לוק
סינדקוויל מחכה לרגע הנכון לתקוף את הונדום.סינדקוויל מוצא את הרגע הנכון ותוקף בבגלגל להבה ישירות את פניו של הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק מהגלגל הלהבה של סינדקוויל ונפגע.סינדקוויל יורה במהירות להביור לעבר הונדום.הונדום מתחמק מן הלהביור.הונדום יורה כדור צל לעבר סינדקוויל
ניר
אתה מביא לכאוס 10 פוכדורים של וופר ואז אתה הופך לרוח ובורח.כאוס רואה שאתה הפכתמ לרוח ובורח.הוא מתחיל לעקוב אחריך.לאחר מרדף של 10 דקות .כאוס דוחק אותך לפינה ואומר לך"אני יודע איזה פוקימונים נמצאים במחסן.אז לא תוכל לעבוד עלי.בנוסף אני שולט על השוק השחור לא תוכל לצאת מן השוק.עכשיו אתה עצור"
ברוס
גרבלר משתמש במהירות בכדור ג'ירו לעבר ציפורן הצל של סייבלי.שני המתקפות מתנגשות בחוזקה באחת ובשניה.גרבלר וסייבלי נפגעים מהמכה של היריב.אתה וצלו זועקים מכאבים.סייבלי מתאווש במהירות ותוקף שוב בציפורן צל על גרבלר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"סינדקוויל תשתמש בגלגל להבה כדי לתקוף ולחמוק בו זמנית ואז תפגע בו לאחר מכן תשתמש שוב במסך עשן!"לוק
סינדקוויל מחכה לרגע הנכון לתקוף את הונדום.סינדקוויל מוצא את הרגע הנכון ותוקף בבגלגל להבה ישירות את פניו של הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק מהגלגל הלהבה של סינדקוויל ונפגע.סינדקוויל יורה במהירות להביור לעבר הונדום.הונדום מתחמק מן הלהביור.הונדום יורה כדור צל לעבר סינדקוויל
אני מחשמל את כאוס כדי לחסוך זמן כדי להוציא את הסכין ורובה אחד, אני דוקר ואז יורה בכאוס וממשיך לנסות לברוח מהמקום בעודי רוח.ניר
אתה מביא לכאוס 10 פוכדורים של וופר ואז אתה הופך לרוח ובורח.כאוס רואה שאתה הפכתמ לרוח ובורח.הוא מתחיל לעקוב אחריך.לאחר מרדף של 10 דקות .כאוס דוחק אותך לפינה ואומר לך"אני יודע איזה פוקימונים נמצאים במחסן.אז לא תוכל לעבוד עלי.בנוסף אני שולט על השוק השחור לא תוכל לצאת מן השוק.עכשיו אתה עצור"
ניר
אתה מחשמל את כאוס אך החשמל לא משפיע עליו בכלל.אתה מוציא את הסכין שלך ואת הרובה שלך.ודוקר את כאוס ויורה בו.כאוס נפגע ויורד ממנו דם.אתה מתחיל לברוח במצב רוח."דרקון אבן" אתה שוע מישהו אומר ודרקון שעשוי מאמה מתרומם מהאדמה מעליך.מעליו עומד כאוס.הוא אומר לך"חשמל לא ישיפיע עלי.אני מסוג אדמה"
לוק
סינדקוויל משתמש בגלגל להבה אל כדור הצל.גלגל הלהבה מגן על סינדקוויל מכדור הצל ומביס את כדור הצל.סינדקוויל מתגלגל לעבר הונדום בגלגל להבה.הונדום לא מצליח להתמק ונפגע.לאחר מכןן סינדקוויל מפעיל מסך עשן שמכסה את כול הזירה במסך עשן
איתי
טושידו מתחמק במהירות מן קרן הקרח שולרין יורה לעברו.טושידו יורה לעבר וולרין עלי טער חדים מאוד.העלי הטער פוגעים בוולרין וכמעט כורמים לו לפציעות חמורות שירד לו דם.ודא אומר לך"יפה אתה חזק.קדימה ולריין רסיסי קרח לעבר טושידו".ולרין יורה רסיסי קרח לעבר טושידו
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"גרבלר!תתחמק ותשתמש באבנים חדות!" אומר לגרבלר.ברוס
גרבלר משתמש במהירות בכדור ג'ירו לעבר ציפורן הצל של סייבלי.שני המתקפות מתנגשות בחוזקה באחת ובשניה.גרבלר וסייבלי נפגעים מהמכה של היריב.אתה וצלו זועקים מכאבים.סייבלי מתאווש במהירות ותוקף שוב בציפורן צל על גרבלר
NYO HO HO BITCH
ברוס
גרבלר מתגל הצידה ומתחמק מציפורן הצל של סייבלי בקלות.לאחר שגרבסלר מתחמק הוא יורה אבנים חדות לעבר סייבלי.סייבלי לא מצליח להתחמק מן האבנים החדות של גרבלר ונפגע קשה.בגוף שלו צלו נהים חורים ומהם יורד דם.סייבלי משגר כדור צל לעבר גרבלר
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אני עובר דרך יסוד אדמה בעודי צועק: "למי יש כוח שליטה במוח והוא רוצה הרבה מאוד כסף?" אסתכל ואחפש אנשים שיש להם והם רוציםניר
אתה מחשמל את כאוס אך החשמל לא משפיע עליו בכלל.אתה מוציא את הסכין שלך ואת הרובה שלך.ודוקר את כאוס ויורה בו.כאוס נפגע ויורד ממנו דם.אתה מתחיל לברוח במצב רוח."דרקון אבן" אתה שוע מישהו אומר ודרקון שעשוי מאמה מתרומם מהאדמה מעליך.מעליו עומד כאוס.הוא אומר לך"חשמל לא ישיפיע עלי.אני מסוג אדמה"
נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 01-11-2011 בשעה 10:03 PM
"סינדקוויל תגמור איתו בלהביורים מסתחררים ותתפתח כבר אתה יכול!" אומר בזעם ואזרוק על טריס פצצת מיםלוק
סינדקוויל משתמש בגלגל להבה אל כדור הצל.גלגל הלהבה מגן על סינדקוויל מכדור הצל ומביס את כדור הצל.סינדקוויל מתגלגל לעבר הונדום בגלגל להבה.הונדום לא מצליח להתמק ונפגע.לאחר מכןן סינדקוויל מפעיל מסך עשן שמכסה את כול הזירה במסך עשן
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)