Pokemon GO
עמוד 88 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3878868788899098138188 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,306 עד 1,320 מתוך 3033
  1. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tsubasa צפה בהודעה
    לוקאס
    אתה במהירות משננה את גופך לאומנגה.אתה מחזיק במונפרנו חזק ואתם צונחים במהירות לעבר האדמה.אתה מצליח לנחות באדמה בשלום בלי שתפגעו.בזמן הצניחה אתה יוצר כדור שנרא כמו כדור חשמל שמגן עליכם.מן האופק עוד קרן ליזר בא לכיונכם.הכדור שיצרת מגן עליכם מפני קרן הליזר שעפה לעברכם
    ו.
    אהפוך לינמגה,ארים את מונפרנו עליי ואומר לו:"חבר מה אתה אומר שנעשה?" ולאט לאט אצור מהכדור חשמל כדורים קטנים ובעזרת על חושי העיף אותם לכיוון שמגיע ממנו קרני הלייזר.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ניר
    סאלאמנס משתמש בפלי ועף גבוה לאוויר כך סאלאמנס מתחמק מהזעם דרקון שגיבל שולח לעברו.סאלאמנס פותח את הפה שלו ומוציא הנשימה שלו.סאלאמנס משתמש בנשימת דרקון על גיבל שדנו.גיבל מנסה להתחמק מן נשימת הדרקון של סאלאמנס אך הוא לא מצליח להתחמק מהנשימת דרקון ונפגע קשה.דנו אומר"גיבל אל תותר תשתמש בדראכו מטאור"גיבל משתמש בדראכו מטאור על סאלאמנס

תומר
    אתה אומר לצ'רוס שהוא גדול.צ'רוס נהיה שמח מהחמאה שנתת לו.צ'רוס חוזר לפוכדור שלוא.תה שם את הפוכדור שלו בכיסך.אתה נכנכס למרכז הפוקימונים.אתה מחליף במכונה של מרכז הפוקימונים את טרטויג ברלסט ואת סניזל במונזו.האחות ג'וי לוקחת לך את השישיה ומרפא לך אותם.אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים.בדרך אתה רואה פוסטר על תחרות לחימה שנערכת בעיר.אתה מגי למכון ורואה שהמכון סגור במנעול והוא יפתח רק ביום למחרת

לוקאס
    אתה הופך לינמגה.אתה מרים את מונפרנו עליך.מונפרנו יושב עליך.מהכדור החישמל שיצרת קודם אתה מיצר מימנו כדורי חשמל קטנים.לאחר זאת אתה משתמש בעל חושי ומעיף את כדורי החשמל לעבר המקום שממנו באו קרני הלייזר.כדורי החשמל פוגעים במשהו.אתה שומע קול של פיצוץ.אתה עף למקום שממנו בא הפיצוץ ואתה רואה שמכונה ירתה עליך לייזר והיא השומדה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    ניר
    סאלאמנס משתמש בפלי ועף גבוה לאוויר כך סאלאמנס מתחמק מהזעם דרקון שגיבל שולח לעברו.סאלאמנס פותח את הפה שלו ומוציא הנשימה שלו.סאלאמנס משתמש בנשימת דרקון על גיבל שדנו.גיבל מנסה להתחמק מן נשימת הדרקון של סאלאמנס אך הוא לא מצליח להתחמק מהנשימת דרקון ונפגע קשה.דנו אומר"גיבל אל תותר תשתמש בדראכו מטאור"גיבל משתמש בדראכו מטאור על סאלאמנס
    אני אומר לסאלמנס: "תחזיר את הדראכו מטאור עם הכנף שלך ואז תעשה עוד דראקו מטאור כדי שיכפיל את הנזק.

4. משתמש סופר ספאמר
    איך התגובות שעשיתי עכשיו?תגידו לי זה חשוב

אייס
    אתה וסאלי מתחילים לרוץ במהירות ומנסים לברוח מן סופת החול שמתקדמת לעברכם במהירות.לפתע באופק אתם רואים מערה שיכולה להגן עליכם מפני סופת החול.אתם רצים במהירות לעבר המערה.אתם מצליחים לגיע למערהו אתם נכנכסים אליה.המערה מגנה עליכם מפני סופת החול.במערה אתם רואים כול מיני סימנים מוזרים שזוהרים בכחול במערה.סופת החול עדיין מתרחשת בחוץ ולא נראה שהיא עומדת להיפסק

בר
    אתה מעווד את פולויאג.פולויאג שמח שאתה מעודד אותו בקרב.פולויאג קופץ ואז נותן מכה עם הזנב שלו לסופת החול שטראפינץ' שולח לעברו.הזנב של פולויאג פוגע בסופת החול ומחזיר את סופת החול לעבר טראפינץ'.סופת החול פוגעת בטראפינץ' אך לא משפיעה עליו.פולויאג יורה אקדח מים לעבר טראפינץ'.טראפינץ' לא מצליח להתחמק מן אקדח המים ונפגע קשה.טראפינץ' כבר נהיה תשוש

איתי
    טושידו מתגלגל באוויר וכך מתחמק מן קרן הקרח שולרין יורה לעברו.אתה מעודד את טושידו שהוא יכול לנצח בקרב.וכך גם טושידו מאמין שהוא היכול להביס את ולרין.טושידו זורק עלי טער חדים מאוד לעבר ולרין.העלי הטערפוגעים בולרין וכמעט חותכים לו תגוף.ולרין כבר תשוש מהקרב בינו לבין טושידו.הקרב עומד להיגמר

ברוס
    ריולו וואשואט קופצים הצידה ומתחמקים מהכנפי הברזל שפיג'יוט זומבים שולחים לעברם.אוושאט פותח את הפה שלו ויורה זרם מים חזק שנקרא אקדח מים לעבר אחד הפיג'יוט זומבי.הפיג'יוט זומבי שאליו אוושאט יורה אקדח מים נפגע מן האקדח המים של אאושאט.ריולו משתמש בשבירת לבנים על הפיג'יוט הזומבי השני.שבירת הלבנים פוגעת קשה בפיג'יוט זומבי.שני הפיג'יוט זומבי משתמשים באבנים חדות.הם שולחים אבנים חדות לעבר אוושט וריולו

לוקאס
    אתה במהירות משננה את גופך לאומנגה.אתה מחזיק במונפרנו חזק ואתם צונחים במהירות לעבר האדמה.אתה מצליח לנחות באדמה בשלום בלי שתפגעו.בזמן הצניחה אתה יוצר כדור שנרא כמו כדור חשמל שמגן עליכם.מן האופק עוד קרן ליזר בא לכיונכם.הכדור שיצרת מגן עליכם מפני קרן הליזר שעפה לעברכם

ניר
    אתה נכנכס לשוק השחור כדי לקחת את כול השלל שלהם ולחלק אותו בין המורדים שעזרו לך בקרב.אתה רואה הרבה נשקים שנמצאים.אתה שם את כולם בשקים גדולים.תוך 10 דקות אתה יוצא מהשוק השחור עם 2 שקים גדולים שמלאים בחפצים מהשוק השחור.את החפצים השבורים אתה מוציא מהשק ומחלק לפוקימונים.את הנשקים הכמעט שבורים אתה מחלק לשוטרים ולציידים.וחלק מהנשקים המעולים אתה מביא לרוצחים ואת השאר אתה לוקח לעצמך.הפוקימונים השוטרים,הציידים והרוצחים הולכים לדרכם ונהנים מהפרס שקיבלו

-תומר
    אתה יורה לשמיים מן קרן אור מן הרובה שלך כדי שתזהיר את היצור שמסתתר בשיחים.לאחר כמה שניות של שקט היצור יוצא מהשיחים.מולך מופיע יצור דמוי נחש שדומה לאנקס.אבל זה לא פוקימון רגיל זה בסליק .מולך מופיע בסליק עצבני מאוד.בסליק נראה נסער מאוד.הוא מניף את הזנב שלו לאוויר ואז קצה הזנב לו הופך לסגול.אתה מבין שהוא משתמש בזנב רעל.אתה במהירות מצליח להתחמק מן הזנב הרעל של בסליק לפני שתפגע ממנו.
    אני אומר יופי ''עכשיו תקרע אותו בעלי טער'' ואני אומר לו ''אתה יכול לנצח אותו''

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    אתה אומר לצ'רוס שהוא גדול.צ'רוס נהיה שמח מהחמאה שנתת לו.צ'רוס חוזר לפוכדור שלוא.תה שם את הפוכדור שלו בכיסך.אתה נכנכס למרכז הפוקימונים.אתה מחליף במכונה של מרכז הפוקימונים את טרטויג ברלסט ואת סניזל במונזו.האחות ג'וי לוקחת לך את השישיה ומרפא לך אותם.אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים.בדרך אתה רואה פוסטר על תחרות לחימה שנערכת בעיר.אתה מגי למכון ורואה שהמכון סגור במנעול והוא יפתח רק ביום למחרת

אני אלך להירשם לתחרות לחימה עם רלטס

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אוושט פותת את הפה שלו ומוציא מן הפה שלו פרץ מים חזק מאוד.אוושאט משתמש באקדח מים חזק על סופת החול.אקדח המים של אוושאט פוגע בסופת החול של פיג'יוט זומבי.אקדח המים שובר את סופת החול.אקדח המים מגיע אל פיג'יוט זומבי ופוגע בו קשות.פיג'יוט זומבי לא מוותר להפסיד לך.הוא מתחיל לעוף לעבר ריולו ואשואט ומשתמש בכנף ברזל.כנפיו הופכת לברזל
    "ריולו ואושווט-תתחמקו מהר וריולו תשתמש בשבירת לבנים על פידג'יוט!" אומר לריולו אושווט.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    בר
    פולויאג כבר שמח לגמור את הקרב הזה.הוא פותח את הפה שלו ומן הפה שלו יורה בועות ענקיות לעבר טראפינץ' התשוש.טראפינץ' כבר תשוש ולכן אין לו כוח להתחמק מן הבועות שפולויאג שולח לעברו.הבועות שפולויאגשולח לעבר טראפינץ' פוגעות בטראפינץ' חזק.טראפינץ' מתעלף על החול של סופות המוות.פולויאג ניצח את טראפינץ' בקרב.

"פוליווג כל הכבוד לך אתה ממש מצויין, מגיעה לך מנוחה קדימה חזור, רגע לפני זה אתה רוצה להשתתף בעוד קרב כמעט ולא נפגעת" אחכה לתשובה ואז אחזיר אותו לפוכדור שלו.
    "קדימה פוכדור צא!" אגיד ואזרוק על טראפניץ' את הפוכדור

8. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    אתה הופך לינמגה.אתה מרים את מונפרנו עליך.מונפרנו יושב עליך.מהכדור החישמל שיצרת קודם אתה מיצר מימנו כדורי חשמל קטנים.לאחר זאת אתה משתמש בעל חושי ומעיף את כדורי החשמל לעבר המקום שממנו באו קרני הלייזר.כדורי החשמל פוגעים במשהו.אתה שומע קול של פיצוץ.אתה עף למקום שממנו בא הפיצוץ ואתה רואה שמכונה ירתה עליך לייזר והיא השומדה
    "מעניין,אני אסרוק את זה" אומר ואהפוף לסווינב,אסרוק את המקום ואחפש דברים. אומר למונפרנו:"אתה רוצה לעזרור לי?" ואמשיך לחפש.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    אתה הופך לסוינב גדול ומתחיל לסרוק את המכשיר המוזר שהרסת רק מלפני רגע.ובנוסף לזה אתה מתחיל לסרוק את האיזור ולמצוא חפצים שיכלו לעזור לך להגיד מאיפה באה המכונה המוזרה הזאת שניסתה להרוג.מונפרנו אומר לך שהוא רוצה לעזור והוא מיד רץ לעזור לך לחפש.הוא מתחיל לחפור בור ומוצא בתוך הבור שלט מברזל שעליו סמל מוזר.הסמל נראה כך:עיגול בצבע אדום ומעליו ריבוע בסמל אדום.וליד שני הצורות כתוב צוות ניוטק

בר
    אתה אומר לפולויאג כמה מילים טובות שמעודדות אאותו לגמרי ומעלות לו חיוךך בפנים.פולויאג קופץ משמחה ואומר לך"פאלי פאלי".אתה מבין מזה שהוא מוכן להילחם בעוד קרב ונותר לו עוד כוח להילחם בקרב 1 נוסף.אתה מחזיר את פולויאג לפוכדור שלו ואת הפוכדור שלו שם בתיקך.אתה מוציא פוכדור וזורק אותו על טראפינץ'.הפוכדור נפתח ואז מכניס אליו את טראפינץ'.הפוכור מתחיל לזוז ולזוז ואז נעצר.לכדת טראפינץ'

ברוס
    אוושאט קופץ הצידה במהירות ומצליח להתחמק מן כנף הברזל של פיג'יוט זומבי.ריולו גם הוא קופץ הצידה וכך גם מתחמק מכנף הברזל של פיג'יוט זומבי.ריולו מתחיל להשתמש בפעם נוספת בשבירת לבנים.היד השמאלית שלו הופכת ללבנה.ריולו רץ במהירות אל פיג'יוט זומבי ואז משתמש עליו בשבירת לבנים.פיג'יוט לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.פיג'יוט זומבי לא מוותר ומשתמש באבנים חדות.הוא שולח אבנים חדות לעבר ריולו

תומר
    אתה הולך להירשם לתחרות שעלי קראת בפוסט שראית קודם עם רלסט שלך.כעבור 5 דקות של חיפוש אתה מוצא את התחרות ואיפה נרשמים.האיש שרושם אנשים לתחרות אומר לך"הי לא תוכל להירשם עם רלסט לתחרות.משתתפים בתחרות רק פוקימונים מסוג לוחם.ורלסט הוא לא פוקימון לוחם אולי רק בעתיד שיפתח לגלד.אם בכול זאת תרצה להירשם.תוכל לקחת מן ערימת הפוכדורים האלו פוקימון 1 לחימה".המוכר מצביע על ערימת פוכדורים ענקית

איתי
    אתה מעווד את טושידו שהוא יכול לנצח בקרב את ולברין.טושידו גם הוא כך מאמין שהוא יכול להביס את ולברין.טושידו משתמש בעלי טער וזורק הרבה עלי טער לעבר ולברין.ולברין כבר תשוש ולא מתחמק.אלה סופג את עלי הטער בגופו ונפגע קשה.ולברין מתמוטט על האדמה ומתעלף.ודא מחזיר אותו לפוכדור ואומר לך"כול הכבוד 1 0 לך ניצחת פוקימון 1 שלי.צא בלסטויז לקרב".ודא זורק פוכדור וממנו יוצא בלסטויז לקרב

ניר
    סאלאמנס משתמש בכנף שלו כדי להעיף את הדראכו המטאור שגיבל שולח לעברו לעבר גיבל עצמו.סאלאמנס מצליח במהלך הזה ומחזיר את דראכו המטאור של גיבל לעבר גיבל.סאלאמנס משתמש בדראכו מטאור.הוא יורה את הדראכו המטאור שלו לעבר דראכו המטאור של גיבל.שני הדראכו המטאור מתאחדים לאחד ונהפכים לחזקים מאוד.גיבל משתמש בחפירה וחופר בור שיגן עליו מפני הדראכו המטאור.גיבל נכנכס לבור והבור מגן עליו מפני דראכו המטאור

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    ניר
    סאלאמנס משתמש בכנף שלו כדי להעיף את הדראכו המטאור שגיבל שולח לעברו לעבר גיבל עצמו.סאלאמנס מצליח במהלך הזה ומחזיר את דראכו המטאור של גיבל לעבר גיבל.סאלאמנס משתמש בדראכו מטאור.הוא יורה את הדראכו המטאור שלו לעבר דראכו המטאור של גיבל.שני הדראכו המטאור מתאחדים לאחד ונהפכים לחזקים מאוד.גיבל משתמש בחפירה וחופר בור שיגן עליו מפני הדראכו המטאור.גיבל נכנכס לבור והבור מגן עליו מפני דראכו המטאור
    אני אומר לסאלמנס: "תכוון עם נשימת דרקון את הדראקו מטאור לתוך הבור, ואז תפעיל נשימת דרקון על הבור כדי שגיבל יפגע והיה חייב לצאת."

11. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה הולך להירשם לתחרות שעלי קראת בפוסט שראית קודם עם רלסט שלך.כעבור 5 דקות של חיפוש אתה מוצא את התחרות ואיפה נרשמים.האיש שרושם אנשים לתחרות אומר לך"הי לא תוכל להירשם עם רלסט לתחרות.משתתפים בתחרות רק פוקימונים מסוג לוחם.ורלסט הוא לא פוקימון לוחם אולי רק בעתיד שיפתח לגלד.אם בכול זאת תרצה להירשם.תוכל לקחת מן ערימת הפוכדורים האלו פוקימון 1 לחימה".המוכר מצביע על ערימת פוכדורים ענקית

"איזה באסה"אומר לרלטס ואז אלך לקחת פוקדור מהערמה.אני אחפש לי גלייד ואם אני לא אמצא אני אקח לוקריו.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה מתבאס מזה שאתה לא יכול להירשם לתחרות עם ראלסט וגם ראלסט מתבאס מזה.אתה הולך עם ראלסט לערימת הפוכדורים.אתה לוקח פוכדור מן ערימת הפוכדורים ואז פותח אותו ומקוה שיצא משם גלייד או לוקריו.מן הפוכדור יוצא איינריימפ.אך אתה לא רוצה אותו ואתה מחזיר אותו לפוכדור שלו ושם בערימה את הפוכדור.אתה לוקח עוד פוכדור מהערימה ופותח את הפוכדור מן הפוכדור יוצא גלייד ענק כמו שרצית שיצא לך

ניר
    סאלאמנס נושם מן הפה שלו נשימת דרקון חזקה מאוד.נשימת הדרקון פוגעת בדראכו המטאור שעוד נשאר באוויר.נשימת הדרקון של סאלאמנס מחזקת את דראכו מטאור ועוזרת לדראכו המטאור לפגוע בבור של גיבל.למרות הפגיעה גיבל נשאר בריא ושלם מן הפגיעה של דראכו מטאור.סאלאמנס משתמש בעוד נשימת דרקון על גיבל.נשימת הדרקון של סאלאמנס חודרת לבור וגורמת לגיבל לצאת מן הבור שלו.גיבל תוקף בנשיכה את סאלאמנס

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מתבאס מזה שאתה לא יכול להירשם לתחרות עם ראלסט וגם ראלסט מתבאס מזה.אתה הולך עם ראלסט לערימת הפוכדורים.אתה לוקח פוכדור מן ערימת הפוכדורים ואז פותח אותו ומקוה שיצא משם גלייד או לוקריו.מן הפוכדור יוצא איינריימפ.אך אתה לא רוצה אותו ואתה מחזיר אותו לפוכדור שלו ושם בערימה את הפוכדור.אתה לוקח עוד פוכדור מהערימה ופותח את הפוכדור מן הפוכדור יוצא גלייד ענק כמו שרצית שיצא לך

[/COLOR][/B]
    "תראה רלטס הינה גלייד,התפתחות הסופית שלך!"אומר לרלטס
    ואז אלך למי שנותן להירשם ואומר לו:"אני נרשם עם גלייד שמצאתי!"

14. משתמש מנוסה
    ניר
    סאלאמנס נושם מן הפה שלו נשימת דרקון חזקה מאוד.נשימת הדרקון פוגעת בדראכו המטאור שעוד נשאר באוויר.נשימת הדרקון של סאלאמנס מחזקת את דראכו מטאור ועוזרת לדראכו המטאור לפגוע בבור של גיבל.למרות הפגיעה גיבל נשאר בריא ושלם מן הפגיעה של דראכו מטאור.סאלאמנס משתמש בעוד נשימת דרקון על גיבל.נשימת הדרקון של סאלאמנס חודרת לבור וגורמת לגיבל לצאת מן הבור שלו.גיבל תוקף בנשיכה את סאלאמנס
    "הקרב נגמר בניצחון שלי." אני אומר לאיש ומחזיר את גיבל, אני מתקרב אל האיש, לוקח אקדחון, לוחץ לו את היד ואז על ההדק...

15. היכל התהילה
    אייס
    אתה וסאלי מתחילים לרוץ במהירות ומנסים לברוח מן סופת החול שמתקדמת לעברכם במהירות.לפתע באופק אתם רואים מערה שיכולה להגן עליכם מפני סופת החול.אתם רצים במהירות לעבר המערה.אתם מצליחים לגיע למערהו אתם נכנכסים אליה.המערה מגנה עליכם מפני סופת החול.במערה אתם רואים כול מיני סימנים מוזרים שזוהרים בכחול במערה.סופת החול עדיין מתרחשת בחוץ ולא נראה שהיא עומדת להיפסק
    אסתכל על הסימנים לפרטי פרטים ואשאל את סאלי "מה לדעתך המשמעות שלהם?"

עמוד 88 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3878868788899098138188 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •