Pokemon GO
עמוד 91 מתוך 203 ראשוןראשון ... 41818990919293101141191 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,351 עד 1,365 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ונכנס אליו.שם אתה מחליף את ארקניין ואת אינרפיימפ בסיזור ובסייטר שלך.אתה מוציא מעיל מתכת מתוך הכיס שלך ושם אותו על סייטר.סייטר מתחיל להתפתח.סייטר התפתח לסיזור.אתה הולך עם שני הסיזורים שלך לתחרות החרק של העיר ביג וניגש לאיש שרושם מתמודדים"תילחם עם הסיזור הכי חזק שלך.הנה הטופס תמלא אותו"האיש מגיש לך טופס הרשמה שכתוב עליו : שם המתמודד: הפוקימון שנלחם בתחרות:
    מה סיזור למד?
    אני נרשם
    שם: האיש הביזורי
    פוקימון: סיזור
    אני מגיש את זה ואז אני הולך למקום התחרות

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tsubasa צפה בהודעה

תומר
    גלייד משתמש בעלים קסומים.עלים מתחילים להתעופף לעבר ריולו.העלים פוגעים במכת העצם של ריול ומונעים מימנו לתקוף במכת עצם את גלייד.גלייד רץ אל רילו ותוקף אותו בקרב צמוד.ריולו לאמצליח להתחמק מן האגרופים שנשלחים לעברו ונפגע קשה.גלייד שוב משתמש בעלים קסומים על ריולו.עלים קסומים מתעופפים לעבר ריולו.ריולו חוסם את העלים הקסומים במכת עצם אחת.וכך מגן על עצמו מהעלים הקסומים של גלייד

[/COLOR]
    "צוות כפול גלייד!"אומר בזריזות לגלייד.
    "אחרי שתשתמש בצוות כפול תשתמש בשבירת לבנים בשני הידיים כדי לתקוף את ריולו ואז תעיף אותו מהזירה בעזרת צוות כפול נוסף ואז בשבירת לבנים ואם הוא לא עף מהזירה תפוס אותו ותיל אותו על האדמה עם שבירת לבנים נוספת בבטן!"אומר בנחישות בתקווה גלייד יבין את מה שאמרתי ולא יעשה משהו אחר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מאושר ומתקדם לעבר הדלת הבאה שתוביל אותך למבחן הבא.אתה הולך בשולי הבריכה ונזהרלא ליפול לתוך מי הבריכה.אתה עובר את שולי הבריכה בשלום ונכנס לתוך החדר הבא.אתה מגיע לעוד חדר ענק ובמרכזו 3 דלתות ב3 צבעים שונים:אדום,כחול,ירוק.ולידם פתק שכתוב עליו"כדי לפתוח את אחתהדלתות עליך לתקוף במתקפה חזקה שהסוג שלה מתאים לצבע הדלת.כלומר דלת אדומה מתקפות אש.ירוק מתקפות עשב.כחול מתקפות מים.זה המבחן הלפני האחרון שלך"
    "אוקיי,בוא נעשה את זה!קדימה פוטאצ'ימארו-צא!" אומר ואוציא את פוטאצ'ימארו מהפוכדור שלו.
    NYO HO HO BITCH

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ברוס
    אתה מוציא מן הכיס שלך את הפוכדור של פוטאצ'ימארו ואז זורק את הפוכדור לאוויר.הפוכדור בעודו באוויר נפתח וממנו יוצא פוטאצ'ימארו.פוטאצ'ימארו יוצא בהתרגשות מן הפוכדור שלו ומוכן לעבור את המבחן הלפני האחרון שנותר לכם.פוטאצ'ימארו פותח את הפה שלו ויורה אקדח מים לעבר הדלת הכחולה.האקדח המים פוגע בדלת הכחולה אך לא פותח את הדלת הכחולה.כנראה שתצטרכו מתקפה מתקפה יותר חזקה להשתמש בה כדי לפתוח את הדלת הכחולה

תומר
    גלייד משתמש בצוות כפול ומשכפל אותו 3 פעמיים.נוצרו 3 כפילים של גלייד.כול הגליידים משתמשים בשבירת לבנים אבל בשתי הידיים שלהם ולא ביד אחת.כול הגליידיים תוקפים את ריולו בשבירת לבנים.ריולו לא מצליח להתחמק מהתקפה של הגדלידיים ונפגע קשה.הפגיעה של הגליידיים מעיפה חזק את ריולו מן הזירה.השופט אומר".ריולו עף מהזירה והמנצח הוא תומר".לייורדמהזירה מבואס ומחזיר את ריולו לפוכדור שלו.השופט מוסיף"הקרב הבא שלך בעוד 10 דקות"

ניר
    הוא למד ציפורן ברזל
    אתה ממלא את הפרטים של הטופס הרשמה ונותן את הטופס לאיש.האיש לוקח את הטופס ואומר לך"אוקי בהצלחה בתחרות הזאת האיש הבזיורי.".אתה הולך למקום של התחרות שבה היא מתקיימת.אתה רואה הרבה אנשים עם פוקימוני החרק שלהם.השופט אומר"חוקי התחרות הם:מי שמעלף מפסיד/מישעף מהזירה מפסיד/מי שלא יכול להילחם 30 שניות מפסיד.הקרב ה1הוא בין האיש הביזורי לבין נרקס.האיש הבזיורי משתמש בסזיור ונרקס בבידריל.תעלו לזירה".נרקס ובידריל עולים לזירה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    ניר
    הוא למד ציפורן ברזל
    אתה ממלא את הפרטים של הטופס הרשמה ונותן את הטופס לאיש.האיש לוקח את הטופס ואומר לך"אוקי בהצלחה בתחרות הזאת האיש הבזיורי.".אתה הולך למקום של התחרות שבה היא מתקיימת.אתה רואה הרבה אנשים עם פוקימוני החרק שלהם.השופט אומר"חוקי התחרות הם:מי שמעלף מפסיד/מישעף מהזירה מפסיד/מי שלא יכול להילחם 30 שניות מפסיד.הקרב ה1הוא בין האיש הביזורי לבין נרקס.האיש הבזיורי משתמש בסזיור ונרקס בבידריל.תעלו לזירה".נרקס ובידריל עולים לזירה
    אני מוציא סיזור אחד ואומר לו: "צוות כפול!" ואז אני מוציא שאף אחד לא רואה את הסיזור השני ואז אני אומר להם: "ציפורן ברזל!"

6. NYO HO HO
    ברוס
    אתה מוציא מן הכיס שלך את הפוכדור של פוטאצ'ימארו ואז זורק את הפוכדור לאוויר.הפוכדור בעודו באוויר נפתח וממנו יוצא פוטאצ'ימארו.פוטאצ'ימארו יוצא בהתרגשות מן הפוכדור שלו ומוכן לעבור את המבחן הלפני האחרון שנותר לכם.פוטאצ'ימארו פותח את הפה שלו ויורה אקדח מים לעבר הדלת הכחולה.האקדח המים פוגע בדלת הכחולה אך לא פותח את הדלת הכחולה.כנראה שתצטרכו מתקפה מתקפה יותר חזקה להשתמש בה כדי לפתוח את הדלת הכחולה
    "פוטאצ'ימארו-תשתמש עכשיו בסילון אקווה!" אומר לפוטאצ'ימארו.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    [COLOR=Navy][B]תומר
    גלייד משתמש בצוות כפול ומשכפל אותו 3 פעמיים.נוצרו 3 כפילים של גלייד.כול הגליידים משתמשים בשבירת לבנים אבל בשתי הידיים שלהם ולא ביד אחת.כול הגליידיים תוקפים את ריולו בשבירת לבנים.ריולו לא מצליח להתחמק מהתקפה של הגדלידיים ונפגע קשה.הפגיעה של הגליידיים מעיפה חזק את ריולו מן הזירה.השופט אומר".ריולו עף מהזירה והמנצח הוא תומר".לייורדמהזירה מבואס ומחזיר את ריולו לפוכדור שלו.השופט מוסיף"הקרב הבא שלך בעוד 10 דקות"

אני אחזיר את גלייד לפוקדור ואלך לרפאות את גלייד במרכז הפוקימונים.
    ואחרי שהאחות ג'וי תרפאה לי את גלייד אקח את הפוקדור שלו אלך לתחרות ואגיד לשופט:"אני מוכן לקרב הבא שלי!"

8. היכל התהילה
    [COLOR=Green]אייס
    לפני שאתם הולכים לדרכם אתה פונה אל סאנדרול ושאוול אותו שאלה.סאנדרו עונה לך"אחרי שתוציא את השריון מן הפוקימון.הכוח ישאר על הפוקימון שלבש את השריון.זה ככה יעבוד על כול פוקימון.הכוח ישאר אצלו.שתשים על הפוקימון שוב תשריון הכוח שלו יגדל פעם נוספת.ושתוציא הכוח ישאר."
    [COLOR/]
    נחמד״אענה ואשאל ״כמה זמן הפוקימון צריך ללבוש את השריון בשביל הכוח?״ ואודה לו
    ״סאלי, לאן את רוצה ללכת?״ אשאל אותה בדרך החוצה מהסופות.

9. משתמש סופר ספאמר
    אייס
    סאנדרול אומר לך"כנראה ששכחתי להגיד זאת אך מתנת הכוח זה חפץ רב פעמי.תוכל לשים את החפץ הזה על כול פוקימון שתרצה.אך לא תוכל לשים על כולם בבת אחת.כול פעם על פוקימון 1.אם תרצה להשתמש בזה כמה פעמיים אל אחד הפוקימונים שלך.טוב אז אם אין עוד שאלות.אז להתראות לכם ובהצלחה בהגשמת המטרות שלכם

איתי
    טושידו שומע בקולך ומשתמש בעלי טער הוא זורק הרבה עלי טער לעבר בלסטויז.בלסטויז נכנס במהירות לשריון שלו.השריון של בלסטויז מגן עליו מפני העלי ההטער של טושידו.בלסטויז יוצא מן השריון שלו ותוקף בקרן קרח את טושידו.טושידו לא מצליח להתחמק מקרן הקרח של בלסטויז ונקפא לגוש קרח.בלסטויז תוקף את טושידו בפעימת מים
    .

ברוס
    אתה מאושר ומתקדם לעבר הדלת הבאה שתוביל אותך למבחן הבא.אתה הולך בשולי הבריכה ונזהרלא ליפול לתוך מי הבריכה.אתה עובר את שולי הבריכה בשלום ונכנס לתוך החדר הבא.אתה מגיע לעוד חדר ענק ובמרכזו 3 דלתות ב3 צבעים שונים:אדום,כחול,ירוק.ולידם פתק שכתוב עליו"כדי לפתוח את אחתהדלתות עליך לתקוף במתקפה חזקה שהסוג שלה מתאים לצבע הדלת.כלומר דלת אדומה מתקפות אש.ירוק מתקפות עשב.כחול מתקפות מים.זה המבחן הלפני האחרון שלך"

ניר
    אתה יורד מן הגל וניגש אל הפוכדורים של השוטרת ג'ני.אתה מנסה לקחת את הפוכדורים אך סייטר ובידריל מתנגדים לזה.אתה מוציא רובה אש ושורף אותם למוות.אתה נכנס שוב לעיר בג ומחפש חנות שמוכרים שם אופנוע.אך אתה לא מוצא חנות כזאת.אתה רואה כרזה של תחרות פוקימוני חרק שנערכת בעיר.אתה הולך לתחרות החרק ומגיע אליה.האיש שרושם מתמודדים אומר לך".אם אתה רוצה להירשם לתחרות אז תצטרך פוקימון חרק יש לך פוקימון חרק?"

תומר
    3 גליידים מן הגליידים לא מצליחים להתחמק מכדורי הילה שריולו שולח לעברם ולכן הם נעלמים.גליד האמיתי משתמש בשיגור ומשתגר אל מאוחרי ריולו.ואז הוא משתמש בריולו על שבירת לבנים.ריולו מגיב מהר ומתתחמק מן שבירת הלבנים של גלייד האמיתי.גלייד מנסה לתקוף את ריולו פעם נוספת בשבירת לבנים אך ריולו שוב מתחמק.ריולו תוקף במכת עצם את גלייד האמיתי.
    אני אומר לטושידו להשתמש בהגנת ברזל עם הוא שומע אותי ואחרי זה בעלי טער בכל הכוח

10. משתמש מנוסה
    בר
    אתה אומר לפולויאג כמה מילים טובות שמעודדות אאותו לגמרי ומעלות לו חיוךך בפנים.פולויאג קופץ משמחה ואומר לך"פאלי פאלי".אתה מבין מזה שהוא מוכן להילחם בעוד קרב ונותר לו עוד כוח להילחם בקרב 1 נוסף.אתה מחזיר את פולויאג לפוכדור שלו ואת הפוכדור שלו שם בתיקך.אתה מוציא פוכדור וזורק אותו על טראפינץ'.הפוכדור נפתח ואז מכניס אליו את טראפינץ'.הפוכור מתחיל לזוז ולזוז ואז נעצר.לכדת טראפינץ'

"יש!, תפסתי טראפניץ'" אגיד לעצמי במשמחה.
    "מוקרו צא" אגיד והוציא את מוקרו
    "מוקרו תקשיב אני ממש מצטער אתה מאוד חזק אתה רשאי לחזור למשפחתך, הנה כך חטיף קטן שיתן לך מזכרת" אגיד לו אתן לו את החטיף והלך לחפש עוד קרב

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בר
    אתה מאושר מזה שתפסת לעצמך טראפינץ'.אתה מוציא את הפוכדור של מוקרו ואזמתוכו מוציא את מוקרו.מוקרו מבין שאתה משחחר אותו והוא נהיה עצוב נורא.אתה מגישלו חטיף שנינ לו מזכת ממך.מוקרו לוקח את החטיף ואז חופר בור נכנס לתוכו ואז אתה לא רואה אותו כבר.אתה מתחיל להמשיך ללכת בסופות המוות.אתההולך והולך עדשאתה פוגש בעוד טראפינץ' שחופר לו בורות בחול
    .

איתי
    טושידו לא שומע אותך כשהוא קפוא ולכן הוא לא שתמש בהגנת ברזל.מכיוון שטושידו קפוא לו בגוש קרח הוא לאיכול להתחמק מן פעימת המים של בלסטויז.פעימת המים של בלסטויז מנפצת את הגוש הקרח ופוגעת קשה בטושידו שלך.טושידו נפגע קשה מהמלך הזה.לאחר מכן טושידו יורה עלי טער לעבר בלסטויז.בלסטויז מתחמק בקלות מן העלי הטער של טושידו.לאחר שבלסטויז מתחמק מהעלי הטער של טושידו הוא יורה עוד פעימת מים לעבר טושידו שלך
    .

אייס
    סאנדרול אומר לך"הפוקימון צריך ללבוש את השריון במשך 10 דקות כדישהוא יקבל את הכוח שהשריון נותן לפוקימון.אז שוב להתראות לכם".אתה וסאלי מנופנפים לשלום לסאנדרול ואז הולכים לכיוון היציאה של המערה.אתם מגיעים ליציאה של המערה ויוצאים מן המערה וחוזרים לסופת המוות.סאלי אומרת לך"אני רוצה ללכת לעיר קלקר.העיר קלרק נמצאת אחרי סופות המוות ושם נמצא גם המכון ה1 של מחוזהעשב.סוג המכון הוא אדמה רק שתדע"

תומר
    אתה מחזיר את גלייד שלך לפוכדור שלו.אתה יורד מן הזירה והולך למרכז הפוקימונים.תוך מס' דקות אתה מגיע למרכז הפוקימונים.אתה נכנס למרכז הפוקימונים ושם מבקש מהאחות ג'וי שתרפא לך את גלייד.האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור של גלייד ומרפא לך אותו ואז מחזירה לך אותו.אתה לוקח תפוכדור ואז חוזר לתחרות הלחימה.שם השופט אומר"הקרב הבא הוא תומר שמשתף עם גליד לבין אלכסש משתתף עם מצ'וק שלו.אנה תעלו לזירה .אלכס ומצ'וק עולים לזירה של הקרב

ברוס
    פוטאצ'ימארו משתמש בסילון אקוה.עמוד מים מקיף את פוטאצ'ימארו.פוטאצ'ימארו קופץ אל הדלת עם סילון האקוה שלו.הוא פוגע בדלת הכחולה עם סילון אקוה חזק במיוחד.סילון האקווה חזק מאוד עדה שהוא מנפץ לחתיכות את הדלת הכחולה.הדלת הכחולה נשברת ועכשיו אתה רשאי להיכנס למבחן האחרון שנותר לך.האיש ברמקול אומר לך"עברת תמבחן לפני האחרון.עכשיו בהצלחה במבחן הבא הוא היה קשה מאוד.אז כדי שתזהר מאוד מהמבחן הבא שלך"

ניר
    אתה מוציא את אחד מן הסיוזרים שלך לזירת הקרב.הסיזור יוצא לזירת הקרב ומיד משתמש בצוות כפול.סיור משכפל את עצמו 3 פעמים לעוד 3 סיזורים.בזמן שאף אחד לא שם לב אתה מוציא את הסיזור השני שלך לקרב.כול 5 הסיזורים משתמשים בציפורןן מתכת.קצה הציפורן שלהם הופך למתכת.כולם רצים בציפורן מתכת אל בידריל.בידריל לא מצליח להתחמק מכול ציפורני המתכת ששולחים לעברו ונפגע קשה.בידריל שולח עוקץ רעל לעבר כול הסיזורים שבזירה.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה

תומר
    אתה מחזיר את גלייד שלך לפוכדור שלו.אתה יורד מן הזירה והולך למרכז הפוקימונים.תוך מס' דקות אתה מגיע למרכז הפוקימונים.אתה נכנס למרכז הפוקימונים ושם מבקש מהאחות ג'וי שתרפא לך את גלייד.האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור של גלייד ומרפא לך אותו ואז מחזירה לך אותו.אתה לוקח תפוכדור ואז חוזר לתחרות הלחימה.שם השופט אומר"הקרב הבא הוא תומר שמשתף עם גליד לבין אלכסש משתתף עם מצ'וק שלו.אנה תעלו לזירה .אלכס ומצ'וק עולים לזירה של הקרב

אני אוציא את גלייד מהפוקדור ואגיד לו ובתוך כדי אעודד אותו:"גלייד זה פוקינוד והוא יותר גרוע מפוקיפלוץ אז אתה מכסח אותו בקלות כי הוא פוקינוד!!"ואז אוסיף בנחישות כדי שגלייד יצליח לתקוף את מצ'וק בקלות:"גלייד תשתמש על הפוקינוד הזה בצוות כפול ואז תשגר עלים קסומים לכול המקומות בגוף שלו ובמיוחד במקום הרגיש שלו שזה למטה בין הרגליים שלו,אני מאמין בך גלייד!"

13. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מוציא את אחד מן הסיוזרים שלך לזירת הקרב.הסיזור יוצא לזירת הקרב ומיד משתמש בצוות כפול.סיור משכפל את עצמו 3 פעמים לעוד 3 סיזורים.בזמן שאף אחד לא שם לב אתה מוציא את הסיזור השני שלך לקרב.כול 5 הסיזורים משתמשים בציפורןן מתכת.קצה הציפורן שלהם הופך למתכת.כולם רצים בציפורן מתכת אל בידריל.בידריל לא מצליח להתחמק מכול ציפורני המתכת ששולחים לעברו ונפגע קשה.בידריל שולח עוקץ רעל לעבר כול הסיזורים שבזירה.
    אני אומר לסיזורים: "מתקפות רעל לא עובדים עליכם, נצלו את זה ותפעילו ריקוד חרבות!" אגיד את זה לסיזורים ואז אגיד לסיזורים: "פלי ואס אווירי!"

14. NYO HO HO
    ברוס
    פוטאצ'ימארו משתמש בסילון אקוה.עמוד מים מקיף את פוטאצ'ימארו.פוטאצ'ימארו קופץ אל הדלת עם סילון האקוה שלו.הוא פוגע בדלת הכחולה עם סילון אקוה חזק במיוחד.סילון האקווה חזק מאוד עדה שהוא מנפץ לחתיכות את הדלת הכחולה.הדלת הכחולה נשברת ועכשיו אתה רשאי להיכנס למבחן האחרון שנותר לך.האיש ברמקול אומר לך"עברת תמבחן לפני האחרון.עכשיו בהצלחה במבחן הבא הוא היה קשה מאוד.אז כדי שתזהר מאוד מהמבחן הבא שלך"
    "קצת מלחיץ היה המשפט הזה" אומר,אחזיר את פוטאצ'ימארו לפוכדור ואלך למבחן האחרון.
    NYO HO HO BITCH

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר

הסזיורים שמחים שבידריל טיפש והוא משתמש עליהם במתקפת רעל שבכלל לא משפיעה עליהם.העוקץ הרעל פוגע בסיזורים אך לא משפיע עליהם בכלל.הסזיורים משתמשים בריקוד חרבות ואז כוח התקפה והגנה של כולם עולה בהרבה מאוד.הסיזורים עפים באוויר ואז משתמשים באס אווירי על בידריל.בידריל לא מצליח להתחמק מכול האס האווירי של הסיזורים ולכן נפגע קשה.בידריל כבר מתעייף מהקרב בינו לבין הסיזורים שלך.

תומר
    אתה מוציא את גלייד החוצה ותוך כדי אתה מעווד את גלייד שהוא יצליח להביס את מצו'ק.גללייד מאמין לך שינצח בקרב את מצ'וק.גלייד משתמש בצוות כפול ואז משכפל את עצמו 4 פעמיים ונהיים עוד 4 גליידים בזירת הקרב.כול הגלייד שנמצאים בזירה תוקפים בעלים הקסומים את מצ'וק.עלים קסומים מתעופפים בזירה.מצ'וק לא מצליח להתחמק מהעלים הקסומים.העלים הקסומים פוגעים לו בכול מיני מקומות בגוף.מצ'וק נפגע קשה מאוד מהעלים הקסומים של גלייד.מצ'וק רץ אל גלייד באגרוף ממוקד

ברוס
    אתה קצת נלחץ מן המשפט האחרון שהאיש ברמקול אומר לך.אתה מחזיר את פ'וצ'טימארו לפוכדור שלו ואז נכנכס לחדר הבא.אתה מגיע לחדר ענק ובמרכזו זירת קרב ענקית מסוג אדמה עם סלעים.מהצד השני של החדר מופיע דמות לא מוכרת לך..הוא אומר לך"שמי ודא ואני קצין המים של צוות ניוטק.המבחן האחרון שלך הוא להביס אותי בקרב פוקימונים.אם תפסיד לי תמות.אם תנצח אתה רשאי לעזוב את הבניין הזה.הקרב היה 3 על 3.בכול סיבוב פוקימון 1 .לשנינו מותר להחליף פוקימון באמצע הקרב.אם תרצה לרפאות את הפוקימונים שלך אז הנה מכונת הריפוי.אתה מוזמן לרפאות את הפוקימונים שלך ואז להתחיל בקרב".מכונת ריפוי מופיעה מולך
    נערך לאחרונה על ידי monster, 01-28-2011 בשעה 05:26 PM

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 91 מתוך 203 ראשוןראשון ... 41818990919293101141191 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •