Pokemon GO
עמוד 78 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2868767778798088128178 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,156 עד 1,170 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ניר
    אתה רץ כשאתה במצב רוח בדרך 3 ביער גליגר.גליגר רואה אותך ותוקף אותך בסזופת חול.למזלך הוא מפספס אותך.מולך נפתחת דלת השוק השחור.אתה נכנכס אל הדלת השוק השחור שם אתה פוגש את זה שכחתי איך קוראים לו.הוא אומר לך"שלום ניר למה אתה פה?"

ברוס
    אתה מנסה למצוא דרך לעבור את הבניין.ואתה רואה מנהרה שמובילה לתוך הבניין שדלא נותן לך לעבור

איתי
    רנפונרה לא תוקף את הדלת כי אין לו דלת לפתוח.טושידו תוקף את הדלת הירוקה בעלי טער.העלי הטער פוגעים בדלת הירוקה ולא פותחים אותה.פרינפלאפ תוקף את הדלת הכחולה באקדח מים.האקדח המים פוגע בדלת הכחולה ושובר אותה.הדלת הכחולה נפתחת
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה רץ כשאתה במצב רוח בדרך 3 ביער גליגר.גליגר רואה אותך ותוקף אותך בסזופת חול.למזלך הוא מפספס אותך.מולך נפתחת דלת השוק השחור.אתה נכנכס אל הדלת השוק השחור שם אתה פוגש את זה שכחתי איך קוראים לו.הוא אומר לך"שלום ניר למה אתה פה?"
    אני אומר לזה ששכחתי איך קוראים לו: "שוד מוצלח, עד שתפסו אותי."
    אני מראה לו את שק הפוכדורים הענק ואז אני שואל אותו: "יש פה מתקן שבודק איזה פוקימונים יש בפוקדורים ומה המתקפות שלהם?, כי יש את זה במרכזי פוקימונים." אשאל.

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מנסה למצוא דרך לעבור את הבניין.ואתה רואה מנהרה שמובילה לתוך הבניין שדלא נותן לך לעבור
    לא הבנתי..
    ------------------
    אני אנסה להכנס למנהרה.
    NYO HO HO BITCH

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה מראה לכאוס את השק המלא הפוכדורים שלך.כאוס אומר לך"כן יש לנו כזה מתקן.אבל בעיה אחת.לפוכורים חסר חשמל.אי אפשר לפתוח את החשמל של הפוכדורים.מישהו לקח את החשמל שלהם?"

ברוס
    אתה נכנכס למנהרה.בסוף המנהרה אתה רואה המנהרה מובילה לבניין.אתה יוצא למנהרה ומגיע לחדר גדול.מישהו אומר לך"שלום אם תרצה לעבור את הבניין ולצאת מפה.עליך לעבור 4 מבחנים ולעבור את כולם.אז אתה מוכן למבחן ה1 שלך?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מראה לכאוס את השק המלא הפוכדורים שלך.כאוס אומר לך"כן יש לנו כזה מתקן.אבל בעיה אחת.לפוכורים חסר חשמל.אי אפשר לפתוח את החשמל של הפוכדורים.מישהו לקח את החשמל שלהם?"
    אני אומר לו: "כן. עכשיו בוא ניקח אותם בחזרה, רוצה לעזור לי?"
    אני יוצא לבחוץ, מוציא את מאמאסווין ואז אומר לו: "תעשה אבנים חדות ורסיסי קרח ביחד!" 'בוא נגמור את הקרב הזה מהר' אחשוב לעצמי
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 01-10-2011 בשעה 05:43 PM

6. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tsubasa צפה בהודעה
    ניר

ברוס

איתי
    רנפונרה לא תוקף את הדלת כי אין לו דלת לפתוח.טושידו תוקף את הדלת הירוקה בעלי טער.העלי הטער פוגעים בדלת הירוקה ולא פותחים אותה.פרינפלאפ תוקף את הדלת הכחולה באקדח מים.האקדח המים פוגע בדלת הכחולה ושובר אותה.הדלת הכחולה נפתחת
    אני אומר לו ''יופי ''
    ואומר לטושידו ''תתקוף שוב בעלי טער אניו יודע שאתה יכול''

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר

תומר
    סניזל יורה רסיסי קרח לעבר אלסט ועל האדמה.רלסט מתחמק מן רסיסי הקרח של סניזל.רסיסי הקרח פוגעים באדמה והופכים אותה לקרח.אתה מוציא פוכדור.סניזל מחליק על הקרח ואז תוקף את רלסט בשיסוע לילה ורסיסי קרח.רלסט משתמש בילבול שפוגע בסניזל.זה גורם לסניזל לפגוע בעצמו.אתה זורק את הפוכדור על רלסט.רלסט מתחמק מהפוכדור

אני אקח את הפוקדור ואז אחזיר את סניזל,אוציא אותו שוב ואגיד לו:"סניזל שיסוע לילה עם כדור צל אל רלטס בכול הכוח!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה לוקח אתץ הפוכדור ומחזיר את סניזל לפוכדור שלו.ואז אתה מוציא את סניזל החוצה.סניזל יוצא החוצה והשפעת הבילבול כבר לא משפיעה עליו.סניזל תוקף בשיסוע לילה ובכדור צל את רלסט.רלסט לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה מזה

איתי
    טתה יודע שמספיק לך דלת אחת פתוחה?
    אתה מעווד את טושידו שהוא יכול לפתוח את הדלת הירוקה.טושידו מאמין גם בעצמו שהוא יכול.הוא משתמש בעלי טער על הדלת הירוקה פעם נוספת.העלי הטער פוגעים בדלת הירוקה ושוברים ותה לחתיכות ענקיות.הדלת הירוקה נפתחה

ניר
    כאוס אומר לך"לא מתחשק לי.בהצלחה.".אתה יוצא מהשוק השחור ומוציא את מאמאסווין החוצה.מאמאסווין יוצא החוצה ותוקף ברסיסי קרח ובאבנים חדות על אלקטריק.אלקטריק מתחמק מהתקפות בקלות.אלקטריק נוחת על האדמה.ליסה יורדת מאלקטריק ואומרת לך"תשמע תחזיר לי אתץ הפוכדורים.ואני אתן לך ביצ פוקימון שאתה רוצה.עסקה?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    אתה לוקח אתץ הפוכדור ומחזיר את סניזל לפוכדור שלו.ואז אתה מוציא את סניזל החוצה.סניזל יוצא החוצה והשפעת הבילבול כבר לא משפיעה עליו.סניזל תוקף בשיסוע לילה ובכדור צל את רלסט.רלסט לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה מזה

[/COLOR][/B]
    "סניזל תפוס את רלטס,תעיף אותו לשמיים ותקוף אותו בכדור צל בכול הכוח!"אומר ואז אזרוק אל רלטס פוקדור.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. משתמש מנוסה
    ניר
    כאוס אומר לך"לא מתחשק לי.בהצלחה.".אתה יוצא מהשוק השחור ומוציא את מאמאסווין החוצה.מאמאסווין יוצא החוצה ותוקף ברסיסי קרח ובאבנים חדות על אלקטריק.אלקטריק מתחמק מהתקפות בקלות.אלקטריק נוחת על האדמה.ליסה יורדת מאלקטריק ואומרת לך"תשמע תחזיר לי אתץ הפוכדורים.ואני אתן לך ביצ פוקימון שאתה רוצה.עסקה?"
    אני אומר לה: "לא, יש עסקה שונה."
    אני שולף את האקדח שלי ומאיים עליה: "את מביאה את החשמל לפוקדורים שלי, ואת לא מתה. סגרנו?"

11. NYO HO HO
    ברוס
    אתה נכנכס למנהרה.בסוף המנהרה אתה רואה המנהרה מובילה לבניין.אתה יוצא למנהרה ומגיע לחדר גדול.מישהו אומר לך"שלום אם תרצה לעבור את הבניין ולצאת מפה.עליך לעבור 4 מבחנים ולעבור את כולם.אז אתה מוכן למבחן ה1 שלך?"
    "כנראה שאהיה חייב לעבור אותם!" אומר לאיש "אני רק רוצה שתרפאו לי את הפוקימונים קודם".
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש סופר ספאמר
    תומר

איתי
    טתה יודע שמספיק לך דלת אחת פתוחה?
    אתה מעווד את טושידו שהוא יכול לפתוח את הדלת הירוקה.טושידו מאמין גם בעצמו שהוא יכול.הוא משתמש בעלי טער על הדלת הירוקה פעם נוספת.העלי הטער פוגעים בדלת הירוקה ושוברים ותה לחתיכות ענקיות.הדלת הירוקה נפתחה

ניר
    לא ידעתי><
    --------------
    אני אומר לו כל הכבוד ונכנס לדלת הירוקה עם הפוקימונים ועם מיל

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    איתי
    אתה אומר לטושידו כול הכבוד.אתה נכנכס דרך הדלת הירוקה עם טושידו,פרינפלאפ,גיבל,ורנפורה ועם מיל.כולכם נכנכסים דרך הדלת הירוקה ומגיעים לחדר ענק שבמרכזו זירת קרב ענקית.בסוף החדר מופיע האיש הזה .קצין המים של ניוטק ודא

ברוס
    האיש ברמקול אומר לך"טוב אוקי נרפא לך את הפוקימונים.מולך בעוד רגע תופיע מכונה.שים שם את הפוכדורים שלך והמכונה תרפא לך את הפוימונים תוך שניה".מולך מופיעה מכונה שבמרכזה מגש לפוכדורים

ניר
    אתה שולף את האקדח שלך ומאיים עליה.ליסה אומרת לך"אוקי אביא לך את החשמל של הפוכדורים.אבל רק שתדע תתאכזב מהתוצאות שלאחר שתיפתח את הפוכדורים"

תומר
    סניזל תופס את רלסט ומעיף אותו לשמיים.אתה סניזל פוגע ברלסט עם כדור צל.כדור הצל פוגע קשות ברלסט.אתה זורק פוכדור על רלסט.איכשהו הפוכדור מפספס את רלסט בסננטימטרים.רלסט נופל על האדמה מעולף

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה שולף את האקדח שלך ומאיים עליה.ליסה אומרת לך"אוקי אביא לך את החשמל של הפוכדורים.אבל רק שתדע תתאכזב מהתוצאות שלאחר שתיפתח את הפוכדורים"
    "קדימה!" אני צועק על הדוקטור ודורך את האקדח בעודי מחכה שהחשמל יחזור לפוקדורים.

15. NYO HO HO
    ברוס
    האיש ברמקול אומר לך"טוב אוקי נרפא לך את הפוקימונים.מולך בעוד רגע תופיע מכונה.שים שם את הפוכדורים שלך והמכונה תרפא לך את הפוימונים תוך שניה".מולך מופיעה מכונה שבמרכזה מגש לפוכדורים
    אני אשים את הפוכדורים שלי במכונה ואחכה.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 78 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2868767778798088128178 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •