Pokemon GO
עמוד 81 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3171798081828391131181 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,201 עד 1,215 מתוך 3033
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tsubasa צפה בהודעה
    לוק
    *שכחתי את זה
    אתה מחזיר את גנגר לפוכדור שלו ובמקומו מוציא את סינדקוויל לקרב.סינדקוויל יוצא לקרב ויורה מסך עשן שלא גורם להונדום לראות כלום.סינידקוויל יורה להביור לעבר הונדום.בגלל מסך העשן הונדום לא רואה את הלהביור ונפגע מן הלהביור.המסך העשן נעלם.הונדום רץ ומשתמש בנשיכה על סינדקוויל

ניר
    אתה הופך לרוח ומחשמל את האנשים ואז אתה בורח.לאחר כמה שניות אתה חוזר ולקח להם את הרובים.מולך מקיפים 50 אנשים כמו האנשים שהבסת מקודם.אבל עם חלפיה אחרת.ביניהם נמצא כאוס.כאוס אומר לך"לא רק לך יש כוחות מיוחדיים"

איתי
    טושידו משתמש בחבטה על חבטת הגוף של ולרין.שני המתקפות פוגעות ביריב שני הפוקימונים נפגעים מהתקפה של היריב.ודא אומר"תתאושש ואז קרן קרח לעבר טושידו"ולרין מתאווש מהר ויורה קרן קרח לעבר טושידו.טושידו גם הוא מתאושש
    "סינדקוויל תן לו לנשוך אותך ושנייה לפני שהשיניים שלו פוגעות בך תשתמש בגלגל להבה לפנים שלו! שהוא מטושטש ופגוע תשתמש בלהביור שיפוצץ אותו למוות ותתפתח כבר!"

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוק
    סינדקוויל מחכה לרגע הנכון לתקוף את הונדום.סינדקוויל מוצא את הרגע הנכון ותוקף בבגלגל להבה ישירות את פניו של הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק מהגלגל הלהבה של סינדקוויל ונפגע.סינדקוויל יורה במהירות להביור לעבר הונדום.הונדום מתחמק מן הלהביור.הונדום יורה כדור צל לעבר סינדקוויל

ניר
    אתה מביא לכאוס 10 פוכדורים של וופר ואז אתה הופך לרוח ובורח.כאוס רואה שאתה הפכתמ לרוח ובורח.הוא מתחיל לעקוב אחריך.לאחר מרדף של 10 דקות .כאוס דוחק אותך לפינה ואומר לך"אני יודע איזה פוקימונים נמצאים במחסן.אז לא תוכל לעבוד עלי.בנוסף אני שולט על השוק השחור לא תוכל לצאת מן השוק.עכשיו אתה עצור"

ברוס
    גרבלר משתמש במהירות בכדור ג'ירו לעבר ציפורן הצל של סייבלי.שני המתקפות מתנגשות בחוזקה באחת ובשניה.גרבלר וסייבלי נפגעים מהמכה של היריב.אתה וצלו זועקים מכאבים.סייבלי מתאווש במהירות ותוקף שוב בציפורן צל על גרבלר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש סופר ספאמר
    לוק
    *שכחתי את זה
    אתה מחזיר את גנגר לפוכדור שלו ובמקומו מוציא את סינדקוויל לקרב.סינדקוויל יוצא לקרב ויורה מסך עשן שלא גורם להונדום לראות כלום.סינידקוויל יורה להביור לעבר הונדום.בגלל מסך העשן הונדום לא רואה את הלהביור ונפגע מן הלהביור.המסך העשן נעלם.הונדום רץ ומשתמש בנשיכה על סינדקוויל

ניר
    אתה הופך לרוח ומחשמל את האנשים ואז אתה בורח.לאחר כמה שניות אתה חוזר ולקח להם את הרובים.מולך מקיפים 50 אנשים כמו האנשים שהבסת מקודם.אבל עם חלפיה אחרת.ביניהם נמצא כאוס.כאוס אומר לך"לא רק לך יש כוחות מיוחדיים"

איתי
    טושידו משתמש בחבטה על חבטת הגוף של ולרין.שני המתקפות פוגעות ביריב שני הפוקימונים נפגעים מהתקפה של היריב.ודא אומר"תתאושש ואז קרן קרח לעבר טושידו"ולרין מתאווש מהר ויורה קרן קרח לעבר טושידו.טושידו גם הוא מתאושש
    אני אומר לו ''תחמוק ואז תתקוף בעלי טער בכל הכוח''

4. Because lizards can swim
    לוק
    סינדקוויל מחכה לרגע הנכון לתקוף את הונדום.סינדקוויל מוצא את הרגע הנכון ותוקף בבגלגל להבה ישירות את פניו של הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק מהגלגל הלהבה של סינדקוויל ונפגע.סינדקוויל יורה במהירות להביור לעבר הונדום.הונדום מתחמק מן הלהביור.הונדום יורה כדור צל לעבר סינדקוויל
    "סינדקוויל תשתמש בגלגל להבה כדי לתקוף ולחמוק בו זמנית ואז תפגע בו לאחר מכן תשתמש שוב במסך עשן!"

5. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מביא לכאוס 10 פוכדורים של וופר ואז אתה הופך לרוח ובורח.כאוס רואה שאתה הפכתמ לרוח ובורח.הוא מתחיל לעקוב אחריך.לאחר מרדף של 10 דקות .כאוס דוחק אותך לפינה ואומר לך"אני יודע איזה פוקימונים נמצאים במחסן.אז לא תוכל לעבוד עלי.בנוסף אני שולט על השוק השחור לא תוכל לצאת מן השוק.עכשיו אתה עצור"
    אני מחשמל את כאוס כדי לחסוך זמן כדי להוציא את הסכין ורובה אחד, אני דוקר ואז יורה בכאוס וממשיך לנסות לברוח מהמקום בעודי רוח.

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה מחשמל את כאוס אך החשמל לא משפיע עליו בכלל.אתה מוציא את הסכין שלך ואת הרובה שלך.ודוקר את כאוס ויורה בו.כאוס נפגע ויורד ממנו דם.אתה מתחיל לברוח במצב רוח."דרקון אבן" אתה שוע מישהו אומר ודרקון שעשוי מאמה מתרומם מהאדמה מעליך.מעליו עומד כאוס.הוא אומר לך"חשמל לא ישיפיע עלי.אני מסוג אדמה"

לוק
    סינדקוויל משתמש בגלגל להבה אל כדור הצל.גלגל הלהבה מגן על סינדקוויל מכדור הצל ומביס את כדור הצל.סינדקוויל מתגלגל לעבר הונדום בגלגל להבה.הונדום לא מצליח להתמק ונפגע.לאחר מכןן סינדקוויל מפעיל מסך עשן שמכסה את כול הזירה במסך עשן

איתי
    טושידו מתחמק במהירות מן קרן הקרח שולרין יורה לעברו.טושידו יורה לעבר וולרין עלי טער חדים מאוד.העלי הטער פוגעים בוולרין וכמעט כורמים לו לפציעות חמורות שירד לו דם.ודא אומר לך"יפה אתה חזק.קדימה ולריין רסיסי קרח לעבר טושידו".ולרין יורה רסיסי קרח לעבר טושידו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    גרבלר משתמש במהירות בכדור ג'ירו לעבר ציפורן הצל של סייבלי.שני המתקפות מתנגשות בחוזקה באחת ובשניה.גרבלר וסייבלי נפגעים מהמכה של היריב.אתה וצלו זועקים מכאבים.סייבלי מתאווש במהירות ותוקף שוב בציפורן צל על גרבלר
    "גרבלר!תתחמק ותשתמש באבנים חדות!" אומר לגרבלר.
    NYO HO HO BITCH

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    גרבלר מתגל הצידה ומתחמק מציפורן הצל של סייבלי בקלות.לאחר שגרבסלר מתחמק הוא יורה אבנים חדות לעבר סייבלי.סייבלי לא מצליח להתחמק מן האבנים החדות של גרבלר ונפגע קשה.בגוף שלו צלו נהים חורים ומהם יורד דם.סייבלי משגר כדור צל לעבר גרבלר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    גרבלר מתגל הצידה ומתחמק מציפורן הצל של סייבלי בקלות.לאחר שגרבסלר מתחמק הוא יורה אבנים חדות לעבר סייבלי.סייבלי לא מצליח להתחמק מן האבנים החדות של גרבלר ונפגע קשה.בגוף שלו צלו נהים חורים ומהם יורד דם.סייבלי משגר כדור צל לעבר גרבלר
    "גרבלר-תתחמק ותשתמש בסופת חול!" אומר לגרבלר.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מחשמל את כאוס אך החשמל לא משפיע עליו בכלל.אתה מוציא את הסכין שלך ואת הרובה שלך.ודוקר את כאוס ויורה בו.כאוס נפגע ויורד ממנו דם.אתה מתחיל לברוח במצב רוח."דרקון אבן" אתה שוע מישהו אומר ודרקון שעשוי מאמה מתרומם מהאדמה מעליך.מעליו עומד כאוס.הוא אומר לך"חשמל לא ישיפיע עלי.אני מסוג אדמה"
    אני עובר דרך יסוד אדמה בעודי צועק: "למי יש כוח שליטה במוח והוא רוצה הרבה מאוד כסף?" אסתכל ואחפש אנשים שיש להם והם רוצים
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 01-11-2011 בשעה 10:03 PM

11. משתמש סופר ספאמר
    ניר

לוק
    סינדקוויל משתמש בגלגל להבה אל כדור הצל.גלגל הלהבה מגן על סינדקוויל מכדור הצל ומביס את כדור הצל.סינדקוויל מתגלגל לעבר הונדום בגלגל להבה.הונדום לא מצליח להתמק ונפגע.לאחר מכןן סינדקוויל מפעיל מסך עשן שמכסה את כול הזירה במסך עשן

איתי
    טושידו מתחמק במהירות מן קרן הקרח שולרין יורה לעברו.טושידו יורה לעבר וולרין עלי טער חדים מאוד.העלי הטער פוגעים בוולרין וכמעט כורמים לו לפציעות חמורות שירד לו דם.ודא אומר לך"יפה אתה חזק.קדימה ולריין רסיסי קרח לעבר טושידו".ולרין יורה רסיסי קרח לעבר טושידו
    אני אומר לו ''תתקוף את רסיסי הקרח בעלי טער'' ואחרי זה אני אוומר לו ''תתקוף בחבטה''

12. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][COLOR="Blue"]
    תומר
    אי אפשר
    אתה שמח על תפיסת רלסט ואתה ממשיך בדרך לעיר המכון השני.אתה מצשיך ללכת בדרך 2.אתה מגיע לדרך 3 ובכניסה לדרך 3 אתה רואה שלט שכתוב עליו"זהירות המקום מלא בפוקימוני דרקון מסוכנים וחזקים מאוד.אז אנה תזהרו מהם"
    אני אתלם מהשלט ואז אכנס אל דרך 3.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

13. משתמש מנוסה
    בר
    צ'רלמינלו תוקף את האדמה בזנב אקווה.הבור של מוקרו מגן עליו מפני זנב האקוה של צ'רלמינו.מוקרו יורה מן הבור שלו פצצת בוץ לעבר צ'רלמינו.צ'רלמינו נפגע מפצצת הבוץ של מוקרו ונהיה מלוכלך מאוד וכך נהיה שהוא לא רוצה לתקוף את מוקרו

"מוקרו זה הזמן תקפוץ בנשיכה שתסגור את העניין תעשה את זה מהר" אגיד למוקרו

14. Because lizards can swim
    לוק
    "סינדקוויל תגמור איתו בלהביורים מסתחררים ותתפתח כבר אתה יכול!" אומר בזעם ואזרוק על טריס פצצת מים

15. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    אתה נותן למונפרנו פוכדור.מונפרנו לוקח את הפוכדור ומחזיק אותו בידו.אתה ממיין שאתה מוקף בשריון אש ואתה לפתע באמת מוןקף אש.הוליגה רואה זאת מתחיל לפחד ממך.כשאתה קרוב אליו הוליגה נעה במהירות כדי לא להיות קרוב אליך
    "וואו,אני יצטרך להיות יותר מהיר. אני ינסה להישתמש במכת וולט שורפת" אורמ ואחשוב על מכת וולט אך במקום חשמל מורכבת מלהבות,אחייך חיוך זדוני ואנסה לתקוף את הוליגה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

עמוד 81 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3171798081828391131181 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •