Pokemon GO
עמוד 74 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2464727374757684124174 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,096 עד 1,110 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מתעלם מן הסטרמי ששותה את המים של אגם ג'ינגג'ר.אתה מוציא את סאלאמנס מהפוכדור שלו.סאלאמנס יוצא מהפוכדור שלו.אתה עולה על סאלאמנס והוא מתחיל לעוף באוויר לעבר העיר אלקטריק.כשסאלאמנס עף מעל אגם ג'ינג'ר כוח מגנטי חזק מושך אותכם למטה.סאלאמנס ואתה נופלים לתוך אגם ג'ינג'ר.אתה רואה צללית של יצור לא מזוה ששוחה באגם לעברכם
    שדה מגנטי.. אחשוב בליבי
    'רגע, זה יכול להיות שזה מקום המים השחורים?! שיכולים להרוג אותי?, נקווה שהפוקימון הזה חזק מאוד אם זה לא המים השחורים שעשו את השדה המגנטי.'
    אני מוציא את השוריקן שלי והופך אותו לחרב יפנית ואני מחכה שהפוקימון יגיע.

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תומר
    גיראטינה אומר לך"הנה הסיפור :הכול התחיל ששלושת האגדים יצרו 3 מחוזות.אתה מכיר את המחוזות.מחוזות המים האש והעשב.אך מה שאתם בני האנוש לא יודעים.יש עוד 3 מחוזות שנוצרו.מחוז האש האפל.מחוז המים האפל ומחוז העשב האפל.הם כמו יקום מקביל למחוזות.הדרך היחידיה להיכנס למחוזות האפליפ היא למות שעשית עשים רעים.האנשים הרעים נשלחים לשם במקום לגינהום.והדרך היחידיה להגיע ל3 המחוזות האחרים היה הדרך בידיוק הפך.לעשות מעשים טובים.אך זה בלתי אפשרי.אבל זה כן.בן אנוש בשם האבל הצליח איכשהו לחדור מחוזות האופל למחוזות האלו.אם הוא יאחד כוחות עם לון.זה היה סוף 6 המחוזות.עליך וגם לשאר השחקנים במשחק לעצור את לון ואת אבל.אני אתן לך ולשאר כוחות שיעזרו לכם להביס את אבל ואת לון"גיראטינה אומר לך

ניר
    אתה מוציא את השוריקן שלך והופך אותו לחרב יפנית.היצור מתקרב אליך עוד ועוד ואז הוא יוצא מהמים.אתה מגלה שזה גארידוס מאוד עצבני.גארדיוס כועס עליך מאוד שפלשת לאגם ג'ינג'ר.הוא תוקף אותך בזעם דרקון קטלני .הזעם הדרקון עומד לפגוע בך ובסאלאמנס שלך
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tsubasa צפה בהודעה
    תומר
    גיראטינה אומר לך"הנה הסיפור :הכול התחיל ששלושת האגדים יצרו 3 מחוזות.אתה מכיר את המחוזות.מחוזות המים האש והעשב.אך מה שאתם בני האנוש לא יודעים.יש עוד 3 מחוזות שנוצרו.מחוז האש האפל.מחוז המים האפל ומחוז העשב האפל.הם כמו יקום מקביל למחוזות.הדרך היחידיה להיכנס למחוזות האפליפ היא למות שעשית עשים רעים.האנשים הרעים נשלחים לשם במקום לגינהום.והדרך היחידיה להגיע ל3 המחוזות האחרים היה הדרך בידיוק הפך.לעשות מעשים טובים.אך זה בלתי אפשרי.אבל זה כן.בן אנוש בשם האבל הצליח איכשהו לחדור מחוזות האופל למחוזות האלו.אם הוא יאחד כוחות עם לון.זה היה סוף 6 המחוזות.עליך וגם לשאר השחקנים במשחק לעצור את לון ואת אבל.אני אתן לך ולשאר כוחות שיעזרו לכם להביס את אבל ואת לון"גיראטינה אומר לך

[/COLOR][/B]
    "אפשר כוח שילוב כמו שנתת לעמית?"אומר לו ואז אוסיף:"סיפור מעניין סיפרת לי"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מוציא את השוריקן שלך והופך אותו לחרב יפנית.היצור מתקרב אליך עוד ועוד ואז הוא יוצא מהמים.אתה מגלה שזה גארידוס מאוד עצבני.גארדיוס כועס עליך מאוד שפלשת לאגם ג'ינג'ר.הוא תוקף אותך בזעם דרקון קטלני .הזעם הדרקון עומד לפגוע בך ובסאלאמנס שלך
    לא אחשוב רגע או שתיים ואגיד לסאלאמנס: "תנטרל את המתקפה הזאת בעזרת ניב חשמל!" ואז אני מוציא את מאמאסווין ואת ארקניין ואני אומר להם: "מאמאסווין אבנים חדות ואקניין ניב חשמל!" ואז אני מוציא את מרשטופ אומר לו: "תעשה לכולם בועות אוויר כדי שנוכל להיות במים!" ולאחר כל הטררם הזה, אחכה שארקניין וסאלמנס יתקיפו בניב חשמל ובאותו הרגע אשנה את החרב יפנית לפצצה וככה אחשמל את כל האגם.
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 01-08-2011 בשעה 10:25 AM

5. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    גיראטינה אומר לך"אוקי עכשיו אני יעיבר לך כוח חדש שהיה לך מיד".גיראטינה פותח את פיו ויורה עליך זרם אנרגיה.זרם האנרגיה של גיראטינה נכנס לגופך.גיראטינה אומר לך"הכנסתי לתוך גופך כוח חדש.בעוד כמה שניות אתה תגלה איזה כוח קיבלת.אז תחכה כמה שניות"
    "תודה גיראטינה" אומר אקוד לו קידה ואחכה כמה שניות ואז אנסה להשתמש בכוח החדש שלי.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    אתה מודה לגיראטינה וקד לו על הכוח שהוא נתן לך.אתה מחכה כמה שניות ואז אומר לך"קיבלת את הכוח שינוי צורה.תוכל עכשיו לשנות צורה לכול מה שבא לך.תוכל לשנות צורה גם לפוקימונים.תרצה עכשיו לנסות להשתנות לפוקימון?.אם כן תחשוב איך הפוקימון נראה ושנה צורה לפוקימון"

תומר
    גיראטינה אומר לך"טוב ביקשת כוח שילוב כמו שנתתי לברוס ואתן לך אחד כזה."גיראטינה פותח את הפה שלו ומתוך הפה יוצא פרץ אנרגיה בצבע אדום.פרץ האנרגיה האדום פוגע בגופך ואז נכנס לגופך.גיראטינה אומר לך"קיבלת את כוח השילוב.תרצה להתאמן עליו עכשיו?"

ניר
    סאלאמנס משתמש בניב חשמל על הזעם דרקום.ניב החשמל מנטרל לגמרי את זעם הדרקון של גרידוס.אתה מוציא את מאמאסוין ואת ארקניין החוצה.מאמאסווין יורה אבנים חדות וארקנין משתמש בניב חשמלי על הגרידוס הזה.גרידוס לא מצליח להתחמק ונפגע.מרשטופ יוצא החוצה ומכין לכולם בועות שישנשמו בתוך האגם.סאלאמנס ארקנין תוקפים בניב חשמלי את גרידוס ואז אתה תוקף גם את גרידוס במכת חשמל.מכות החשמל מחשמלות לגמרי את האגם.אתה רואה שביל של דם שיוצא מן גרידוס.הרגת גרידוס

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    ניר
    סאלאמנס משתמש בניב חשמל על הזעם דרקום.ניב החשמל מנטרל לגמרי את זעם הדרקון של גרידוס.אתה מוציא את מאמאסוין ואת ארקניין החוצה.מאמאסווין יורה אבנים חדות וארקנין משתמש בניב חשמלי על הגרידוס הזה.גרידוס לא מצליח להתחמק ונפגע.מרשטופ יוצא החוצה ומכין לכולם בועות שישנשמו בתוך האגם.סאלאמנס ארקנין תוקפים בניב חשמלי את גרידוס ואז אתה תוקף גם את גרידוס במכת חשמל.מכות החשמל מחשמלות לגמרי את האגם.אתה רואה שביל של דם שיוצא מן גרידוס.הרגת גרידוס
    אני אומר לסאלמנס: "טוב חשלמנו אגם שלם וזה מעשה רע מאוד לא?, עכשיו בוא נמשיך עם המעשים הרעים ונלך למעבדה של הפרופסור הנחמד שלנו-תסטה מהמסלול ותחזור אחורה לשם.
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 01-08-2011 בשעה 10:51 AM

8. משתמש מנוסה
    תומר
    גיראטינה אומר לך"טוב ביקשת כוח שילוב כמו שנתתי לברוס ואתן לך אחד כזה."גיראטינה פותח את הפה שלו ומתוך הפה יוצא פרץ אנרגיה בצבע אדום.פרץ האנרגיה האדום פוגע בגופך ואז נכנס לגופך.גיראטינה אומר לך"קיבלת את כוח השילוב.תרצה להתאמן עליו עכשיו?"

"ברור שאני רוצה"אגיד ואז אומר לגירטינה:"אפשר להשתלב שלושה?"ואז אומר שוב:"אם לא תחזור טרטוייג,צא צ'ארמיליון בוא נשתלב!"

9. Water, Earth, Fire, Air.
    לוקאס
    אתה מודה לגיראטינה וקד לו על הכוח שהוא נתן לך.אתה מחכה כמה שניות ואז אומר לך"קיבלת את הכוח שינוי צורה.תוכל עכשיו לשנות צורה לכול מה שבא לך.תוכל לשנות צורה גם לפוקימונים.תרצה עכשיו לנסות להשתנות לפוקימון?.אם כן תחשוב איך הפוקימון נראה ושנה צורה לפוקימון"
    "יש לי רעיון,ותודה" אומר לגיראטינה,ואז אחשוב חזק על הפוקימון זורוארק ואחשוב לעצמי בראש:"שאני בצורת זורוארק לא יחשדו בזה שאני משנה צורה" אחייך ואחכה לשינוי הצורה,אחזיר את מונפרנו לפוקדור ואשאל את גיראטינה:"אז מה אתה רוצהה שאני יעשה בשבילך?"
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

10. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    מייקל
    דלת המעבדה נפתחת וממנה יוצא פרופסוק אוק.הוא מורה לך להיכנס.אתה נכנכס למעבדה ואז הוא טורק את הדלת אחריה.הוא ניגש אל שולחן עם 5 פוכדורים ולקח את הכי אמצעי ואז לוקח מכיסו 5 פוכדורים ופוקידע.הואמגיש לך את כול החפצים ואומר לך"בתוך הפוכדור נמצא הטורצ'יק שבחרת"
    אני זורק את הפוקדור של טורצ'יק החומצה ואני אומר לו "דלום טורצ'יק אני יהי מהמאן שלך למסע הזה,מ'קווה שנהנה יחד!"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    מייקל
    אתה זורק את הפוכדור של טורצ'יק הבחוצה.טורצ'יק יוצא מן הפוכדור שלו שמח מאוד.הוא שמח להכיר אותך בתור המאמן שלו.אוק אומר לך"טורצ'יק מחבב אותך.עכשיו בהצלחה במסע שלכם ולהשיג את 5 התגים.ביי להתראות במסע שלכם"

לוקאס
    אתה חושב על זורארק במשך כמה שניותולאחר כמה שניות הגוף שלך משתנה לזוארק.אתה רואה שהפכת לזוארק.גיראטינה אומר לך"המטרה של כול זה היא לחזק אותך.הכוח הזה יעזור לך מאוד במסע.אז אני עוזר לך להתאמן עליו.עכשיו רוצה לגלות את היסוד שנמצא בגופך?"

תומר
    גיראטינה אומר לך"כרגע אתה יכול להשתלב רק עם פוקימון 1.אבל שתמשיך להתמן לבדך תוכל להשתלב עם 2 פוקימונים.כרגע 1.אתה מחזיר את טרטויג לפוכדור שלו ואת צ'ארמיליון מוציא מהפוכדור שלו.אתה וצ'ארמיליון משתלבים.תוך שניות נהיה לך פה של צ'ארמיליון זנב בוער של צ'ארמיליון ובטן של צ'ארמיליון.גיראטינה אומר לך"עכשיו תשתמש בגחלת"

ניר
    אתה עולה על סאלאמנס.אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם.סאלאמנס עף באוויר ומשנה את מסלול הטיסה שלו למעבדה של פרופסור ליסה.כעבור 8 דקות אתם מגיעים לעיר וטאר ולמעבדה של הפרופסור לינה.לינה רואה אותכם ואומרת לכם"הי ברוכים השבים"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה עולה על סאלאמנס.אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם.סאלאמנס עף באוויר ומשנה את מסלול הטיסה שלו למעבדה של פרופסור ליסה.כעבור 8 דקות אתם מגיעים לעיר וטאר ולמעבדה של הפרופסור לינה.לינה רואה אותכם ואומרת לכם"הי ברוכים השבים"
    "היי!" אני אומר לפרופסורית ליסה ואז אני נותן לה חיבוק.
    שאני נותן לה חיבוק,אני הופך לרוח ואני שם את היידים מאחורי הלב שלה ואני תוקף אותה במכת חשמל של 10000 וולט.
    לאחר מכן אני לוקח את הגופה שלה בעודי רוח, נכנס למעבדה ואז נועל את הדלת שלה.
    אני מוציא כמה שקים, הולך לביתן מאחור של הפוקדורים ולוקח את כל מה שנמצא ואז אני עף ויוצא מהתקרה ונשאר בלתי נראה עד שאראה שאין מי שמסתכל עלי ואוציא את סאלמנס ואברח.

13. משתמש מנוסה

תומר
    גיראטינה אומר לך"כרגע אתה יכול להשתלב רק עם פוקימון 1.אבל שתמשיך להתמן לבדך תוכל להשתלב עם 2 פוקימונים.כרגע 1.אתה מחזיר את טרטויג לפוכדור שלו ואת צ'ארמיליון מוציא מהפוכדור שלו.אתה וצ'ארמיליון משתלבים.תוך שניות נהיה לך פה של צ'ארמיליון זנב בוער של צ'ארמיליון ובטן של צ'ארמיליון.גיראטינה אומר לך"עכשיו תשתמש בגחלת"

"תורליון תשתמש בגחלת אל אדמה"אומר לעצמי.
    ----
    תורליון זה שילוב של תומר וצראמליון טוב?

14. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    מייקל
    אתה זורק את הפוכדור של טורצ'יק הבחוצה.טורצ'יק יוצא מן הפוכדור שלו שמח מאוד.הוא שמח להכיר אותך בתור המאמן שלו.אוק אומר לך"טורצ'יק מחבב אותך.עכשיו בהצלחה במסע שלכם ולהשיג את 5 התגים.ביי להתראות במסע שלכם"
    "תודה רבה"אומר לפרפסור ויצא מהמעבדה לכיוון הבית של ג'וני כדי לקרוא לה לבוא לתחילת מסענו.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

15. Water, Earth, Fire, Air.
    לוקאס
    אתה חושב על זורארק במשך כמה שניותולאחר כמה שניות הגוף שלך משתנה לזוארק.אתה רואה שהפכת לזוארק.גיראטינה אומר לך"המטרה של כול זה היא לחזק אותך.הכוח הזה יעזור לך מאוד במסע.אז אני עוזר לך להתאמן עליו.עכשיו רוצה לגלות את היסוד שנמצא בגופך?"
    "
    "כן,רק תסביר מה זאת אומרת" אומר לו ואנסה ליראות אם אני יכול להשתמש בציפורן צל על האוויר.
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

עמוד 74 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2464727374757684124174 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •