Pokemon GO
עמוד 71 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2161697071727381121171 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,051 עד 1,065 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tsubasa צפה בהודעה
    [COLOR=Blue][B]תומר
    קיבאגו משתמש בחפירה וחופר לו בור שיספק לו הגנה מפני אולגמוט.קיבאגו נכנכס לבור שחפר מהר ושוהה שם.לאחר דקה הערפיח נעלם בזירה ורואים את אולגמוט מרחף לו באוויר.ואת קיבאגו לא רועים.אתה מבין שקיבאגו בבבורשחפר לעצמו.אולגמוט תוקף באס אוירי את קיבאגו
    "תצא קיבאגו!"אומר ואז אוסיף:"תפגע באולגמוט בעזרת ציפורן דרקון ושבירת לבנים בכול הכוח!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    ניר
    מדקיפ מנצל את פיצוץ המים ולוקח בעזרתו תנופה אדירה.מדקיפ קופץ לעבר גאבונטה במכת זנב אחורית.גבונטה לא מצליח להתחמק מן מכת הזנב של מדקיפ וחוטף סטירה חזקה לפניו.גאבונטה מתעצבן נורא מזה ותוקף ביד ימין שלו שבירת לבנים וביד שמאל שלו גם שבירת לבנים על מדקיפ
    אני אומר למדקיפ: "תעלה עם עליית מפלים ותכה בקרפד במכה חזקה!"

3. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    אתה אומר לפרינפלאפ כול הכבוד על הקרב שהשתתף בו ומחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה נכנסדרך הדלת ראשון ואז מאחוריך גיבל ומילין נכנכסים גם הם דרך הדלת.אתם מגיעים לעוד חדר עענק שבמרכזו נמצאת בריכה ענקית.אחרי הבריכה נמצאת הדלת לחדר הבא.בשולי הבריכה נמצאים שני פסלי פיג'יוט ענקיים

ניר
    מדקיפ מנצל את פיצוץ המים ולוקח בעזרתו תנופה אדירה.מדקיפ קופץ לעבר גאבונטה במכת זנב אחורית.גבונטה לא מצליח להתחמק מן מכת הזנב של מדקיפ וחוטף סטירה חזקה לפניו.גאבונטה מתעצבן נורא מזה ותוקף ביד ימין שלו שבירת לבנים וביד שמאל שלו גם שבירת לבנים על מדקיפ

תומר
    קיבאגו משתמש בחפירה וחופר לו בור שיספק לו הגנה מפני אולגמוט.קיבאגו נכנכס לבור שחפר מהר ושוהה שם.לאחר דקה הערפיח נעלם בזירה ורואים את אולגמוט מרחף לו באוויר.ואת קיבאגו לא רועים.אתה מבין שקיבאגו בבבורשחפר לעצמו.אולגמוט תוקף באס אוירי את קיבאגו
    אני מוציא את פרינפלאפ ואומר לו ולגיבל ''תתקפוף את הפסלים בניקור מגדחה ובשבירת לבנים בכל הכוח''

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    גיראטינה אומר לך"אילו כוחות?.לכול אחד זה כוח שונה.אתה תגלה לבד איזה כוח קייבלת.לאחר שאתן לך תכוח .אוקי אני אתן לך עכשיו את הכוח תהיה מוכן".גיראטינה מוציא מפיו הילה כחולה שנכנכסת לגוף שלך.ואז מוסיף"הכנסתי לך את הכוח שלך.עכשיו תוכל להשתמש בו"
    "וואוו!קיבלתי כוח!" אומר לגיראטינה "מתי אדע מה הכוח שלי?".
    לאחר שגיראטינה יענה לי,אלך לחפש את היציאה.
    NYO HO HO BITCH

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ברוס
    גיראטינה אומר לך"עכשיו אני יגיד לך איזה כוח קיבלת.קיבלת את הכוח שילוב.בעזרתו תוכל להתמזג עם אחד מהפוקימונים שלך לישות אחד ואז להילחם נגד יריביך.הכוח הזה חזק מאוד והוא יעזור לך בהמשך.תוכל עכשיו להתאמן עם אחד מהפוקימונים שלך.להתמזג איתו ולחוות את הרגשה"

איתי
    אתה מוציא את הפוכדור של פרינפלאפ ואז מוציא אותו מהפוכדור שלו.פרינפלאפ תוקף בניקור מקדחה את הפסל השמאלי.גיבל תוקף את הפסל הימני בשבירת לבנים.לפתע שני הפסלים נשברים ויוצאים מהם 2 פיג'יוט.פגשת פיג'יוט זומב.שניהם מתחמקים משני התקפות שנשלחים אליהם.הם תוקפים ביחד באס אווירי

ניר
    מדקיפ משתמש בעלית מפלים ותוקף את גאבונטה.עלית מפלים מתנגשת בשבירת לבנים של גאבונטה.שני הפוקוימונים נפגעים מהתקפה של הפוקימון השני.ודא אומר"גאבונטה אל תותר.תקוף שוב באותו מהלך".גאבונטה תוקף בשני ידיו עם שבירת לבנים

תומר
    קיבאגו יוצה מהבור שלו ואז תוקף את אולגמוט בעזרת ציפורן דרקון ובשבירת לבנים.האס האווירי של אולגמוט מתנגש בשבירת לבנים ובציפורן הדרקון.שני הפוקימונים נפגעים מהתקפה של היריב.אתה שם לב שקיבאגו ואולגמצוט תשושים כבר

לוק
    סניזל יורה על 2 הפיגיוט זומבי רסיסי קרח.הפיג'יוט זומבי מתחמקים מרסיסי הקרח של סניזל.סינדקוויל חוזר לפוכדור שלו.גנגר יוצא מהפוכדור שלו ויורה כדור צל על פיג'יוט זומבי.שני הפיג'יוט זומבים לא מצליחים להתחמק מכדורי הצל ונפגעים.אתה מנסה להקפיא אותם אך הם מתחמקים.הם תוקפים באס אוירי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    ניר
    מדקיפ משתמש בעלית מפלים ותוקף את גאבונטה.עלית מפלים מתנגשת בשבירת לבנים של גאבונטה.שני הפוקוימונים נפגעים מהתקפה של הפוקימון השני.ודא אומר"גאבונטה אל תותר.תקוף שוב באותו מהלך".גאבונטה תוקף בשני ידיו עם שבירת לבנים
    אני אומר למדקיפ: "מילא אתה לא מפסיד, קפוץ על השבירת לבנים ותנצל אותה כדי לעשות בועות ולגמור את הקרפד!"

7. משתמש מנוסה
    תומר
    קיבאגו יוצה מהבור שלו ואז תוקף את אולגמוט בעזרת ציפורן דרקון ובשבירת לבנים.האס האווירי של אולגמוט מתנגש בשבירת לבנים ובציפורן הדרקון.שני הפוקימונים נפגעים מהתקפה של היריב.אתה שם לב שקיבאגו ואולגמצוט תשושים כבר

"תשתמש בזעם דרקון ואז בציפורן דרקון בכול הכוח!"אומר ואז אוסיף:"אם הוא תוקף אותך תיכנס לחור ותשתמש שוב בציפורן דרקון על האדמה!"וגם אני אומר לטריס:"אולגמוט תשוש וקיבאגו תשוש אולי נפסיק את הקרב?"

8. משתמש סופר ספאמר
    ברוס
    גיראטינה אומר לך"עכשיו אני יגיד לך איזה כוח קיבלת.קיבלת את הכוח שילוב.בעזרתו תוכל להתמזג עם אחד מהפוקימונים שלך לישות אחד ואז להילחם נגד יריביך.הכוח הזה חזק מאוד והוא יעזור לך בהמשך.תוכל עכשיו להתאמן עם אחד מהפוקימונים שלך.להתמזג איתו ולחוות את הרגשה"

איתי
    אתה מוציא את הפוכדור של פרינפלאפ ואז מוציא אותו מהפוכדור שלו.פרינפלאפ תוקף בניקור מקדחה את הפסל השמאלי.גיבל תוקף את הפסל הימני בשבירת לבנים.לפתע שני הפסלים נשברים ויוצאים מהם 2 פיג'יוט.פגשת פיג'יוט זומב.שניהם מתחמקים משני התקפות שנשלחים אליהם.הם תוקפים ביחד באס אווירי

ניר

תומר

לוק
    סניזל יורה על 2 הפיגיוט זומבי רסיסי קרח.הפיג'יוט זומבי מתחמקים מרסיסי הקרח של סניזל.סינדקוויל חוזר לפוכדור שלו.גנגר יוצא מהפוכדור שלו ויורה כדור צל על פיג'יוט זומבי.שני הפיג'יוט זומבים לא מצליחים להתחמק מכדורי הצל ונפגעים.אתה מנסה להקפיא אותם אך הם מתחמקים.הם תוקפים באס אוירי
    אני שואל את מיל עם יש לה פוקימון שיודע קרן קרח שיתקוף אותם
    ואחרי זה אני אומר להם לחמוק ולתקוף שוב באותם מתקפות

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ברוס

איתי

ניר

תומר

לוק
    אני מכונן מים ושהם מגיעים (כמעט) אני אומר לכולם "רסיסי קרח כדורי צל!" ואקפיא את הפיג'יוטים

10. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט:
    התחלה לכולם
    אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?

"שמי מייקל תמס,באתי כדי להתחיל את מסעי ולקבל את הפוקימון הראשון שלי,עם אפשר אני ישמח לקבל טורצ'יק!"אני אומר לו.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. NYO HO HO
    ברוס
    "אוקיי,אני אנסה" אומר לגיראטינה.
    לאחר מכן אוציא את אושווט מהפוכדור שלו ואתמזג איתו.
    NYO HO HO BITCH

12. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    דניס
    חבל היית שולח לי ה.פ מבמקום להגיב
    לוקאס
    גיראטינה מתחיל לדבר איתך בשפת האנוש"הזה שסיפרו לך שאני לא אוהב בני אנוש זה שקר.אני אהוב בני אנוש אך אני מעדיף להיות לבד הרחק מעולם בני האנוש שלך.לסיבה שהבאתי אותך לעולמי אני יגיד לך עוד רגע.אהל לפני זה תרצה לשמוע את הסיבה?".אתה סורק את גיראטינה בפוקידע שלך.
    "וואו,תגיד לי את הסיבה. אני מבטיח לעזור לך,יש פה עוד אנשים חוץ מימני?" אשאל את גיראטינה ואסתכל על המידע שהפוקדע מצא
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוקאס
    אתה מסתכל על המידע שיוצא מן הפוקידה"גיראינה פוקימון דרקון הרוח.הוא פוקימון אגדי"אומר הפוקידע שלך."כן יש פה עוד מישהו ברוס גם הוא נמצא פה.הנה הסיפור :הכול התחיל ששלושת האגדים יצרו 3 מחוזות.אתה מכיר את המחוזות.מחוזות המים האש והעשב.אך מה שאתם בני האנוש לא יודעים.יש עוד 3 מחוזות שנוצרו.מחוז האש האפל.מחוז המים האפל ומחוז העשב האפל.הם כמו יקום מקביל למחוזות.הדרך היחידיה להיכנס למחוזות האפליפ היא למות שעשית עשים רעים.האנשים הרעים נשלחים לשם במקום לגינהום.והדרך היחידיה להגיע ל3 המחוזות האחרים היה הדרך בידיוק הפך.לעשות מעשים טובים.אך זה בלתי אפשרי.אבל זה כן.בן אנוש בשם האבל הצליח איכשהו לחדור מחוזות האופל למחוזות האלו.אם הוא יאחד כוחות עם לון.זה היה סוף 6 המחוזות.עליך וגם לשאר השחקנים במשחק לעצור את לון ואת אבל.אני אתן לך ולשאר כוחות שיעזרו לכם להביס את אבל ואת לון"גיראטינה אומר לך

ברוס
    אתה מוציא את הפוכדור של אוושאט ואז מוציא את אוושאט מהפוכדור שלו.אאושאט יוצא מהפוכדור שלו.אתה משתמש בכוח החדש שקיבלת.כוח השילוב ואתה מתמזג עם אוושאט.קרן אור אדומה פוגעת בשניכם ואז אתם מתזגים לישות אחת.גיראטינה מביא לך מראה ואתה רואה שהידים והרגלים שלך של אוושאט והגוף והראש הם שלך."עכשיו תשתמש באקדח מים"גיראטינה אומר לך

מייקל
    דלת המעבדה נפתחת וממנה יוצא פרופסוק אוק.הוא מורה לך להיכנס.אתה נכנכס למעבדה ואז הוא טורק את הדלת אחריה.הוא ניגש אל שולחן עם 5 פוכדורים ולקח את הכי אמצעי ואז לוקח מכיסו 5 פוכדורים ופוקידע.הואמגיש לך את כול החפצים ואומר לך"בתוך הפוכדור נמצא הטורצ'יק שבחרת"

לוק
    אתה מכוון אל הפיג'יוט זומבים מים.המים פוגע בהם ומונע מהם לתקוף.ואז אתה מקפיא את המים.הפיג'יוט זומבי נקפאים.סניזל וגנגר תוקפים בכדור בכדורי צל ורסיסי קרח.פיג'יוט הזומבים מצליחים להשתחחר מהקרח ומתחמקים מהתקפות ששולחים אליהם.הם משתמש באבנים חדות על פוקימוניך

איתי
    .פרינפלאפ וגיבל מתחמים מהאס האוירי של שני הפיג'יוט זומבים.פרינפלאפ תוקף בניקור מקדחה וגיבל בשבירת לבנים.הפיג'יוט זומבים מתחמקים מזה בקלות. מיל אומרת לך"כן בודאי.צא גליסיון תשתמש בקרו קרח".גליסיון יוצא מהפוכדור שלו והוא מקפיא את שני הפיג'יוט בקרן קרח

תומר
    קיבאגו משתמש בזעם דרקון ובציפורן דרק'ון על אולגמוט.אולגמוט כבר תשוש מהקרב ולכן לא מתחמק משי התקפות של קיבאגו.אולגמוט סופג קשה את המתקפות ומתעלף על הזירה.ניצחת בקרב את טריס.טריס מחזיר את אולגמוט לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת אותי"

ניר
    מדקיפ קופץ על שבירת הלבנים של גאבונטה.כך מדקיפ מתחמק מהתקפה של גאבונטה.מדקיפ יורה בועות על גאבונטה.הבועות פוגעות בגאבוטה ומביסות אותו בקרב.ודא מחזיר את גאבונטה לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת אותי".מדקיפ מוקף באור לבן
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    תומר
    קיבאגו משתמש בזעם דרקון ובציפורן דרק'ון על אולגמוט.אולגמוט כבר תשוש מהקרב ולכן לא מתחמק משי התקפות של קיבאגו.אולגמוט סופג קשה את המתקפות ומתעלף על הזירה.ניצחת בקרב את טריס.טריס מחזיר את אולגמוט לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת אותי"

"קיבאגו אתה קטן אבל אתה אדיר!!"אומר בשמחה אל קיבאגו ואחזיר אותו לפוקדור.
    אומר לטריס:"אתה לא אמור לתת לי עכשיו את הגלולה?אם לא תיתן את הגלולה גרולך יהיה מר"ואתכונן לשלוף מכיסי את הסכין שלי וגם את הפוקדור של טרטוייג.

15. NYO HO HO
    ברוס
    אתה מוציא את הפוכדור של אוושאט ואז מוציא את אוושאט מהפוכדור שלו.אאושאט יוצא מהפוכדור שלו.אתה משתמש בכוח החדש שקיבלת.כוח השילוב ואתה מתמזג עם אוושאט.קרן אור אדומה פוגעת בשניכם ואז אתם מתזגים לישות אחת.גיראטינה מביא לך מראה ואתה רואה שהידים והרגלים שלך של אוושאט והגוף והראש הם שלך."עכשיו תשתמש באקדח מים"גיראטינה אומר לך
    "וואוו!" אומר "אקדח מים!" אומר ואשתמש באקדח מים.
    ------------------
    חשבתי שתהיה לי פרווה של אושווט וצדף באמצע הבטן..
    NYO HO HO BITCH

עמוד 71 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2161697071727381121171 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •