סטיבן
אתה מתחיל לחפש דברים מענינים שתוכל לעשות בדרך1 .לאחר חיפושים רבים אתה רואה מאמן שרץ אליך ונראה כךאומר לך"הי ילד כדי שתזוז כי אני רץ ואני לאיכול להפסיק ואם לא תזוז מן המסלול שלי אני אני אתנגש בך בחוזקה.אז כדי שתזוז מהמסלול שלי הכי מהר שאתה ייכול"
כריס
באלבאזור מתחמק מן טורנדו הבועות של סקריטל.באלבאזור משתמשבהצלפת גפן ומנסה לעצור את טורנדו הבועות של סקרויטל.באלבאזור מצליח לעצור את טורנדו הבועות של סקרויטל.בירץ' אומר"סקרויטל מהר דחיפה"סקרויטל מהר דוחף בחוזקה את באלבאזור שלך
ניר
האיש אומר לך"אמ מנצ'לקאס ומעיל מתכת.שמה אם תרצח את האיש שאני מבק שממך לרצוח.תקבל מנצ'לקאס שלפני יום בקע מביצה.מצטער אין לי מעיל מתכת כרגע.אז אתה מסכים להצעה שלי?"
דניס
שינתי
סאלי אומרת לך"אוקי אז הקרב בינינו מתחיל עכשיו.צא סקיטי חמודי שלי לקרב."סאלי מוציאה פוכדור וממנו יוצאהסקיטי שלה.סאלי אומרת לך"קדימה תוציא את התחלתי שלך ונתחיל תקרב.תרצה לתקוף ראשון אושאני אתקוף ראשון?"
לוק
אתה מתהלב שפאנפי רוצה נגדך קרב.סינידקוויל מוציא מתוך הפה שלו עשן שהופךך למסן עשן.מסך העשן תופס את פאנפי.פאנפי לא מצליח לראות כלום במסך העשן.סינדקוויל נכנכס לתוך העשן ומפתיע את פאנפי בגחלת חזקה.פאנפי לא מצליח להתחמק מן הגחלת נפגה קצת.פאנפי משתמש במתקפת גילגול.הוא מתגלגל לכיוון סינדקוויל.
תומר
אתה משמח את צ'ארמנדאר ומחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה חוזר למקום שממנו באת.ואתה מגיע שוב למקום שיש בו 3 מטרות עענקיות.אתה מתחיל ללכת לכיון דרך 1.כעבור 5 דקות אתה מגיע לתחילת דרך 1