Pokemon GO
עמוד 87 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3777858687888997137187 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,291 עד 1,305 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tsubasa צפה בהודעה
    תומר
    קיבאגו משתמש בחפירה.הוא מתחיל לחפור בור ואז כשהוא חופר בור הוא נכנס לבור והוא יוצא מתחת למונזו.כך קיבאגו מתחמק מזעם הדרקון של מונזו.קיבאגו מפתיע את מונזו בשבירת לבנים.מונזו מופתע ולא מצליח להתחמק ולכן נפגע משבירת הלבנים של קיבאגו.סניזל יורה רסיסי קרח לעבר מנונזו.מונזו מתחמק מן רסיסי הקרח של סניזל.סניזל יורה כדור צל משולב עם רסיסי קרח לעבר מונזו.כדור הצל עם רסיסי הקרח פוגע קשות במונזו.מונזו וקופץ לאוויר ומשתמש בחבטת גוף.אתה מוציא החוצה את צ'רוס.צ'רוס יוצא החוצה ועף לעבר העיר הבאה.צ'רוס עובר את דרך 3 ומגיע לשומרים.הוא עובר גם את השומרים ומגיע לעיר קרן.צ'רוס חוזר אליך ומגיע עליך.אתה בודק על מונזו בפוקידע"מונזו פוקימון דרקון החושך העיוור"
    אחזיר את הפוקדע שלי לתיק ואגיד לצ'רוס בנחישות:"צ'רוס תודה על המידע תעזור לי כאן!תשתמש בכנף מתכת עם מתקפה מהירה!"ואז אצעק לסניזל בגאווה:"תעלה על צ'רוס ותוסיף למתכפת כנף שלו רסיסי קרח עם כדור צל"ואז אומר לקיבאגו בשמחה רבה:"תשתמש בריקוד דרקון כדי לחזק אותך,צ'רוס ואת סניזל ואז תשתמש בזעם דרקון ותשלב את זה עם המתקפות של צ'רוס ושל סניזל!אני מאמין בשלושתכם קיבאגו,סניזל וצ'רוס!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תומר
    קיבאגו לא יודע ריקוד דרקון
    --------------------------------------------------------
    אתה מחזיר את הפוקידע שלך לתיק שלך.צ'רוס מצטרף לקרב נגד מונזו.צ'רוס משתמש בכנף ברזל.כנפיו הופכים לכנפי ברזל.לאחר מכן צ'רוס משתמש בהתקפה מהירה והוא מתחיל לעוף במהירות לעבר מונזו.סניזל קופץ לעבר צ'רוס ומשלב איתו כוחות.הוא משתמש ברסיסי קרח עם כדור צל שמשולבים בהתקפות של צ'רוס.קיבאגו משתמש בזעם דרקון את התקפה שלו עם סניזל וצ'רוס.מונזו מתנגש בכול התקפות שלכם.נוצר פיצוץ אדיר שבסופו מונזו מעולף על האדמה נמצא

ניר
    איזה פוקימון איינפרימפ מחליף שישיה"?ובמכון משתמשים ב2 פוקימונים
    -----------------------------------------------------
    אתה לוקח את איינהפריימפ ושם אותו בשישיה שלך.אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים והולך לעבר המכון של העיר ביג.כעבור כמה דקות אתה מגיע למכון של העיר.אתה שםלב שהמכון נעול במנעול ועליו פתק.אתה קורא את הפתק"שלום אני כרגע עסוקה ולא יכולה להילחם במכון.אז כרגע המכון סגור ליום אחד.אל תדאגו מחר תוכלו להילחם נגדי.ממני מנהיגת מכון החרק של העיר ביג".מולך מופיע איש זר שאומר לך"תרצה נגדי קרב 1 על 1?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    ריולו שומע אותך ומיד רץ לעבר הפיג'יוט זומבי במתקפה מהירה.המתקפה המירה של ריולו עוזרת לו לרוץ מהר יותר אל פיג'יוט הזומבי שנותר.ריולו תוקף במתקפה מהירה את פיג'יוט הזומבי.פיג'יוט הזומבי לא מספיק מהיר בשביל ריולו ונפגע מן המתקפה המהירה שלו.פיג'יוט זומבי כמעט נופל למיםן של הבריכה.אך הוא מצליח ברגע האחרון לעוף מעל המים.פיג'יוט הזומבי מעוצבן על ריולו.הוא מתחיל לנופנפן בכנפיו בחוזקה וכך הוא יוצר סופת חול.סופת החול עפה לעבר ריולו ואשוואט שלך
    "אושווט-תשגר אקדח מים אל סופת החול ואל פידג'יוט!" אומר לאושווט.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    תומר
    קיבאגו לא יודע ריקוד דרקון
    --------------------------------------------------------
    אתה מחזיר את הפוקידע שלך לתיק שלך.צ'רוס מצטרף לקרב נגד מונזו.צ'רוס משתמש בכנף ברזל.כנפיו הופכים לכנפי ברזל.לאחר מכן צ'רוס משתמש בהתקפה מהירה והוא מתחיל לעוף במהירות לעבר מונזו.סניזל קופץ לעבר צ'רוס ומשלב איתו כוחות.הוא משתמש ברסיסי קרח עם כדור צל שמשולבים בהתקפות של צ'רוס.קיבאגו משתמש בזעם דרקון את התקפה שלו עם סניזל וצ'רוס.מונזו מתנגש בכול התקפות שלכם.נוצר פיצוץ אדיר שבסופו מונזו מעולף על האדמה נמצא

[/COLOR][/B]
    "יפה מאוד חברים שלי!"אומר להם ואחזיר אותם לפוקדורים שלהם.
    אני אזרוק פוקדור על מונזו ואגיד לו:"אל תדאג לא יקרה לך כלום,אנחנו נהיה חברים טובים אני מבטיח!"ואז שאני אתפוס את מונזו,אקח את הפוקדור שלו ואז אלך בדרכי לעיר קרן.

5. משתמש מנוסה
    ניר
    איזה פוקימון איינפרימפ מחליף שישיה"?ובמכון משתמשים ב2 פוקימונים
    -----------------------------------------------------
    אתה לוקח את איינהפריימפ ושם אותו בשישיה שלך.אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים והולך לעבר המכון של העיר ביג.כעבור כמה דקות אתה מגיע למכון של העיר.אתה שםלב שהמכון נעול במנעול ועליו פתק.אתה קורא את הפתק"שלום אני כרגע עסוקה ולא יכולה להילחם במכון.אז כרגע המכון סגור ליום אחד.אל תדאגו מחר תוכלו להילחם נגדי.ממני מנהיגת מכון החרק של העיר ביג".מולך מופיע איש זר שאומר לך"תרצה נגדי קרב 1 על 1?"
    "כן. אבל איזה פוקימון יש לך?" אשאל אותו

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    האיש אומר לך"קודם כול שמי דנו.ומה שמך?.יש לי שישיה שלמה אני פשוט אראה לך אותה ובחר את אחד מן הפוקימונים שיש לי.והפוקימון שתבחר אלחם נגד הפוקימון שלך.אני מקווה שהבנת את מה שאני מתכון.אז צאו מונזו,שלגון,דרגונייר,ויאברה,גיבל וקיבאגו,כפי שאתה רואה אני מאמן פוקימוני דרקון.אז קדימה בחר את אחד מהם".דנו זורק 6 פוכדורים לאוויר ומהם יוצאים: מונזו, קיבאגו, דרונייר, ויברה, שלגון, וגיבל

תומר
    אתה אומר כמה מילים טובות לצ'רוס,סניזל וקיבאגו שלך.ואתה מחזיר את כולם לפוכדורים שלהם.כולם מוחזרים לפוכדורים שלהם ואתה שם את הפוכדורים לתיק שלך.אתה מוציא פוכדור ריק מהתיק שלך ואתה זורק את הפוכדור על מונזו המעולף.הפוכדור נפתח ומכניס אליו את מונזו.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ואז נעצר.לכדת מונזו.הפוכדור מיד נשלח אל פרופסור אוק.אתה מתחיל ללכת ומגיע למקום שנקרא השומרים.מולך ומדים 5 פסלים ענקיים מאוד שלא נותנים לך לעבור

ברוס
    אוושט פותת את הפה שלו ומוציא מן הפה שלו פרץ מים חזק מאוד.אוושאט משתמש באקדח מים חזק על סופת החול.אקדח המים של אוושאט פוגע בסופת החול של פיג'יוט זומבי.אקדח המים שובר את סופת החול.אקדח המים מגיע אל פיג'יוט זומבי ופוגע בו קשות.פיג'יוט זומבי לא מוותר להפסיד לך.הוא מתחיל לעוף לעבר ריולו ואשואט ומשתמש בכנף ברזל.כנפיו הופכת לברזל

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה אומר כמה מילים טובות לצ'רוס,סניזל וקיבאגו שלך.ואתה מחזיר את כולם לפוכדורים שלהם.כולם מוחזרים לפוכדורים שלהם ואתה שם את הפוכדורים לתיק שלך.אתה מוציא פוכדור ריק מהתיק שלך ואתה זורק את הפוכדור על מונזו המעולף.הפוכדור נפתח ומכניס אליו את מונזו.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ואז נעצר.לכדת מונזו.הפוכדור מיד נשלח אל פרופסור אוק.אתה מתחיל ללכת ומגיע למקום שנקרא השומרים.מולך ומדים 5 פסלים ענקיים מאוד שלא נותנים לך לעבור

"צא סטיליקס תשתמש בחפירה כדי להגיע לצד השני!"אומר לסטיליקס בנחישות ואז אומר בגאווה:"סטיליקס תשתמש בזנב ברזל כדי לנפץ את השומרים!אני מאמין בך סטיליקס!"ואז אוציא את צ'ראמיליון ואת טרטויג ואגיד להם:"טרטויג תשתמש בעלי תער עם הצלפת גפן על השומרים גם וצ'ראמיליון תשתמש באגרוף חשמל עם גחלת בכול הכוח על השומרים שחוסמים לי את הדרך לעיר קרן!אני מאמין גם בכם חברים שלי!"

8. משתמש מנוסה
    ניר
    האיש אומר לך"קודם כול שמי דנו.ומה שמך?.יש לי שישיה שלמה אני פשוט אראה לך אותה ובחר את אחד מן הפוקימונים שיש לי.והפוקימון שתבחר אלחם נגד הפוקימון שלך.אני מקווה שהבנת את מה שאני מתכון.אז צאו מונזו,שלגון,דרגונייר,ויאברה,גיבל וקיבאגו,כפי שאתה רואה אני מאמן פוקימוני דרקון.אז קדימה בחר את אחד מהם".דנו זורק 6 פוכדורים לאוויר ומהם יוצאים: מונזו, קיבאגו, דרונייר, ויברה, שלגון, וגיבל

אני אומר: "אני בוחר בגיבל, ואני נלחם בעזרת סאלמנס שלי."
    אני מוציא את סאלמנס ואומר לו: "דראכו מטאור!"

9. משתמש מנוסה
    בר
    אתה מעווד את פולויאג.פולויאג שמח שאתה מעודד אותו בקרב.פולויאג קופץ ואז נותן מכה עם הזנב שלו לסופת החול שטראפינץ' שולח לעברו.הזנב של פולויאג פוגע בסופת החול ומחזיר את סופת החול לעבר טראפינץ'.סופת החול פוגעת בטראפינץ' אך לא משפיעה עליו.פולויאג יורה אקדח מים לעבר טראפינץ'.טראפינץ' לא מצליח להתחמק מן אקדח המים ונפגע קשה.טראפינץ' כבר נהיה תשוש

"קדימה פוליווג תגמור את הקרב הזה בבועות" אגיד לפוליווג

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בר
    פולויאג כבר שמח לגמור את הקרב הזה.הוא פותח את הפה שלו ומן הפה שלו יורה בועות ענקיות לעבר טראפינץ' התשוש.טראפינץ' כבר תשוש ולכן אין לו כוח להתחמק מן הבועות שפולויאג שולח לעברו.הבועות שפולויאגשולח לעבר טראפינץ' פוגעות בטראפינץ' חזק.טראפינץ' מתעלף על החול של סופות המוות.פולויאג ניצח את טראפינץ' בקרב.

