Pokemon GO
עמוד 70 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2060686970717280120170 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,036 עד 1,050 מתוך 3033
  1. היכל התהילה
    אני מצטער אבל אני פורש מהמשחק, עמוס לי מדי..

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tsubasa צפה בהודעה
    לוקאס
    מונפרנו אומר לך"אין לי מושג אם גיראטינה שוכן פה.חחור שחור שאב אותנו לתוך העולם שמעבר."לפתע חור נפתח מלכם וממנו יוצא גיראטינה.הוא מתחיל לדבר איתך בשפת האנוש ואומר לך"שלום תומר ומונפרנו.ברוכים הבאים לעולם שמעבר"
    "וואו גיראטינה זה באמת אתה?,למה הבאת אותנו לפה? סיפרו לי פעם שאתה לא אוהב בני אנוש ובמיוחד לא כאלה שרוצים להגיע לעולמך" אומר לגיראטינה בפליאה ואסרוק אותו עם הפוקדע
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    דניס
    חבל היית שולח לי ה.פ מבמקום להגיב
    לוקאס
    גיראטינה מתחיל לדבר איתך בשפת האנוש"הזה שסיפרו לך שאני לא אוהב בני אנוש זה שקר.אני אהוב בני אנוש אך אני מעדיף להיות לבד הרחק מעולם בני האנוש שלך.לסיבה שהבאתי אותך לעולמי אני יגיד לך עוד רגע.אהל לפני זה תרצה לשמוע את הסיבה?".אתה סורק את גיראטינה בפוקידע שלך.

ברוס
    גיראטינה אומר לך"אילו כוחות?.לכול אחד זה כוח שונה.אתה תגלה לבד איזה כוח קייבלת.לאחר שאתן לך תכוח .אוקי אני אתן לך עכשיו את הכוח תהיה מוכן".גיראטינה מוציא מפיו הילה כחולה שנכנכסת לגוף שלך.ואז מוסיף"הכנסתי לך את הכוח שלך.עכשיו תוכל להשתמש בו"

ניר
    מדקיפ מחזיר את פעימת המים של גאבונטה בעזרת הצלפת זנב.בעזרת צלילה מדקיפ מנתגש בשבירת הלבנים ומעלים תמתקפה.גבונטה מתחמק מן פעימת המים של עצמו.ודא אומר"צונאמי שוב"גאבונטה מיצר צונאמי שוב.הצונאמי מתקרב במהירות לעבר מדקיפ ועומד לפגוע בו

תומר
    קיבאגו משתמש בחפירה ומתחמק מהחימום היתר שלא ישיפע עליו עוד יותר.כשקיבאגו מתחת לאולגמוט הוא יוצא מהבור ותוקף אותו בשבירת לבנים.אולגמוט לא מצליח להתחמק מן שבירת הלבנים ונפגע.קיבאגו חוזר מהר לבור שחפר.אולגמוט משתמש בבאס אוירי לעבר הבור של קיבהאגו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    קיבאגו משתמש בחפירה ומתחמק מהחימום היתר שלא ישיפע עליו עוד יותר.כשקיבאגו מתחת לאולגמוט הוא יוצא מהבור ותוקף אותו בשבירת לבנים.אולגמוט לא מצליח להתחמק מן שבירת הלבנים ונפגע.קיבאגו חוזר מהר לבור שחפר.אולגמוט משתמש בבאס אוירי לעבר הבור של קיבהאגו[/COLOR][/B]
    "קיבאגו שאולגמוט בא אליך תשתמש בציפורן דרקון אז בשבירת לבנים"אני אומר ואז אוסיף:"קיבאגו אחרי שתתקוף אותו תשאר בבור"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש סופר ספאמר
    תומר
    קיבאגו משתמש בחפירה ומתחמק מן הלהביור של אולגמוט.קיבאגו יוצא מהבור שלו ומשתמש בשהבירת לבנים על אולגמוט.אולגמוט במהירות מתחמק מן שבירת הלבנים של קיבהאגו.אולגמוט שוב תוקף בלהביור את קיבאגו

לוק
    סניזל יורה רסיסי קרח לעבר הרצפה של זירת הצצלים.סניזל מחליק על הרצפה ואז קופץ ותוקף את גבו של באנט בציפורן צל.באנט לא מצלחיח להתחמק ונפגע.צלי נדקר בגבו ומתוטט על האדמה.גופה של צלי נעלמת.באנט נעלם ואיתו גם זירת הצצלים נעלמת.ריין אומר לך"כול הכבוד ניצחת בקרב צצלים"

איתי
    פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מכדור הג'ירו של גליילי ונפגע קשה.אתה מקגיש כאב עז בגופך.פרינפלאפ תוקף את גלילי במתקפת ניקור.גלילי מתחמק שוב פעם מהניקור של פרינפלאפ.צלו אומר"גלילי גמור אותו בבכדור צל"גלילי תוקף בכדור צל את פרינפלאפ

ניר
    מדקיפ משתמש בצלילה וצולל לתוך המים.מדקיפ יוצא מהמים ואז מסתוב ליד משאבת הידרו ומתחמק מימנה תוך כדי.מדקיפ יוצר סילון אקוה.הוא טס עם סילון האקוה שלו לעבר גאמבונטה.גאבונטה מתחמק מסילון האקוה של מדקיפ.הוא משתמש בשבירת לבנים על מדקיפ
    אני אומר לפרינפלאפ ''תנסה לתקוף את כדור הצל ואת גלילי בניקור מקדחה ''

6. משתמש מנוסה
    ניר
    מדקיפ מחזיר את פעימת המים של גאבונטה בעזרת הצלפת זנב.בעזרת צלילה מדקיפ מנתגש בשבירת הלבנים ומעלים תמתקפה.גבונטה מתחמק מן פעימת המים של עצמו.ודא אומר"צונאמי שוב"גאבונטה מיצר צונאמי שוב.הצונאמי מתקרב במהירות לעבר מדקיפ ועומד לפגוע בו
    אני אומר למדקיפ: "תנצל את הצונאמי לטובתך, תעלה עליו עם עליית מפלים ותגמור את הקרב!"

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    איתי
    פרינפלאפ מנסה לתקוף במתקפת ניקור מקדחה.הוא כמעט מצליח להשתמש במתקפה אך בסוף לא מצליח ועובר למתקפת ניקור רגילה.פרינפלאפ תוקף את כדור הצל במתקפת ניקור.הניקור פוגע בכדור הצל ומחזיר אותו אל גלילי.כדור הצל פוגע בגלילי ופוגע גם איתו בצלו.גלילי לא מוותר ויורה קרן קרח לעבר פרינפלאפ

תומר
    קיבאגו יוצא מהבור שלו ותוקף בציפורן דרקון ובשבירת לבנים את האס האוירי של אולגמוט.שלושת המתקפות מתנגשות זו בזה.שכך נוצר סביבם מסךך עשן כבד שלא רואים בו כלום.קיבאגו וגם אולגמוט נפגעים מהתקפה של הירייב.קיבהאגו לא חוזר לבור שלא מכיוון שהוא לא מוצא אותו בתוך העשן

ניר
    מדקיפ עולה על הצונאמי בעזרת עלית מפלים ואז הוא מתחיל לשלוט בגל.מדקיפ הופך את הצונאמי לכיונו הנגדי ולעבר גאבונטה.גאבונטה צולל לתוך המים שנמצאים בתוך הזירה לעומק שלהם כך שמדקיפ לא ימצא אותו.מדקיפ לא מוצא את גאבונטה.מדקיפ שולט על הצונאמי
    נערך לאחרונה על ידי monster, 01-07-2011 בשעה 02:52 PM

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    פרינפלאפ מנסה לתקוף במתקפת ניקור מקדחה.הוא כמעט מצליח להשתמש במתקפה אך בסוף לא מצליח ועובר למתקפת ניקור רגילה.פרינפלאפ תוקף את כדור הצל במתקפת ניקור.הניקור פוגע בכדור הצל ומחזיר אותו אל גלילי.כדור הצל פוגע בגלילי ופוגע גם איתו בצלו.גלילי לא מוותר ויורה קרן קרח לעבר פרינפלאפ

תומר
    קיבאגו יוצא מהבור שלו ותוקף בציפורן דרקון ובשבירת לבנים את האס האוירי של אולגמוט.שלושת המתקפות מתנגשות זו בזה.שכך נוצר סביבם מסךך עשן כבד שלא רואים בו כלום.קיבאגו וגם אולגמוט נפגעים מהתקפה של הירייב.קיבהאגו לא חוזר לבור שלא מכיוון שהוא לא מוצא אותו בתוך העשן
    אני אומר לפירינפלאפ תתקוף את קרן הקרח בקרן בועות ואז תתקוף שוב בניקור

9. משתמש מנוסה
    ניר
    מדקיפ עולה על הצונאמי בעזרת עלית מפלים ואז הוא מתחיל לשלוט בגל.מדקיפ הופך את הצונאמי לכיונו הנגדי ולעבר גאבונטה.גאבונטה צולל לתוך המים שנמצאים בתוך הזירה לעומק שלהם כך שמדקיפ לא ימצא אותו.מדקיפ לא מוצא את גאבונטה.מדקיפ שולט על הצונאמי
    אני אומר למדקיפ: "תשמש בצלילה ואז תמצא את הקרפד ותחסל אותו עם הצונאמי!"

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    מדקיפ משתמש בצלילה וצולל במי הזירה.הוא מחפש את גאבונטה והוא מוצא אותו.לאחר מכן הוא מורה לגל הצונאמי לתקוף את גאבונטה.גל הצונאמי מתקרב ומתקרב לעבר גאבונטה.ודא אומר"פיצוץ מים".גאבונטה משתמש בפיצוץ מים ותוך שניות כול המים שנמצאים בזירה נעלמים.וגם הצונאמי נעלם

איתי
    פרינפלאם תוקף את קרן הקרח בקרן בועות.קרן הקרח וקרן הבועות פוגעת באחד ובשניה ומתנגשים.תי המתקפות נעלמות.אתה מורה לפרינלפאפפ להשתמש בניקור אך הוא משתמש בניקור מקדחה על גלילי.פרינפלאפ למד נהיקור מקדחה.ניקור המקדחה פוגגע בגלילי.צלו נפגע מזה ומתמוטט על האדמה.גלילי וצלו נעלמים יחד איתם זירת הצצללים.הדלת שמובילה למבחן הבאה נפתחת

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר

"תשתמש בחפירה קיבאגו"אומר בתקווה שיחפור ואז אוסיף:"אם לא תצליח לחפור תשתמש בשבירת לבנים אל כול הזירה כדי שהיא תשבר לחצי!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

12. משתמש מנוסה
    מדקיפ משתמש בצלילה וצולל במי הזירה.הוא מחפש את גאבונטה והוא מוצא אותו.לאחר מכן הוא מורה לגל הצונאמי לתקוף את גאבונטה.גל הצונאמי מתקרב ומתקרב לעבר גאבונטה.ודא אומר"פיצוץ מים".גאבונטה משתמש בפיצוץ מים ותוך שניות כול המים שנמצאים בזירה נעלמים.וגם הצונאמי נעלם
    אני אומר למדקיפ: "תנצל את הפיצוץ מים תוך כדי שאתה קופץ עליו לתנופה למכת זנב אחורית!" אורה למדקיפ.

13. משתמש סופר ספאמר
    ניר

איתי
    פרינפלאם תוקף את קרן הקרח בקרן בועות.קרן הקרח וקרן הבועות פוגעת באחד ובשניה ומתנגשים.תי המתקפות נעלמות.אתה מורה לפרינלפאפפ להשתמש בניקור אך הוא משתמש בניקור מקדחה על גלילי.פרינפלאפ למד נהיקור מקדחה.ניקור המקדחה פוגגע בגלילי.צלו נפגע מזה ומתמוטט על האדמה.גלילי וצלו נעלמים יחד איתם זירת הצצללים.הדלת שמובילה למבחן הבאה נפתחת
    אני אומר לפרינפלאפ ''כל הכבוד'' ומחזיר אותו אני אומר למיל וגיבל שאני שוב הילך ראשון ואני פותח את הדלת ונכנס

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    איתי
    אתה אומר לפרינפלאפ כול הכבוד על הקרב שהשתתף בו ומחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה נכנסדרך הדלת ראשון ואז מאחוריך גיבל ומילין נכנכסים גם הם דרך הדלת.אתם מגיעים לעוד חדר עענק שבמרכזו נמצאת בריכה ענקית.אחרי הבריכה נמצאת הדלת לחדר הבא.בשולי הבריכה נמצאים שני פסלי פיג'יוט ענקיים

ניר
    מדקיפ מנצל את פיצוץ המים ולוקח בעזרתו תנופה אדירה.מדקיפ קופץ לעבר גאבונטה במכת זנב אחורית.גבונטה לא מצליח להתחמק מן מכת הזנב של מדקיפ וחוטף סטירה חזקה לפניו.גאבונטה מתעצבן נורא מזה ותוקף ביד ימין שלו שבירת לבנים וביד שמאל שלו גם שבירת לבנים על מדקיפ

תומר
    קיבאגו משתמש בחפירה וחופר לו בור שיספק לו הגנה מפני אולגמוט.קיבאגו נכנכס לבור שחפר מהר ושוהה שם.לאחר דקה הערפיח נעלם בזירה ורואים את אולגמוט מרחף לו באוויר.ואת קיבאגו לא רועים.אתה מבין שקיבאגו בבבורשחפר לעצמו.אולגמוט תוקף באס אוירי את קיבאגו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ברוס
    גיראטינה מתחיל לספר לך את הסיפור"הכול התחיל ששלושת האגדים יצרו 3 מחוזות.אתה מכיר את המחוזות.מחוזות המים האש והעשב.אך מה שאתם בני האנוש לא יודעים.יש עוד 3 מחוזות שנוצרו.מחוז האש האפל.מחוז המים האפל ומחוז העשב האפל.הם כמו יקום מקביל למחוזות.הדרך היחידיה להיכנס למחוזות האפליפ היא למות שעשית עשים רעים.האנשים הרעים נשלחים לשם במקום לגינהום.והדרך היחידיה להגיע ל3 המחוזות האחרים היה הדרך בידיוק הפך.לעשות מעשים טובים.אך זה בלתי אפשרי.אבל זה כן.בן אנוש בשם האבל הצליח איכשהו לחדור מחוזות האופל למחוזות האלו.אם הוא יאחד כוחות עם לון.זה היה סוף 6 המחוזות.עליך וגם לשאר השחקנים במשחק לעצור את לון ואת אבל.אני אתן לך ולשאר כוחות שיעזרו לכם להביס את אבל ואת לון"

תומר
    אתה צוחק ואז קיבאגו תוקף בזעם דרקון בציפורן דרקון את אולגמוט.אולגמוט מצליח להתחמק משתי המתקפות האלו.אולגמוט מפעיל חימום יתר.חמום היתרגורם שהיה חום כבד בזירה.קיבאגו נחלש בגלל חמום היתר של אולגמוט

ניר
    מדקיפ תוקף את גאבונטה עם צלילה ועלימת מפלים ביחדכך שנוצר סילון אקוה מלאכותי.גאבונטה לא מספיק זריז להתחמק והוא נפגע משילוב התקפות של מדקיפ.ודא אומר לך"מהלך יפה מאוד.גאבונטה תשתמשבשבירת לבנים בשילוב עם פעימת מים".גאבונטה משתמש בשבירת לסבנים בשילוב עם פעימת מים

לוק
    אתה משתמשביכולת המים שלך ומעיף את כול המים שיש בבריכה לעבר הפסלים.פסלי הפיג'יוטקמים לתחיה.אתה פוגש פיג'יוט זומבי.אתה סניזל שולחים מטרים של קרח לעבר הפיג'וט זומבים.הם מתחמקים מזה.סינדקוויל תוקף אותם בלהביור אימתני.הם מתחמקים גם מזה ועפים לעברכם בכנף ברזל
    "סניזל רסיס קרח זה ישפיע X4 עליהם סינדקוויל תחזור" אומר ואחזיר את סינדקוויל "גנגר צא תשתמש בכדורי צל עליהם!" בעוד שהם עושים את המתקפות אשתמש במים כדי לשים עליהם ולהקפיא אותם

עמוד 70 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2060686970717280120170 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •