אני אומר למדקיפ: "תעלה עם עליית מפלים ותכה בקרפד במכה חזקה!"ניר
מדקיפ מנצל את פיצוץ המים ולוקח בעזרתו תנופה אדירה.מדקיפ קופץ לעבר גאבונטה במכת זנב אחורית.גבונטה לא מצליח להתחמק מן מכת הזנב של מדקיפ וחוטף סטירה חזקה לפניו.גאבונטה מתעצבן נורא מזה ותוקף ביד ימין שלו שבירת לבנים וביד שמאל שלו גם שבירת לבנים על מדקיפ
"וואוו!קיבלתי כוח!" אומר לגיראטינה "מתי אדע מה הכוח שלי?".ברוס
גיראטינה אומר לך"אילו כוחות?.לכול אחד זה כוח שונה.אתה תגלה לבד איזה כוח קייבלת.לאחר שאתן לך תכוח .אוקי אני אתן לך עכשיו את הכוח תהיה מוכן".גיראטינה מוציא מפיו הילה כחולה שנכנכסת לגוף שלך.ואז מוסיף"הכנסתי לך את הכוח שלך.עכשיו תוכל להשתמש בו"
לאחר שגיראטינה יענה לי,אלך לחפש את היציאה.
NYO HO HO BITCH
ברוס
גיראטינה אומר לך"עכשיו אני יגיד לך איזה כוח קיבלת.קיבלת את הכוח שילוב.בעזרתו תוכל להתמזג עם אחד מהפוקימונים שלך לישות אחד ואז להילחם נגד יריביך.הכוח הזה חזק מאוד והוא יעזור לך בהמשך.תוכל עכשיו להתאמן עם אחד מהפוקימונים שלך.להתמזג איתו ולחוות את הרגשה"
איתי
אתה מוציא את הפוכדור של פרינפלאפ ואז מוציא אותו מהפוכדור שלו.פרינפלאפ תוקף בניקור מקדחה את הפסל השמאלי.גיבל תוקף את הפסל הימני בשבירת לבנים.לפתע שני הפסלים נשברים ויוצאים מהם 2 פיג'יוט.פגשת פיג'יוט זומב.שניהם מתחמקים משני התקפות שנשלחים אליהם.הם תוקפים ביחד באס אווירי
ניר
מדקיפ משתמש בעלית מפלים ותוקף את גאבונטה.עלית מפלים מתנגשת בשבירת לבנים של גאבונטה.שני הפוקוימונים נפגעים מהתקפה של הפוקימון השני.ודא אומר"גאבונטה אל תותר.תקוף שוב באותו מהלך".גאבונטה תוקף בשני ידיו עם שבירת לבנים
תומר
קיבאגו יוצה מהבור שלו ואז תוקף את אולגמוט בעזרת ציפורן דרקון ובשבירת לבנים.האס האווירי של אולגמוט מתנגש בשבירת לבנים ובציפורן הדרקון.שני הפוקימונים נפגעים מהתקפה של היריב.אתה שם לב שקיבאגו ואולגמצוט תשושים כבר
לוק
סניזל יורה על 2 הפיגיוט זומבי רסיסי קרח.הפיג'יוט זומבי מתחמקים מרסיסי הקרח של סניזל.סינדקוויל חוזר לפוכדור שלו.גנגר יוצא מהפוכדור שלו ויורה כדור צל על פיג'יוט זומבי.שני הפיג'יוט זומבים לא מצליחים להתחמק מכדורי הצל ונפגעים.אתה מנסה להקפיא אותם אך הם מתחמקים.הם תוקפים באס אוירי
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני אומר למדקיפ: "מילא אתה לא מפסיד, קפוץ על השבירת לבנים ותנצל אותה כדי לעשות בועות ולגמור את הקרפד!"ניר
מדקיפ משתמש בעלית מפלים ותוקף את גאבונטה.עלית מפלים מתנגשת בשבירת לבנים של גאבונטה.שני הפוקוימונים נפגעים מהתקפה של הפוקימון השני.ודא אומר"גאבונטה אל תותר.תקוף שוב באותו מהלך".גאבונטה תוקף בשני ידיו עם שבירת לבנים
ציטוט:
התחלה לכולם
אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?
"שמי מייקל תמס,באתי כדי להתחיל את מסעי ולקבל את הפוקימון הראשון שלי,עם אפשר אני ישמח לקבל טורצ'יק!"אני אומר לו.
"אוקיי,אני אנסה" אומר לגיראטינה.ברוס
גיראטינה אומר לך"עכשיו אני יגיד לך איזה כוח קיבלת.קיבלת את הכוח שילוב.בעזרתו תוכל להתמזג עם אחד מהפוקימונים שלך לישות אחד ואז להילחם נגד יריביך.הכוח הזה חזק מאוד והוא יעזור לך בהמשך.תוכל עכשיו להתאמן עם אחד מהפוקימונים שלך.להתמזג איתו ולחוות את הרגשה"
לאחר מכן אוציא את אושווט מהפוכדור שלו ואתמזג איתו.
NYO HO HO BITCH
לוקאס
אתה מסתכל על המידע שיוצא מן הפוקידה"גיראינה פוקימון דרקון הרוח.הוא פוקימון אגדי"אומר הפוקידע שלך."כן יש פה עוד מישהו ברוס גם הוא נמצא פה.הנה הסיפור :הכול התחיל ששלושת האגדים יצרו 3 מחוזות.אתה מכיר את המחוזות.מחוזות המים האש והעשב.אך מה שאתם בני האנוש לא יודעים.יש עוד 3 מחוזות שנוצרו.מחוז האש האפל.מחוז המים האפל ומחוז העשב האפל.הם כמו יקום מקביל למחוזות.הדרך היחידיה להיכנס למחוזות האפליפ היא למות שעשית עשים רעים.האנשים הרעים נשלחים לשם במקום לגינהום.והדרך היחידיה להגיע ל3 המחוזות האחרים היה הדרך בידיוק הפך.לעשות מעשים טובים.אך זה בלתי אפשרי.אבל זה כן.בן אנוש בשם האבל הצליח איכשהו לחדור מחוזות האופל למחוזות האלו.אם הוא יאחד כוחות עם לון.זה היה סוף 6 המחוזות.עליך וגם לשאר השחקנים במשחק לעצור את לון ואת אבל.אני אתן לך ולשאר כוחות שיעזרו לכם להביס את אבל ואת לון"גיראטינה אומר לך
ברוס
אתה מוציא את הפוכדור של אוושאט ואז מוציא את אוושאט מהפוכדור שלו.אאושאט יוצא מהפוכדור שלו.אתה משתמש בכוח החדש שקיבלת.כוח השילוב ואתה מתמזג עם אוושאט.קרן אור אדומה פוגעת בשניכם ואז אתם מתזגים לישות אחת.גיראטינה מביא לך מראה ואתה רואה שהידים והרגלים שלך של אוושאט והגוף והראש הם שלך."עכשיו תשתמש באקדח מים"גיראטינה אומר לך
מייקל
דלת המעבדה נפתחת וממנה יוצא פרופסוק אוק.הוא מורה לך להיכנס.אתה נכנכס למעבדה ואז הוא טורק את הדלת אחריה.הוא ניגש אל שולחן עם 5 פוכדורים ולקח את הכי אמצעי ואז לוקח מכיסו 5 פוכדורים ופוקידע.הואמגיש לך את כול החפצים ואומר לך"בתוך הפוכדור נמצא הטורצ'יק שבחרת"
לוק
אתה מכוון אל הפיג'יוט זומבים מים.המים פוגע בהם ומונע מהם לתקוף.ואז אתה מקפיא את המים.הפיג'יוט זומבי נקפאים.סניזל וגנגר תוקפים בכדור בכדורי צל ורסיסי קרח.פיג'יוט הזומבים מצליחים להשתחחר מהקרח ומתחמקים מהתקפות ששולחים אליהם.הם משתמש באבנים חדות על פוקימוניך
איתי
.פרינפלאפ וגיבל מתחמים מהאס האוירי של שני הפיג'יוט זומבים.פרינפלאפ תוקף בניקור מקדחה וגיבל בשבירת לבנים.הפיג'יוט זומבים מתחמקים מזה בקלות. מיל אומרת לך"כן בודאי.צא גליסיון תשתמש בקרו קרח".גליסיון יוצא מהפוכדור שלו והוא מקפיא את שני הפיג'יוט בקרן קרח
תומר
קיבאגו משתמש בזעם דרקון ובציפורן דרק'ון על אולגמוט.אולגמוט כבר תשוש מהקרב ולכן לא מתחמק משי התקפות של קיבאגו.אולגמוט סופג קשה את המתקפות ומתעלף על הזירה.ניצחת בקרב את טריס.טריס מחזיר את אולגמוט לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת אותי"
ניר
מדקיפ קופץ על שבירת הלבנים של גאבונטה.כך מדקיפ מתחמק מהתקפה של גאבונטה.מדקיפ יורה בועות על גאבונטה.הבועות פוגעות בגאבוטה ומביסות אותו בקרב.ודא מחזיר את גאבונטה לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת אותי".מדקיפ מוקף באור לבן
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"וואוו!" אומר "אקדח מים!" אומר ואשתמש באקדח מים.ברוס
אתה מוציא את הפוכדור של אוושאט ואז מוציא את אוושאט מהפוכדור שלו.אאושאט יוצא מהפוכדור שלו.אתה משתמש בכוח החדש שקיבלת.כוח השילוב ואתה מתמזג עם אוושאט.קרן אור אדומה פוגעת בשניכם ואז אתם מתזגים לישות אחת.גיראטינה מביא לך מראה ואתה רואה שהידים והרגלים שלך של אוושאט והגוף והראש הם שלך."עכשיו תשתמש באקדח מים"גיראטינה אומר לך
------------------
חשבתי שתהיה לי פרווה של אושווט וצדף באמצע הבטן..
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)