איך שאתה רוצה..ברוס
לשנות לך?
אתה משתמש באקדח מים ומן הפה שלך יוצא זרם מים חזק שנקרא אקדח מים.האקדח המים פוגע באדמה שבעולם שמעבר.גיראניטה אומר לך"במצב שילוב תוכל להשתמש בכול התקפות המים שיודע אוושאט ובנוסף בכול המתקפות שאתה יודע ולשב אותם.כלומר בגופך יש יסוד מסוים אם תגלה אותו תוכל להשתמש בו להילחם עם היסוד שלך.תוכל להשתמש ביסוד גם מחוץ לשילוב"
------------------------------
"תודה גיראטינה!" אומר לגיראטינה ואלך לדרכי.
NYO HO HO BITCH
[ברוס
גיראטינה אומר לך"רגע לפני שתלך לא תרצה לגולת איזה יסוד מסתתר בתוך גופך?היסוד שמסתתר בגופך הוא רק יחזק אותך.תוכל לשלוט בו בקול ולהשתמש בו עם יכולת השילוב שלך.אז מה אתה אומר רוצה לגלות את היסוד שלך?"
לוק
גנגר משתמש בהיפנוזה על שני הפיג'יוט זומבי.הפינוזה פוגעת בשניהם.אתה מוציא פוכדור וזורק את הפוכדור על אחד הפיג'יוט זומבי.הפוכדור פוגע באחד הפיג'יוט זומבי ןמכניס את הפיג'יוט זומבי לתוכו.הפוכדור נסגר אך תוך שניה הפוכדור נפתח.מן המים יוצא פיג'יוט זומבי עצבני.הוא תוקף באבנים חדות
לוקאס
אתה מנסה להשתמש בציפורן צל על האוויר ואתה מצליח להשתמש בציפורן צל על האויר.גיראטינה אומר לך"בתוך הגופך שלך נמצא יסוד.יש 5 יסודות שאחד מהם נמצא בגוף שלך.אש,מים,אוויר,אדמה,חשמל.עם היסודות תוכל לתקוף את יריביך עם מתקפות שתמציא פשוט"
מייקל
אתה יוצא מהעבדה של פרופסוראוק ואז אתה רץ לעבר הבית של ג'וני.כעבור 2 דקות אתה מגיע לביתה.לפתע אתה רואה שהדלת נפתחת.מן הבית יוצאת ג'וני.ג'וני אומרת לך"הי מיקל תרצה נגדי קרב 1 על 1"
תומר
אוקי
אתה מוציא מהפה שלך גוש אש קטן שנקרא גחלת.הגחלת פוגעת באדמה.גיראטינה אומר לך"עכשיו בודאי יש לך יסוד והוא אש לא.אזעכשיו בצורת שילוב תוכל להשתמש ביסודשלך עם המתקפות של הפוקימון שלך.תרצה לנסות"
ניר
אתה ניגש אל פרופסור ליסה ונותן לה חיבוק.אתה הופך למצב רוח ושם את ידיך מאחורי הלב שלה ואז מחשמל אותה ב10000 וולט.פרופסור ליסה מחושמלת ומתעלפת על האדמה.אתה לוקח את הגופה שלה הופך למצב רוח נכנכס למעבדה ונעול את הדלת.אתה מוציא כמה שקים הולך לביתן של הפוכדורים.אתה פורץ את הדלת ואזעקה מופעלת.מולך מופיע יצור חשמלי שנקרא אלקטרוק.אלקטרוק מונע מימך לקחת את הפוכדורים.כדי לקחת פוכדורים תצטרך להביס את אלקטרו
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
איך האזעקה רואה רוחות?ניר
אתה ניגש אל פרופסור ליסה ונותן לה חיבוק.אתה הופך למצב רוח ושם את ידיך מאחורי הלב שלה ואז מחשמל אותה ב10000 וולט.פרופסור ליסה מחושמלת ומתעלפת על האדמה.אתה לוקח את הגופה שלה הופך למצב רוח נכנכס למעבדה ונעול את הדלת.אתה מוציא כמה שקים הולך לביתן של הפוכדורים.אתה פורץ את הדלת ואזעקה מופעלת.מולך מופיע יצור חשמלי שנקרא אלקטרוק.אלקטרוק מונע מימך לקחת את הפוכדורים.כדי לקחת פוכדורים תצטרך להביס את אלקטרו
------------------------
אני מוציא את מאמאסווין ואני נותן לו מכת חשמל ענקית כדי שתתן למאמאסוואין קרן חשמלית שבמקרה שאלקטרו יתקוף עם מתקפה חשמלית מאמאסווין יטען את זה ולסוף ישגר את זה, ולאחר מכן אני אומר למאמסוווין: "רעידת אדמה כדי שכל הפוקדורים יפלו ואז תלחם חופשי עם אלקטרו!" אני מחכה לתזמון טוב, אני יוצא ובעזרת הרעידת אדמה של מאמאסווין אני לוקח את כל הפוקדורים לשקים.
איתי
פרינפלאפ תוקף את אחד הפיג'יוט זומבי בניקור מקדחה.ניקור המקדחה פוגע חזק בפיג'יוט זומבי.גיבל תוקף את הפיג'יוט שפגעו בו פרינפלאפ בשבירת לבנים.פיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אתה מוציא פוכדור וזורק את הפוכדורנ על הפיג'יוט שנפגע.הפוכדור מכניס אותו אליו ואז מתנדנד ואז נפתח.שני הפיג'יוט משתחחרים מהקרח
מייקל
טורצ'יק קופץ משמחה מהרעיון שלהילחם נגד ג'וני.ג'וני אומרת לך"אני אלחם עם פיפלאפ שלי.צא פיפלאפ החוצה"ג'וני זורקת פוכדור ומן הפוכדור יוצא פיפלאפ.ג'וני מוסיפה"תרצה להתחיל מייקל<?"
לוק
אתה לא מוותר לפיג'יוט זומבי אתה לוקח את הפוכדור שזרקת עליו.אתה משתמש ברגל כאוס וקופץ מעלה האבנים החדות ששולח פיג'יוט זומבי.לאחר מכן אתה חובט בראש של פיג'יוט זומבי באגרופי קרח חזקים.פיג'יוט זומבי נפגע מזה.מתחיל לרדת דם מראו.פיג'יוט זומבי תוקף בניקור
תומר
אתה אוגר את היסוד האש בתוך הפה שלך מואת מתקפת הגחלת שלך ואתה יוצר להיור שיוצא מהפפה שלך.צ'ארמיליון לא למד להביור רק שתדע זאת.גיראטינה אומר לך"כול הכבוד סימתה את האימונים שלך."
ניר
אנפרא אדום
אתה מוציא את מאמאסווין החוצה שיעזור לו.אתה נותן למאמאסווין קרן חשמלית..אלקטרו תוקף ברעם ומאמאסווין תוקף בקרן חשמלית.הקרן החשמלית פוגעת באלקטרו ורק מחזקת אותו יותר.אלקטרו גדל.מאמאסווין משתמש ברעידת אדמה שפוגעת באלקטרו.הרעידת אדמה פוגעת בכול הפוכדורים.אלקטרוק משתמש סיוט חשמלי ולקח את כול החשמל מכול הפוכורים והחדר.אתה בזמן הזה מכניס את כול הפוכדוריםפ לשקים שלך.אלקטרוק גדל לגודל של ענק ושובר את התקרה
נערך לאחרונה על ידי monster, 01-08-2011 בשעה 08:02 PM
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני מוציא את החרב החשמלית שלי, ואני משגר הרבה מאוד חשמל על אלטרו , אני מוציא את ארקניין ואני אומר לו: "ניב חשמל על אלקטקרו" ואז אני מוציא את סאלמנס ואומר לו: "ניב חשמל על אלקטרו" ואז אחשוב לעצמי 'טיפש האלקטרו הזה, הוא לא יודע שלכל פוקימון יש גבול של כוח ושהיה לו יותר מדי חשמל הוא ימות מקצר חשמלי.' לאחר מכן שאלקטרו מחוסל אני שואב ממנו את כל החשמל אל הגוף שלי, ואז אני מחזיר את כמות החשמל הצרוכה לפוקדורים.ניר
אנפרא אדום
אתה מוציא את מאמאסווין החוצה שיעזור לו.אתה נותן למאמאסווין קרן חשמלית..אלקטרו תוקף ברעם ומאמאסווין תוקף בקרן חשמלית.הקרן החשמלית פוגעת באלקטרו ורק מחזקת אותו יותר.אלקטרו גדל.מאמאסווין משתמש ברעידת אדמה שפוגעת באלקטרו.הרעידת אדמה פוגעת בכול הפוכדורים.אלקטרוק משתמש סיוט חשמלי ולקח את כול החשמל מכול הפוכורים והחדר.אתה בזמן הזה מכניס את כול הפוכדוריםפ לשקים שלך.אלקטרוק גדל לגודל של ענק ושובר את התקרה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)