Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 203 ראשוןראשון ... 6789101858108 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סטיבן
    אתה מתחיל לחפש דברים מענינים שתוכל לעשות בדרך1 .לאחר חיפושים רבים אתה רואה מאמן שרץ אליך ונראה כך אומר לך"הי ילד כדי שתזוז כי אני רץ ואני לאיכול להפסיק ואם לא תזוז מן המסלול שלי אני אני אתנגש בך בחוזקה.אז כדי שתזוז מהמסלול שלי הכי מהר שאתה ייכול"

כריס
    באלבאזור מתחמק מן טורנדו הבועות של סקריטל.באלבאזור משתמשבהצלפת גפן ומנסה לעצור את טורנדו הבועות של סקרויטל.באלבאזור מצליח לעצור את טורנדו הבועות של סקרויטל.בירץ' אומר"סקרויטל מהר דחיפה"סקרויטל מהר דוחף בחוזקה את באלבאזור שלך

ניר
    האיש אומר לך"אמ מנצ'לקאס ומעיל מתכת.שמה אם תרצח את האיש שאני מבק שממך לרצוח.תקבל מנצ'לקאס שלפני יום בקע מביצה.מצטער אין לי מעיל מתכת כרגע.אז אתה מסכים להצעה שלי?"

דניס
    שינתי
    סאלי אומרת לך"אוקי אז הקרב בינינו מתחיל עכשיו.צא סקיטי חמודי שלי לקרב."סאלי מוציאה פוכדור וממנו יוצא הסקיטי שלה.סאלי אומרת לך"קדימה תוציא את התחלתי שלך ונתחיל תקרב.תרצה לתקוף ראשון אושאני אתקוף ראשון?"

לוק
    אתה מתהלב שפאנפי רוצה נגדך קרב.סינידקוויל מוציא מתוך הפה שלו עשן שהופךך למסן עשן.מסך העשן תופס את פאנפי.פאנפי לא מצליח לראות כלום במסך העשן.סינדקוויל נכנכס לתוך העשן ומפתיע את פאנפי בגחלת חזקה.פאנפי לא מצליח להתחמק מן הגחלת נפגה קצת.פאנפי משתמש במתקפת גילגול.הוא מתגלגל לכיוון סינדקוויל.

תומר
    אתה משמח את צ'ארמנדאר ומחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה חוזר למקום שממנו באת.ואתה מגיע שוב למקום שיש בו 3 מטרות עענקיות.אתה מתחיל ללכת לכיון דרך 1.כעבור 5 דקות אתה מגיע לתחילת דרך 1
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות 2 צפה בהודעה
    סטיבן
    אתה מתחיל לחפש דברים מענינים שתוכל לעשות בדרך1 .לאחר חיפושים רבים אתה רואה מאמן שרץ אליך ונראה כך אומר לך"הי ילד כדי שתזוז כי אני רץ ואני לאיכול להפסיק ואם לא תזוז מן המסלול שלי אני אני אתנגש בך בחוזקה.אז כדי שתזוז מהמסלול שלי הכי מהר שאתה ייכול"

כריס
    באלבאזור מתחמק מן טורנדו הבועות של סקריטל.באלבאזור משתמשבהצלפת גפן ומנסה לעצור את טורנדו הבועות של סקרויטל.באלבאזור מצליח לעצור את טורנדו הבועות של סקרויטל.בירץ' אומר"סקרויטל מהר דחיפה"סקרויטל מהר דוחף בחוזקה את באלבאזור שלך

ניר
    האיש אומר לך"אמ מנצ'לקאס ומעיל מתכת.שמה אם תרצח את האיש שאני מבק שממך לרצוח.תקבל מנצ'לקאס שלפני יום בקע מביצה.מצטער אין לי מעיל מתכת כרגע.אז אתה מסכים להצעה שלי?"

דניס
    שינתי
    סאלי אומרת לך"אוקי אז הקרב בינינו מתחיל עכשיו.צא סקיטי חמודי שלי לקרב."סאלי מוציאה פוכדור וממנו יוצא הסקיטי שלה.סאלי אומרת לך"קדימה תוציא את התחלתי שלך ונתחיל תקרב.תרצה לתקוף ראשון אושאני אתקוף ראשון?"

לוק
    אתה מתהלב שפאנפי רוצה נגדך קרב.סינידקוויל מוציא מתוך הפה שלו עשן שהופךך למסן עשן.מסך העשן תופס את פאנפי.פאנפי לא מצליח לראות כלום במסך העשן.סינדקוויל נכנכס לתוך העשן ומפתיע את פאנפי בגחלת חזקה.פאנפי לא מצליח להתחמק מן הגחלת נפגה קצת.פאנפי משתמש במתקפת גילגול.הוא מתגלגל לכיוון סינדקוויל
    "סינדקוויל תשתמש בגחלת כדי להבעיר את הגילגול שלו ואז תקפוץ כדי שהוא ייתקע במשהו ואזתתקדם עליו תשרוט אותו!"

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר

תומר
    אתה משמח את צ'ארמנדאר ומחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה חוזר למקום שממנו באת.ואתה מגיע שוב למקום שיש בו 3 מטרות עענקיות.אתה מתחיל ללכת לכיון דרך 1.כעבור 5 דקות אתה מגיע לתחילת דרך 1
    אני אחפש פוקימונים בשביל לתפוס

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    אני עונה לו "אין בעיה" וזז הצידה תוך כדי שאני משאיר "בטעות" את הרגל שלי מאחורה כדי לגרום לו ליפול.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

5. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה צריך לעדכן לי את אקו.
    --------------------------------
    אני מגחך בצחקוק קל ליד האיש ומוציא את הפוקדורים של מדקיפ ואקו.
    לאחר זאת אני אומר לאיש: "מה המתקפות שלו?" ואחרי שהוא אומר לי אני יוצא למשימה.

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה מגחח ליד האיש ומוציא תפוכדורים של אקן ומדקיפ.האיש אומר לך"מתקפות המנצ'לקאס שאביא לך הם:קרן קרח,כדור צל,צוות כפול וסופת חול"האיש מוציא מכיסו תמונה של האיש והוא מראה לך אותו אתה מתחיל לחפש את האיש וכעבור דקה אתה מוצא את האיש הזה

סטיבן
    אתה זז מהר מהמסלול של הנער ואתה שם לו רגל.הנער לא שם לב לרגל שלך והוא נופל על האדמה.הנער מתעצבן ואומר לך"בשביל מה עשית את זה?רצית שאני אפצע ואהיה בבית חולים?.בוא עכשיו ומיד קרב 1 על 1 של פוקימונים"

תומר
    אתה מתחיל לחפש פוקימונים בדרך 1.כעבור שלוש דקות של חיפוש אתה רואה טרטויג קטן וחמוד.הטרטויג בורח ממגבי עצבני.מגבי יורה על טרטויג הרבה גחלות

לוקאס
    סינדקוויל משתמש בגחלת ומבעיר את הגילגול של פאנפי.סינדקויל קופץ וכך מתחמק מן הגילגול של פאנפי.פאנפי לא רואה לאן הוא מתגלגל ומתנגש בעץ.אתה ניגש אל פאנפי ורואה שפאנפי התעלף.ניצחת בקרב ה1 שלך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    [B]תומר
    אתה מתחיל לחפש פוקימונים בדרך 1.כעבור שלוש דקות של חיפוש אתה רואה טרטויג קטן וחמוד.הטרטויג בורח ממגבי עצבני.מגבי יורה על טרטויג הרבה גחלות

[COLOR="DarkRed
    אני יוציא את צראמנדר ויגיד לו:"שריטה על מגבי וגחלת על טרטוייג"
    ואז אני אזרוק פוקדור אל טרטוייג.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה מוציא את צ'ארמנדאר מחוץ לפוכדור שלו.צ'ארמנדאר משתמש בשריטה על מגבי.מגבי לא מצליח להתחמק מהשריטה ונפגע קשה.צ'ארמנדאר יורה גחלת על טרטויג.טרטויג לא מצליח להתחמק מן הגחלת ונפגע קשה מאוד.אתה מוציא מכיסך פוכדור ואתה זורק אותו על טרטויג.הפוכדור לוכד בתוכו את טרטויג.הפוכדור זז וזז ואז נעצר.לכדת טרטויג

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מוציא את צ'ארמנדאר מחוץ לפוכדור שלו.צ'ארמנדאר משתמש בשריטה על מגבי.מגבי לא מצליח להתחמק מהשריטה ונפגע קשה.צ'ארמנדאר יורה גחלת על טרטויג.טרטויג לא מצליח להתחמק מן הגחלת ונפגע קשה מאוד.אתה מוציא מכיסך פוכדור ואתה זורק אותו על טרטויג.הפוכדור לוכד בתוכו את טרטויג.הפוכדור זז וזז ואז נעצר.לכדת טרטויג
    אני יקח את הפוקדור של טרטוייג
    וארוץ למרכז הפוקימונים בשביל לרפאות את שני הפוקימונים שלי.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה לוקח את הפוכדור של טרטויג ושם אותו בכיס שלך.אתה מחזיר את צ'ארמנדאר שלך לפוכדור שלו.אתה רץ מהר אל מרכז הפוקימונים.לאחר ריצה ממושכת אתה מגיע לסוף דרך 1 ושם נמצא מרכז הפוקימונים.ולידו נמצא מערת הקרח אלסק.אתה נינכס אל מרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מרפאת לך את הפוקימונים

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    אתה זז מהר מהמסלול של הנער ואתה שם לו רגל.הנער לא שם לב לרגל שלך והוא נופל על האדמה.הנער מתעצבן ואומר לך"בשביל מה עשית את זה?רצית שאני אפצע ואהיה בבית חולים?.בוא עכשיו ומיד קרב 1 על 1 של פוקימונים"
    "מי שמתחצף אלי מקבל בחזרה." אענה לו בהתנשאות מובלטת "אין לי בעיה להתמודד מולך בקרב 1 על 1 מכיוון שסנייבי שלי יקרע לפוקימון שלך את הצורה" אוסיף. לאחר מכן אקח את הפוכדור של סנייבי, אזרוק אותו לאוויר ואצעק "סנייבי צא!".

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

12. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה לוקח את הפוכדור של טרטויג ושם אותו בכיס שלך.אתה מחזיר את צ'ארמנדאר שלך לפוכדור שלו.אתה רץ מהר אל מרכז הפוקימונים.לאחר ריצה ממושכת אתה מגיע לסוף דרך 1 ושם נמצא מרכז הפוקימונים.ולידו נמצא מערת הקרח אלסק.אתה נינכס אל מרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מרפאת לך את הפוקימונים
    אני אומר לה תודה ואז אני הולך למערת אלסק בשביל להאתמן.

13. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מגחח ליד האיש ומוציא תפוכדורים של אקן ומדקיפ.האיש אומר לך"מתקפות המנצ'לקאס שאביא לך הם:קרן קרח,כדור צל,צוות כפול וסופת חול"האיש מוציא מכיסו תמונה של האיש והוא מראה לך אותו אתה מתחיל לחפש את האיש וכעבור דקה אתה מוצא את האיש הזה

סטיבן

תומר

לוקאס
    סינדקוויל משתמש בגחלת ומבעיר את הגילגול של פאנפי.סינדקויל קופץ וכך מתחמק מן הגילגול של פאנפי.פאנפי לא רואה לאן הוא מתגלגל ומתנגש בעץ.אתה ניגש אל פאנפי ורואה שפאנפי התעלף.ניצחת בקרב ה1 שלך
    אני הולך אל האיש ומוריד את תחפושת המאפיונר מגופי, אנ יאומר לאיש:
    "שלום, מי אתה?. אני יחזקאל, ואני מאמן מתחיל."

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה מוריד את תחפושת המאפיונר שלך וניגש אל האיש.האש אומר לך"הי יחזקאל.שמי ארטי ואני מאמן פוקימוני חרק.בעברי הרחוק היתי מנהיג מכון החרק שבעיר ביג אך פרשתי מהתפקיד הזה.ועכשיו אני מטייל להנאתי במחוז המים."

תומר
    אתה מודה לאחות ג'וי ויוצא מן מרכז הפוקימונים.אתה הולך למערת אלסק.מיד שאתה נינכס אליה אתה מרגיש קור איימים.אתה מתהלך קצת במערה ופוגש ב סוינב קטן חמוד שמחפש לו אוכל במערת הקרח אלסק

סטיבן
    הנער אומר לך"שמי יאק" אתה מוציא את הפוכדור של סניבי.ומוציא את סנייבי החוצה.יאק אומר"אז אתה נלחם עם סנייבי אני אלחם עם מאנקי שלי ואני תוקף ראשון.מאנקי אגרוף ממוקד"יאק מוציא פוכדור ומנו יוצא מאנקי שלו.מאנקי תוקף באגרוןף ממוקד

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה

תומר
    אתה מודה לאחות ג'וי ויוצא מן מרכז הפוקימונים.אתה הולך למערת אלסק.מיד שאתה נינכס אליה אתה מרגיש קור איימים.אתה מתהלך קצת במערה ופוגש ב סוינב קטן חמוד שמחפש לו אוכל במערת הקרח אלסק

אני יביא לו קצת אוכל וימשיך במערה בשביל למצוא סניזל.

עמוד 8 מתוך 203 ראשוןראשון ... 6789101858108 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •