"כן!כמובן!" אומר לגיראטינה.ברוס
גיראטינה אומר לך"רגע לפני שתלך לא תרצה לגולת איזה יסוד מסתתר בתוך גופך?היסוד שמסתתר בגופך הוא רק יחזק אותך.תוכל לשלוט בו בקול ולהשתמש בו עם יכולת השילוב שלך.אז מה אתה אומר רוצה לגלות את היסוד שלך?"
לוקאס
גיראטינה אאומר לך"ברור עכשיו אני מחזיר אותך לעולם בני האנוש.אז בי אולי עוד נתראה בהמשך.אולי כן ואלי לא.בהצלחה במסע שלך שתחזזק."הפלש אור חזק מגיע ואתה רואה את עצמך בדרך 2.אתה משנה אתה הצורה שלך לאיננרימפ
מייקל
טורציק קופץ ואז משתמש בניקור על פיפלאפ.פיפלאפ לא מצליח להתחמק ממכת הניקור של טורצ'יק ונפגע קצת.ג'וני אומרת לפיפלאפ שלה"פיפלאפ תקוף גם אתה את טורצ'יק בניקור"פיפלאפ מתחיל לרוץ לעבר טורצ'יק במתקפת ניקור
ניר
אתה מוציא את החרב החשמלית שלך ומשגר לאלקטרוק כמות אדירה של חשמל.אתה מוציא את ארקניין את וסאלאמנס החוצה.ארקיין משתמש בניב חשמלי על אלקטרוק.סאלאמנס תוקף את אלקטרוק בניב שמלי.אלקטרוק אוכל את מתקפות השמל שנשלחות לעברו.אלקטרוק רק שורד ומצליח לאגור כמות אנרקגיה חזקה של חשמל.אלקטרוק משתמש ברעם.אם הרעם יפגע באדמה זה היה פיצוץ אדיר
איתי
פרינפלאפ תוקף בניקור מקדחה וגיבל תוקף בשבירת לבנים את שני הפיג'יוט זומבים.שני הפיג'יוט זומבי נפגעיםם מהתקפות של פרינפלאפ וגיבל ונופלים לתוך מי הריכה
לוק
אתה תופס את המקור של פיג'יוט זומבי בזרת יד קרח שלך אתה מנחית אותו על הרצפה.אתה מכניס אותו לפוכדור שלו.פיג'יוט נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדנד ומתנד ואז נעצר.לכדת פיג'יוטט זומבי שצריך טיפול רפאוי.הדלת שמובילה למבחן הבאה נפתחת
תומר
אתה יוצא מהשילוב ביניך לבין צ'ארמיליון.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלך.פלש אור מגיע ואתה מוצא את עצמך בדרך 2 החלק שאחרי הבניין הגדול.
ברוס
גיראטינה אומר לך"יופי כדי לגלות את היסוד שמתשכן בגוף שלך עליך פשוט להרגיש אותו.אז עכשיו נסה להרגיש את היסוד שנמצא בגופך ותוך כמה שניות תוכל להשתמש ביסוד שלך.אז בהצלחה"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני מתעלם מהרעם, אני מחזיר את כולם חו ממדקיפ וסאלמנס ואני אומר להם: "סאלמנס אתה תתן לי לברוח כמו טיל." לאחר מכן אני מסתכל בחשש על מדקיפ ואני אומר: "קפוץ על הברק. בגלל החפץ הברק לא יהרוג אותך והוא רק יספק לך אנרגיה. אם אתה תקבל כמות אנרגיה כזאת אתה תתפתח לסוומפרט תוך בערך 2 שניות. עכשיו קדימה לך להתפתח!"ניר
אתה מוציא את החרב החשמלית שלך ומשגר לאלקטרוק כמות אדירה של חשמל.אתה מוציא את ארקניין את וסאלאמנס החוצה.ארקיין משתמש בניב חשמלי על אלקטרוק.סאלאמנס תוקף את אלקטרוק בניב שמלי.אלקטרוק אוכל את מתקפות השמל שנשלחות לעברו.אלקטרוק רק שורד ומצליח לאגור כמות אנרקגיה חזקה של חשמל.אלקטרוק משתמש ברעם.אם הרעם יפגע באדמה זה היה פיצוץ אדיר
מייקל
טורצ'יק קופץ הצידה ומתחמק ממכת הניקור של פיפלאפ.טורצ'יק משתמש בצעקה.הוא פולט צעקה אדירה שמחרישה את האוזניים של פילאפ.פיפלאפ מצליח לבטל את השפעת הצעקה של טורצ'יק.הוא רץ לעבר טורצ'יק ומשתמש עליו שוב בניקור
לוקאס
אתה מוציא את הפוכדור של מונפרנו החוצה.אתה מוציא את מונפרנו מן הפוכדור שלו.מונפרנו יוצא מהפוכדור שלו.אתה ומונפרנו מתחילים ללכת כאילו אתה האבא של מונפרנו.אתם מתהלכים בדרך 2 ואתם פוגשים בהוליגה
בר
מוקרו משתמש בסופת חול קטנה על הבור שלו.סופת החו סוגרת את הבור של מוקרו בחול לגמרי.זנב האקווה פוגע באדמה ולא מזיז למוקרו.הבור שחפר מגן עליו מפני זנב האקוה של צ'רלמינו.צ'רלמינו תוקף שוב בזנב אקוה את מוקרו
ניר
אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך חוץ ממרשטופ וסאלאמנס.אתה עולה על סאלאמנס ואתם עפים לאוויר.מרשטופ קופץ לעבר מכת הברק האדירה של אלקטרוק וסופג את כמות האנרגיה שלו לתוך גופו.מרשטופ שורד בזכות החפץ שעל גופו.מרשטופ לא מתפתח.אלקטרוק יורה רעם לעסברך ולעבר סאלאמנס
ברוס
אתה מנסה להרגיש את היסוד שנמצא בתוך גפוך.אתה מחכה כמה שניות ואז מתגלה שהיסוד בתוך גופך הוא אדמה.גיראטינה אומר לך"היסוד שלך הוא אדמה.עם היסוד הזה תוכל ליצור רעידות אדמה ועוד הרבה דברים.עכשיו תוכל ללכת מפה"
לוק
אתה עוטף את עצמך במים.אתה וריין הולכיםבשולי הבריכה ומגיעים לדלת.אתם נכנכסים לדלת ומגיעים לחדר ענק.שבסוף החדר נמצאים 3 דלתות.דלת אדומה,דלת ירוקב,דלת כחולה.ליד הדלת האדומה יש פתק
איתי
מיל אומרת לך"בסדר אני באה".אתה מחזיר את פרינפלאפ לפוכדור שלו.אתה גיבל ומיל הולכים בשולי הבריכה לעבר הדלת הבאה.אתם נכנכסים לדת הבאה ומגיעים לחדר ענק.שבסופו נמצאות שלושה דלתות"דלת אדומה,דלת ירוקב,דלת כחולה.ליד הדלת הכחולה נמצא פתק
תומר
אתה ממשיך ללכת בדרך 2 ובאופק את רואהראלסט מסתובב לו בדרך
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
איתי
אתה ניגש אל הפתק וקורא אותו"כדי לפתוח את אחת הדלתות עליך לתקוף במתקפה לפי הצבע של הדלת.אדום אש.כחול מים וירוק דשא.פשוט תקפוצ עם מתקפה על הדלת.אם המתקפה חלשה הדלת לא תיפתח.אם המתקפה חזקה הדלת תיפתח"
תומר
אתה מוציא את סניזל לקרב.סניזל יוצא לקרב.הוא תוקף בשיסוע לילה ואז רסיסי קרח את ראלסט.ראלסט מתחמק בקךלות מן המתקפות של סניזל.רלאסט תוקף בעל חושי את סניזל
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)