Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 203 ראשוןראשון ... 567891757107 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 3033
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות 2 צפה בהודעה
    אבי
    אוק אומר לך"אני לא אשתמש בטייפלוז'ן שלי.אני אשתמש בפוקימון אחר.אני קיבלתי את הפוקימון שאלחם אתך שלשום.צא מריפ לקרב"אוק מוציא פוכדור וממנו יוצא מריפ שלו.אוק אומר לך"תוציא את פוקאבו שלך"
    אני אומר לפרופסור: "עכשיו אני יוציא אותו", אני אומר בקול רם: "צא פוקאבו!" ומחכה שהוא יצא שאני יוכל לפגוש אותו.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. היכל התהילה
    אייס
    בירץ' אומר לך"אוקי."בירץ' הולך אל שולחן שעליו מונחים 5 פוכדורים ולוקח את הפוכדור האמצעי.הוא לוקח מתוך כיסו 5 פוכדורים ופוקידע.הוא ניגשאליך ומגיש לך את כל החפצים.בירץ' אומר לך"בתוך הפוכדור נמצא צ'יקו שלך.בהצלחה במסע שלך"
    "צא צ'יקו!" אזרוק את הפוקדור "נעים מאוד, אני אייס, המאמן שלך"

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אייס
    אתה מוציא את הפוכדור של צ'יקו לאויר.מתוך הפוכדור של צ'יקו יוצא צ'יקו.צ'יקו שמח להכיר אותך בתור המאמן שלך.לפתע אתה רואה שלט שכתוב עליו"דרך 1"צ'יקו מושך את המכנסיים שלך לדרך 1.אתה מבין שהוא רוצה כבר להתחיל את המסע של שניכם

ג'ון
    אתה מוציא את פוקאבו מן הפוכדור שלו.פוקאבו יוצא מתוך הפוכדור שלו שמח.אוק אומר לך"ג'ון תרצה להתחיל או שאני יתחיל בקרב הזה?"

איתי
    פיפלאפ וטורצ'יק מתחמקים מהאבקת הרעל של אודיש.טורצ'יק תוקף בגחלת את טוטויל וגם את אודיש.אודיש נפגע קשה מהגחלת וטוטדיל נפגע בקושי.פילאפ תוקף את טוטודיל ואת אודיש בבועות.שניהם נפגעים קצת מהבועות.טוטודיל שולח אקדח מים על טורצ'יק.אודיש שולח גפן מצליפה על פיפלאפ

סטיבן
    סנניבי תוקף בגפן מצליפה את האקדח המים ואת מדקיפ.מדקיפ לא מצליח להתחמק מן הגפן המצליפה ומובס בקרב.החיל מחזיר את מדקיפ לפוכדור שלו ובורח מן המקום תוך שניות.סניבי מעלה חיוך על פניו בגלל שניצח בקרב ה1 שלו

ניר
    שלגון לא איתך עדין
    אתה מחפש אצל האיש מה יש לו אך אתה מגלה שאין לו פוכדורים בכלל.אתה חוך את הראש של האיש עם סכינך.אתה זורק את הגופה שלו לעצים כדי שאף אחד לא יראה..אור מוזר מגי מן האיחש ואתה רואה אותו קם מן העצים כמו בריא

לוק
    אתה יוצא מן המעבדה ומוציא את סינדקויל שלך החוצה.סינדקוויל שלך שמח להכיר אותך.אתה הולך אל דרך 1 .כעבור 5 דקות אתה מגיע לדרך 1.אתה מתהלך עם סינדקויל בדרך 1 עד שאתה פוגש בפאנפי קטן וחלש.פאנפי רואה אותך ומתחיל לפחד מימך

כריס
    באלבאזור מתחמק במהירות מן אקדח המים של סקרויטל.באלבאזור רץ אל סקרויטל ונושך אותו בבטן שלו.סקרויטל צועק מכאבים.סקרויטל יורה בועות אל באלבאזור שלך ובו בזמן מסתוב.כך נוצר טורנדו בועות

תומר
    אתה מתרגש מהקרב ה1 שלכם.צ'ארמנדאר מנסה התחמק מן הגילגול של שאנדלש אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.צ'ארמנדאר שולח גחלת שמשולבת עם צעקה אדירה.שאנדלאש לא מצלח להתחמק ונפגע קשה.בבגל הצעקה שאנדאלאס קפוא במקום.ולא זז
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    ניר
    שלגון לא איתך עדין
    אתה מחפש אצל האיש מה יש לו אך אתה מגלה שאין לו פוכדורים בכלל.אתה חוך את הראש של האיש עם סכינך.אתה זורק את הגופה שלו לעצים כדי שאף אחד לא יראה..אור מוזר מגי מן האיחש ואתה רואה אותו קם מן העצים כמו בריא
    אני מתעלם מהאיש וממשיך ללכת ישר, אני מחפש עוד איש ואז עושה את אותו הדבר.

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אייס
    אתה מוציא את הפוכדור של צ'יקו לאויר.מתוך הפוכדור של צ'יקו יוצא צ'יקו.צ'יקו שמח להכיר אותך בתור המאמן שלך.לפתע אתה רואה שלט שכתוב עליו"דרך 1"צ'יקו מושך את המכנסיים שלך לדרך 1.אתה מבין שהוא רוצה כבר להתחיל את המסע של שניכם

ג'ון
    אתה מוציא את פוקאבו מן הפוכדור שלו.פוקאבו יוצא מתוך הפוכדור שלו שמח.אוק אומר לך"ג'ון תרצה להתחיל או שאני יתחיל בקרב הזה?"

איתי
    פיפלאפ וטורצ'יק מתחמקים מהאבקת הרעל של אודיש.טורצ'יק תוקף בגחלת את טוטויל וגם את אודיש.אודיש נפגע קשה מהגחלת וטוטדיל נפגע בקושי.פילאפ תוקף את טוטודיל ואת אודיש בבועות.שניהם נפגעים קצת מהבועות.טוטודיל שולח אקדח מים על טורצ'יק.אודיש שולח גפן מצליפה על פיפלאפ

סטיבן
    סנניבי תוקף בגפן מצליפה את האקדח המים ואת מדקיפ.מדקיפ לא מצליח להתחמק מן הגפן המצליפה ומובס בקרב.החיל מחזיר את מדקיפ לפוכדור שלו ובורח מן המקום תוך שניות.סניבי מעלה חיוך על פניו בגלל שניצח בקרב ה1 שלו

ניר
    שלגון לא איתך עדין

לוק
    אתה יוצא מן המעבדה ומוציא את סינדקויל שלך החוצה.סינדקוויל שלך שמח להכיר אותך.אתה הולך אל דרך 1 .כעבור 5 דקות אתה מגיע לדרך 1.אתה מתהלך עם סינדקויל בדרך 1 עד שאתה פוגש בפאנפי קטן וחלש.פאנפי רואה אותך ומתחיל לפחד מימך

כריס
    באלבאזור מתחמק במהירות מן אקדח המים של סקרויטל.באלבאזור רץ אל סקרויטל ונושך אותו בבטן שלו.סקרויטל צועק מכאבים.סקרויטל יורה בועות אל באלבאזור שלך ובו בזמן מסתוב.כך נוצר טורנדו בועות

תומר
    אתה מתרגש מהקרב ה1 שלכם.צ'ארמנדאר מנסה התחמק מן הגילגול של שאנדלש אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.צ'ארמנדאר שולח גחלת שמשולבת עם צעקה אדירה.שאנדלאש לא מצלח להתחמק ונפגע קשה.בבגל הצעקה שאנדאלאס קפוא במקום.ולא זז
    *איזו נוסטלגיה XD*
    "אל תדאג פאנפי" אני אומר לו ומתקרב אליו "לך תדבר איתו קצת סינדקוויל תגיד לו שאנחנו לא רעים"

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [I][B][COLOR="Green"]
    תומר
    "צארמנדר בוא נגמור את הקרב,גחלת ושריטה ביחד בכול הכוח"אני אומר לו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. היכל התהילה
    אייס
    "רגע" אגיד לו ואביט סביב בעודי ממלמל לעצמי "איפה סאלי עכשיו?..."

8. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    אני אומר לסנייבי "כל הכבוד, היית מעולה!" ואז מפנה את מבטי בצורה זועפת לעבר המאמן של צוות ניוטק ואומר לו בצורה לועגת "סתלק מכאן מיד!"

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סטיבן
    אתה נוזף במאמן.והוא מיד בורח מן המקום.אתה מחליט להמשיך בדרך.כעבור הליכה של 3 דקות אתה מגיע אל דרך 1

אייס
    לתע מולך דמות לא מוכרה שנראת כך הדמות אומרת לך"הי אליס.אני השתופה שלך למסע.אתה בודאי אייס?"לפני שנמשיך במסע שלנו ביחד.תרצה קרב 1 על 1 נגדי?"

תומר
    צ'ארמנדאר משתמש ב בגחלת ובשריה בכול הכח על שאנדאלש.שאנדאלש עדין לא זז ולכן הוא לא מתחמק.אלא נפגע קשה מהמתקפה של צ'ארמנדאר.שאנדאלאש מפסיד בקרב.תום מחזיר אותו לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת אותי אתה חזק מאוד.עכשיו פשוט לך אחורה מאיפה שהגעת כדי לחזור חזרה למעלה"

לוק
    אתה מתקרב אל פאנפי שמפוחד.סינדקויל ניגש אל פאנפי הפוחד ואומר לו כמה מילים בפוקימונית שאתה לא מבין אותם.לאחר מכן פאנפי לא מתחיל לפחוד והוא משתמש במתקפת גיגול עליך.אתה מתחמק מן הגיגלול של פאנפי בקלות

ניר
    אתה מתעלם מן האיש ומחפש עוד איש.אתה פוגש עוד איש אך הוא רואה מה שאתה עושה.הוא אומר לך"אניי מבין שאתה רוצה לרצוח אותי.במקום שתרצח אותי אני אתן לך כסף אם תרצח מישהו בשבילי.אתה מסכי להצעה שלי?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    צ'ארמנדאר משתמש ב בגחלת ובשריה בכול הכח על שאנדאלש.שאנדאלש עדין לא זז ולכן הוא לא מתחמק.אלא נפגע קשה מהמתקפה של צ'ארמנדאר.שאנדאלאש מפסיד בקרב.תום מחזיר אותו לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת אותי אתה חזק מאוד.עכשיו פשוט לך אחורה מאיפה שהגעת כדי לחזור חזרה למעלה"

[[/COLOR][/B]
    "צארמנדר יפה מאוד"אני אומר לו ואז אני מחזיר אותו לפוקדור,עולה למעלה וממשיך לדרך 1.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    סטיבן
    אתה נוזף במאמן.והוא מיד בורח מן המקום.אתה מחליט להמשיך בדרך.כעבור הליכה של 3 דקות אתה מגיע אל דרך 1

אייס
    לתע מולך דמות לא מוכרה שנראת כך .הדמות אומרת לך"הי אליס.אני השתופה שלך למסע.אתה בודאי אייס?"לפני שנמשיך במסע שלנו ביחד.תרצה קרב 1 על 1 נגדי?"

תומר

לוק
    אתה מתקרב אל פאנפי שמפוחד.סינדקויל ניגש אל פאנפי הפוחד ואומר לו כמה מילים בפוקימונית שאתה לא מבין אותם.לאחר מכן פאנפי לא מתחיל לפחוד והוא משתמש במתקפת גיגול עליך.אתה מתחמק מן הגיגלול של פאנפי בקלות

ניר
    אתה מתעלם מן האיש ומחפש עוד איש.אתה פוגש עוד איש אך הוא רואה מה שאתה עושה.הוא אומר לך"אניי מבין שאתה רוצה לרצוח אותי.במקום שתרצח אותי אני אתן לך כסף אם תרצח מישהו בשבילי.אתה מסכי להצעה שלי?"
    "אני מבין... אתה רוצה להילחם!" אני אומר בהתלהבות "סינדקוויל מסך עשן ואז גחלת!"

12. היכל התהילה
    אייס
    לתע מולך דמות לא מוכרה שנראת כך .הדמות אומרת לך"הי אליס.אני השתופה שלך למסע.אתה בודאי אייס?"לפני שנמשיך במסע שלנו ביחד.תרצה קרב 1 על 1 נגדי?"
    תקרא את התיאור של הדמות ברקע ><"
    ===
    "כן" אענה לסאלי "בשמחה"

13. משתמש מנוסה
    ניר
    אני מחייך לאיש ואומר לו:
    "אני אשמח לרצוח בשבילך איש. רק אני לא רוצה כסף.
    אני הייתי שמח ל.. מנצ'לקס ומעיל מתכת. סגור?"

14. משתמש מנוסה
    שם: ben

כריס
    "כל הכבוד" אני אומר ולאחר מכן משתדל להתרכז בקרב.
    "באלבזור תתחמק מן הבועות ותנסה לעצור אותו עם שוט גפן!"

15. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    אני מתחיל לחפש דברים מעניינים לעשות באיזור.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

עמוד 7 מתוך 203 ראשוןראשון ... 567891757107 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •