Pokemon GO
עמוד 96 מתוך 203 ראשוןראשון ... 46869495969798106146196 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,426 עד 1,440 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tsubasa צפה בהודעה
    בר
    אתה מוציא את הפוכדור של פולויאג וזורק תפוכדור החוצה.פולויאג יוצא שמח מן הפוכדור שלו מכיוון שהוא עומד להילחם נגד עוד פוקימון ולנצח אותו.פולויאג פותח את הפה שלו ויורה אקדח מים חזק על סוינב הפראי.סויינב לא מצליח להתחמק מן האקדח המים של פולויאג ונפגע קצת.הפרווה שלו הופכת לרטובה מאוד.סוינב יורה רסיסי קרח לעבר פולויאג שלך.

"קדימה פוליווג הצלפת זנב על רסיסי הקרח כדי להחזיר אותם אל סויינב יהיה לו קשה להתחמק כי פרוותו רטובה ביחד עם אקדח מים כדי להעיץ את מהירות הרסיסים ואת הנזק" אגיד לפוליווג

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    גרבלר קם על רגליו ואז מייצר במהירות סופת חול.הוא שולח את סופת החול לעבר ולרין.סופת החול נעה במהירות לעבר ולרין.היא חוסמת את קרן הקרח ש ולרין.ומגנה על גרבלר מן קרח הקרח של ולרין.סופת החול ממשיכה לנוע ולוכדת את ולרין בתוכה.סופת החול פועלת על גרבלר ומונעת מימנו לתקוף ובנוסף פוגעת בו חזק בכול מס' דקות.ולרין מנסה לשלוח קרן קרח מן סופת החול אך לא מצליח.סופת החול פוגעת בולרין
    "גרבלר-עכשיו זה זמן טוב-תקוף אותו בגלגול!" אומר לגרבלר.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    ניר
    אתההולך לבניין הרוס שיש בו עוד מתכות ואז מוציא את G500 שלך.ומתחיל לחתוך את הברזל ומכין ממנו כנפיים למאופנוע החשמלי של שהיבה בקרוב.אתה הולך למרכז הפוקימונים שם אתה מחליף את ריולו ואת אחד מהסיזורים במאמאסווין וביטופולי.ביוטפלי מכין לך 3 מטר אורך בד.אתה מכין מהבד חליפת אסטראונט עם חור בגב.אתה מחבר את הכנפיים לחליפה בעזרת רובה אש.אתה הולך לדרך 4 ושם אתה הופך רובה משתנה לגרזן ומפיל בעזרתו עץ.אתה חותך את העץ לחתיכות עץ מהחתיכות מכין שכבה יקרית מהמגן.אתה הולך לחלק השני של העיר ובעזרת רובה G500 חותך לך עוד ברזל.מהברזל שחתכת אתה מכין שכבת מגן פנימית.אתה מחבר הכול לבד בעזרת חום.אתה לובש תחליפה ובעזרת החבל שקשרת את לי אתה מחבר את הנפיים לידייים.אתה חוזר לדרך 4 ושם אתה מתחיל לחפש את ארבוק.לאחר דקה של חיפוש אתה מוצא את הארבוק שתקף אותך ממוקדם.אתה מוציא את מאמאסווין החוצה.מאמאסווין משתמש ברעידת אדמה שמביסה מיד את ארבוק.אתה לוקח לו את הלשון ומוציא מימנו את הרעל שבגופו ושם את זה בבקובוק.אתה תולש לו את העור עם 6500 ואז מחבר את העור שלך לחוטים שיצר ביטפלי ועושה מזה קסדה.אתה משדרג את השוריקן שלך.אתה לוקח את הרובה המשתנה ושם אותו על צואר.אתה מתחיל לעוף עם האופנוע שהרגע יצרת מעל העיר בג.אתה נוחת ואז מתחיל לחפש את סנואלקס.להפתעך מנצ'לקאס חוזר אליך בוכה ומפוחד בלי שהתפתח לך.בעוד 15 דקות קרב הגמר שלך
    לא מגיע לי פרס?
    --
    אני מחזיר את מאנצ'לקס והולך בחרבי העיר בג ואומר: "מי רוצה מאנצ'לקס על פוקימון טוב?" כמה פעמים ומחכה לתגובה

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ברוס
    גרבלר מתחיל להתגלגל והוא משתמש במתקפת גילגול על ולרין.גרבלר מתגלגל במהירות לעבר ולרין שכלוא בסופת החול של ולרין.גרבלר פוגע בולרין עם מתקפת הגילגול שלו.ולרין לא מחתמק מן הגילגול מכיון שסופת החול מונעת ממימנו להתחמק מהגילגול.סופת החול מתחילה להשפיע על ולרין ולהוריד לו חיים.ולריין מנסה לשבור את סופת החול שוב עם קרן קרח אך הוא שוב לא מצליח לשבור את סופת החול של גרבלר

בר
    פולויאג מצליף ברסיסי הקרח שסוינב שולח אליו בעזרת הזנב שלו.הזנב שלו פוגע ברסיסי הקרח ומעיף את כולם לעבר סוינב.פולויאג שולח אקדח מי שמגביר את המההירות ואת הנזק של רסיסי הקרח.מככיוון שהפרווה שלו רבטוה סוינב לא מצליח להתחמק מן רסיסי הקרח והאקדח המים.האקדח המים ורסיסי הקרח פוגעים קשה בסוינב.סוינב לא מוותר להפסיד לפולויאג שולח ושולח לעברו רוח קרה יכולה להקפיא אותו.

תומר
    מונזו זז במהירות ומצליח להתחמק מן הברק שראיצ'ו שולח לעברו.מונזו משתמש בנשיכה ובראשיה ומשלב את שניהם למתקפה אחת.הוא משתמש בראשיה נשיכה על ראיצ'ו.הוא רץ במהירות לעבר ראיצ'ו בשילוב החדש שהוא יצר.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן נשיכה ראשיה והמתץקפה פוגעת בו קשה.ראיצ'ו קופץ ואז הופך א זנבו לזנב לבן.ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל על מונזו.עוד 15 דקות עד לתחרות הגמר

ניר
    אתה מחזיר את מנצ'לקאס לפוכדור שלו ואז אתה מציע אותו למיכרה.אתה הולך בין הרחובות של העיר בג ומציע את מנצ'לקאס שלך למכירה."אני רוצה את מנצ'לקאס שלך".אתה שומע קול של מישהו שאומר לך שנמצא מאוחריך.אתה מסתובב לראות ואתה רואה בחור עם שיער לבן ומאוחרי גבו יש חרב ענקית וחזקה...האיש אומר לך"שמי דן ואני סוכן של א.ל.ה.פ.מקווה שאתה יודע מה זה.הגיע הזמן שתמות.נו תוציא את כול פוקימוניך אני מסוגל להביס את כולם עם חרבי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מחזיר את מנצ'לקאס לפוכדור שלו ואז אתה מציע אותו למיכרה.אתה הולך בין הרחובות של העיר בג ומציע את מנצ'לקאס שלך למכירה."אני רוצה את מנצ'לקאס שלך".אתה שומע קול של מישהו שאומר לך שנמצא מאוחריך.אתה מסתובב לראות ואתה רואה בחור עם שיער לבן ומאוחרי גבו יש חרב ענקית וחזקה...האיש אומר לך"שמי דן ואני סוכן של א.ל.ה.פ.מקווה שאתה יודע מה זה.הגיע הזמן שתמות.נו תוציא את כול פוקימוניך אני מסוגל להביס את כולם עם חרבי"
    "למה אני צריך את פוקימוני כדי להלחם?" אשאל אותו בצחוק.
    אמשיך ואהפוך את הרובה שלי לרובה אוטומאטי, אדרוך אותו ארה על דן ברק ובעוד שהוא בחוסר ריכוז\שוק\מוות ארה בו מחסנית מלאה של כדורים עם רעל ארבוק.

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    מונזו זז במהירות ומצליח להתחמק מן הברק שראיצ'ו שולח לעברו.מונזו משתמש בנשיכה ובראשיה ומשלב את שניהם למתקפה אחת.הוא משתמש בראשיה נשיכה על ראיצ'ו.הוא רץ במהירות לעבר ראיצ'ו בשילוב החדש שהוא יצר.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן נשיכה ראשיה והמתץקפה פוגעת בו קשה.ראיצ'ו קופץ ואז הופך א זנבו לזנב לבן.ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל על מונזו.עוד 15 דקות עד לתחרות הגמר

"מונזו תשתמש בנשיכה כדי לתפוס את הזנב ברזל של ראיצ'ו ואז תעיף אותו במהירות על העץ הקרוב!"אצעק למונזו ואז אוסיף:"אחרי שראיצ'ו נפגע מהמתקפה שלך ועף על העץ תשתמש בחבטת גוף על ראיצ'ו בכול הכוח שלך!ומונזו אני מאמין בך וגם אני מאמין שתתפתח עכשיו!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. NYO HO HO
    ברוס
    גרבלר מתחיל להתגלגל והוא משתמש במתקפת גילגול על ולרין.גרבלר מתגלגל במהירות לעבר ולרין שכלוא בסופת החול של ולרין.גרבלר פוגע בולרין עם מתקפת הגילגול שלו.ולרין לא מחתמק מן הגילגול מכיון שסופת החול מונעת ממימנו להתחמק מהגילגול.סופת החול מתחילה להשפיע על ולרין ולהוריד לו חיים.ולריין מנסה לשבור את סופת החול שוב עם קרן קרח אך הוא שוב לא מצליח לשבור את סופת החול של גרבלר
    "עכשיו-תשתמש עליו בכדור ג'יירו חזק במיוחד!" אומר לגרבלר.
    NYO HO HO BITCH

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    גרבלר מתחיל להסתחרר במקום והוא משתמש בכדור ג'ירו חזק במיוחד.הוא עף לעבר ולרין תוך גדי שהוא מסתחרר במקום במתקפת כדור ג'ירו.מכיוון שסופת החול של גרבלר עדין נמצאת בזירה היא מונעת מן ולרין להתחמק מהתקפה של גרבלר.כדור הג'ירו של גרבלר פוגע קשה מאוד בולרין של ודא.סופת החול של גרבלר נעלמת מן הזירה.ולרין קופץ לאוויר ומשתמש בחבטת גוף על גרבלר

תומר
    מונזו משתמש בנשיכה כעל זנב הברזל שלו.הוא תופס את הזנב לו ועוצר את זנב הברזל של ראיצ'ו.מונזו מעיף את ראיצ'ו לעץ הקרבוב.ראיצ'ו עף לעבר עץ ומתרסק בו חזק.ראיצ'ו נפגע מזה קצת.מונזו קופץ על ראיצ'ו ומשתמש עליו בחבטת גוף.ראיצ'ו רק קם ומוזו מתרסק עליו בחבטת גוף שפוגעת בו קשה.ראיצ'ו מתחיל לרוץ לעבר מונזו במכת וולט.חשמל מקיף את ראיצ'ו

ניר
    אתה הופך את הרובה המשתנה שלך לרובה משתנה.לאחר מכן אתה שולח ברק לעבר דן.דן מתחמק בקלות מן הברק שאתה שולח לעברך.אתה מתעצבן מזה ואז אתה יורה בו מחסנית מלאה של כדורי רעל.דן צוחק לשניה ואז שולף את חרבו וחותך את כול הכדורים של המחסנית בעזרת חרבו.דן קופץ הצידה כדי להתרחק מהרעל.דן אומר לך".זה כול מה שיש לך?.אם כן היה קל להביס אותך.אני הרבה יותר חז ממה שאתה מדמיין"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה הופך את הרובה המשתנה שלך לרובה משתנה.לאחר מכן אתה שולח ברק לעבר דן.דן מתחמק בקלות מן הברק שאתה שולח לעברך.אתה מתעצבן מזה ואז אתה יורה בו מחסנית מלאה של כדורי רעל.דן צוחק לשניה ואז שולף את חרבו וחותך את כול הכדורים של המחסנית בעזרת חרבו.דן קופץ הצידה כדי להתרחק מהרעל.דן אומר לך".זה כול מה שיש לך?.אם כן היה קל להביס אותך.אני הרבה יותר חז ממה שאתה מדמיין"
    אני הופך לרוח, עומד מאחורי דן בשקט, שולף את הרובה ויורה בו בגב בהפתעה.

10. משתמש מנוסה

תומר
    מונזו משתמש בנשיכה כעל זנב הברזל שלו.הוא תופס את הזנב לו ועוצר את זנב הברזל של ראיצ'ו.מונזו מעיף את ראיצ'ו לעץ הקרבוב.ראיצ'ו עף לעבר עץ ומתרסק בו חזק.ראיצ'ו נפגע מזה קצת.מונזו קופץ על ראיצ'ו ומשתמש עליו בחבטת גוף.ראיצ'ו רק קם ומוזו מתרסק עליו בחבטת גוף שפוגעת בו קשה.ראיצ'ו מתחיל לרוץ לעבר מונזו במכת וולט.חשמל מקיף את ראיצ'ו

"מונזו אני מאמין בך אתה תוכל לעשות זאת תשתמש בנשמת דרקון עם ראשייה על ראיצ'ו!אתה תצליח לנצח אותו בגלל שחשמל כמעט לא משפיע אליך אל תדאג!"אומר למונזו בעידוד.

11. משתמש סופר ספאמר
    בר
    אתה מאושר מזה שתפסת לעצמך טראפינץ'.אתה מוציא את הפוכדור של מוקרו ואזמתוכו מוציא את מוקרו.מוקרו מבין שאתה משחחר אותו והוא נהיה עצוב נורא.אתה מגישלו חטיף שנינ לו מזכת ממך.מוקרו לוקח את החטיף ואז חופר בור נכנס לתוכו ואז אתה לא רואה אותו כבר.אתה מתחיל להמשיך ללכת בסופות המוות.אתההולך והולך עדשאתה פוגש בעוד טראפינץ' שחופר לו בורות בחול
    .

איתי
    טושידו לא שומע אותך כשהוא קפוא ולכן הוא לא שתמש בהגנת ברזל.מכיוון שטושידו קפוא לו בגוש קרח הוא לאיכול להתחמק מן פעימת המים של בלסטויז.פעימת המים של בלסטויז מנפצת את הגוש הקרח ופוגעת קשה בטושידו שלך.טושידו נפגע קשה מהמלך הזה.לאחר מכן טושידו יורה עלי טער לעבר בלסטויז.בלסטויז מתחמק בקלות מן העלי הטער של טושידו.לאחר שבלסטויז מתחמק מהעלי הטער של טושידו הוא יורה עוד פעימת מים לעבר טושידו שלך
    .

אייס
    סאנדרול אומר לך"הפוקימון צריך ללבוש את השריון במשך 10 דקות כדישהוא יקבל את הכוח שהשריון נותן לפוקימון.אז שוב להתראות לכם".אתה וסאלי מנופנפים לשלום לסאנדרול ואז הולכים לכיוון היציאה של המערה.אתם מגיעים ליציאה של המערה ויוצאים מן המערה וחוזרים לסופת המוות.סאלי אומרת לך"אני רוצה ללכת לעיר קלקר.העיר קלרק נמצאת אחרי סופות המוות ושם נמצא גם המכון ה1 של מחוזהעשב.סוג המכון הוא אדמה רק שתדע"

תומר
    אתה מחזיר את גלייד שלך לפוכדור שלו.אתה יורד מן הזירה והולך למרכז הפוקימונים.תוך מס' דקות אתה מגיע למרכז הפוקימונים.אתה נכנס למרכז הפוקימונים ושם מבקש מהאחות ג'וי שתרפא לך את גלייד.האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור של גלייד ומרפא לך אותו ואז מחזירה לך אותו.אתה לוקח תפוכדור ואז חוזר לתחרות הלחימה.שם השופט אומר"הקרב הבא הוא תומר שמשתף עם גליד לבין אלכסש משתתף עם מצ'וק שלו.אנה תעלו לזירה .אלכס ומצ'וק עולים לזירה של הקרב

ברוס
    פוטאצ'ימארו משתמש בסילון אקוה.עמוד מים מקיף את פוטאצ'ימארו.פוטאצ'ימארו קופץ אל הדלת עם סילון האקוה שלו.הוא פוגע בדלת הכחולה עם סילון אקוה חזק במיוחד.סילון האקווה חזק מאוד עדה שהוא מנפץ לחתיכות את הדלת הכחולה.הדלת הכחולה נשברת ועכשיו אתה רשאי להיכנס למבחן האחרון שנותר לך.האיש ברמקול אומר לך"עברת תמבחן לפני האחרון.עכשיו בהצלחה במבחן הבא הוא היה קשה מאוד.אז כדי שתזהר מאוד מהמבחן הבא שלך"

ניר
    אתה מוציא את אחד מן הסיוזרים שלך לזירת הקרב.הסיזור יוצא לזירת הקרב ומיד משתמש בצוות כפול.סיור משכפל את עצמו 3 פעמים לעוד 3 סיזורים.בזמן שאף אחד לא שם לב אתה מוציא את הסיזור השני שלך לקרב.כול 5 הסיזורים משתמשים בציפורןן מתכת.קצה הציפורן שלהם הופך למתכת.כולם רצים בציפורן מתכת אל בידריל.בידריל לא מצליח להתחמק מכול ציפורני המתכת ששולחים לעברו ונפגע קשה.בידריל שולח עוקץ רעל לעבר כול הסיזורים שבזירה.
    אני אומר לטושידו ''תשתמש בהגנת ברזל כדי להוריד את הנזק של המתקפה ואחרי זה בעלי טער''

12. NYO HO HO
    ברוס
    גרבלר מתחיל להסתחרר במקום והוא משתמש בכדור ג'ירו חזק במיוחד.הוא עף לעבר ולרין תוך גדי שהוא מסתחרר במקום במתקפת כדור ג'ירו.מכיוון שסופת החול של גרבלר עדין נמצאת בזירה היא מונעת מן ולרין להתחמק מהתקפה של גרבלר.כדור הג'ירו של גרבלר פוגע קשה מאוד בולרין של ודא.סופת החול של גרבלר נעלמת מן הזירה.ולרין קופץ לאוויר ומשתמש בחבטת גוף על גרבלר
    "גרבלר!תחסום את המתקפה של ולרין עם פטיש יד!" אומר לגרבלר.
    NYO HO HO BITCH

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    איתי
    טושידו משתמש במהירות בהגנת ברזל שתגן עליו ותוריד את הנזק מפעימת המים של בלסטויז.פעימת המים פוגעת בטושידו אך קצת בשל הגנת הברזל שהוא השתמש.לאחר מכן טושיד משתמש בעלי טער הוא מעיף הרבה עלי טער לעבר בלסטויז.בלסטויז נכנס מהר לשריון שלו והשריון שלו מגן עליו מהעלי טער של טושידו.בלסטויז יוצא מהשריון ותוקף בפעימת מים את טושידו שלך

תומר
    אתה מעווד את מונזו ואתה מאמין בו שהוא יכול להביס את ראיצ'ו הפראי.מונזו משתמש בנשמת דרקון.הוא נושם נשימת דרקון ואז משלב את נשימת הדרקון עם מתקפת הראשיה שלו.מונזו תוקף בנשימה דרקון משולבת עם ראשיה במכת הוולט של ראיצ'ו.שני המתקפות מתנגשת זו בזו.ושני הפוקימונים נגעים.ראיצ'ו משותק לכמה דקות בגלל השפעת מכת הוולט שלו.

ניר
    אתה הופך לרוח.נראה שזה לא מדאיג אותו בכלל.אתה הולך אל מאוחרי הגב של דן ושולף את רובך.עדיין דן לא מודאג למה שיקרה.אתה יורה בגב של דן.הכדור פוגע בגופו של דן ונכנכס אל תוך גופו.נראה שזה לא מזיז לדן בכלל שיש לו כדור בתוך הגוף.דן מסתובב ליונך ואומר לך"כדורים רגילים לא יהרגו אותי.הכדור הזה לא השפיע עלי בכלל.זה שאתה במצב רוח זה לא מפחיד אותי.יש לך עוד מה להראות לי."

ברוס
    גרבלר שם את ידו הימנית מקדימה אל חבטת הגוף של ולרין.הוא חוסם את חבטת הגוף של ולרין באמצעות מתקפת זרוע פטש.זרוע הפטיש של גרבלר חוסמת את הפגיעה של חבטת הגוף של ולרין.גרבלר יוצא ללא פגע מן חבטת הגוף של ולרין.ודא אומר לולרין"תירה קרן קרח לעבר גרבלר".ולרין פותח את הפה שלו ויורה קרן קרח חזקה לעבר גרבלר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מעווד את מונזו ואתה מאמין בו שהוא יכול להביס את ראיצ'ו הפראי.מונזו משתמש בנשמת דרקון.הוא נושם נשימת דרקון ואז משלב את נשימת הדרקון עם מתקפת הראשיה שלו.מונזו תוקף בנשימה דרקון משולבת עם ראשיה במכת הוולט של ראיצ'ו.שני המתקפות מתנגשת זו בזו.ושני הפוקימונים נגעים.ראיצ'ו משותק לכמה דקות בגלל השפעת מכת הוולט שלו.

"יאלה בוא נתפוס אותו מונזו!"אצעק ואז אזרוק על ראיצ'ו פוקדור.

15. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה הופך לרוח.נראה שזה לא מדאיג אותו בכלל.אתה הולך אל מאוחרי הגב של דן ושולף את רובך.עדיין דן לא מודאג למה שיקרה.אתה יורה בגב של דן.הכדור פוגע בגופו של דן ונכנכס אל תוך גופו.נראה שזה לא מזיז לדן בכלל שיש לו כדור בתוך הגוף.דן מסתובב ליונך ואומר לך"כדורים רגילים לא יהרגו אותי.הכדור הזה לא השפיע עלי בכלל.זה שאתה במצב רוח זה לא מפחיד אותי.יש לך עוד מה להראות לי."
    אני מוציא כדור עם רעל ארבוק ויורה לו בראש, לאחר מכן אני בורח מהר למאחורי בית ושם אני מוציא את ביוטיפלי, אני אומר לו: "גיגה דריין כדי להעיף לו את החרב!!"
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 01-30-2011 בשעה 08:43 PM

עמוד 96 מתוך 203 ראשוןראשון ... 46869495969798106146196 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •