Pokemon GO
עמוד 77 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2767757677787987127177 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,141 עד 1,155 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תומר
    סניזל משתמש בשיסוע לילה על העל חושי של רלסט.הוא מחזיר את העל החושי לעבר רלסט.רלסט מתחמק בקלות מן העל חושי של עצמו.סניזל תוקף במהירות את רלסט ברסיסי קרח.רסיסי הקרח פוגעים ברלסט.רלס משתמש שוב בעל חושי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tsubasa צפה בהודעה
    תומר
    סניזל משתמש בשיסוע לילה על העל חושי של רלסט.הוא מחזיר את העל החושי לעבר רלסט.רלסט מתחמק בקלות מן העל חושי של עצמו.סניזל תוקף במהירות את רלסט ברסיסי קרח.רסיסי הקרח פוגעים ברלסט.רלס משתמש שוב בעל חושי
    "סניזל תשתמש ברסיסי קרח אל רלטס וגם אל הזירה"אומר לסניזל
    ואז אוסיף:"אחרי שהזירה תוקפא תתקרב אל רלטס במהירות בעזרת הקרח ותשתמש ברסיסי קרח עם שיסוע לילה שיגמרו את רלטס"ובאותו זמן התכונן לאוציא פוקדור וגם לזרוק אל רלטס פוקדור.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך חוץ ממרשטופ וסאלאמנס.אתה עולה על סאלאמנס ואתם עפים לאוויר.מרשטופ קופץ לעבר מכת הברק האדירה של אלקטרוק וסופג את כמות האנרגיה שלו לתוך גופו.מרשטופ שורד בזכות החפץ שעל גופו.מרשטופ לא מתפתח.אלקטרוק יורה רעם לעסברך ולעבר סאלאמנס
    אני אומר לסאלמנס: "תברח עד כמה שאפשר.." ומחזיר את מרשטופ ומוציא אותו שוב על סאלמנס
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 01-09-2011 בשעה 07:49 PM

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    אתה עוטף את עצמך במים.אתה וריין הולכיםבשולי הבריכה ומגיעים לדלת.אתם נכנכסים לדלת ומגיעים לחדר ענק.שבסוף החדר נמצאים 3 דלתות.דלת אדומה,דלת ירוקב,דלת כחולה.ליד הדלת האדומה יש פתק
    אני הולך וקורא את הפתק

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מנסה להרגיש את היסוד שנמצא בתוך גפוך.אתה מחכה כמה שניות ואז מתגלה שהיסוד בתוך גופך הוא אדמה.גיראטינה אומר לך"היסוד שלך הוא אדמה.עם היסוד הזה תוכל ליצור רעידות אדמה ועוד הרבה דברים.עכשיו תוכל ללכת מפה"
    "תודה!" אומר לגיראטינה ואמשיך בדרכי.
    NYO HO HO BITCH

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    אתה מוציא את הפוכדור של מונפרנו החוצה.אתה מוציא את מונפרנו מן הפוכדור שלו.מונפרנו יוצא מהפוכדור שלו.אתה ומונפרנו מתחילים ללכת כאילו אתה האבא של מונפרנו.אתם מתהלכים בדרך 2 ואתם פוגשים ב הוליגה
    "בא נתפוס אותו מונפרנו! אני יתקוף,תחזיק את זה ושאני אומר תזרוק את זזה עליו" אומר למונפרנו והביא לו פוקדור אחד,אלך אל הוליגה ואחשוב לעצמי:"שריון אש,שריון אש" ואדמיין שאני מוקף באש ואז אומר:"קדימה!" ואתקדם אל הוליגה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. משתמש מנוסה
    מייקל
    טורצ'יק קופץ הצידה ומתחמק ממכת הניקור של פיפלאפ.טורצ'יק משתמש בצעקה.הוא פולט צעקה אדירה שמחרישה את האוזניים של פילאפ.פיפלאפ מצליח לבטל את השפעת הצעקה של טורצ'יק.הוא רץ לעבר טורצ'יק ומשתמש עליו שוב בניקור

לוקאס
    אתה מוציא את הפוכדור של מונפרנו החוצה.אתה מוציא את מונפרנו מן הפוכדור שלו.מונפרנו יוצא מהפוכדור שלו.אתה ומונפרנו מתחילים ללכת כאילו אתה האבא של מונפרנו.אתם מתהלכים בדרך 2 ואתם פוגשים ב הוליגה

בר
    מוקרו משתמש בסופת חול קטנה על הבור שלו.סופת החו סוגרת את הבור של מוקרו בחול לגמרי.זנב האקווה פוגע באדמה ולא מזיז למוקרו.הבור שחפר מגן עליו מפני זנב האקוה של צ'רלמינו.צ'רלמינו תוקף שוב בזנב אקוה את מוקרו

ניר.
    אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך חוץ ממרשטופ וסאלאמנס.אתה עולה על סאלאמנס ואתם עפים לאוויר.מרשטופ קופץ לעבר מכת הברק האדירה של אלקטרוק וסופג את כמות האנרגיה שלו לתוך גופו.מרשטופ שורד בזכות החפץ שעל גופו.מרשטופ לא מתפתח.אלקטרוק יורה רעם לעסברך ולעבר סאלאמנס

ברוס
    אתה מנסה להרגיש את היסוד שנמצא בתוך גפוך.אתה מחכה כמה שניות ואז מתגלה שהיסוד בתוך גופך הוא אדמה.גיראטינה אומר לך"היסוד שלך הוא אדמה.עם היסוד הזה תוכל ליצור רעידות אדמה ועוד הרבה דברים.עכשיו תוכל ללכת מפה"

לוק
    אתה עוטף את עצמך במים.אתה וריין הולכיםבשולי הבריכה ומגיעים לדלת.אתם נכנכסים לדלת ומגיעים לחדר ענק.שבסוף החדר נמצאים 3 דלתות.דלת אדומה,דלת ירוקב,דלת כחולה.ליד הדלת האדומה יש פתק

[B]איתי
    מיל אומרת לך"בסדר אני באה".אתה מחזיר את פרינפלאפ לפוכדור שלו.אתה גיבל ומיל הולכים בשולי הבריכה לעבר
    הדלת הבאה.אתם נכנכסים לדת הבאה ומגיעים לחדר ענק.שבסופו נמצאות שלושה דלתות"דלת אדומה,דלת ירוקב,דלת כחולה.ליד הדלת הכחולה נמצא פתק
    [/B
    תומר
    אתה ממשיך ללכת בדרך 2 ובאופק את רואה ראלסט מסתובב לו בדרך
    .
    "קדימה מוקרו תנסה להשתמש בפצצת בוץ מתוך החול תירא לכיוון של צ'רלימנו" אגיד למוקרו
    נערך לאחרונה על ידי ~BarMaster~, 01-10-2011 בשעה 04:19 PM

8. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    אתה ניגש אל הפתק וקורא אותו"כדי לפתוח את אחת הדלתות עליך לתקוף במתקפה לפי הצבע של הדלת.אדום אש.כחול מים וירוק דשא.פשוט תקפוצ עם מתקפה על הדלת.אם המתקפה חלשה הדלת לא תיפתח.אם המתקפה חזקה הדלת תיפתח"

תומר
    אתה מוציא את סניזל לקרב.סניזל יוצא לקרב.הוא תוקף בשיסוע לילה ואז רסיסי קרח את ראלסט.ראלסט מתחמק בקךלות מן המתקפות של סניזל.רלאסט תוקף בעל חושי את סניזל
    אני מוציא את הפוקימון נר את הפוקימון פלדה עשב ואת פרינפלאפ
    ואני רואה איזה צבע יש על הדלת

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    איתי
    אתה מוציא את רנפורנה מן הפוכדור שלו.את טושידו מן הפוכדור שלו ואת פרינפלאפ מהפוכדור שלו.אתה רואה שמולך יש 3 דלתות אחד בצבע אדוםהשניה בצבע ירוק והשלישית בצבע כחול

בר
    צ'רלמינלו תוקף את האדמה בזנב אקווה.הבור של מוקרו מגן עליו מפני זנב האקוה של צ'רלמינו.מוקרו יורה מן הבור שלו פצצת בוץ לעבר צ'רלמינו.צ'רלמינו נפגע מפצצת הבוץ של מוקרו ונהיה מלוכלך מאוד וכך נהיה שהוא לא רוצה לתקוף את מוקרו

לוקאס
    אתה נותן למונפרנו פוכדור.מונפרנו לוקח את הפוכדור ומחזיק אותו בידו.אתה ממיין שאתה מוקף בשריון אש ואתה לפתע באמת מוןקף אש.הוליגה רואה זאת מתחיל לפחד ממך.כשאתה קרוב אליו הוליגה נעה במהירות כדי לא להיות קרוב אליך

ברוס
    גיראטינה אומר לך"ביי ברוס".הפלש אור חזק מגגיע ופוגע בך.אתה מוצא את עצמך מול הבניין שחוסם לך את המשך הדרך 2.חזרת לכדור הארץ

לוק
    אתה ניגש אל הפתק וקורא אותו"כדי לפתוח את אחת הדלתות עליך לתקוף במתקפה לפי הצבע של הדלת.אדום אש.כחול מים וירוק דשא.פשוט תקפוצ עם מתקפה על הדלת.אם המתקפה חלשה הדלת לא תיפתח.אם המתקפה חזקה הדלת תיפתח"

תומר
    סניזל יורה רסיסי קרח לעבר אלסט ועל האדמה.רלסט מתחמק מן רסיסי הקרח של סניזל.רסיסי הקרח פוגעים באדמה והופכים אותה לקרח.אתה מוציא פוכדור.סניזל מחליק על הקרח ואז תוקף את רלסט בשיסוע לילה ורסיסי קרח.רלסט משתמש בילבול שפוגע בסניזל.זה גורם לסניזל לפגוע בעצמו.אתה זורק את הפוכדור על רלסט.רלסט מתחמק מהפוכדור

ניר
    סאלאמנס עף במהירות למקום מרוחק.סאלאמנס מצליח בזמן להתחמק מן הברק של אלקטטרוק.אתה מחזיר את מרשטופ לפוכדור שלו ואז מוציא את מרשטופ על סאלאמנס.מרשטופ יוצא מהפוכדור שלו."אלקטרוק תתפתח".קול אומר את זה לאלקטרוק.אלטרוק מוקף באור לבן ומתפתח.מולך מופיע ציפור חשמל שקטנה מהגודל של אלקטרוק.אלקטרוק התפתח לאלקטריק

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    ניר
    סאלאמנס עף במהירות למקום מרוחק.סאלאמנס מצליח בזמן להתחמק מן הברק של אלקטטרוק.אתה מחזיר את מרשטופ לפוכדור שלו ואז מוציא את מרשטופ על סאלאמנס.מרשטופ יוצא מהפוכדור שלו."אלקטרוק תתפתח".קול אומר את זה לאלקטרוק.אלטרוק מוקף באור לבן ומתפתח.מולך מופיע ציפור חשמל שקטנה מהגודל של אלקטרוק.אלקטרוק התפתח לאלקטריק
    אני אומר למרשטופ: "תספוג הכל." וכאשר אני מגיע לדרך 3 אני יורד מהר, מחזיר את כולם, הופך לרוח ונכנס לבית של שלגון.

11. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    אתה מוציא את רנפורנה מן הפוכדור שלו.את טושידו מן הפוכדור שלו ואת פרינפלאפ מהפוכדור שלו.אתה רואה שמולך יש 3 דלתות אחד בצבע אדוםהשניה בצבע ירוק והשלישית בצבע כחול

בר
    צ'רלמינלו תוקף את האדמה בזנב אקווה.הבור של מוקרו מגן עליו מפני זנב האקוה של צ'רלמינו.מוקרו יורה מן הבור שלו פצצת בוץ לעבר צ'רלמינו.צ'רלמינו נפגע מפצצת הבוץ של מוקרו ונהיה מלוכלך מאוד וכך נהיה שהוא לא רוצה לתקוף את מוקרו

לוקאס
    אתה נותן למונפרנו פוכדור.מונפרנו לוקח את הפוכדור ומחזיק אותו בידו.אתה ממיין שאתה מוקף בשריון אש ואתה לפתע באמת מוןקף אש.הוליגה רואה זאת מתחיל לפחד ממך.כשאתה קרוב אליו הוליגה נעה במהירות כדי לא להיות קרוב אליך

ברוס
    גיראטינה אומר לך"ביי ברוס".הפלש אור חזק מגגיע ופוגע בך.אתה מוצא את עצמך מול הבניין שחוסם לך את המשך הדרך 2.חזרת לכדור הארץ

לוק

תומר
    סניזל יורה רסיסי קרח לעבר אלסט ועל האדמה.רלסט מתחמק מן רסיסי הקרח של סניזל.רסיסי הקרח פוגעים באדמה והופכים אותה לקרח.אתה מוציא פוכדור.סניזל מחליק על הקרח ואז תוקף את רלסט בשיסוע לילה ורסיסי קרח.רלסט משתמש בילבול שפוגע בסניזל.זה גורם לסניזל לפגוע בעצמו.אתה זורק את הפוכדור על רלסט.רלסט מתחמק מהפוכדור

ניר
    אני אומר לרנפורנה ''תתקוף בלהביור בכל הכוח על הדלת האדומה''
    לטושידו אני אומר ''תתקוף בעלי טער את הדלת הירוקה''
    ואחרון אני אומר לפרינפלאפ ''תתקוף באקדח מים את הדלת הכחולה''

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    איתי
    רנפורנה תוקף את הדלת האדומה בלהביור.הלהביור פוגע בדלת האדומה ושובר אותה לרסיסים.טושידו משתמש בעלי טער על הדלת הירוקה.עלי הטער פוגעים בדלת הירוקה אך לא שוברים אותה.פרינפלאפ משתמש באקדח מים על הדלת הכחולה.אקדח המים פוגע בדלת הכחולה אך לא שובר את הדלת הכחולה.רק הדלת האדומה נפתחה

ניר
    סאלאמנס עף במהירות אל דרך 3 ומתרחק מאלקטריק.כעבור 15 דקות של טיסה באוויר סאלאמנס מגיע לדרך 3.אתה נוחת ומחזיר את סאלאמנס ואת מרשטופ.אתה מתחיל לחפש את הבית של שלגון אך אתה לא מוצא אותו.באופק אתה רואה את אלקטריק ועל גבו נמצאת פרופסור ליסה.פרופסור ליסה אומרת לך"תעצור גנב פה"
    נערך לאחרונה על ידי monster, 01-10-2011 בשעה 05:18 PM

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    ניר
    סאלאמנס עף במהירות אל דרך 3 ומתרחק מאלקטריק.כעבור 15 דקות של טיסה באוויר סאלאמנס מגיע לדרך 3.אתה נוחת ומחזיר את סאלאמנס ואת מרשטופ.אתה מתחיל לחפש את הבית של שלגון אך אתה לא מוצא אותו.באופק אתה רואה את אלקטריק ועל גבו נמצאת פרופסור ליסה.פרופסור ליסה אומרת לך"תעצור גנב פה"
    אני ממשיך לרוץ בעיר ואז אני נכנס בדלת של האזור השחור במהרה לפני שפרופסורית ליסה תעצור אותי. (ברור, אני עדיין נשאר בלתי-נראה ככה שהיא לא יודעת לאיפה אני הולך.)

14. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    רנפורנה תוקף את הדלת האדומה בלהביור.הלהביור פוגע בדלת האדומה ושובר אותה לרסיסים.טושידו משתמש בעלי טער על הדלת הירוקה.עלי הטער פוגעים בדלת הירוקה אך לא שוברים אותה.פרינפלאפ משתמש באקדח מים על הדלת הכחולה.אקדח המים פוגע בדלת הכחולה אך לא שובר את הדלת הכחולה.רק הדלת האדומה נפתחה

ניר
    אני אומר להם ''תמשיכו לתקוף את הדלתות''

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    "וואוו" אומר "ועדיין אני לא מצליח לעבור את הבניין.." ואנסה למצוא דרך לעבור אותו.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 77 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2767757677787987127177 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •