Pokemon GO
עמוד 92 מתוך 203 ראשוןראשון ... 42829091929394102142192 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,366 עד 1,380 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    ניר

הסזיורים שמחים שבידריל טיפש והוא משתמש עליהם במתקפת רעל שבכלל לא משפיעה עליהם.העוקץ הרעל פוגע בסיזורים אך לא משפיע עליהם בכלל.הסזיורים משתמשים בריקוד חרבות ואז כוח התקפה והגנה של כולם עולה בהרבה מאוד.הסיזורים עפים באוויר ואז משתמשים באס אווירי על בידריל.בידריל לא מצליח להתחמק מכול האס האווירי של הסיזורים ולכן נפגע קשה.בידריל כבר מתעייף מהקרב בינו לבין הסיזורים שלך.
    אני אומר לסיזורים: " תבבלו אותו עם מתקפה מהירה, ואז לגמור את זה עם אז אוירי ופלי (חלק יודעים אס אוירי וחלק פלי...)

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tsubasa צפה בהודעה
    לוקאס
    אתה הופך לסוינב גדול ומתחיל לסרוק את המכשיר המוזר שהרסת רק מלפני רגע.ובנוסף לזה אתה מתחיל לסרוק את האיזור ולמצוא חפצים שיכלו לעזור לך להגיד מאיפה באה המכונה המוזרה הזאת שניסתה להרוג.מונפרנו אומר לך שהוא רוצה לעזור והוא מיד רץ לעזור לך לחפש.הוא מתחיל לחפור בור ומוצא בתוך הבור שלט מברזל שעליו סמל מוזר.הסמל נראה כך:עיגול בצבע אדום ומעליו ריבוע בסמל אדום.וליד שני הצורות כתוב צוות ניוטק
    "מוזר" אומר לו ואהפוך חזרה לזורוארק. "בא אחריי" אומר ואלך אל כיוון העיר הבאה ושהגיע אל הפתח אהפוך חזרה לצורה אנושית.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    אתה מוציא את גלייד החוצה ותוך כדי אתה מעווד את גלייד שהוא יצליח להביס את מצו'ק.גללייד מאמין לך שינצח בקרב את מצ'וק.גלייד משתמש בצוות כפול ואז משכפל את עצמו 4 פעמיים ונהיים עוד 4 גליידים בזירת הקרב.כול הגלייד שנמצאים בזירה תוקפים בעלים הקסומים את מצ'וק.עלים קסומים מתעופפים בזירה.מצ'וק לא מצליח להתחמק מהעלים הקסומים.העלים הקסומים פוגעים לו בכול מיני מקומות בגוף.מצ'וק נפגע קשה מאוד מהעלים הקסומים של גלייד.מצ'וק רץ אל גלייד באגרוף ממוקד

"גלייד שיגור"אומר לגלייד בקול שזה מובן מאליו ואז אוסיף בנחישות:"אחרי שתשתגר תעיף את מצ'וק מהזירה בעזרת קרב צמוד חזק במיוחד עם הכפילים שלך!"
    ואז אומר למצ'וק כדי לעצבן אותו בצחוק:"מצ'וק אתה פוקינוד!אתה גרוע!אתה גרוע!מי גרוע?מי?אתה גרוע מצ'וק אתה גרוע!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תומר
    גלייד משתמש בשיגור משתגר מאוחרי מצ'וק.לאחחר מכן גלייד וכול הגליידים האחרים תוקפים באגרוף צמוד את מצ'וק.מצ'וק לא מצליח להתחמק מן כול האגרופים שגלייד שולחים לעברו.מצ'וק נפגע קשה מאוד מכול האגרופים שנשלחים לעברו.למצ'וק נגמרו כמעט כול הכוחות להילחם

לוקאס
    אתה הופך לזוארק ואז אתה ומנופרנו מתחילים לרוץ לעבר העיר הבאה.כעבור דקה אתם פוגשים חבורת אנשים שעוצרת אותכם.אחד מהם ניגש אליכם ואומר לכם"הי הי אתה זוארק אי יודע שאתה בן אדם.אז תהפוך לבן אדם מי אם אתה לא רוצה למות.אז עכשיו שניכם באים איתנו לאן שנוביל אותכם.אם לא אנשיים יהרגו אותכם עכשיו.אז מה אתם בוחרים?מוות או חיים?"

ניר
    הסיזורים משתמשים בהתקפה מהירה ואז זזים במהירות ומצליחים לבלבל את בידריל.לאחר מכן הסיזורים תוקפים באס אווירי ובפלי.חלק מהסיזורים עפים לבידריל בפלי.והחלק השני עף לבידריל באס אווירי.בידריל לא מצליח להתחמק מאף מתקפה של הסיזורים ונפגע קשה.בידריל מתעלף על הזירה ומפסיד בקרב.השופט אומר "המנצח הוא ניר והסיזור שלו.הקרב הבא שלך בעוד 10 דקות".רנקס מחזיר את בידריל לפוכדור שלו ויורד מהזירה עצוב
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    תומר
    גלייד משתמש בשיגור משתגר מאוחרי מצ'וק.לאחחר מכן גלייד וכול הגליידים האחרים תוקפים באגרוף צמוד את מצ'וק.מצ'וק לא מצליח להתחמק מן כול האגרופים שגלייד שולחים לעברו.מצ'וק נפגע קשה מאוד מכול האגרופים שנשלחים לעברו.למצ'וק נגמרו כמעט כול הכוחות להילחם

[/COLOR][/B]
    "הינה מכת המחץ!"אומר לגלייד בקול מצחיק כדי לשעשע אותו ואז אוסיף בשחצנות:"תשתמש בשבירת לבנים ותסיף לזה קצת הפתעה שהיא...עלים קסומים שיקראה שבירת עלי לבנים על מצ'וק בכול הכוח!גלייד אתה מסוגל לזה!"

6. היכל התהילה
    כותב מהאייפוד...

״מעולה!״ אענה לה וארוץ בהתלהבות לעיר בדרך אשאל אותה ״בכמה פוקימונים היא משתמשת בדרך כלל?״

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה קצת נלחץ מן המשפט האחרון שהאיש ברמקול אומר לך.אתה מחזיר את פ'וצ'טימארו לפוכדור שלו ואז נכנכס לחדר הבא.אתה מגיע לחדר ענק ובמרכזו זירת קרב ענקית מסוג אדמה עם סלעים.מהצד השני של החדר מופיע דמות לא מוכרת לך..הוא אומר לך"שמי ודא ואני קצין המים של צוות ניוטק.המבחן האחרון שלך הוא להביס אותי בקרב פוקימונים.אם תפסיד לי תמות.אם תנצח אתה רשאי לעזוב את הבניין הזה.הקרב היה 3 על 3.בכול סיבוב פוקימון 1 .לשנינו מותר להחליף פוקימון באמצע הקרב.אם תרצה לרפאות את הפוקימונים שלך אז הנה מכונת הריפוי.אתה מוזמן לרפאות את הפוקימונים שלך ואז להתחיל בקרב".מכונת ריפוי מופיעה מולך
    אני מתחיל לפחד מודא ובולע את הרוק שלי.
    כל הסיוטים עם הבלאסטויז וודא חוזרים אליי.
    בחשש אני הולך אל מכונת הריפוי וממלמל לעצמי:"זה לא קורה לי,זה לא קורה לי!" ושם את הפוקימונים במכונת הריפוי.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    ניר
    הסיזורים משתמשים בהתקפה מהירה ואז זזים במהירות ומצליחים לבלבל את בידריל.לאחר מכן הסיזורים תוקפים באס אווירי ובפלי.חלק מהסיזורים עפים לבידריל בפלי.והחלק השני עף לבידריל באס אווירי.בידריל לא מצליח להתחמק מאף מתקפה של הסיזורים ונפגע קשה.בידריל מתעלף על הזירה ומפסיד בקרב.השופט אומר "המנצח הוא ניר והסיזור שלו.הקרב הבא שלך בעוד 10 דקות".רנקס מחזיר את בידריל לפוכדור שלו ויורד מהזירה עצוב
    אני מחזיר את 2 הסיזורים ואז יורד מהבמה. אני הולך שוב לאיפה שנרשמתי ואשים כיסוי ראש, ואגיד לאיש: "שלום, אני רוצה להרשם אבל אין לי פוקימון חרק. מה לעשות?"

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    כול הסיזורים חוזרים לסזיור אחד.אף אחד לא שם לב שמאוחרי סזיור מסתתר הסיזור השני שלך שהכנסת לקרב.אתה מחזיר את שני הסיזורים לפוכדורים שלהם ויורד מן הבמה.אתה שם כיסוי ראש על הראש שלך שיסתיר את ראשך וניגש לאיש שרושם מתמודדים".אדוני הרשמה נסגרה כבר מלפני 10 דקות.אז אי אפשר להירשם וגם נגמרו לנו כול פוקימוני החרק.היתה פה ערימה של פוכדורים שיש בתוכם פוקימון חרק.כול הפוכדורים נלקחו אז אני לא יכול לעזור לך"

ברוס
    אתה מתחיל לפחד מודא ומהבלסטויז שלו.אתה בולע את הרוק שלך וניגש למכונת הריפואי.אתה מדמיין שזה לא קורה לך אבל זה לא מצליח לקרות.זה אכן אמיתי.אתה שם את הפוכדורים שלך במכונת הריפואי.תוך כמה שניות המכונה מרפאה לך את הפוכדורים.אתה לוקח את הפוכדורים וניגש אל הזירה.ודא אומר"אני אוציא נפוקימון ראשון.צא ולרין לקרב."ודא זורק פוכדור וממנו יוצא הולרין החזק של ודא.ודא מוסיף"אם תרצה תתחיל ראשון"

אייס
    אתה רץ בהתלהבות לעבר העיר קלרק.וגם סאלי רצה בהתלהבות לעבר העיר קלרק.תוך כדי שאתם רצים בהתלהבות לעבר העיר קלרק.סאלי עונה לך"קודם כול זה מנהיג מכון.וכמו שאמרתי לך סוג המכון הוא אדמה.מנהיג המכון הוא תום והוא משתמש בכול הקרבות שלו בדיגלט שהוא מסוג אדמה טהור.אני ממליצה לך להשתמש בצ'יקו במכון ולשים עליו את מתנת הכוח שסאנדרול נתן לך.זה יעזור לכם מאוד במכון".תוך כדי שאתם רצים בהתלהבות אתם יוצאים מסופות המוות ומגיעים לעיר קלרק

תומר
    גלייד וכול הכפילים שלו משתמשים בשבירת לבנים על מצ'וק.הם רצים לעבר מצ'וק עם שבירת הלבנים שלהם.אבל הם מוסיפים לשבירת הלבנים שלהם את מתקפת העלים הקסומים.וכך הם יוצרים שילוב חדש שמורכב משבירת לבנים ומעלים קסומים.מצ'וק מכיוון שהוא עייף לא מצליח להתחמק מןן השילוב שהגליידים משתמשים עליו ונפגע קשה .בנוסף לכך הוא מתעלף.השופט אומר"המנצח הוא תומר".המאמן מחזיר את מצ'וק לפוכדור שלו ויורד מהזירה.השופט אומר"יש לך 10 דקות עד הקרב הבא"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Blue"]
    תומר
    גלייד וכול הכפילים שלו משתמשים בשבירת לבנים על מצ'וק.הם רצים לעבר מצ'וק עם שבירת הלבנים שלהם.אבל הם מוסיפים לשבירת הלבנים שלהם את מתקפת העלים הקסומים.וכך הם יוצרים שילוב חדש שמורכב משבירת לבנים ומעלים קסומים.מצ'וק מכיוון שהוא עייף לא מצליח להתחמק מןן השילוב שהגליידים משתמשים עליו ונפגע קשה .בנוסף לכך הוא מתעלף.השופט אומר"המנצח הוא תומר".המאמן מחזיר את מצ'וק לפוכדור שלו ויורד מהזירה.השופט אומר"יש לך 10 דקות עד הקרב הבא"
    "תחזור גלייד"אומר לגלייד ואז אחזיר אותו לפוקדור ואז אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא אותו.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה מחזיר את גלייד לפוכדור שלו ואז יורד מן הזירה.אתה הולך מן מקום התחרות למרכז הפוקימונים.אתה מגיע למרכז הפוקימונים ואז נכנס לשם.שם האחות ג'וי מרפא לך את גלייד.אתה יוצא מן מרכז הפוקימונים וחוזר לתחרות.שם אתה רואה שיש לך עוד 5 דקות עד לקרב הבא שלך.איש שמוכר דברים ניגש אליך ואומר לך"תרצה חפץ ריפואי במקום כול הזמןן ללכת לאחות ג'וי.תוכל לרפא את הפוקימון שלך עם מכשיר ריפואי.תרצה אחד כזה.הוא עולה 100$"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מחזיר את גלייד לפוכדור שלו ואז יורד מן הזירה.אתה הולך מן מקום התחרות למרכז הפוקימונים.אתה מגיע למרכז הפוקימונים ואז נכנס לשם.שם האחות ג'וי מרפא לך את גלייד.אתה יוצא מן מרכז הפוקימונים וחוזר לתחרות.שם אתה רואה שיש לך עוד 5 דקות עד לקרב הבא שלך.איש שמוכר דברים ניגש אליך ואומר לך"תרצה חפץ ריפואי במקום כול הזמןן ללכת לאחות ג'וי.תוכל לרפא את הפוקימון שלך עם מכשיר ריפואי.תרצה אחד כזה.הוא עולה 100$"
    "כן אני אשמח לכזה דבר"אומר למוכר ואז אתן למוכר 100$.
    אחרי שאני אקח את החפץ אחפש את השק עם הפוקדורים עד שיקראו לי לבוא להילחם עם גלייד.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה מוציא מתוך הכיס שלך 100$ ומביא לאיש.האיש לוקח את הכסף שאתה מביא לו.ואז הוא מביא לך 1 כזה.אתה לוקח את מכשיר הריפואי ושם בתיק שלך.אתה מתחיל לחפש את השק עם הפוכדורים אך אתה לא מוצאו גם הפעם.אתה שומע את השופט"הקרב הבא בין תום עם הזורקין שלו נגד תומר וגלייד שלו.תעלו לזירה".תום עולה לזירה וזורק את הפוכדור של זורקין.מתוך הפוכדור יוצא שלו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מוציא מתוך הכיס שלך 100$ ומביא לאיש.האיש לוקח את הכסף שאתה מביא לו.ואז הוא מביא לך 1 כזה.אתה לוקח את מכשיר הריפואי ושם בתיק שלך.אתה מתחיל לחפש את השק עם הפוכדורים אך אתה לא מוצאו גם הפעם.אתה שומע את השופט"הקרב הבא בין תום עם הזורקין שלו נגד תומר וגלייד שלו.תעלו לזירה".תום עולה לזירה וזורק את הפוכדור של זורקין.מתוך הפוכדור יוצא שלו
    "טוב צא גלייד יהיה הפעם קשה אבל אתה תצליח!אני מאמין בך גלייד!"אצעק לגלייד ובאותו זמן אעודד אותו ואז אוסיף בנחישות ותוך כדי אעודד את גלייד:"תשתמש בצוות כפול ואז אחרי שזורקין יתבלבל תקוף אותו בקרב צמוד ואם הוא תוקף אותך תתחמק בעזרת הצוות כפול שלך גלייד!אני מאמין בך גלייד!אתה יכול לנצח את זורקין הזה אפילו שהוא אופל ואתה על-חושי!"

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה מעודד את גלייד שהוא יכול להביס גם את זורקין של תום.וכך גם גלייד מאמין שהוא יכול לנצח את זורקין של תום.גלייד מתחיל בקרב והוא משתמש בצוות כפול.גלייד משכפל את עצמו 5 פעמיים ואז הוא ושאר הכפילים שלו זזזזים במהירות ומבלבלים את זורקין לגמרי.זורקין מתבלבל מזה.לאחר גלייד וכול שאר הכפילים שלו שולחים אגרוף צמוד לעבר זורקין.זורקין לא מצליח להתחמק מן האגרופים שנשלחים לעברו ונפגע קצת.זורקין משתמש בציפורן דרקון.הוא מתחיל לרוץ לעבר גלייד והכפילים שלו במתקפת ציפורן רקון חזקה מאוד

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 92 מתוך 203 ראשוןראשון ... 42829091929394102142192 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •