסיים הוא נכנכס לבור ויוצא מן פתח הבור ליד מגמרוטאר.הואא תוף את מגמרוטאר בשבירת לבנים.מגמגרוטאר לא מספיק להגיב ונפגע משבירת הלבנים.סטיליקיס תוקף באבנים חדות עם זנב ברזל את מגמרוטאר.מגמרוטאר לא מצליח להתחמק ונפגע מזה.מגמרוטאר יורה קרן סולאריתת לעבר שני הפוקימונים שלך

ניר
    מאמאסווין יורה פצצת בוץ לעבר הקרן קרח ומבטל אותה.לוקריו רץ אל בלסטויז ומשתמש עליו במכת עצם.בלסטויז נכנכס מהר לשיריון שלו.השריון שלו מגן עליו מפני מכת העצם של לוקריו.בלסטויז יוצא מהשריון שלו ותוקף בגלישהה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה

תומר
    קיבאגו משתמש בחפירה והוא מתחיל לחפור בור ואז לאחר שמסיים הוא נכנכס לבור ויוצא מן פתח הבור ליד מגמרוטאר.הואא תוף את מגמרוטאר בשבירת לבנים.מגמגרוטאר לא מספיק להגיב ונפגע משבירת הלבנים.סטיליקיס תוקף באבנים חדות עם זנב ברזל את מגמרוטאר.מגמרוטאר לא מצליח להתחמק ונפגע מזה.מגמרוטאר יורה קרן סולאריתת לעבר שני הפוקימונים שלך

"סטיליקס תנשך את הקרן הסולארית בעזרת הניב אש שלך!וקיבאגו תחפור שוב ותשתמש בציפורן דרקון בדיוק שסטיליקס נשוך את הקרן הסולארית של מגמורטור!"אני אומר לסטיליקס ולקיבאגו ואומר לטריס:"יש לי עוד תקווה...צריך לאמין בפוקימונים שלך בשביל לנצח בקרב!"

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    סטיליקיס נושך את קרן הסולארית בעזרת ניב האש שלו.קיבאגו חופר שוב בור ואז תוקף בציפורן דרקון את מגמרוטאר.מכיוון שאחרי מתקפתץ קרן סולארית הפוקימון מותש אז מגמרוטאר מותש ולא מתחמק מציפורן הדרקון של קיבאגו ונפגע.מגמרוטאר מוציא מפיו ערפיח שמכסה את כול הזירה אתה לא רואה אאת סטיליקיס,קיבאגו ואת מגמרוטאר בתוך הערפיח

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    תומר
    סטיליקיס נושך את קרן הסולארית בעזרת ניב האש שלו.קיבאגו חופר שוב בור ואז תוקף בציפורן דרקון את מגמרוטאר.מכיוון שאחרי מתקפתץ קרן סולארית הפוקימון מותש אז מגמרוטאר מותש ולא מתחמק מציפורן הדרקון של קיבאגו ונפגע.מגמרוטאר מוציא מפיו ערפיח שמכסה את כול הזירה אתה לא רואה אאת סטיליקיס,קיבאגו ואת מגמרוטאר בתוך הערפיח
    אני אומר בחשש:"סטיליקס זה יהיה קצת מסוכן אבל תשתמש באבנים חדות אל התקרה ואז זנב ברזל על האדמה"ואז אוסיף בחשש נוסף:"קיבאגו תשתמש בשבירת לבנים על האדמה ואז בציפורן דרקון על מגמורטור בכול הכוח!אני אומר גם לטריס אחרי מה שאומר לסטיליקס ולקיבאגו:"יכול להיות שמגמורטור וסטיליקס התעלפו עכשיו...חבל שעשית את זה..."

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    סטיליקיס משתמש באבנים חדות על התקרה.אבנים חדות יוצאת מהערפיח ופוגעים בתיקרה.לאחר מכן הוא משתמש בזנב ברזל על האדמה.ונפער חור באדמה.קיבאגו משתמש בשבירת לבנים על האדמה ונפער עוד חור באדמה.קיבאגו תוקף בצפורןו דרקון את מגמרוטאר.מגמרוטאר הפעיל מגן אש.מגן האש מגן עליו מפני ציפורן הברזל של קיבאגו.טריס אומר לך"אתהה צודק סטיליקיס יתעלף אך מגמרוטאר לא יתעלף"הערפיח עין נשאר בזירה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    תומר
    סטיליקיס משתמש באבנים חדות על התקרה.אבנים חדות יוצאת מהערפיח ופוגעים בתיקרה.לאחר מכן הוא משתמש בזנב ברזל על האדמה.ונפער חור באדמה.קיבאגו משתמש בשבירת לבנים על האדמה ונפער עוד חור באדמה.קיבאגו תוקף בצפורןו דרקון את מגמרוטאר.מגמרוטאר הפעיל מגן אש.מגן האש מגן עליו מפני ציפורן הברזל של קיבאגו.טריס אומר לך"אתהה צודק סטיליקיס יתעלף אך מגמרוטאר לא יתעלף"הערפיח עין נשאר בזירה
    "אתה טועה...סטיליקס תשתמש באבנים חדות בכול הכוח!"אני אומר ואז אוסיף:"קיבאגו חפירה ואז תתפוס את מגמורטור ותשתמש בשבירת לבנים ואז סטיליקס אחרי שקיבאגו יתפוס את מגמורטור תשתמש בזנב ברזל שירסק אותו לאדמה!"

10. משתמש מנוסה
    ניר
    מאמאסווין יורה פצצת בוץ לעבר הקרן קרח ומבטל אותה.לוקריו רץ אל בלסטויז ומשתמש עליו במכת עצם.בלסטויז נכנכס מהר לשיריון שלו.השריון שלו מגן עליו מפני מכת העצם של לוקריו.בלסטויז יוצא מהשריון שלו ותוקף בגלישהה
    אני אומר ללוקריו: "תשבור את הגלישה עם מכת עצם."
    ואז אני אומר למאמאסווין: "תקפיא ותו עם קרן קרח"

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    סטיליקיס יורה אבנים חדות לעבר מגמרוטאר.קיבאגו משתמש בחפירה ואז בשבירת לבנים על מגמרוטאר.מגן האש של מגמרוטאר עדין מופעל והוא מגן מפםני התקפות של סטיליקיס וקיבאגו.הערפיח שמכסה את כול הזירה נעלם מהזירה.מגמרוטאר תוקף באגרוף חשמל את קיבאגו ואת סטיליקיס

ניר
    לוקריו שובר את מכת הגלישה של בלסטויז עם מכת העצם שלו.מאמאסווין יורה קרן קרח לעבר בלסטויז.בלסטויז לא מצליח להתחמק מהקרן הקרח של מאמאסווין ונקפא לתוך גוש קרח ענק.בלסטויז לא מצליח להשתחחר מגוש הקרח שנלכד בו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    תומר
    סטיליקיס יורה אבנים חדות לעבר מגמרוטאר.קיבאגו משתמש בחפירה ואז בשבירת לבנים על מגמרוטאר.מגן האש של מגמרוטאר עדין מופעל והוא מגן מפםני התקפות של סטיליקיס וקיבאגו.הערפיח שמכסה את כול הזירה נעלם מהזירה.מגמרוטאר תוקף באגרוף חשמל את קיבאגו ואת סטיליקיס
    אני אומר לטריס:"למה אגרוף חשמל?זה לא משפיע אל סטיליקס..."ואז אומר לסטיליקס בצעקה:"סטיליקס תעדוף את המתקפה בעזרת אבנים חדות ואז תשתמש בזנב ברזל הרסני!"ואז אומר לקיבאגו:"תחפור שוב,תתפוס את מגמורטור ותשתמש בציפורן דרקון שתחסל אותו!"

13. משתמש מנוסה
    ניר
    לוקריו שובר את מכת הגלישה של בלסטויז עם מכת העצם שלו.מאמאסווין יורה קרן קרח לעבר בלסטויז.בלסטויז לא מצליח להתחמק מהקרן הקרח של מאמאסווין ונקפא לתוך גוש קרח ענק.בלסטויז לא מצליח להשתחחר מגוש הקרח שנלכד בו
    אני מחזיר את מאמאסווין ואני מוציא את סאלמנס.
    אני אומר ללוקריו: "תקפוץ על סאלמנס בעוד אתה טוען אגרוף ממוקד, ואז אתה סאלמנס, תעוף אל בלסטויז ותשתק אותו עם ניב חשמל. לאחר מכן לוקריו תגמור אותו עם אגרוף ממוקד."

14. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    צלו אומר לך"אחלה אומץ יש לך.אוקי אוציא את הפוקימון שלי לקרב צא גלילי לקרב.תשתמש בקרן קרח על פרינפלאפ שלו".צלו זורק פוכדור וממנו יוצא גלילי.גלילי תוקף את פרינלאפ בקרן קרח.מעגל עם להבות שחורות מקיף אותכם

תומר

ניר
    אני אומר לפרינפלאפ ''תחמוק ואז תתקוף קרן בועות''

15. משתמש מנוסה
    בר
    טרטויג מוציא מן גופו שוטי גפן ותופס באמאותן את אחד מרגליו של סנטלר ומפיל את סנטלר על האדמה.סנטלר נפגע מזה.טרטויג קופץ על סנטלר ומשתמש עליו בדחיפה חזקה.סנטלר לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סנטלר כבר עייף מהקרב שלו נגד טרטויג

"כל הכבוד חבר תמשיך כך עכשיו תסיים את הקרב הזה בעזרת נשיכה מהירה שסטנלר לא יצליח להתחמק" אגיד לטרטוייג.
    - - - - - - - - - - -
    מצטער שלא הגבתי מלא זמן הייתי באילת בחופש עד היום

עמוד 65 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1555636465666775115165 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •