אני נכנס למרכז הפוקימונים ומכניס את מאמאסווין ומוציא את מאנצ'לקס. אני מוציא אותו מהפוקדור ואני אומר לו: "תקשיב, אני רוצה שתהיה שמח, תאהב אותי ותתפתח. עכשיו יש פה הרבה גופות בעיר ויש לך X500 אוכל מהרגיל- אתה משוחרר לאכול אבל אתה חוזר לי סנורלאקס!" אני אומר לו והולך לאיזה פתח בשוק השחור ושם אני שם את הגופות כדי שמאנצ'לקס יוכל לאכול משם. אני לוקח לי רובה אוטומאטי, קושר אותו לצוואר שלי ועושה כאילו אני שוטר- חייל. אני ממשיך בדרך ומנסה לשמוע נגד מי אני ילחם, אני מחפש אותו אבל אני לא הורג אותו, רק קושר אותו ומנסה שהוא יקשיב לי.ניר
אתה מוציא את שני הסיזורים שלך מן הפוכדורים שלהם כי שיחריבו את העיר בג.שני הסיזורים יוצאים מהפוכדורים שלהם ומתחילים להחריב את העיר בג בקרן על ובציפורן ברזל.אס אווירי.אתה מוציא את רובה האש ואת 6500 ומתחיל לירות על העיר בג ולהרוס אותה.בינתים הרסתם חצי מהעיר בג.הסיזורים ואתה מפסיקים להרוס את העיר.השופט אומר"הקרב הבא הוא האיש הבזיורי נגד מיקל".אתה מתחיל לחפש את מייקל ואז אתה מוצא אותו והורג אותו.אתה מסתיר את הגופה שו והולך לזירה ועלה עליה.אתה ם מסכה על פניך.השופט אומר"האיש הבזיורי מנצח ניצחון טכני.הקב הבא שלך בעוד 10 דקות".אתה יורד מהזירה,מוריד תמסכה,וממשיך להרוס את העיר
"גרבלר-תתחמק מקרן הקרח ותתקדם במהירות לולרין!" אומר לגרבלר.ברוס
אתה מוציא את הפוכדור של גרבלר החוצה ואז אתה מוציא את גרבלר החוצה לזירת הקרב.גרבלר יוצא מן הפוכדור שלו ויוצא אל זירת הקרב.גרבלר מתחיל בקרב הוא משתמש במתקפת גילגול.הוא מתחיל להתגלגל במהירות לעבר ולרין של ודא.מכיוון שולרין הוא פוקימון איטי וכבד הוא לא מצליח להתחמק בזמן מן מתקפת הגילגול של גרבלר.ודא אומר"ולרין קרן קרח".ולרין יורה קרן קרח לעבר גרבלר
NYO HO HO BITCH
בר
אתה מתחיל לרוץ כשול הציוד שלך עליך הצידה כדי להתחמק מן חבורת הדיגלט שיכולה לפגוע בך.אתה מצליח ברגע האחרון להתחמק מן חבורת הדיגלט העצבנית הזאת.אתה ממשיך ללכת בסופות המוות ולחפש פוקימונים יותר רגועים מהדיגלטים שפגשת הרגע.לאחר הליכה קצרה אתה פוגש חבורה שלסוינב שמחפשת להם אוכל בין החולות של סופות המוות
ניר
אתה הולך למרכז הפוקימונים.אתה נכנס למרכז הפוקימונים ושם אתה ניגש למכונת החפות הפוקימונים.אתה ניגש אל המכונה ומחליף את מאמאסווין שלך במנצ'לקאס שלך.אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים ואז מוציא את מנצ'לקאס החוצה.אתה מראה למנצ'לקאס את כול הגופות שהכנת לו לאכול.מנצ'לקאס שמח מהתנה שהכנת לו והוא מיד רץ אל הגופות ומתחיל לאכול את הגופות.אתה לוקח רובה אוטמאטי ושם אותו על הצוואר שלך.השופט אומר"הקרב הבא הוא לי נגד האיש הבזיורי.".אתה מוצא את את לי ואז קושר אותו .לי אומר לך"מה אתה רוצה מימני.יש לי קרב להגיע אליו בעוד כמה שניות."
תומר
אתה מחזיר את גלייד לפוכדור שלו ואז יורד מן הזירה,הולך למרכז הפוקימונים לרפאות את גלייד מהכויות הקשות שהוא חטף בקרב.אתה מגיע למרכז הפוקימונים ושם האחות ג'וי מרפא לך את גליד מכווית הקשוןת שהוא חטף מאנבהו.אתה יוצא מן מרכז הפוקימונים והולך אל דרך 4.אתה מגיע לדרך 4 ומתחיל לחפש פוקימונים ללכידה או אימון.אתה פוגש בבארבוק
ברוס
גרבלר מתגלגל הצידה וכךך מתחמק מקרן הקרח שולרין שולח לעברו.גרבלר מתחיל להתקדם לעבר ולרין באיטיות.גרבלר מתקדם ומתקדם לאט לאט לעבר ולרין.ודא מבין שאתם מתכננים מהלך לפגוע בולרין והוא אומר"ולרין זוז מהר אחרוה.הם בטח מתכננים לפגוע בך".ולרין זז אחרוה במהירות כדי להתרחק מןן גרבלר שלך שמתקדם ומתקדם לעבר ולרין.ודא מוסיף"ולרין קרן קרח שוב על גרבלר".ולרין יורה קרן קרח שוב על גרבלר
נערך לאחרונה על ידי monster, 01-29-2011 בשעה 06:36 PM
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני מסתכל על לי במבט קודר ואני אומר לו: "אני מבין שיש לך קרב, אבל אני רוצה שתתן לי את הפוקימונים שלך כדי שתבוא איתי לתחנה. אתה מואשם ברציחת מס' אנשים כדי לעלות לחצי הגמר. אני לוקח ממנו את הפוקימונים ואז שם אותם בכיס שלי, אני לוקח את לי איתי והולך בדרך לצאת מן העיר. כאשר אני מגיע לשם אני אומר לו: "תשמע סיפור קטן- הרוצח." וקושר אותו טוב טוב לעץ. אני מתחיל בסיפור: "לפני בערך כמה שנים, המשטרה גילתה על רוצח מסתורי שהיה מאמן, הוא עשה שריפה בעיר עש והרג מספר מאות אנשים, בינהם גם את הורי. לאחר מרדף של כמה ימים אחר הרוצח המשוגע, מצאנו את מיקומו ותפסנו אותו, אני אישית זרקתי אותו לאשפה ושם יריתי בו עד סוף למרות שזה לא היה חוקי. ישבתי למשפט על הריגת הרוצח, אבל אז יצאתי זכאי מהמשפט בגלל שאיים על חולייתי ולכן עשיתי מעשה התגוננות. עכשיו אחרי כמה שנים, גיליתי את בן הרוצח- אתה, לא היה קשה לתפוס גם אותך והיחידה שלי לא רצתה לבוא כי פחדה ממך. אז אני מציע לך עכשיו למות, כדי שלא תעבור את העינויים." ואז אני שם משתיק קול לרובה, ויורה בו מס' כדורים שימות ואחביא את גופתו. אחזור לעיר בג ואלך לתחרות, אשים את הצעיף ואחכה שלי יגיע להלחם מולי.
ניר
אתה הולך למרכז הפוקימונים.אתה נכנס למרכז הפוקימונים ושם אתה ניגש למכונת החפות הפוקימונים.אתה ניגש אל המכונה ומחליף את מאמאסווין שלך במנצ'לקאס שלך.אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים ואז מוציא את מנצ'לקאס החוצה.אתה מראה למנצ'לקאס את כול הגופות שהכנת לו לאכול.מנצ'לקאס שמח מהתנה שהכנת לו והוא מיד רץ אל הגופות ומתחיל לאכול את הגופות.אתה לוקח רובה אוטמאטי ושם אותו על הצוואר שלך.השופט אומר"הקרב הבא הוא לי נגד האיש הבזיורי.".אתה מוצא את את לי ואז קושר אותו .לי אומר לך"מה אתה רוצה מימני.יש לי קרב להגיע אליו בעוד כמה שניות."
ניר
לי אומר לך"מגניב רצחתי אנשים.אתה באמת בחור טוב שאתה עוצר אותי.אני מקבל תעונש תיקח לי תפוקימונים".אתה לוקח מן לי את הפוקימונים שלו ושם את הפוכדורים שלו אצלך בכיס.אתה לוקח את לי איתך עד ליציאה מן העיר בג.כאשר אתם ביציאה מן העיר בג אתה מתחיל לספר לו סיפור על הרוצח.בזמן שאתה מספר לו תסיפור אתה קושר אותו לעץ שנמצא בדרך 4.לאחר שאתה מסיים לספר ו תסיפור לי אמר לך"אתה צודק מישהו אבא שלי היה בנאדם קר לב.מגיע לי למות תהרוג אותי".אתה יורה בו עם משתיק קול.לי מת ואתה מסתיר את הגופה שלו. אתה שם את הצעיף עלפניך ומגיע לתחרות בזמן לפני שמעיפים את שניכם.השופט אומר"שוב ניצחון טכני.הקרב הבאשלך בעוד 20 דקות"
תומר
אתה מוציא רובה מן הכיס שלך ויורה על ארבוק.ארבוק לא מצליח להתחמק מן היריה של הרובה שלך ומת תוך שניות.מן גופתו יורד דם.אתה ממשיך ללכת בדרך 4 ולחפש פוקמונים יותר שווים מארבוק לתפיסה.אתה מחפש ומחפש. אתה רואהראיצ'ו שמשתמש בזנב הברזל ושובר עצים להנאתו מדרך 4.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
26 שורות בוורד!ניר
לי אומר לך"מגניב רצחתי אנשים.אתה באמת בחור טוב שאתה עוצר אותי.אני מקבל תעונש תיקח לי תפוקימונים".אתה לוקח מן לי את הפוקימונים שלו ושם את הפוכדורים שלו אצלך בכיס.אתה לוקח את לי איתך עד ליציאה מן העיר בג.כאשר אתם ביציאה מן העיר בג אתה מתחיל לספר לו סיפור על הרוצח.בזמן שאתה מספר לו תסיפור אתה קושר אותו לעץ שנמצא בדרך 4.לאחר שאתה מסיים לספר ו תסיפור לי אמר לך"אתה צודק מישהו אבא שלי היה בנאדם קר לב.מגיע לי למות תהרוג אותי".אתה יורה בו עם משתיק קול.לי מת ואתה מסתיר את הגופה שלו. אתה שם את הצעיף עלפניך ומגיע לתחרות בזמן לפני שמעיפים את שניכם.השופט אומר"שוב ניצחון טכני.הקרב הבאשלך בעוד 20 דקות"
--
אני חושב לעצמי 'טוב שלי מת, עשיתי עוד מעשה רע לעולם.' אני הולך לבניין הרוס אבל שעוד יש בו מתכות שחזקות וטובות ואז אוציא את הG500, אחתוך את הברזל ואכין ממנו צורת כנפיים עם מנוע חשמלי. אמשיך בזה בכך שאלך למרכז הפוקימונים, אחזיר את לוקריו ואחד הסיזורים, ואוציא את ביוטיפלי ומאמאסווין. אגיד לביוטיפלי: "תכין לי 3 מטר בד משובח." ואחכה שהוא יכין לי. לאחר שהוא מכין לי, אני עושה את הבד בצורת חליפת אסטרונאוט עם חור בגב שיתאים לכנפיים. אשים את הכנפיים, אקח את הרובה אש ואחבר את זה בעזרת חום. לאחר מכן אקח את החליפה איתי ואלך לדרך 4, שם אהפוך רובה לגרזן ואפיל עץ כדי לקחת חתיכות עץ לשכבת מגן העיקרית, ואז אלך לחלק השני של העיר ואחתוך בעזרת הG500 עוד ברזל ואעשה פיסות דקיקות כדי שהיה מגן משני חזק שיחפה על המגן הראשי במקרה הצורך. אחבר את הכל לבד גם בעזרת חום ואז אלבש את החליפה. אקח את החבל בו קשרתי את לי ואחבר אותו מהכנפיים לידיים בכך שאעשה תגובה מסוימת עם הידיים הכנפיים יפתחו והחשמל יתחיל לעבוד ואני יעוף בדאייה. אחזור שוב לדרך 4 כדי למצוא את הארבוק שנלחם מולי- אבל הפעם, בגלל מגן הברזל לא אפחד מעוקץ הרעל שלו. אוציא את מאמאסווין ואגיד לו: "רעידת אדמה כדי לחסל את ארבוק!" ואחכה שארבוק לא יוכל להלחם יותר ואם לא- ארה בו עם רובה האדמה. שארבוק יתאושש, אתפוס לו בלשון, אגרום לו להוציא רעל ואשים את זה בבקבוק, ואז אקח את הG500, אתלוש לו את העור ומזה אעשה קסדה ביחד עם הקורים שביוטי פלי עשה. בקסדה אעשה פתחי אוויר קטנים שיש בהם לחץ אוויר נמוך כדי שאם תהיה התקפה לקסדה, לחץ האוויר יעלה את המתקפה לתוך פתחי האוויר לפתח השני של החליפה, ומהצד השני לחץ אוויר גבוה מאוד- שכל מה שיתקוף את הקסדה, יעוף משם מהר בחזרה נגד התוקף. בעזרת הלשון של ארבוק אני עושה מחזיק לשוריקן חשמל שלי איפה שנצא לחץ האוויר הגבוה, בתור נשק חירום. אשים את הקסדה על הראש שלי ואז אני לוקח רובה משתנה, אקח את היריות שלו ואטבול אותם ברעל ארבוק- בכדי שהם היו יותר מזיקות (כלומר, אם הם יפגעו במשהו הם ימיסו אותו כמו חומצה) ואשים אותם בחזרה במחסנית. אקח את הרובה המשתנה, אקשור אותו כמו שקשרתי את הרובה בו הרגתי את לי לצוואר שלי, ואתחיל את התעופה הראשונה. אעשה את התנועה עם החבלים כדי לעוף באוויר ואוציא מגופי חשמל למנוע כדי שאוכל לעוף בשלמות. אעוף ברחבי העיר ואחפש את סנוראלקס שלי, כאשר ימצא אותו אחזיר אותו לפקודור, ואז אחכה לרמקול נגד מי אני נלחם.
נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 01-29-2011 בשעה 11:53 PM
"גרבלר!קום ותשתמש בסופת חול על ולרין!" אומר לגרבלר.ברוס
גרבלר מתגלגל הצידה וכךך מתחמק מקרן הקרח שולרין שולח לעברו.גרבלר מתחיל להתקדם לעבר ולרין באיטיות.גרבלר מתקדם ומתקדם לאט לאט לעבר ולרין.ודא מבין שאתם מתכננים מהלך לפגוע בולרין והוא אומר"ולרין זוז מהר אחרוה.הם בטח מתכננים לפגוע בך".ולרין זז אחרוה במהירות כדי להתרחק מןן גרבלר שלך שמתקדם ומתקדם לעבר ולרין.ודא מוסיף"ולרין קרן קרח שוב על גרבלר".ולרין יורה קרן קרח שוב על גרבלר
NYO HO HO BITCH
אייס
סאלי אומרת לך"גם צ'יקו וגם פולויאג עדיפים במכון האדמה.לשניהם הסוג שלהם חזק על סוג האדמה.אבל אני חושבת שצ'יקו שלך יותר חזק מן פולויאג שלך.ולכן הוא יעיל יותר בקרב המכון ה1 שלך.אבל אם תשים את מתנת הכוח על פאלי.פאלי יהפוך לחזק מאוד ואפילו חזק יותר מצ'יקו שלך.אז תבחר פשוט צ'יקו או פאלי?".אתה מסתכל על הטרקאציות השונות שיש בעיר ואתה רואה:מקדש,חנות קנה ליד מרכז הפוקימונים,מרכז פוקימונים,ומכון העיר קלרק שסוגגו אדמה
בר
אתה מוציא את הפוכדור של פולויאג וזורק תפוכדור החוצה.פולויאג יוצא שמח מן הפוכדור שלו מכיוון שהוא עומד להילחם נגד עוד פוקימון ולנצח אותו.פולויאג פותח את הפה שלו ויורה אקדח מים חזק על סוינב הפראי.סויינב לא מצליח להתחמק מן האקדח המים של פולויאג ונפגע קצת.הפרווה שלו הופכת לרטובה מאוד.סוינב יורה רסיסי קרח לעבר פולויאג שלך.
ברוס
גרבלר קם על רגליו ואז מייצר במהירות סופת חול.הוא שולח את סופת החול לעבר ולרין.סופת החול נעה במהירות לעבר ולרין.היא חוסמת את קרן הקרח ש ולרין.ומגנה על גרבלר מן קרח הקרח של ולרין.סופת החול ממשיכה לנוע ולוכדת את ולרין בתוכה.סופת החול פועלת על גרבלר ומונעת מימנו לתקוף ובנוסף פוגעת בו חזק בכול מס' דקות.ולרין מנסה לשלוח קרן קרח מן סופת החול אך לא מצליח.סופת החול פוגעת בולרין
תומר
את הראיצ'ו שאתה רואה אתה מחליט לתפוס כדי שיעזור לך במכון האחרון של מחוז האש.אתה מוציא את האקח שלך ויורה יריה לשמיים.ראיצ'ו נבהל מן היריה שנורתה לשמיים ומפסיק את הדבר שהוא עשה.אתה מוציא החוצה את מונזו שיביס את ראיצ'ו.מונזו יוצא החוצה ומתחיל בקרב.הוא תוקף בנשמת דרקון את ראיצ'ו המבוהל.ראיצ'ו מצליח בזמן להתחמק מן נשימת הדרקון של מונזו.ראיצ'ו שולח ברק לעבר מונזו שלך
ניר
אתההולך לבניין הרוס שיש בו עוד מתכות ואז מוציא את G500 שלך.ומתחיל לחתוך את הברזל ומכין ממנו כנפיים למאופנוע החשמלי של שהיבה בקרוב.אתה הולך למרכז הפוקימונים שם אתה מחליף את ריולו ואת אחד מהסיזורים במאמאסווין וביטופולי.ביוטפלי מכין לך 3 מטר אורך בד.אתה מכין מהבד חליפת אסטראונט עם חור בגב.אתה מחבר את הכנפיים לחליפה בעזרת רובה אש.אתה הולך לדרך 4 ושם אתה הופך רובה משתנה לגרזן ומפיל בעזרתו עץ.אתה חותך את העץ לחתיכות עץ מהחתיכות מכין שכבה יקרית מהמגן.אתה הולך לחלק השני של העיר ובעזרת רובה G500 חותך לך עוד ברזל.מהברזל שחתכת אתה מכין שכבת מגן פנימית.אתה מחבר הכול לבד בעזרת חום.אתה לובש תחליפה ובעזרת החבל שקשרת את לי אתה מחבר את הנפיים לידייים.אתה חוזר לדרך 4 ושם אתה מתחיל לחפש את ארבוק.לאחר דקה של חיפוש אתה מוצא את הארבוק שתקף אותך ממוקדם.אתה מוציא את מאמאסווין החוצה.מאמאסווין משתמש ברעידת אדמה שמביסה מיד את ארבוק.אתה לוקח לו את הלשון ומוציא מימנו את הרעל שבגופו ושם את זה בבקובוק.אתה תולש לו את העור עם 6500 ואז מחבר את העור שלך לחוטים שיצר ביטפלי ועושה מזה קסדה.אתה משדרג את השוריקן שלך.אתה לוקח את הרובה המשתנה ושם אותו על צואר.אתה מתחיל לעוף עם האופנוע שהרגע יצרת מעל העיר בג.אתה נוחת ואז מתחיל לחפש את סנואלקס.להפתעך מנצ'לקאס חוזר אליך בוכה ומפוחד בלי שהתפתח לך.בעוד 15 דקות קרב הגמר שלך
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)