Pokemon GO
עמוד 82 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3272808182838492132182 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,216 עד 1,230 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוק
    סינדקוויל יורה להביורים מסוחררים לעבר הונדום..בגלל מסך העשן.הונדום לא שם לב ללהביורים שסינדקוויל יורה לעבר ונפגע מכול הלהביורים שסינדקוויל יורה לעברו קשה.הונדום מתאווש.מסך העשן נעלם מהזירה.אתה יורה על טריס פצצות מים.טריס מתחמק מהם בקלות.הודום יורה כדור צל לעבר סינדקוויל

בר
    מוקרו יוצא מהבור שלו ואז קופץ לעבר צ'רלמינו במתקפת נשיכה קטלנית.צ'רלמינו לא מתחמק מן השניכה של מוקרו ונפגע מן השניכה.צ'ראלמינו מתעלף ונופל על החול.ציר מחזיר את צ'רלמינו לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד הפוקימונים שלך בהחלט חזקים ביי".ציר הולך לדרכו ונפרד ממך

תומר
    אתה מתעלם מן השלט שמולך ואתה נכנכס לדרך 3.אתה ממשיך ללכת בדרך 3 שלפתע אתה שומע קול יוריות פוגעות במשהו.לאחר כמה שניות אתה שומע עוד קול של יוריות.אתה רואה מלפניך 3 כדורי יקריות שעומדים לפגוע בכך.אתה מצליח להתחמק מהיריות בקלות.אתה רואה מאוחרי העצים מס' דמויות

איתי
    טושידו תוקף את רסיסי הקרח של וולרין בעלי טער.עלי הטער פוגעת ברסיסי הקרח ונקפאים.ודא אומר "ולרין קפוץ ואז חבטת גוף על טושידו".ולרין קופץ לאויר ואז מתכנן לנחות על טושידו בחבטת גוף

ניר
    אתה עובר בקלות דרך דרקון האדמה של כאוס.אתה מחפש מישהו שיש לו כוח שליטה במוח.אתה מחפש אחד כזה בשוק השחור אך לא מוצא אחד כזה.כאוס אומר לך"לא תמצא מישהו שולט על המוח בשוק השחור.מציא לך לותר כבר אין לך סיכוי לברוח מהשוק השחור"

לוקאס
    אתה חושב על מכת וולט אשהמהלך החדש שאתה חושב אליו מצליח.אתה רץ במהירות והילת אש מקיפה אותך.אתה מגיע למהירות גבוה כול כך שאתה משיג את הוליגהה.הוליגה מגביר מהירות וגם אתה.כך אתם יוצרים מרוץ.לאחר דקה נמאס לך מן הוליגה ואתה תוקף אותו.הוליגה לא מצליח להתחמק מהתקפה שלך ונגע קשה ועף אל עץ ושובר אותו.

ברוס
    גרבלר מתגלגל הצידה ומתחמק מכדור הצל של סיייבלי.גרבלר מיצר סופת חול ומשגר אותה אל סייבלי.סייבלי לא מצליח להתחמק מן סופת החול.סופת החול לוכדת אותו ופוגעת בו.סופץ החול נעמדת ליד צלו.גם צלו נפגע מסופץ חול.סייבלי לא מסוגל לתקוף
    נערך לאחרונה על ידי monster, 01-13-2011 בשעה 05:00 PM
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה עובר בקלות דרך דרקון האדמה של כאוס.אתה מחפש מישהו שיש לו כוח שליטה במוח.אתה מחפש אחד כזה בשוק השחור אך לא מוצא אחד כזה.כאוס אומר לך"לא תמצא מישהו שולט על המוח בשוק השחור.מציא לך לותר כבר אין לך סיכוי לברוח מהשוק השחור"
    אני אומר לכאוס: "יש לי עסקה. אתה תוציא אותי כבר מהשוק השחור, ואני אלך לעולם הנשמות ואחזיר את האיש לחיים. מה דעתך?"

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tsubasa צפה בהודעה

תומר
    אתה מתעלם מן השלט שמולך ואתה נכנכס לדרך 3.אתה ממשיך ללכת בדרך 3 שלפתע אתה שומע קול יוריות פוגעות במשהו.לאחר כמה שניות אתה שומע עוד קול של יוריות.אתה רואה מלפניך 3 כדורי יקריות שעומדים לפגוע בכך.אתה מצליח להתחמק מהיריות בקלות.אתה רואה מאוחרי העצים מס' דמויות

"צא צ'רוס"אומר,אזרוק את הפוקדור שלו ואז אוסיף:"תבדוק מי אלה האנשים ואם אתה רואה אנשים חשודים מאוד תשתמש אליהם בלי רחמים במתקפת כנף ואם תוקפים אותך תשתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק."
    ואז גם אזרוק את הפוקדור של קיבאגו ואומר לו גם:"תשתמש בחפירה וכך אותי אל מאחורי האנשים המסתוריים בבקשה"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש סופר ספאמר
    לוק
    סינדקוויל יורה להביורים מסוחררים לעבר הונדום..בגלל מסך העשן.הונדום לא שם לב ללהביורים שסינדקוויל יורה לעבר ונפגע מכול הלהביורים שסינדקוויל יורה לעברו קשה.הונדום מתאווש.מסך העשן נעלם מהזירה.אתה יורה על טריס פצצות מים.טריס מתחמק מהם בקלות.הודום יורה כדור צל לעבר סינדקוויל

בר
    מוקרו יוצא מהבור שלו ואז קופץ לעבר צ'רלמינו במתקפת נשיכה קטלנית.צ'רלמינו לא מתחמק מן השניכה של מוקרו ונפגע מן השניכה.צ'ראלמינו מתעלף ונופל על החול.ציר מחזיר את צ'רלמינו לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד הפוקימונים שלך בהחלט חזקים ביי".ציר הולך לדרכו ונפרד ממך

תומר

איתי
    טושידו תוקף את רסיסי הקרח של וולרין בעלי טער.עלי הטער פוגעת ברסיסי הקרח ונקפאים.ודא אומר "ולרין קפוץ ואז חבטת גוף על טושידו".ולרין קופץ לאויר ואז מתכנן לנחות על טושידו בחבטת גוף

ניר

לוקאס
    אתה חושב על מכת וולט אשהמהלך החדש שאתה חושב אליו מצליח.אתה רץ במהירות והילת אש מקיפה אותך.אתה מגיע למהירות גבוה כול כך שאתה משיג את הוליגהה.הוליגה מגביר מהירות וגם אתה.כך אתם יוצרים מרוץ.לאחר דקה נמאס לך מן הוליגה ואתה תוקף אותו.הוליגה לא מצליח להתחמק מהתקפה שלך ונגע קשה ועף אל עץ ושובר אותו.

ברוס
    גרבלר מתגלגל הצידה ומתחמק מכדור הצל של סיייבלי.גרבלר מיצר סופת חול ומשגר אותה אל סייבלי.סייבלי לא מצליח להתחמק מן סופת החול.סופת החול לוכדת אותו ופוגעת בו.סופץ החול נעמדת ליד צלו.גם צלו נפגע מסופץ חול.סייבלי לא מסוגל לתקוף
    אני אומר לו ''תזוז מהר ואז תתקוף בעלי טער

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    איתי
    טושידו זזז מהר שלא יפגע מן חבטת הגוף של טושידו.טושידו מצליח להתחמק מן חבטת הגוף /של ולרין.ולרין נופל על האדמה בחבט גוף.טושידו יורה במהירות לעבר ולרין עלי טער.ולרין לא מצליח להתחמק מן עלי הטער של טושידו ונפגע קצצת.ולרין משתמש בגלישה והוא גולש לעבר טושידו

תומר
    אתה מוציא את צ'רוס החוצה.צ'רוס יוצא מהפוכדור שלו.צ'רוס עף לעבר האנשים והוא רואה שהם ציידים.צ'רוס תוקף אותם במתקפת כנף הם מצליחים להתחמק מהתקפה של צ'רוס.הם יורים לעבר צ'רוס אך הוא משתמש בהתקפה מהירה ומתחמק מהיריות.אתה מוציא את קיבאגו החוצה.קיבאגו יוצא החוצה.קיבאגו משתמש בחפירה.שניכם נכנסים לבור ואתם מגיעים אל האנשים.אתה רואה שזה 6 אנשים רוב צייד

ניר
    כאוס אומר לך"איזה איש תחזיר לי לחיים בדידיוק?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    אתה מוציא את צ'רוס החוצה.צ'רוס יוצא מהפוכדור שלו.צ'רוס עף לעבר האנשים והוא רואה שהם ציידים.צ'רוס תוקף אותם במתקפת כנף הם מצליחים להתחמק מהתקפה של צ'רוס.הם יורים לעבר צ'רוס אך הוא משתמש בהתקפה מהירה ומתחמק מהיריות.אתה מוציא את קיבאגו החוצה.קיבאגו יוצא החוצה.קיבאגו משתמש בחפירה.שניכם נכנסים לבור ואתם מגיעים אל האנשים.אתה רואה שזה 6 אנשים רוב צייד

"קיבאגו תשתמש בזעם דרקון אל הציידים וצ'רוס תשתמש במתקפת כנף ברזל אל הציידים!"אומר ואז אומר לציידים:"מי אתם?מה אתם עושים פה?מי שלך אותכם?"
    באותו זמן שהם תוקפים את הציידים אני אלך אל העץ הקרוב והתבונן בקרב ואם הם ירו אלי אגיד לקיבאגו:"תשתמש בזעם דרקון אל היריות!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    "גרבלר-השתמש בכדור ג'יירו בכל הכוח!" אומר לגרבלר.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    בר

"להתראות ציר אנחנו עוד נפגש" אגיד לציר.
    "כל הכבוד מוקרו היית מעולה קדימה חזור בוא נמשיך בדרכנו" אגיד ואחזיר אותו לפוכדור.
    "פוליווג אני מקווה שנהנת מהצפיה ולמדת כי עכשיו תורך להלחם קדימה קפוץ לכתף שלי ונלך לחפש פוקימונים עדיין כאן בסופות המוות אני רוצה שיהיה לנו קל במכון" אגיד לפוליווג ואשים אותו על כתפי והלך לחפש איתו ביחד עוד פוקימונים בסופות המוות להיתאמן איתם.

9. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    "עכשיו מונפרנו זרוק את הפוקדור על הוליגה!" אומר למונפרנו ואשתנה חזרה לזורוארק,ואחכה שאתפוס את הוליגה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

10. משתמש מנוסה
    ניר
    כאוס אומר לך"איזה איש תחזיר לי לחיים בדידיוק?"
    אני אומר לו: "את מי שרצחתי, כי על זה עצרת אותי."

11. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    מצטער
    החלטתי שאני פורש
    יש לי יותר מידי עומס..
    ליאור יש לך משחק נהדר אני רק מקווה שעם הזמן תלמד להשתלט עליו ועל שחקניו כמו שצריך...

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס(קילר בי)חבל שאתה פורש מהמשחק שלי.אני נהנה לתת לך המשכים.טוב חבל.ולמה פרשת רק מהמשחק שלי ושל תומר והשאר לא פרשת?

ניר
    כאוס צוחק צחוק מזלזל ואז אומר לך"אני לא עוצר אותך על האיש שהרגת.גם ככה אני לא צריך אותו.אני עוצר אותך על זה שגנבת את הפוקימונים מהשוק השחור.תביא לי את הפוכורים האלו ואתן לך לצאת מפה"

לוקאס
    מונפרנו שומע אותך וזורק את הפוכדור שנתת לו על הוליגה.הפוכור פוגע בהוליגה ומכניס את הוליגה לתוכו.הפוכדור נסגר ומתנדנד ומתנדנד ואז נפתח.הוליגה יוצא מהפוכדור ובורח ממכם.אתה הופך לזוארק

בר
    אתה מחזיר את מוקרו לפוכדור שלו.מוקרו חוזר לפוכדור שלו.פולויאג קופץ על הכתף שלךך ויושב עליה.אתה ממשיך ללכת עם פולויאג בסופות המוות כדי לאמן את פולויאג למכון ה1 שלך.לאחר כמה דקות של הליכה אתם רואים חבורה של טראפינץ' מתחפרים באדמה

ברוס
    גרבלר משתמש בכור ג'ירו על סייבלי.סופץ החול של גרבלר מונעת מן סייבלי להתחמק מן כדור הג'ירו של גרבלר.סייבלי נפגע מכדור הג'ירו של גרבלר קשה מאוד.צלו כמעט מתמוטט על האדמה בעקבות הפגיעה האחרונה.אתה שם לב שסייבלי תשוש

תומר
    קיבאגו משתמש בזעם דרקון על הציידים.צ'רוס משתמש בכנף ברזל על הציידים.מול הציידים מופיע מגן שמגן עליהם מפני התקפות של קיבאגו וצ'רוס.אחד מן הציידים עונה לך"אנחנו ציידי הדרקון.אנחנו הורגים אנשים ופוקומונים ואז מביאים את כוחם לאדון.שכאדון יצבור כוח הוא יקום לתחייה.לך יש הרבה כוח אז אנו רוצים להרוג אותך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    גרבלר משתמש בכור ג'ירו על סייבלי.סופץ החול של גרבלר מונעת מן סייבלי להתחמק מן כדור הג'ירו של גרבלר.סייבלי נפגע מכדור הג'ירו של גרבלר קשה מאוד.צלו כמעט מתמוטט על האדמה בעקבות הפגיעה האחרונה.אתה שם לב שסייבלי תשוש
    "גרבלר-כדור ג'יירו עוד פעם!" אומר לגרבלר.
    NYO HO HO BITCH

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    גרבלר משתמש בכדור ג'ירו על סייבלי.בגלל סופת החול של גרבלר סייבלי לא יכול להתחמק.סייבלי סופג את כדור הג'ירו של גרבלר קשה ומתעלף.צלו גם הוא מתעלף.זירת הצצלים נעלמת יחד איתה סייבלי וצלו.האיש ברמקול אומר לך"עברת תמבחן ה1 בהצלחה".הדלת למבחן הבא נפתחת

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    ניר
    כאוס צוחק צחוק מזלזל ואז אומר לך"אני לא עוצר אותך על האיש שהרגת.גם ככה אני לא צריך אותו.אני עוצר אותך על זה שגנבת את הפוקימונים מהשוק השחור.תביא לי את הפוכורים האלו ואתן לך לצאת מפה"

דיי! נמאס לי להיות בשוק השחור, זה בזבז לי יותר מ5 תגובות!
    ------------------------------------------------------------------------
    אני יורה בכאוס ויוצא מהשוק השחור.

עמוד 82 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3272808182838492132182 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •