Pokemon GO
עמוד 94 מתוך 203 ראשוןראשון ... 44849293949596104144194 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,396 עד 1,410 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תומר
    אתה שמח מזה שיש לך צ'איזארד חזק מאוד.גלייד מנסה להשתמש בשבירת לבנים למרות הכוויות הקשות שיש לגלייד על ידו.גללייד מצליח לשאוב את הלהביור של אנבהו ואז הוא מחזיר את הלהביור עם עלים קסומים ושבירת לבנים.כול המתקפות פוגעת באנבהו אך רק הם בקושי מזיזות לו.גלייד חוטף כוויות קשות בכול הגוף שלו מהלהביור של אנבהו.ג'יסון אומר"זה הסוף של הגלייד שלך.אנבהו זרוע פטיש על גלייד".אנבהו מתחיל לרוץ לעבר גלייד בזרוע פטיש חזקה מאוד
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tsubasa צפה בהודעה
    תומר
    אתה שמח מזה שיש לך צ'איזארד חזק מאוד.גלייד מנסה להשתמש בשבירת לבנים למרות הכוויות הקשות שיש לגלייד על ידו.גללייד מצליח לשאוב את הלהביור של אנבהו ואז הוא מחזיר את הלהביור עם עלים קסומים ושבירת לבנים.כול המתקפות פוגעת באנבהו אך רק הם בקושי מזיזות לו.גלייד חוטף כוויות קשות בכול הגוף שלו מהלהביור של אנבהו.ג'יסון אומר"זה הסוף של הגלייד שלך.אנבהו זרוע פטיש על גלייד".אנבהו מתחיל לרוץ לעבר גלייד בזרוע פטיש חזקה מאוד
    "גלייד שיגור!"אצעק כדי שגלייד יבטח בי ואז אוסיף:"גלייד אחרי שתתחמק תתקוף בקרב צמוד חזק במיוחד על אנבהו!!!אתה יכול גלייד!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    ניר
    כול הסיזורים חוזרים לסזיור אחד.אף אחד לא שם לב שמאוחרי סזיור מסתתר הסיזור השני שלך שהכנסת לקרב.אתה מחזיר את שני הסיזורים לפוכדורים שלהם ויורד מן הבמה.אתה שם כיסוי ראש על הראש שלך שיסתיר את ראשך וניגש לאיש שרושם מתמודדים".אדוני הרשמה נסגרה כבר מלפני 10 דקות.אז אי אפשר להירשם וגם נגמרו לנו כול פוקימוני החרק.היתה פה ערימה של פוכדורים שיש בתוכם פוקימון חרק.כול הפוכדורים נלקחו אז אני לא יכול לעזור לך"
    אני הולך מהעיר מחפש פוקימונים לאימון.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    גלייד משתמש במהירות בשיגור וכך הוא מתחמק מזרוע פטיש של אנבהו.גלייד משתגר אל מאוחרי אנבהו.גלייד משתמש באגרוף צמוד על אנבהו.למרות הכוויות הקשות על גופו הוא מצליח לזוז ואפילו לוץ לעבר אנבהו.גלייד תוקף את אנבהו באגרוף צמוד.מכיוון שאנבהו הוא איטי הוא לא מצליח להתחמק בזמן מן האגרוף הצמוד של גלייד ונפגע קצת.ג'ייסון אומר"לגליד היו כויות קשות שתצטרך לפרוש איתו ממהתחרות.אנבהו התלקחות בליץ' שתגמור את גללייד".אנבהו יורה התלקחות בליץ לעבר גלייד שלך

ניר
    אתה יוצא מןן העיר לעבר דרך 4.אתה יוצא מהעיר בג ומגיע לדרך 4.שם אתה מתחיל לחפש פוקימונים לאימון הסזיורים שלך.אתה רואה בדרך 4 ארבוק שזוחל לעבריכם במהירות.הוא תוקף אותך בעוקץ רעל.אך אתה במהירות מתחחמק מן העוקץ הרעל שלו.ארבוק שוב יורה עליך עוקץ רעל ואתה שוב מתחמנק מן העוקץ הרעל של ארבוק.אתה שומע את השופט אומר"האיש האיך שלא קוראים לך הקרב הבא שלך היה בעוד 4 דקות אז כדי שתזרזרז לקרב שלך.".אתה מבין שהוא מתכוון אליך.ארבוק יוצא בזנב רעל עליך
    נערך לאחרונה על ידי monster, 01-29-2011 בשעה 11:03 AM

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    תומר
    גלייד משתמש במהירות בשיגור וכך הוא מתחמק מזרוע פטיש של אנבהו.גלייד משתגר אל מאוחרי אנבהו.גלייד משתמש באגרוף צמוד על אנבהו.למרות הכוויות הקשות על גופו הוא מצליח לזוז ואפילו לוץ לעבר אנבהו.גלייד תוקף את אנבהו באגרוף צמוד.מכיוון שאנבהו הוא איטי הוא לא מצליח להתחמק בזמן מן האגרוף הצמוד של גלייד ונפגע קצת.ג'ייסון אומר"לגליד היו כויות קשות שתצטרך לפרוש איתו ממהתחרות.אנבהו התלקחות בליץ' שתגמור את גללייד".אנבהו יורה התלקחות בליץ לעבר גלייד שלך
    "גלייד צוות כפול!"אומר לגלייד ואז אוסיף:"תנסה לעשות שבירת לבנים עם היד שלא קיבלת כויוה!"ואז אומר לג'ייסון:"תשתוק כבר!!!גלייד יכול לנצח כי אני מאמין בו!"

6. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה יוצא מןן העיר לעבר דרך 4.אתה יוצא מהעיר בג ומגיע לדרך 4.שם אתה מתחיל לחפש פוקימונים לאימון הסזיורים שלך.אתה רואה בדרך 4 ארבוק שזוחל לעבריכם במהירות.הוא תוקף אותך בעוקץ רעל.אך אתה במהירות מתחחמק מן העוקץ הרעל שלו.ארבוק שוב יורה עליך עוקץ רעל ואתה שוב מתחמנק מן העוקץ הרעל של ארבוק.אתה שומע את השופט אומר"האיש האיך שלא קוראים לך הקרב הבא שלך היה בעוד 4 דקות אז כדי שתזרזרז לקרב שלך.".אתה מבין שהוא מתכוון אליך.ארבוק יוצא בזנב רעל עליך
    אני חוזר לעיר ומחפש את מי אני נלחם מולו, כאשר אני מגיע אליו אני תופס אותו מהר בפה, נותן לו ברכייה,שולף אקדח עם משתיק קול ויורה בו כמה פעמים- ואז לוקח את הפוקדור שלו
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 01-29-2011 בשעה 11:19 AM

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה מתעלם מן הארבוק שתוקף אותך וחוזר עיר.בג.כשאתה חוזר לעיר בג אתה הולך לתחרות. ואז כשאתה מגיע לתחרות השופט אומר"הקרב הבא הוא ג'יסון עם הביוטפול שלו נגד האיש ברימוזרי עם הסיזור שלו.תעלו לזירה מיד".אתה שומע זאת ומתחיל לחפש במהירות את ג'יסון.אתה מוצא את גג'יסון לוקח אותו לפינה שאף אחד לא רואה.ואז אתה תופס אותו בפה נותן לו ברכיה לבטן.ג'יסון מתמוט על האדמה.אתה מוציא משתיק קול שהורג את ג'יסון.אתה לוקח את הפוכדור של ביפול.אתה עולה לזירה.השופט אומר"ג'יסון לא עולה לזירה ונצחון טכני להאיש.הקרב הבא שלך בעוד 5 דקות"

תומר
    גליד משתמש בצוות כפול ואז משכפל את עצמו 5 פעמיים.נוצרו עוד 5 גלייד וכעת יש 6 גלייד בזירה.גלייד משתמש בשבירת הלבנים באחת מן ידיו למרות שיש על שתי ידיו כווית קשות.גם כול השאר הגלייד תוקפים בשבירת לבנים.כול הגלייד רצים לעבר אנבהו.התלקחות בליץ' מביסה 4 גלידים.הגלייד והגלייד המזויף פוגעים באנבהו קשה.הגלייד המזויף נעלם.אנבהו תוקף בזרוע פטיש את גלייד שלך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מתעלם מן הארבוק שתוקף אותך וחוזר עיר.בג.כשאתה חוזר לעיר בג אתה הולך לתחרות. ואז כשאתה מגיע לתחרות השופט אומר"הקרב הבא הוא ג'יסון עם הביוטפול שלו נגד האיש ברימוזרי עם הסיזור שלו.תעלו לזירה מיד".אתה שומע זאת ומתחיל לחפש במהירות את ג'יסון.אתה מוצא את גג'יסון לוקח אותו לפינה שאף אחד לא רואה.ואז אתה תופס אותו בפה נותן לו ברכיה לבטן.ג'יסון מתמוט על האדמה.אתה מוציא משתיק קול שהורג את ג'יסון.אתה לוקח את הפוכדור של ביפול.אתה עולה לזירה.השופט אומר"ג'יסון לא עולה לזירה ונצחון טכני להאיש.הקרב הבא שלך בעוד 5 דקות"
    אני הולך בעיר ומחפש את אחד ממורדי השוק השחור, אני אומר לו: "אתה יודע איפה יש חנות נפץ?" אמשיך לחפש אנשים שמתאמנים עם פוקימונים כדי לעשות רצח או שניים, ואז אני מוציא את מאמאסווין ואומר לו: "אבנים חדות, זה טוב X2 על פוקימוני חרק." ולאחר מכן אחשוב לעצמי 'אולי אפסיק עם הרציחות לטובת הכלל?' (זה מה שלפחות הדמות שלי חושבת, שמה שהיא רוצחת זה לטובת הכלל) 'וארצח בשביל עצמי?, זה שרצחתי את ג'יסון מאוד שחרר עלי והקל עלי.' אכנס לדיון פנימי בזמן הקרב, אשלוף איזה רובה משתנה, אהפוך אותו לבזוקה וארה באנשים בלי בושה.
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 01-29-2011 בשעה 12:07 PM

9. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Blue"]
    תומר
    גליד משתמש בצוות כפול ואז משכפל את עצמו 5 פעמיים.נוצרו עוד 5 גלייד וכעת יש 6 גלייד בזירה.גלייד משתמש בשבירת הלבנים באחת מן ידיו למרות שיש על שתי ידיו כווית קשות.גם כול השאר הגלייד תוקפים בשבירת לבנים.כול הגלייד רצים לעבר אנבהו.התלקחות בליץ' מביסה 4 גלידים.הגלייד והגלייד המזויף פוגעים באנבהו קשה.הגלייד המזויף נעלם.אנבהו תוקף בזרוע פטיש את גלייד שלך
    "תתחמק מהמתקפה גלייד!"אצעק לגלייד ואז אוסיף:"אחרי שאנבהו תוקף בטעות את האדמה תקוף אותו בשבירת לבנים עם עילם קסומים על הראש ועל הבטן!"

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה צועק לגלייד שיתחמק מהזרוע פטיש של אננבהו.למרות הפציעות הקשות שיש לגליד הוא בכול זאת מצליח להתחמק מן זרוע הפטיש של אנבהו.גליידתוקף עם ידו הימנית בשבירת לבנים.היד שלו הופכת ללבנה ואז הוא תוקף בעלים קסומים את אנבהו.בנוסף הוא משלב את שתי המתקפות למתקפה אחת.אנבהו לא מצליח להתחמק מן השילוב התקפות של גלייד ונפגע קשה.אנבהו תוקף בלהביור את גלייד שלך

ניר
    אתה הולך לעיר ומחפש מורד מהשוק השחור אתה מוצא איש כזה והוא אומר לך"מצטער אין לי מושג איפה אפשר להשיג פצצות תשאל מישהו אחר."האיש הולך לדרכו.אתה רואה מאמן שמתאמן עם הביוטפול שלו.אתה מוציא את מאמאסווין החוצה.מאמאסווין משתמש באבנים חדות.הוא שולח אבנים חדות לעבר ביוטפול.ביטופול לא מצליח להתחמק ומתעלף.אתה מוציא מהשק רובה משתנה ואז אתה הופך את הרובה לבזוה.אתה מתחיל לירות עם הבזוקה לכול עבר.הבזוקה פוגעת בהרבה אנשים והורסת רבע מהעיר בג.אתהרואה שנותרה לך עודדקה עד לקרב הבא שלך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה צועק לגלייד שיתחמק מהזרוע פטיש של אננבהו.למרות הפציעות הקשות שיש לגליד הוא בכול זאת מצליח להתחמק מן זרוע הפטיש של אנבהו.גליידתוקף עם ידו הימנית בשבירת לבנים.היד שלו הופכת ללבנה ואז הוא תוקף בעלים קסומים את אנבהו.בנוסף הוא משלב את שתי המתקפות למתקפה אחת.אנבהו לא מצליח להתחמק מן השילוב התקפות של גלייד ונפגע קשה.אנבהו תוקף בלהביור את גלייד שלך

[/B][/COLOR]
    "גלייד תשתמש בשיגור ואז בשבירת לבנים על גבו של אנבהו!"אצעק לגלייד ואז אוסיף:"אתה יכול גלייד!אתה יכול!"

12. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה הולך לעיר ומחפש מורד מהשוק השחור אתה מוצא איש כזה והוא אומר לך"מצטער אין לי מושג איפה אפשר להשיג פצצות תשאל מישהו אחר."האיש הולך לדרכו.אתה רואה מאמן שמתאמן עם הביוטפול שלו.אתה מוציא את מאמאסווין החוצה.מאמאסווין משתמש באבנים חדות.הוא שולח אבנים חדות לעבר ביוטפול.ביטופול לא מצליח להתחמק ומתעלף.אתה מוציא מהשק רובה משתנה ואז אתה הופך את הרובה לבזוה.אתה מתחיל לירות עם הבזוקה לכול עבר.הבזוקה פוגעת בהרבה אנשים והורסת רבע מהעיר בג.אתהרואה שנותרה לך עודדקה עד לקרב הבא שלך
    אני מוציא את 2 הסיזורים שלי ואני אומר להם: "תשרפו את העיר ותחריבו בתים, שהעיר לא תהיה קיימת!" אני אומרת בנימה מפחידה ומוציא רובה אש ואת הG500. אני ממשיך לירות בכל העיר ואז אני הולך ליד אחד הבתים, אני מחכה להודעת הרמקול נגד מי אני נלחם ואז אני מחפש אותו, ויורה בו בגלוי. אני לוקח את הגופה שלו למקום מסתור ואז אני הולך לזירת הקרב. אני שם שוב את הצעיף כדי שלא יראו לי את הראש ולא ידעו שרצחתי את האיש, ואז אני מחכה להודעה שאני מנצח כי האיש לא הגיע. אני יוצא מן האולם לאחר הניצחון, מסתתר מאחורי בית, מוריד את הצעיף וממשיך להרוס את העיר כדי שתעלה בלהבות.
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 01-29-2011 בשעה 12:35 PM

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מתחיל לפחד מודא ומהבלסטויז שלו.אתה בולע את הרוק שלך וניגש למכונת הריפואי.אתה מדמיין שזה לא קורה לך אבל זה לא מצליח לקרות.זה אכן אמיתי.אתה שם את הפוכדורים שלך במכונת הריפואי.תוך כמה שניות המכונה מרפאה לך את הפוכדורים.אתה לוקח את הפוכדורים וניגש אל הזירה.ודא אומר"אני אוציא נפוקימון ראשון.צא ולרין לקרב."ודא זורק פוכדור וממנו יוצא הולרין החזק של ודא.ודא מוסיף"אם תרצה תתחיל ראשון"
    "טוב,גרבלר-קדימה צא!" אומר ואוציא את גרבלר מהפוכדור שלו.
    "קדימה גרבלר-תקוף את ולרין בגלגול!" אומר לגרבלר.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    בר
    אתה מאושר מזה שתפסת לעצמך טראפינץ'.אתה מוציא את הפוכדור של מוקרו ואזמתוכו מוציא את מוקרו.מוקרו מבין שאתה משחחר אותו והוא נהיה עצוב נורא.אתה מגישלו חטיף שנינ לו מזכת ממך.מוקרו לוקח את החטיף ואז חופר בור נכנס לתוכו ואז אתה לא רואה אותו כבר.אתה מתחיל להמשיך ללכת בסופות המוות.אתההולך והולך עדשאתה פוגש בעוד טראפינץ' שחופר לו בורות בחול
    .

"יש לי כבר טראפינץ' אני לא צריך להלחם באחד כזה שוב פעם" אחשוב לעצמי והלך לחפש פוקימונים נוספים להתאמן איתם

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בר
    אתה מתעלם מן הטראפינץ' שכרגע פגשת מכיוון שאתה לא רוצה להילחם נגד פוקימו שנלחמת כבר בעבר.אתה ממשיך להתהלך בסופות המוות ואתה לא מוצא אף פוקימון שגר שם.אתה מחליט שוב ללכת סופות המוות ולחפש פוקימון שעוד לא נלחמת נגדו.אתה הולך הולך והולך עד שאתה רואה חחבורה של דיגלט שנעים במהירות לעברכך.נראה שהם לא עומדים לעצור

ברוס
    אתה מוציא את הפוכדור של גרבלר החוצה ואז אתה מוציא את גרבלר החוצה לזירת הקרב.גרבלר יוצא מן הפוכדור שלו ויוצא אל זירת הקרב.גרבלר מתחיל בקרב הוא משתמש במתקפת גילגול.הוא מתחיל להתגלגל במהירות לעבר ולרין של ודא.מכיוון שולרין הוא פוקימון איטי וכבד הוא לא מצליח להתחמק בזמן מן מתקפת הגילגול של גרבלר.ודא אומר"ולרין קרן קרח".ולרין יורה קרן קרח לעבר גרבלר

ניר
    אתה מוציא את שני הסיזורים שלך מן הפוכדורים שלהם כי שיחריבו את העיר בג.שני הסיזורים יוצאים מהפוכדורים שלהם ומתחילים להחריב את העיר בג בקרן על ובציפורן ברזל.אס אווירי.אתה מוציא את רובה האש ואת 6500 ומתחיל לירות על העיר בג ולהרוס אותה.בינתים הרסתם חצי מהעיר בג.הסיזורים ואתה מפסיקים להרוס את העיר.השופט אומר"הקרב הבא הוא האיש הבזיורי נגד מיקל".אתה מתחיל לחפש את מייקל ואז אתה מוצא אותו והורג אותו.אתה מסתיר את הגופה שו והולך לזירה ועלה עליה.אתה ם מסכה על פניך.השופט אומר"האיש הבזיורי מנצח ניצחון טכני.הקב הבא שלך בעוד 10 דקות".אתה יורד מהזירה,מוריד תמסכה,וממשיך להרוס את העיר

תומר
    גלייד משתמש במהירות בשיגור וכך הוא מתחמק מן הלהביור של אנבהו.גלייד משתגר אל מאוחרי אנבהו.גלייד משתמש בשבירת לבנים על אנבהו.אנבהו לא מצליח להתחמק מן שבירת הלבנים של גלייד ונפגע קשה.אנבהו מתמוטט על הזירה.השופט אומר"המנצח הוא תומר.יש לך עוד 20 דקות עד קרב הגמר שלך".תום אומר"איך זה יכול להיות".הוא מחזיר את אנבהו שלו לפוכדור שלו ויורד מהזירה מבסוט

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 94 מתוך 203 ראשוןראשון ... 44849293949596104144194 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •