Pokemon GO
עמוד 86 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3676848586878896136186 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,276 עד 1,290 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ניר
    עצים גדולים וסבוכים שקשה לעבור דרכם.פוקימוני חרק ועשב
    ----------------------------------------------------
    סאלאמנס נוחת על האדמה ליד היער הגדול ואז אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה מוציא את הפוכדור של מדקיפ החוצה.מדקיפ יוצא החוצה.הוא משתמש בעלית מפלים ואז נוצר מתחתיכם גל מים ענק.מדקיפ לוקח אתוך לקצה הגל ומכין לך בועת אוויר כדי שתוכל לנשום שתהיו בתוך הגל.שניכם נכנסים לתוך הגל ומדקיפ מורה לגל לזוז.הגל מתחיל לזוז ולהרוס את כול מה שבדרכו.הגל נכנס ליער הגדול ובדרכו הורס הרבה עצים.אתם רואים הרבה פוקימוני חרק שתוקפים אותך.לאחר דקה של נסיעה פוקימוני החרק מצליחים לשבור את הגל.אתם נופלים על האדמה ונתקעים באמצע היער כאשר מוקפים בפוקימוני חרק
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tsubasa צפה בהודעה
    תומר
    אתה יורה יריה מן הרובה שלך על בסליק.היריה פוגעת בבסליק ונראה כאילו היריה לא מזיזה לו בכלל.בסליק לפתע מראה פנים זועמים ומחיל לכעוס ולהתעצבן עליך.הוא שוב מרים את זנבו למעלה והזנב הופך לסגול.הוא שוב משתמש בזנב רעל עליך.אתה מצליח גם הפעם להתחמק מן זנב הרעל של בסליק.זנב הרעל פוגע באדמה ושובר את הצוק שאתה עומד עליו.אתה וקיבאג מתחילים ליפול למטה.צ'רוס במהירות תופס אותכם עם רגליו ושם אותם על האדמה.בסליק זוחל לעברכם עם זנב רעל

[/COLOR][/B]
    "צ'רוס תרים את בסליק למעלה ואז תפיל אותו מהצוק!"אומר לצ'רוס
    ואז אוסיף:"אם לא תצליח תקוף אותו בכנף ברזל בכול הכוח וקיבאגו תשלב איתו כוחות עם נשמת דרקון!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    ניר
    עצים גדולים וסבוכים שקשה לעבור דרכם.פוקימוני חרק ועשב
    ----------------------------------------------------
    סאלאמנס נוחת על האדמה ליד היער הגדול ואז אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה מוציא את הפוכדור של מדקיפ החוצה.מדקיפ יוצא החוצה.הוא משתמש בעלית מפלים ואז נוצר מתחתיכם גל מים ענק.מדקיפ לוקח אתוך לקצה הגל ומכין לך בועת אוויר כדי שתוכל לנשום שתהיו בתוך הגל.שניכם נכנסים לתוך הגל ומדקיפ מורה לגל לזוז.הגל מתחיל לזוז ולהרוס את כול מה שבדרכו.הגל נכנס ליער הגדול ובדרכו הורס הרבה עצים.אתם רואים הרבה פוקימוני חרק שתוקפים אותך.לאחר דקה של נסיעה פוקימוני החרק מצליחים לשבור את הגל.אתם נופלים על האדמה ונתקעים באמצע היער כאשר מוקפים בפוקימוני חרק
    אני מדבר בתוך השק.
    ---
    אני צוחק בקול חלש ואני אומר לכל הפוקימונים: "אה, אתם באמת חושבים שתנצחו אותי?" אני מוציא את ארקניין ואומר לו: "תעשה מתקפה מהירה בצורה עיגולית ולהביור ביחד, שהיה מעגל אש שיקיף אותנו וימנע מהפוקימונים לחדור לטריטוריה שלנו." ואז אני מוציא את הרובה עם היריות אש (אם יש, ואם לא סתם רובה חזק) מתחיל לירות לכל עבר.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    בתוך השק יש הרבה מאוד רובים ונשקים.כמות קטנה של כסף וכמות עוד יותר קטנה של פוכדורים
    -------------------------------------------------------------------------
    אתה צוחק מול פוקימוני החרק שתוקפים אותך.אתה מוציא את הפוכדור של ארקניין .ארקניין יוצא מהפוכדור שלו אל היער הסבוך.ארקניין מתחיל לרוץ במהירות ומשתמש בהתקפה מהירה.לאחר מכן הוא רץ במעגליות תוך כדי שהנוא משתמש בהתקפה מהירה ומשלב את זה עם מתקפת להביור.כך נוצר סביבכם מעגל אש ענק שמונע מן פוקימוני החרק לתקוף אותכם.אתה מוציא מן השק רובה שיורה אש מתוכו.אתה מתחיל לירות עם רובבה האש לכול העבר.האש שיוצאת מן הרובה רק מגדילה את מעגל האש.האש פוגעת בפוקימוני החרק ומביסה אותם.תוך שניות .כול פוקימוני חהרק מובסים.עכשיו תוכל להמשיך ללכת ביער

תומר
    אתה צ'רוס וקיבאגו מתחמקים במהירות מן זנב הרעל שבסליק שולח לעברכם.בסליק מתעצבן עוד יותר מזה.צ'רוס עף לאוויר ותופס את בסליק עם שתי רגליו.צ'רוס מתרומם באוויר תוך כדי שהוא מחזיק את בסליק עם שתי רגליו.צ'רוס עף לעבר הצוק ואז עף מעל הצוק.צ'רוס עף גבוה מעל הצוק וכאשר הוא מגיע לגובה רב הוא משחרר את האחיזה בבסליק.בסליק נופל ישר אל התהום.בסליק לא שורד את הנפילה ומת.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    תודה
    ריולומעלה את אוושאט על גבו במהירות.ריולו קופץ לגבוה ומשתמש בהתקפה מהירה.התקפה המהירה עוזרת לו לזוז במהירות ולהתחמק מן האבנים החדות שעפות לעברו ולעבר אוושאט.ריולו מצליח להתחמק מכול האבנים החדות שעפו לעברו ולעבר אוושאט.אוושאט קופץ מן הגב של ריולו ויורה אקדש מים חזק לעבר שני הפיג'יוט זומבי.שני הפיג'יוט זומבי לא מצליחים להתחמק מן האקדח המים של אוושאט ונפגעים חזק.אוושאט וריולו נוחתים על האדמה בשלום.שני הפיג'יוט תוקפים במתקפת ניקור את אוושאט ואת ריולו
    "ריולו!תחסום את הניקור שבירת לבנים! ואושווט!תשתמש בדחיפה!" אומר לריולו ואושווט.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Blue"]תומר
    אתה צ'רוס וקיבאגו מתחמקים במהירות מן זנב הרעל שבסליק שולח לעברכם.בסליק מתעצבן עוד יותר מזה.צ'רוס עף לאוויר ותופס את בסליק עם שתי רגליו.צ'רוס מתרומם באוויר תוך כדי שהוא מחזיק את בסליק עם שתי רגליו.צ'רוס עף לעבר הצוק ואז עף מעל הצוק.צ'רוס עף גבוה מעל הצוק וכאשר הוא מגיע לגובה רב הוא משחרר את האחיזה בבסליק.בסליק נופל ישר אל התהום.בסליק לא שורד את הנפילה ומת.
    "יפה מאוד צ'רוס!"אגיד לצ'רוס כדי לעודד אותו ואז אוסיף לדברי:"צ'רוס תיקח אותי לעבר גופתו של בסליק בבקשה!"
    ואז שצ'רוס אקח אותי על גופתו של בסליק אני אחתוך את העור שלו ואלך להמשך דרכי.

7. משתמש מנוסה
    ניר
    בתוך השק יש הרבה מאוד רובים ונשקים.כמות קטנה של כסף וכמות עוד יותר קטנה של פוכדורים
    -------------------------------------------------------------------------
    אתה צוחק מול פוקימוני החרק שתוקפים אותך.אתה מוציא את הפוכדור של ארקניין .ארקניין יוצא מהפוכדור שלו אל היער הסבוך.ארקניין מתחיל לרוץ במהירות ומשתמש בהתקפה מהירה.לאחר מכן הוא רץ במעגליות תוך כדי שהנוא משתמש בהתקפה מהירה ומשלב את זה עם מתקפת להביור.כך נוצר סביבכם מעגל אש ענק שמונע מן פוקימוני החרק לתקוף אותכם.אתה מוציא מן השק רובה שיורה אש מתוכו.אתה מתחיל לירות עם רובבה האש לכול העבר.האש שיוצאת מן הרובה רק מגדילה את מעגל האש.האש פוגעת בפוקימוני החרק ומביסה אותם.תוך שניות .כול פוקימוני חהרק מובסים.עכשיו תוכל להמשיך
    ללכת ביער

אני מחזיר את ארקניין ומחזיר את מרשטופ. אני אומר לו: "תמשיך עם העליית מפלים ותעשה לי בועת אוויר."

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    ריולו מניף את היד שלו ומשתמש בשבירת לבנים.היד שהוא מניף הופכת למגן מפני הניקור של שני הפיג'יעוט זומבי.שני הפיג'יוט זומבי תוקפים בניקור את היד של ריולו.למזלו ריולו משתמש בשבירת לבנים והשבירת לבנים מגנה עליו מפני מתקפת הניקור של שני הפיג'יוט זומבי.אוושט במהירות רץ אל הפיג'יוט זומבי לפני שהם מגיעים לאוויר לגובה רב.הוא מצליח לפגוע בשני הפיג'יוט זומבי במתקפת דחיפה.הדחיפה של אוושאט כול כך חזקה כך שהיא מצליחה להפיל את אחד הפיג'יוט זומבי לתוך הבריכה.הפיג'יוט זומבי נופל לתוך הבריכה ומובס בקרב.נותר להביס עוד פיג'יוט זומבי אחד.

תומר
    אתה מעודד את צ'רוס על זה שהוא הצליח להביס את בסליק.אתה מחזיר את קיבאגו לפוכדור שלו.את הפוכדור של קיבאגו אתה שם בתיקך.אתה עולה על הגוף של צ'רוס.צ'רוס מתחיל להתרומם והוא עף לעבר הגופה של בסליק.צ'רוס נוחת ליד הגופה של בסליק.אתה יורד מן צ'רוס מוציא את הסכין שלך ומקלף את העור של בסליק.אתה שם את העור של בסליק בתיקך.אתה עולה על צ'רוס.צ'רוס מתרומם ועך אל הצוק.צ'רוס נוחת על האדמה והוא מוחזר לפוככדור שלו.אתה ממשיך ללכת בדרך 3.אתה מגיע כמעט לסוף דרך 3 ופוגש ב במונזו

ניר
    אתה מחזיר את ארקניין לפוכדור שלו.את הפוכדור שלו אתה מחזיר לתיק שלך.מרשטופ מכין לך בועות אוויר כדי שתוכל לנשום כשתהיו בתוך העלית המפלים שלו.מרשטופ משתמש בעלית מפלים והוא מביא אותך לקצה הגל שנוצר.לאחר מכן מרשטופ מורה לגל לזוז קדימה.הגל מתחיל לזוז ולהרוס כול מה שעובר בדרכו תוך שניות.לאחר דקה של חצית היער אתם יוצאים מן היער.הגל נפסק ואתם נעמדים מול העיר בג

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מחזיר את ארקניין לפוכדור שלו.את הפוכדור שלו אתה מחזיר לתיק שלך.מרשטופ מכין לך בועות אוויר כדי שתוכל לנשום כשתהיו בתוך העלית המפלים שלו.מרשטופ משתמש בעלית מפלים והוא מביא אותך לקצה הגל שנוצר.לאחר מכן מרשטופ מורה לגל לזוז קדימה.הגל מתחיל לזוז ולהרוס כול מה שעובר בדרכו תוך שניות.לאחר דקה של חצית היער אתם יוצאים מן היער.הגל נפסק ואתם נעמדים מול העיר בג
    "הגיע הזמן להחליף ולרפא פוקימונים!" אגיד לעצמי ואלך למרכז הפוקימונים ושם אשים את כל הפוקימונים שלי לריפוי, ואז אני אבדוק את הפוקימונים ששדדתי מהשוק השחור.
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 01-26-2011 בשעה 05:47 PM

10. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מעודד את צ'רוס על זה שהוא הצליח להביס את בסליק.אתה מחזיר את קיבאגו לפוכדור שלו.את הפוכדור של קיבאגו אתה שם בתיקך.אתה עולה על הגוף של צ'רוס.צ'רוס מתחיל להתרומם והוא עף לעבר הגופה של בסליק.צ'רוס נוחת ליד הגופה של בסליק.אתה יורד מן צ'רוס מוציא את הסכין שלך ומקלף את העור של בסליק.אתה שם את העור של בסליק בתיקך.אתה עולה על צ'רוס.צ'רוס מתרומם ועך אל הצוק.צ'רוס נוחת על האדמה והוא מוחזר לפוככדור שלו.אתה ממשיך ללכת בדרך 3.אתה מגיע כמעט לסוף דרך 3 ופוגש ב במונזו

"איזה פוקימון מעולה!"אצעק ואז אוציא את קיבאגו,ואת סניזל ואגיד להם:"קיבאגו תשתמש בזעם דרקון וסניזל תוסיף לזה רסיסי קרח וגם שיסוע לילה על מונזו בכול הכוח!"
    ואז אומר לעצמי בלב:"אני מקווה שקיבאגו יתפתח כבר ואם אני תופס את מונזו אני מחליף אותו בסניזל שלי"

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    ריולו מניף את היד שלו ומשתמש בשבירת לבנים.היד שהוא מניף הופכת למגן מפני הניקור של שני הפיג'יעוט זומבי.שני הפיג'יוט זומבי תוקפים בניקור את היד של ריולו.למזלו ריולו משתמש בשבירת לבנים והשבירת לבנים מגנה עליו מפני מתקפת הניקור של שני הפיג'יוט זומבי.אוושט במהירות רץ אל הפיג'יוט זומבי לפני שהם מגיעים לאוויר לגובה רב.הוא מצליח לפגוע בשני הפיג'יוט זומבי במתקפת דחיפה.הדחיפה של אוושאט כול כך חזקה כך שהיא מצליחה להפיל את אחד הפיג'יוט זומבי לתוך הבריכה.הפיג'יוט זומבי נופל לתוך הבריכה ומובס בקרב.נותר להביס עוד פיג'יוט זומבי אחד.
    "קדימה ריולו!תקוף את הפידג'יוט זומבי במתקפה מהירה!" אומר לריולו.
    NYO HO HO BITCH

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה שמח מהמונזו שפגשת הרגע.אתה זורק לאוויר את הפוכדורים של קיבאגו וסניזל החוצה.סניזל וקיבאגו יוצאים החוצה בשמחה.קיבאגו פותח את הפה שלו ויורה לעבר מונזו זעם דרקון.סניזל יורה מן הפה שלו רסיסי קרח שמשתלבים עם הזעם הדרקון של קיבאגו.המתקפה המושלבת של קיבאגו וסניזל פוגעת קשה במונזו.סניזל רץ לעבר מונזו ותוקף אותו בשיסוע לילה.מונזו מתחמק בקלות מן שיסוע הלילה של סניזל.מונזו משתמש בזעם דרקון על קיבאגו

ניר
    אתה נכנס דרך השער של העיר ביג לעיר ביג.אתה רואה הרבה עצים שעליהם גרים פוקימוני חרק ולידהם יש הרבה בתים.ליד כול בית יש לו עץ משלו שעליו פוקימוני חרק.אתה מתחיל ללכת לעבר מרכז הפוקימונים.לאחר דקה אתה מוצא את מרכז הפוקימונים ונכנכס אליו.אתה רואה שלאחות ג'וי יש בידריל כפוקימון עזר.אתה מגיש לאחות ג'וי את השישיה שלך.האחות ג'וי לוקחת לך את הפוקימונים ומרפא אותם ומחזירה לך אותם.אתה הולך למכונה שנמצאת במרכז ובודק את הפוקימונים ששדת מהשוק השחור.אתה רואה ששדת 15 פוימונים.ביניהם נמצאים 8 האפיני.עוד 2 וידל.קסקסון 1 ועוד 4 פושידות

ברוס
    ריולו שומע אותך ומיד רץ לעבר הפיג'יוט זומבי במתקפה מהירה.המתקפה המירה של ריולו עוזרת לו לרוץ מהר יותר אל פיג'יוט הזומבי שנותר.ריולו תוקף במתקפה מהירה את פיג'יוט הזומבי.פיג'יוט הזומבי לא מספיק מהיר בשביל ריולו ונפגע מן המתקפה המהירה שלו.פיג'יוט זומבי כמעט נופל למיםן של הבריכה.אך הוא מצליח ברגע האחרון לעוף מעל המים.פיג'יוט הזומבי מעוצבן על ריולו.הוא מתחיל לנופנפן בכנפיו בחוזקה וכך הוא יוצר סופת חול.סופת החול עפה לעבר ריולו ואשוואט שלך
    נערך לאחרונה על ידי monster, 01-26-2011 בשעה 06:05 PM

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה שמח מהמונזו שפגשת הרגע.אתה זורק לאוויר את הפוכדורים של קיבאגו וסניזל החוצה.סניזל וקיבאגו יוצאים החוצה בשמחה.קיבאגו פותח את הפה שלו ויורה לעבר מונזו זעם דרקון.סניזל יורה מן הפה שלו רסיסי קרח שמשתלבים עם הזעם הדרקון של קיבאגו.המתקפה המושלבת של קיבאגו וסניזל פוגעת קשה במונזו.סניזל רץ לעבר מונזו ותוקף אותו בשיסוע לילה.מונזו מתחמק בקלות מן שיסוע הלילה של סניזל.מונזו משתמש בזעם דרקון על קיבאגו

[/COLOR][/B]
    "אוקיי קיבאגו תשתמש בחפירה ואז תיצא בשבירת לבנים על מונזו!ואתה סניזל תשתמש ברסיסי קרח כדי להקפיא את מונזו ואז שקיבאגו פוגע במונזו תשתמש בכדור צל ותוסיף לזה רסיסי קרח אם תוכל!אני מאמין בשניכם!"אומר להם בגאווה ואז אוציא את צ'רוס ואגיד לו:"תחפש את העיר הבאה ואז שתבוא תגיד לי איפה היא בבקשה!אתה יכול צ'רוס אתה לא עצלן צ'רוס!"ואז אוציא את הפוקידע שלי ואבדוק את מונזו שאני נלחם בו.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    קיבאגו משתמש בחפירה.הוא מתחיל לחפור בור ואז כשהוא חופר בור הוא נכנס לבור והוא יוצא מתחת למונזו.כך קיבאגו מתחמק מזעם הדרקון של מונזו.קיבאגו מפתיע את מונזו בשבירת לבנים.מונזו מופתע ולא מצליח להתחמק ולכן נפגע משבירת הלבנים של קיבאגו.סניזל יורה רסיסי קרח לעבר מנונזו.מונזו מתחמק מן רסיסי הקרח של סניזל.סניזל יורה כדור צל משולב עם רסיסי קרח לעבר מונזו.כדור הצל עם רסיסי הקרח פוגע קשות במונזו.מונזו וקופץ לאוויר ומשתמש בחבטת גוף.אתה מוציא החוצה את צ'רוס.צ'רוס יוצא החוצה ועף לעבר העיר הבאה.צ'רוס עובר את דרך 3 ומגיע לשומרים.הוא עובר גם את השומרים ומגיע לעיר קרן.צ'רוס חוזר אליך ומגיע עליך.אתה בודק על מונזו בפוקידע"מונזו פוקימון דרקון החושך העיוור"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    אתה נכנס דרך השער של העיר ביג לעיר ביג.אתה רואה הרבה עצים שעליהם גרים פוקימוני חרק ולידהם יש הרבה בתים.ליד כול בית יש לו עץ משלו שעליו פוקימוני חרק.אתה מתחיל ללכת לעבר מרכז הפוקימונים.לאחר דקה אתה מוצא את מרכז הפוקימונים ונכנכס אליו.אתה רואה שלאחות ג'וי יש בידריל כפוקימון עזר.אתה מגיש לאחות ג'וי את השישיה שלך.האחות ג'וי לוקחת לך את הפוקימונים ומרפא אותם ומחזירה לך אותם.אתה הולך למכונה שנמצאת במרכז ובודק את הפוקימונים ששדת מהשוק השחור.אתה רואה ששדת 15 פוימונים.ביניהם נמצאים 8 האפיני.עוד 2 וידל.קסקסון 1 ועוד 4 פושידות

אתה רציני, השוק השחור כ"כ מעפן?
    --
    אני לוקח את אינפרנופ, סאלמנס וארקניין והולך למכון.
    שם אני אומר: "עלובת המכון, אני מאתגר אותך לקרב מכון!"

עמוד 86 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3676848586878896136186 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •