תומר
סניזל משתמש בשיסוע לילה על העל חושי של רלסט.הוא מחזיר את העל החושי לעבר רלסט.רלסט מתחמק בקלות מן העל חושי של עצמו.סניזל תוקף במהירות את רלסט ברסיסי קרח.רסיסי הקרח פוגעים ברלסט.רלס משתמש שוב בעל חושי
תומר
סניזל משתמש בשיסוע לילה על העל חושי של רלסט.הוא מחזיר את העל החושי לעבר רלסט.רלסט מתחמק בקלות מן העל חושי של עצמו.סניזל תוקף במהירות את רלסט ברסיסי קרח.רסיסי הקרח פוגעים ברלסט.רלס משתמש שוב בעל חושי
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני אומר לסאלמנס: "תברח עד כמה שאפשר.." ומחזיר את מרשטופ ומוציא אותו שוב על סאלמנסניר
אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך חוץ ממרשטופ וסאלאמנס.אתה עולה על סאלאמנס ואתם עפים לאוויר.מרשטופ קופץ לעבר מכת הברק האדירה של אלקטרוק וסופג את כמות האנרגיה שלו לתוך גופו.מרשטופ שורד בזכות החפץ שעל גופו.מרשטופ לא מתפתח.אלקטרוק יורה רעם לעסברך ולעבר סאלאמנס
נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 01-09-2011 בשעה 07:49 PM
איתי
אתה מוציא את רנפורנה מן הפוכדור שלו.את טושידו מן הפוכדור שלו ואת פרינפלאפ מהפוכדור שלו.אתה רואה שמולך יש 3 דלתות אחד בצבע אדוםהשניה בצבע ירוק והשלישית בצבע כחול
בר
צ'רלמינלו תוקף את האדמה בזנב אקווה.הבור של מוקרו מגן עליו מפני זנב האקוה של צ'רלמינו.מוקרו יורה מן הבור שלו פצצת בוץ לעבר צ'רלמינו.צ'רלמינו נפגע מפצצת הבוץ של מוקרו ונהיה מלוכלך מאוד וכך נהיה שהוא לא רוצה לתקוף את מוקרו
לוקאס
אתה נותן למונפרנו פוכדור.מונפרנו לוקח את הפוכדור ומחזיק אותו בידו.אתה ממיין שאתה מוקף בשריון אש ואתה לפתע באמת מוןקף אש.הוליגה רואה זאת מתחיל לפחד ממך.כשאתה קרוב אליו הוליגה נעה במהירות כדי לא להיות קרוב אליך
ברוס
גיראטינה אומר לך"ביי ברוס".הפלש אור חזק מגגיע ופוגע בך.אתה מוצא את עצמך מול הבניין שחוסם לך את המשך הדרך 2.חזרת לכדור הארץ
לוק
אתה ניגש אל הפתק וקורא אותו"כדי לפתוח את אחת הדלתות עליך לתקוף במתקפה לפי הצבע של הדלת.אדום אש.כחול מים וירוק דשא.פשוט תקפוצ עם מתקפה על הדלת.אם המתקפה חלשה הדלת לא תיפתח.אם המתקפה חזקה הדלת תיפתח"
תומר
סניזל יורה רסיסי קרח לעבר אלסט ועל האדמה.רלסט מתחמק מן רסיסי הקרח של סניזל.רסיסי הקרח פוגעים באדמה והופכים אותה לקרח.אתה מוציא פוכדור.סניזל מחליק על הקרח ואז תוקף את רלסט בשיסוע לילה ורסיסי קרח.רלסט משתמש בילבול שפוגע בסניזל.זה גורם לסניזל לפגוע בעצמו.אתה זורק את הפוכדור על רלסט.רלסט מתחמק מהפוכדור
ניר
סאלאמנס עף במהירות למקום מרוחק.סאלאמנס מצליח בזמן להתחמק מן הברק של אלקטטרוק.אתה מחזיר את מרשטופ לפוכדור שלו ואז מוציא את מרשטופ על סאלאמנס.מרשטופ יוצא מהפוכדור שלו."אלקטרוק תתפתח".קול אומר את זה לאלקטרוק.אלטרוק מוקף באור לבן ומתפתח.מולך מופיע ציפור חשמל שקטנה מהגודל של אלקטרוק.אלקטרוק התפתח לאלקטריק
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אני אומר למרשטופ: "תספוג הכל." וכאשר אני מגיע לדרך 3 אני יורד מהר, מחזיר את כולם, הופך לרוח ונכנס לבית של שלגון.ניר
סאלאמנס עף במהירות למקום מרוחק.סאלאמנס מצליח בזמן להתחמק מן הברק של אלקטטרוק.אתה מחזיר את מרשטופ לפוכדור שלו ואז מוציא את מרשטופ על סאלאמנס.מרשטופ יוצא מהפוכדור שלו."אלקטרוק תתפתח".קול אומר את זה לאלקטרוק.אלטרוק מוקף באור לבן ומתפתח.מולך מופיע ציפור חשמל שקטנה מהגודל של אלקטרוק.אלקטרוק התפתח לאלקטריק
איתי
רנפורנה תוקף את הדלת האדומה בלהביור.הלהביור פוגע בדלת האדומה ושובר אותה לרסיסים.טושידו משתמש בעלי טער על הדלת הירוקה.עלי הטער פוגעים בדלת הירוקה אך לא שוברים אותה.פרינפלאפ משתמש באקדח מים על הדלת הכחולה.אקדח המים פוגע בדלת הכחולה אך לא שובר את הדלת הכחולה.רק הדלת האדומה נפתחה
ניר
סאלאמנס עף במהירות אל דרך 3 ומתרחק מאלקטריק.כעבור 15 דקות של טיסה באוויר סאלאמנס מגיע לדרך 3.אתה נוחת ומחזיר את סאלאמנס ואת מרשטופ.אתה מתחיל לחפש את הבית של שלגון אך אתה לא מוצא אותו.באופק אתה רואה את אלקטריק ועל גבו נמצאת פרופסור ליסה.פרופסור ליסה אומרת לך"תעצור גנב פה"
נערך לאחרונה על ידי monster, 01-10-2011 בשעה 05:18 PM
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אני ממשיך לרוץ בעיר ואז אני נכנס בדלת של האזור השחור במהרה לפני שפרופסורית ליסה תעצור אותי. (ברור, אני עדיין נשאר בלתי-נראה ככה שהיא לא יודעת לאיפה אני הולך.)ניר
סאלאמנס עף במהירות אל דרך 3 ומתרחק מאלקטריק.כעבור 15 דקות של טיסה באוויר סאלאמנס מגיע לדרך 3.אתה נוחת ומחזיר את סאלאמנס ואת מרשטופ.אתה מתחיל לחפש את הבית של שלגון אך אתה לא מוצא אותו.באופק אתה רואה את אלקטריק ועל גבו נמצאת פרופסור ליסה.פרופסור ליסה אומרת לך"תעצור גנב פה"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)