ניר
    דנו אומר לך"ממש כוחות עשית.סאלאמנס נגד גיבל שלי אבל לא אכפת לי מזה.טוב תחזרו כולם לפוכדורים שלהם חוץ מגיבל".דנו מחזיר את כול הפוקימונים שלו לפוכדורים שלהם חוץ מגיבל.הוא שם את כול הפוכדורים בכיס שלו.אתה מוציא את סאלאמנס שלך החוצה לקרב.סאלאמנס יוצא החוצה לקרב וועף לאוויר.הוא מפסיק לעוף ומשתמש בדראכו מטאור על גיבל.הילה כחולה אדומה מקיפה את סאלאמנס.גיבל משתמש בחפירה ומתחמק מהדראכו מטאור של סאלאמנס.גיבל גם הוא משתמש בדראכו מטאור על סאלאמנס שלך

תומר
    אתה מוציא את סטיליקיס החוצה.סטיליקיס יוצא החוצה ומיד משתמש בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.סטיליקייס יוצא מהבור שלו ומשתמש בזנב ברזל על הפסלים הענקיים.זנבו הופך לללבן.מגן לבן מופיע ומגן על הפסליםמפני זנב הברזל של סטיליקיס.צ'ארמיליון וטארטויג יוצאים החוצה.טארטויג משתמש עלי טער שמשולבים עם הצלפת גפן.שוב מופיע מגן שחוסם את התקפות של טארטויג.צ'ארמיליון משתתמש באגרוף חשמל ובגחלת על השומרים.שוב מופייע מגן שמגן על הפסלים הענקיים מהתקפות של צ'ארמיליון

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    דנו אומר לך"ממש כוחות עשית.סאלאמנס נגד גיבל שלי אבל לא אכפת לי מזה.טוב תחזרו כולם לפוכדורים שלהם חוץ מגיבל".דנו מחזיר את כול הפוקימונים שלו לפוכדורים שלהם חוץ מגיבל.הוא שם את כול הפוכדורים בכיס שלו.אתה מוציא את סאלאמנס שלך החוצה לקרב.סאלאמנס יוצא החוצה לקרב וועף לאוויר.הוא מפסיק לעוף ומשתמש בדראכו מטאור על גיבל.הילה כחולה אדומה מקיפה את סאלאמנס.גיבל משתמש בחפירה ומתחמק מהדראכו מטאור של סאלאמנס.גיבל גם הוא משתמש בדראכו מטאור על סאלאמנס שלך
    אני אומר לסאלמנס: "לך לבור של גיבל ומשם תשגר דראכו מטאור שיתפצל ויפגע בכל האזור!"

12. משתמש מנוסה
    [COLOR=Green][B]
    תומר
    אתה מוציא את סטיליקיס החוצה.סטיליקיס יוצא החוצה ומיד משתמש בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.סטיליקייס יוצא מהבור שלו ומשתמש בזנב ברזל על הפסלים הענקיים.זנבו הופך לללבן.מגן לבן מופיע ומגן על הפסליםמפני זנב הברזל של סטיליקיס.צ'ארמיליון וטארטויג יוצאים החוצה.טארטויג משתמש עלי טער שמשולבים עם הצלפת גפן.שוב מופיע מגן שחוסם את התקפות של טארטויג.צ'ארמיליון משתתמש באגרוף חשמל ובגחלת על השומרים.שוב מופייע מגן שמגן על הפסלים הענקיים מהתקפות של צ'ארמיליון
    "איזה מוזר זה"אומר לעצמי ואז אגיד לפוקימונים:"תחזרו סטיליקס,טרטויג וצ'ארמיליון לא תוכלו לעזור לי עכשיו"ואז אוציא את צ'רוס ואגיד לו בנחישות החדשה שלי:"צ'רוס כך אותי להעיר קרן ותנחית אותי ליד מרכז הפוקימונים!"ואז אחכה שצ'רוס יקח אותי לעיר קרן.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה מחזיר את סטיליקיס,צ'ארמיליון וטראטויג לפוכדורים שלהם הבנת שהם לא יוכלו לעזור לך לעבור את הפסלים הענקיים.אתה בוחר להוציא את צ'רוס שיעזור לך לעבור את הפסלים הענקיים.צ'רוס יוצא מן הפוכדור שלו.אתה עולה על הגב שלו והוא מתחיל לעוף לעבר השמיים מעל הפסלים.לפתע מופיע המגן והוא מפריע לצ'רוס לעוף מעל הפסלים.צ'רוס מצליח לעקוף את המגן ועף לעבר העיק קרן.תוך חצי דקה אתם כבר עפים מעל העיר קרן.צ'רוס נוחת בידיוק ליד מרכז הפוקימונים.

ניר
    סאלאמנס רץ מהר לבור של גיבל.סאלאמנס תוך כדי ריצה לבור שגיבל חפר מצליח להתחמק מדראכו מטאור של גיבל.סאלאמנס משתמש בדראכו מטאור לעכבר הבור של גיבל.דראכו מטאור נכנס לבור ואז כשהוא יוצא מהבור הוא מתפצל לדראכו מטאור יותר קטנים.הדראכו מטאור עף לכול מיני כיונינים.אחד הכיונים פוגע בעץ שנמצא עליו בידריל.בידריל מצליח להתחמק מדראכו מטאור.גיבל נפגע מאחד הדראכו מטאור.דנו אומר"גיבל זעם דרקון" גיבל משתמש בזעם דרקון על סאלאמנס

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מחזיר את סטיליקיס,צ'ארמיליון וטראטויג לפוכדורים שלהם הבנת שהם לא יוכלו לעזור לך לעבור את הפסלים הענקיים.אתה בוחר להוציא את צ'רוס שיעזור לך לעבור את הפסלים הענקיים.צ'רוס יוצא מן הפוכדור שלו.אתה עולה על הגב שלו והוא מתחיל לעוף לעבר השמיים מעל הפסלים.לפתע מופיע המגן והוא מפריע לצ'רוס לעוף מעל הפסלים.צ'רוס מצליח לעקוף את המגן ועף לעבר העיק קרן.תוך חצי דקה אתם כבר עפים מעל העיר קרן.צ'רוס נוחת בידיוק ליד מרכז הפוקימונים.

[/B][/COLOR]
    "וואו אתה גדול צ'רוס תודה רבה עכשיו תחזור!"אומר לצ'רוס ואחזיר אותו לפוקדור.
    אני אלך למרכז הפוקימונים אחליף את טרטוויג ברלטס ואת סניזל במונזו ואז אלך אל האחות ג'וי ואומר לה:"אני צריך שתרפאי לי את הפוקימונים בבקשה"ואז אחרי שהיא תרפאה לי אותם אלך אל המכון הלחימה.

15. משתמש מנוסה
    ניר
    סאלאמנס רץ מהר לבור של גיבל.סאלאמנס תוך כדי ריצה לבור שגיבל חפר מצליח להתחמק מדראכו מטאור של גיבל.סאלאמנס משתמש בדראכו מטאור לעכבר הבור של גיבל.דראכו מטאור נכנס לבור ואז כשהוא יוצא מהבור הוא מתפצל לדראכו מטאור יותר קטנים.הדראכו מטאור עף לכול מיני כיונינים.אחד הכיונים פוגע בעץ שנמצא עליו בידריל.בידריל מצליח להתחמק מדראכו מטאור.גיבל נפגע מאחד הדראכו מטאור.דנו אומר"גיבל זעם דרקון" גיבל משתמש בזעם דרקון על סאלאמנס
    אני אומר לסאלמנס: "תפעיל פלי כדי לטוס למעלה ואז תוריד את גיבל עם נשימת דרקון!"

עמוד 87 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3777858687888997137187 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •