אני מצטער אבל אני פורש מהמשחק, עמוס לי מדי..
דניס
חבל היית שולח לי ה.פ מבמקום להגיב
לוקאס
גיראטינה מתחיל לדבר איתך בשפת האנוש"הזה שסיפרו לך שאני לא אוהב בני אנוש זה שקר.אני אהוב בני אנוש אך אני מעדיף להיות לבד הרחק מעולם בני האנוש שלך.לסיבה שהבאתי אותך לעולמי אני יגיד לך עוד רגע.אהל לפני זה תרצה לשמוע את הסיבה?".אתה סורק את גיראטינה בפוקידע שלך.
ברוס
גיראטינה אומר לך"אילו כוחות?.לכול אחד זה כוח שונה.אתה תגלה לבד איזה כוח קייבלת.לאחר שאתן לך תכוח .אוקי אני אתן לך עכשיו את הכוח תהיה מוכן".גיראטינה מוציא מפיו הילה כחולה שנכנכסת לגוף שלך.ואז מוסיף"הכנסתי לך את הכוח שלך.עכשיו תוכל להשתמש בו"
ניר
מדקיפ מחזיר את פעימת המים של גאבונטה בעזרת הצלפת זנב.בעזרת צלילה מדקיפ מנתגש בשבירת הלבנים ומעלים תמתקפה.גבונטה מתחמק מן פעימת המים של עצמו.ודא אומר"צונאמי שוב"גאבונטה מיצר צונאמי שוב.הצונאמי מתקרב במהירות לעבר מדקיפ ועומד לפגוע בו
תומר
קיבאגו משתמש בחפירה ומתחמק מהחימום היתר שלא ישיפע עליו עוד יותר.כשקיבאגו מתחת לאולגמוט הוא יוצא מהבור ותוקף אותו בשבירת לבנים.אולגמוט לא מצליח להתחמק מן שבירת הלבנים ונפגע.קיבאגו חוזר מהר לבור שחפר.אולגמוט משתמש בבאס אוירי לעבר הבור של קיבהאגו
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני אומר למדקיפ: "תנצל את הצונאמי לטובתך, תעלה עליו עם עליית מפלים ותגמור את הקרב!"ניר
מדקיפ מחזיר את פעימת המים של גאבונטה בעזרת הצלפת זנב.בעזרת צלילה מדקיפ מנתגש בשבירת הלבנים ומעלים תמתקפה.גבונטה מתחמק מן פעימת המים של עצמו.ודא אומר"צונאמי שוב"גאבונטה מיצר צונאמי שוב.הצונאמי מתקרב במהירות לעבר מדקיפ ועומד לפגוע בו
איתי
פרינפלאפ מנסה לתקוף במתקפת ניקור מקדחה.הוא כמעט מצליח להשתמש במתקפה אך בסוף לא מצליח ועובר למתקפת ניקור רגילה.פרינפלאפ תוקף את כדור הצל במתקפת ניקור.הניקור פוגע בכדור הצל ומחזיר אותו אל גלילי.כדור הצל פוגע בגלילי ופוגע גם איתו בצלו.גלילי לא מוותר ויורה קרן קרח לעבר פרינפלאפ
תומר
קיבאגו יוצא מהבור שלו ותוקף בציפורן דרקון ובשבירת לבנים את האס האוירי של אולגמוט.שלושת המתקפות מתנגשות זו בזה.שכך נוצר סביבם מסךך עשן כבד שלא רואים בו כלום.קיבאגו וגם אולגמוט נפגעים מהתקפה של הירייב.קיבהאגו לא חוזר לבור שלא מכיוון שהוא לא מוצא אותו בתוך העשן
ניר
מדקיפ עולה על הצונאמי בעזרת עלית מפלים ואז הוא מתחיל לשלוט בגל.מדקיפ הופך את הצונאמי לכיונו הנגדי ולעבר גאבונטה.גאבונטה צולל לתוך המים שנמצאים בתוך הזירה לעומק שלהם כך שמדקיפ לא ימצא אותו.מדקיפ לא מוצא את גאבונטה.מדקיפ שולט על הצונאמי
נערך לאחרונה על ידי monster, 01-07-2011 בשעה 02:52 PM
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אני אומר למדקיפ: "תשמש בצלילה ואז תמצא את הקרפד ותחסל אותו עם הצונאמי!"ניר
מדקיפ עולה על הצונאמי בעזרת עלית מפלים ואז הוא מתחיל לשלוט בגל.מדקיפ הופך את הצונאמי לכיונו הנגדי ולעבר גאבונטה.גאבונטה צולל לתוך המים שנמצאים בתוך הזירה לעומק שלהם כך שמדקיפ לא ימצא אותו.מדקיפ לא מוצא את גאבונטה.מדקיפ שולט על הצונאמי
ניר
מדקיפ משתמש בצלילה וצולל במי הזירה.הוא מחפש את גאבונטה והוא מוצא אותו.לאחר מכן הוא מורה לגל הצונאמי לתקוף את גאבונטה.גל הצונאמי מתקרב ומתקרב לעבר גאבונטה.ודא אומר"פיצוץ מים".גאבונטה משתמש בפיצוץ מים ותוך שניות כול המים שנמצאים בזירה נעלמים.וגם הצונאמי נעלם
איתי
פרינפלאם תוקף את קרן הקרח בקרן בועות.קרן הקרח וקרן הבועות פוגעת באחד ובשניה ומתנגשים.תי המתקפות נעלמות.אתה מורה לפרינלפאפפ להשתמש בניקור אך הוא משתמש בניקור מקדחה על גלילי.פרינפלאפ למד נהיקור מקדחה.ניקור המקדחה פוגגע בגלילי.צלו נפגע מזה ומתמוטט על האדמה.גלילי וצלו נעלמים יחד איתם זירת הצצללים.הדלת שמובילה למבחן הבאה נפתחת
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אני אומר למדקיפ: "תנצל את הפיצוץ מים תוך כדי שאתה קופץ עליו לתנופה למכת זנב אחורית!" אורה למדקיפ.מדקיפ משתמש בצלילה וצולל במי הזירה.הוא מחפש את גאבונטה והוא מוצא אותו.לאחר מכן הוא מורה לגל הצונאמי לתקוף את גאבונטה.גל הצונאמי מתקרב ומתקרב לעבר גאבונטה.ודא אומר"פיצוץ מים".גאבונטה משתמש בפיצוץ מים ותוך שניות כול המים שנמצאים בזירה נעלמים.וגם הצונאמי נעלם
איתי
אתה אומר לפרינפלאפ כול הכבוד על הקרב שהשתתף בו ומחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה נכנסדרך הדלת ראשון ואז מאחוריך גיבל ומילין נכנכסים גם הם דרך הדלת.אתם מגיעים לעוד חדר עענק שבמרכזו נמצאת בריכה ענקית.אחרי הבריכה נמצאת הדלת לחדר הבא.בשולי הבריכה נמצאים שני פסלי פיג'יוט ענקיים
ניר
מדקיפ מנצל את פיצוץ המים ולוקח בעזרתו תנופה אדירה.מדקיפ קופץ לעבר גאבונטה במכת זנב אחורית.גבונטה לא מצליח להתחמק מן מכת הזנב של מדקיפ וחוטף סטירה חזקה לפניו.גאבונטה מתעצבן נורא מזה ותוקף ביד ימין שלו שבירת לבנים וביד שמאל שלו גם שבירת לבנים על מדקיפ
תומר
קיבאגו משתמש בחפירה וחופר לו בור שיספק לו הגנה מפני אולגמוט.קיבאגו נכנכס לבור שחפר מהר ושוהה שם.לאחר דקה הערפיח נעלם בזירה ורואים את אולגמוט מרחף לו באוויר.ואת קיבאגו לא רועים.אתה מבין שקיבאגו בבבורשחפר לעצמו.אולגמוט תוקף באס אוירי את קיבאגו
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)