Pokemon GO
עמוד 79 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2969777879808189129179 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,171 עד 1,185 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ברוס
    אתה מוציא את הפוכדורים שלך ושם במכונה.המכונה מתחילה להשמיע קולות מוזרים וגם אורות מוזרים.לאחר כמה שניות המכונה מפסיקה לעשות קולו ואורות מוזרים.על המכונה נהיה כתוב"הפוקימונים שלך בראים.עכשיו קח אותם ותכוננן למבחו ה1 שלך"

ניר
    ליסה אומרת לך"אוקי בסדר רק אל תצעק עלי".אלטריק מכיון כדור חשמל ענק.ליסה לוקחת את כדור החשמל מאלקטריק ומגישה לך אותה.היאאומרת לך"בתוך הפוכדור נמצאים החשמל שנלקחו מן הפוכדורים.שאלקטרוק שאב מהם את החשמל.אני שוב אומרת לך התוצאות יכולות לאכזב"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מוציא את הפוכדורים שלך ושם במכונה.המכונה מתחילה להשמיע קולות מוזרים וגם אורות מוזרים.לאחר כמה שניות המכונה מפסיקה לעשות קולו ואורות מוזרים.על המכונה נהיה כתוב"הפוקימונים שלך בראים.עכשיו קח אותם ותכוננן למבחו ה1 שלך"
    אני אקח את הפוקימונים שלי ואומר "אוקיי,אז מה המבחן?"
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tsubasa צפה בהודעה
    איתי
    אתה אומר לטושידו כול הכבוד.אתה נכנכס דרך הדלת הירוקה עם טושידו,פרינפלאפ,גיבל,ורנפורה ועם מיל.כולכם נכנכסים דרך הדלת הירוקה ומגיעים לחדר ענק שבמרכזו זירת קרב ענקית.בסוף החדר מופיע האיש הזה .קצין המים של ניוטק ודא

ברוס
    האיש ברמקול אומר לך"טוב אוקי נרפא לך את הפוקימונים.מולך בעוד רגע תופיע מכונה.שים שם את הפוכדורים שלך והמכונה תרפא לך את הפוימונים תוך שניה".מולך מופיעה מכונה שבמרכזה מגש לפוכדורים

ניר
    אתה שולף את האקדח שלך ומאיים עליה.ליסה אומרת לך"אוקי אביא לך את החשמל של הפוכדורים.אבל רק שתדע תתאכזב מהתוצאות שלאחר שתיפתח את הפוכדורים"

תומר
    סניזל תופס את רלסט ומעיף אותו לשמיים.אתה סניזל פוגע ברלסט עם כדור צל.כדור הצל פוגע קשות ברלסט.אתה זורק פוכדור על רלסט.איכשהו הפוכדור מפספס את רלסט בסננטימטרים.רלסט נופל על האדמה מעולף
    אני אומר לרנפורה ''תתקוף אותו בלהביור''

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    איתי
    רנפורנה תוקף את ודא בלהביור.ודא מתחמק מנהר מהלהביור של רנפורה.ודא אומר לך"תקשיב.זה המבחן האחרון שלך.אם תעבור אותו תוכל לצאת מהמקום הזה.אם לא תעבור אתה והבחורה תמותו.המבחן הוא קרב 3 על 3 נגדי בכול סיבוב פוקימון 1.אתה מסכים להילחם?"

ברוס
    מישהו בקול אומר לך"המבחן ה1 הוא לנצח בקרב צצלים.אם אתה לא יודע מה זה קרב צצללים אני אסביר לך מה זה.קרב צללים זה כאשר הפוקימון נפגע גם המאמן שלו נפגע.הקרב הה יכול להוביל למווות של המאמן.טז אתה מוכן למבחן ה1 שלך?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. NYO HO HO
    ברוס
    מישהו בקול אומר לך"המבחן ה1 הוא לנצח בקרב צצלים.אם אתה לא יודע מה זה קרב צצללים אני אסביר לך מה זה.קרב צללים זה כאשר הפוקימון נפגע גם המאמן שלו נפגע.הקרב הה יכול להוביל למווות של המאמן.טז אתה מוכן למבחן ה1 שלך?"
    יש לךכמה שגיאות כתיב בתגובה..
    ---------------------------
    "אני אנסה" אומר "קדימה גרבלר-צא!" אומר ואוציא את הפוכדור של גרבלר.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    רנפורנה תוקף את ודא בלהביור.ודא מתחמק מנהר מהלהביור של רנפורה.ודא אומר לך"תקשיב.זה המבחן האחרון שלך.אם תעבור אותו תוכל לצאת מהמקום הזה.אם לא תעבור אתה והבחורה תמותו.המבחן הוא קרב 3 על 3 נגדי בכול סיבוב פוקימון 1.אתה מסכים להילחם?"

ברוס
    אני אומר לו ''בסדר'' ואני אומר לטושידו ''שהוא הראשון שאני נלחם איתו''

7. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    אתה ניגש אל הפתק וקורא אותו"כדי לפתוח את אחת הדלתות עליך לתקוף במתקפה לפי הצבע של הדלת.אדום אש.כחול מים וירוק דשא.פשוט תקפוצ עם מתקפה על הדלת.אם המתקפה חלשה הדלת לא תיפתח.אם המתקפה חזקה הדלת תיפתח"
    אני משתמש בכל כוחות המים שלי ועוטף את עצמי בהם ואז אני מרכז את המים עד שייראו ממש כמו אנרגייה כחולה וקופץ על הדלת

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][COLOR="Blue"]
    תומר
    סניזל תופס את רלסט ומעיף אותו לשמיים.אתה סניזל פוגע ברלסט עם כדור צל.כדור הצל פוגע קשות ברלסט.אתה זורק פוכדור על רלסט.איכשהו הפוכדור מפספס את רלסט בסננטימטרים.רלסט נופל על האדמה מעולף
    אני אחזיר את סניזל לפוקדור,אקח את הפוקדור שפספסתי,אתפוס את רלטס ואז אזרוק אליו את הפוקדור שמספס אותו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. משתמש מנוסה
    ניר
    ליסה אומרת לך"אוקי בסדר רק אל תצעק עלי".אלטריק מכיון כדור חשמל ענק.ליסה לוקחת את כדור החשמל מאלקטריק ומגישה לך אותה.היאאומרת לך"בתוך הפוכדור נמצאים החשמל שנלקחו מן הפוכדורים.שאלקטרוק שאב מהם את החשמל.אני שוב אומרת לך התוצאות יכולות לאכזב"
    אני יורה בליסה ואז אני חוזר לשוק השחור.
    אני מחזיר את החשמל לכל ה300 פוקדורים ואז אני מתחיל לבדוק אותם אחד אחד.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה יור על ליסה.לפני ליסה מופיע מגן כחול שמגן עליה מפני היריה שלך הרובה שלך.אתה נכנס לשוק השחור ופוגש את כאוס.אתה מחזיר ל300 הפוכדורים שגנבת את החשמל שלהם.כאוס מוביל אותך למכונה.במכונה אתה שם פוכודור ופוכדור.אלו הפוקימונים שיצאו:סקריוטל,פיפלאפ,טודיל,וופר,פולויאג,מדקיפ,אווש אט.כול אחד מהפוקימנים הזה נמצא במלא פוכדורים

תומר
    אתה מחזיר את סניזל לפוכדור שלו.אתה לוקח את הפוכדור שזרקת על רלסט וזורק אותו שוב עליו.הפוכדור פוגע ברלסט ואז נפתח.רלסט נכנכס לפוכדור ואז הפוכדור זז ימינה ושמאלה ושוב כך ואז נעצר.לכדת רלסט בן

לוק
    אתה עוטף את עצמך במים.ואז אתה מרכז את המים שיהפכו לאהרגיית מיים.אתה דופק את הדלת הכחולה.הדלת הכחולה נשברת להרבה חתיכות עברת את השלב ה3

איתי
    אתה מוציא את טושידו לקרב.טושידו יוצא לקרב שלו.ודא אומר לך"אוקי צא ולרין לקרב".ודא זורק פוכדור וממנו יוצא ולרין.ודא אומר לך"תרצה להתחיל?"

ברוס
    אתה מוציא את הפוכדור של גרבלר החוצה וממנו מוציא את גרבלר החוצה.גרבלר יוצא החוצה לקרב.מן הצד השני של החדר יוצא דמות לא מוכרת היא אומרת לך"שמי צלו אני היריב שלך בקרב צצללים.צא סייבלי שלי לקרב".צלו זורק פוכדור וממנו יוצא סייבלי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    אתה מחזיר את סניזל לפוכדור שלו.אתה לוקח את הפוכדור שזרקת על רלסט וזורק אותו שוב עליו.הפוכדור פוגע ברלסט ואז נפתח.רלסט נכנכס לפוכדור ואז הפוכדור זז ימינה ושמאלה ושוב כך ואז נעצר.לכדת רלסט בן

תשים את טרטוויג אצל הפרופסור ואת רלטס בשישיה שלי.
    ----
    "יש תפסתי רלטס!"אצעק ואז אמשיך לעיר עם המכון השני.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

12. משתמש סופר ספאמר
    ניר
    אתה יור על ליסה.לפני ליסה מופיע מגן כחול שמגן עליה מפני היריה שלך הרובה שלך.אתה נכנס לשוק השחור ופוגש את כאוס.אתה מחזיר ל300 הפוכדורים שגנבת את החשמל שלהם.כאוס מוביל אותך למכונה.במכונה אתה שם פוכודור ופוכדור.אלו הפוקימונים שיצאו:סקריוטל,פיפלאפ,טודיל,וופר,פולויאג,מדקיפ,אווש אט.כול אחד מהפוקימנים הזה נמצא במלא פוכדורים

תומר

לוק
    אתה עוטף את עצמך במים.ואז אתה מרכז את המים שיהפכו לאהרגיית מיים.אתה דופק את הדלת הכחולה.הדלת הכחולה נשברת להרבה חתיכות עברת את השלב ה3

איתי
    אתה מוציא את טושידו לקרב.טושידו יוצא לקרב שלו.ודא אומר לך"אוקי צא ולרין לקרב".ודא זורק פוכדור וממנו יוצא ולרין.ודא אומר לך"תרצה להתחיל?"

ברוס
    אתה מוציא את הפוכדור של גרבלר החוצה וממנו מוציא את גרבלר החוצה.גרבלר יוצא החוצה לקרב.מן הצד השני של החדר יוצא דמות לא מוכרת היא אומרת לך"שמי צלו אני היריב שלך בקרב צצללים.צא סייבלי שלי לקרב".צלו זורק פוכדור וממנו יוצא סייבלי
    אני אומר טושידו ''תתקוף בעלי טער ואחריהם בחבטה''

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    אני אומר לריין "תתרחק" ומחזיר את כל הפוקימונים שאיתי לפוקדורים שלהם אני מכונן את כל המים שבאוויר פלוס שבכללי ואז מטביע את כל חדר המבחן הבא במים ככה שאעבור אותו אוטומתית בל קשר לכלום

14. NYO HO HO
    ברוס
    "אני אתחיל!" אומר לאיש ולאח"כ אומר לגרבלר "גרבלבר-השתמש בכדור ג'יירו!"
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    ניר
    אני מכניס את כל הפוקדורים לתיק שלי ובודק את המתקפות של כל פוקימון אחר פוקימון

עמוד 79 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2969777879808189129179 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •