"גרבלר-עכשיו זה זמן טוב-תקוף אותו בגלגול!" אומר לגרבלר.ברוס
גרבלר קם על רגליו ואז מייצר במהירות סופת חול.הוא שולח את סופת החול לעבר ולרין.סופת החול נעה במהירות לעבר ולרין.היא חוסמת את קרן הקרח ש ולרין.ומגנה על גרבלר מן קרח הקרח של ולרין.סופת החול ממשיכה לנוע ולוכדת את ולרין בתוכה.סופת החול פועלת על גרבלר ומונעת מימנו לתקוף ובנוסף פוגעת בו חזק בכול מס' דקות.ולרין מנסה לשלוח קרן קרח מן סופת החול אך לא מצליח.סופת החול פוגעת בולרין
NYO HO HO BITCH
לא מגיע לי פרס?ניר
אתההולך לבניין הרוס שיש בו עוד מתכות ואז מוציא את G500 שלך.ומתחיל לחתוך את הברזל ומכין ממנו כנפיים למאופנוע החשמלי של שהיבה בקרוב.אתה הולך למרכז הפוקימונים שם אתה מחליף את ריולו ואת אחד מהסיזורים במאמאסווין וביטופולי.ביוטפלי מכין לך 3 מטר אורך בד.אתה מכין מהבד חליפת אסטראונט עם חור בגב.אתה מחבר את הכנפיים לחליפה בעזרת רובה אש.אתה הולך לדרך 4 ושם אתה הופך רובה משתנה לגרזן ומפיל בעזרתו עץ.אתה חותך את העץ לחתיכות עץ מהחתיכות מכין שכבה יקרית מהמגן.אתה הולך לחלק השני של העיר ובעזרת רובה G500 חותך לך עוד ברזל.מהברזל שחתכת אתה מכין שכבת מגן פנימית.אתה מחבר הכול לבד בעזרת חום.אתה לובש תחליפה ובעזרת החבל שקשרת את לי אתה מחבר את הנפיים לידייים.אתה חוזר לדרך 4 ושם אתה מתחיל לחפש את ארבוק.לאחר דקה של חיפוש אתה מוצא את הארבוק שתקף אותך ממוקדם.אתה מוציא את מאמאסווין החוצה.מאמאסווין משתמש ברעידת אדמה שמביסה מיד את ארבוק.אתה לוקח לו את הלשון ומוציא מימנו את הרעל שבגופו ושם את זה בבקובוק.אתה תולש לו את העור עם 6500 ואז מחבר את העור שלך לחוטים שיצר ביטפלי ועושה מזה קסדה.אתה משדרג את השוריקן שלך.אתה לוקח את הרובה המשתנה ושם אותו על צואר.אתה מתחיל לעוף עם האופנוע שהרגע יצרת מעל העיר בג.אתה נוחת ואז מתחיל לחפש את סנואלקס.להפתעך מנצ'לקאס חוזר אליך בוכה ומפוחד בלי שהתפתח לך.בעוד 15 דקות קרב הגמר שלך
--
אני מחזיר את מאנצ'לקס והולך בחרבי העיר בג ואומר: "מי רוצה מאנצ'לקס על פוקימון טוב?" כמה פעמים ומחכה לתגובה
ברוס
גרבלר מתחיל להתגלגל והוא משתמש במתקפת גילגול על ולרין.גרבלר מתגלגל במהירות לעבר ולרין שכלוא בסופת החול של ולרין.גרבלר פוגע בולרין עם מתקפת הגילגול שלו.ולרין לא מחתמק מן הגילגול מכיון שסופת החול מונעת ממימנו להתחמק מהגילגול.סופת החול מתחילה להשפיע על ולרין ולהוריד לו חיים.ולריין מנסה לשבור את סופת החול שוב עם קרן קרח אך הוא שוב לא מצליח לשבור את סופת החול של גרבלר
בר
פולויאג מצליף ברסיסי הקרח שסוינב שולח אליו בעזרת הזנב שלו.הזנב שלו פוגע ברסיסי הקרח ומעיף את כולם לעבר סוינב.פולויאג שולח אקדח מי שמגביר את המההירות ואת הנזק של רסיסי הקרח.מככיוון שהפרווה שלו רבטוה סוינב לא מצליח להתחמק מן רסיסי הקרח והאקדח המים.האקדח המים ורסיסי הקרח פוגעים קשה בסוינב.סוינב לא מוותר להפסיד לפולויאג שולח ושולח לעברו רוח קרה יכולה להקפיא אותו.
תומר
מונזו זז במהירות ומצליח להתחמק מן הברק שראיצ'ו שולח לעברו.מונזו משתמש בנשיכה ובראשיה ומשלב את שניהם למתקפה אחת.הוא משתמש בראשיה נשיכה על ראיצ'ו.הוא רץ במהירות לעבר ראיצ'ו בשילוב החדש שהוא יצר.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן נשיכה ראשיה והמתץקפה פוגעת בו קשה.ראיצ'ו קופץ ואז הופך א זנבו לזנב לבן.ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל על מונזו.עוד 15 דקות עד לתחרות הגמר
ניר
אתה מחזיר את מנצ'לקאס לפוכדור שלו ואז אתה מציע אותו למיכרה.אתה הולך בין הרחובות של העיר בג ומציע את מנצ'לקאס שלך למכירה."אני רוצה את מנצ'לקאס שלך".אתה שומע קול של מישהו שאומר לך שנמצא מאוחריך.אתה מסתובב לראות ואתה רואה בחור עם שיער לבן ומאוחרי גבו יש חרב ענקית וחזקה...האיש אומר לך"שמי דן ואני סוכן של א.ל.ה.פ.מקווה שאתה יודע מה זה.הגיע הזמן שתמות.נו תוציא את כול פוקימוניך אני מסוגל להביס את כולם עם חרבי"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"למה אני צריך את פוקימוני כדי להלחם?" אשאל אותו בצחוק.ניר
אתה מחזיר את מנצ'לקאס לפוכדור שלו ואז אתה מציע אותו למיכרה.אתה הולך בין הרחובות של העיר בג ומציע את מנצ'לקאס שלך למכירה."אני רוצה את מנצ'לקאס שלך".אתה שומע קול של מישהו שאומר לך שנמצא מאוחריך.אתה מסתובב לראות ואתה רואה בחור עם שיער לבן ומאוחרי גבו יש חרב ענקית וחזקה...האיש אומר לך"שמי דן ואני סוכן של א.ל.ה.פ.מקווה שאתה יודע מה זה.הגיע הזמן שתמות.נו תוציא את כול פוקימוניך אני מסוגל להביס את כולם עם חרבי"
אמשיך ואהפוך את הרובה שלי לרובה אוטומאטי, אדרוך אותו ארה על דן ברק ובעוד שהוא בחוסר ריכוז\שוק\מוות ארה בו מחסנית מלאה של כדורים עם רעל ארבוק.
"עכשיו-תשתמש עליו בכדור ג'יירו חזק במיוחד!" אומר לגרבלר.ברוס
גרבלר מתחיל להתגלגל והוא משתמש במתקפת גילגול על ולרין.גרבלר מתגלגל במהירות לעבר ולרין שכלוא בסופת החול של ולרין.גרבלר פוגע בולרין עם מתקפת הגילגול שלו.ולרין לא מחתמק מן הגילגול מכיון שסופת החול מונעת ממימנו להתחמק מהגילגול.סופת החול מתחילה להשפיע על ולרין ולהוריד לו חיים.ולריין מנסה לשבור את סופת החול שוב עם קרן קרח אך הוא שוב לא מצליח לשבור את סופת החול של גרבלר
NYO HO HO BITCH
ברוס
גרבלר מתחיל להסתחרר במקום והוא משתמש בכדור ג'ירו חזק במיוחד.הוא עף לעבר ולרין תוך גדי שהוא מסתחרר במקום במתקפת כדור ג'ירו.מכיוון שסופת החול של גרבלר עדין נמצאת בזירה היא מונעת מן ולרין להתחמק מהתקפה של גרבלר.כדור הג'ירו של גרבלר פוגע קשה מאוד בולרין של ודא.סופת החול של גרבלר נעלמת מן הזירה.ולרין קופץ לאוויר ומשתמש בחבטת גוף על גרבלר
תומר
מונזו משתמש בנשיכה כעל זנב הברזל שלו.הוא תופס את הזנב לו ועוצר את זנב הברזל של ראיצ'ו.מונזו מעיף את ראיצ'ו לעץ הקרבוב.ראיצ'ו עף לעבר עץ ומתרסק בו חזק.ראיצ'ו נפגע מזה קצת.מונזו קופץ על ראיצ'ו ומשתמש עליו בחבטת גוף.ראיצ'ו רק קם ומוזו מתרסק עליו בחבטת גוף שפוגעת בו קשה.ראיצ'ו מתחיל לרוץ לעבר מונזו במכת וולט.חשמל מקיף את ראיצ'ו
ניר
אתה הופך את הרובה המשתנה שלך לרובה משתנה.לאחר מכן אתה שולח ברק לעבר דן.דן מתחמק בקלות מן הברק שאתה שולח לעברך.אתה מתעצבן מזה ואז אתה יורה בו מחסנית מלאה של כדורי רעל.דן צוחק לשניה ואז שולף את חרבו וחותך את כול הכדורים של המחסנית בעזרת חרבו.דן קופץ הצידה כדי להתרחק מהרעל.דן אומר לך".זה כול מה שיש לך?.אם כן היה קל להביס אותך.אני הרבה יותר חז ממה שאתה מדמיין"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אני הופך לרוח, עומד מאחורי דן בשקט, שולף את הרובה ויורה בו בגב בהפתעה.ניר
אתה הופך את הרובה המשתנה שלך לרובה משתנה.לאחר מכן אתה שולח ברק לעבר דן.דן מתחמק בקלות מן הברק שאתה שולח לעברך.אתה מתעצבן מזה ואז אתה יורה בו מחסנית מלאה של כדורי רעל.דן צוחק לשניה ואז שולף את חרבו וחותך את כול הכדורים של המחסנית בעזרת חרבו.דן קופץ הצידה כדי להתרחק מהרעל.דן אומר לך".זה כול מה שיש לך?.אם כן היה קל להביס אותך.אני הרבה יותר חז ממה שאתה מדמיין"
"גרבלר!תחסום את המתקפה של ולרין עם פטיש יד!" אומר לגרבלר.ברוס
גרבלר מתחיל להסתחרר במקום והוא משתמש בכדור ג'ירו חזק במיוחד.הוא עף לעבר ולרין תוך גדי שהוא מסתחרר במקום במתקפת כדור ג'ירו.מכיוון שסופת החול של גרבלר עדין נמצאת בזירה היא מונעת מן ולרין להתחמק מהתקפה של גרבלר.כדור הג'ירו של גרבלר פוגע קשה מאוד בולרין של ודא.סופת החול של גרבלר נעלמת מן הזירה.ולרין קופץ לאוויר ומשתמש בחבטת גוף על גרבלר
NYO HO HO BITCH
איתי
טושידו משתמש במהירות בהגנת ברזל שתגן עליו ותוריד את הנזק מפעימת המים של בלסטויז.פעימת המים פוגעת בטושידו אך קצת בשל הגנת הברזל שהוא השתמש.לאחר מכן טושיד משתמש בעלי טער הוא מעיף הרבה עלי טער לעבר בלסטויז.בלסטויז נכנס מהר לשריון שלו והשריון שלו מגן עליו מהעלי טער של טושידו.בלסטויז יוצא מהשריון ותוקף בפעימת מים את טושידו שלך
תומר
אתה מעווד את מונזו ואתה מאמין בו שהוא יכול להביס את ראיצ'ו הפראי.מונזו משתמש בנשמת דרקון.הוא נושם נשימת דרקון ואז משלב את נשימת הדרקון עם מתקפת הראשיה שלו.מונזו תוקף בנשימה דרקון משולבת עם ראשיה במכת הוולט של ראיצ'ו.שני המתקפות מתנגשת זו בזו.ושני הפוקימונים נגעים.ראיצ'ו משותק לכמה דקות בגלל השפעת מכת הוולט שלו.
ניר
אתה הופך לרוח.נראה שזה לא מדאיג אותו בכלל.אתה הולך אל מאוחרי הגב של דן ושולף את רובך.עדיין דן לא מודאג למה שיקרה.אתה יורה בגב של דן.הכדור פוגע בגופו של דן ונכנכס אל תוך גופו.נראה שזה לא מזיז לדן בכלל שיש לו כדור בתוך הגוף.דן מסתובב ליונך ואומר לך"כדורים רגילים לא יהרגו אותי.הכדור הזה לא השפיע עלי בכלל.זה שאתה במצב רוח זה לא מפחיד אותי.יש לך עוד מה להראות לי."
ברוס
גרבלר שם את ידו הימנית מקדימה אל חבטת הגוף של ולרין.הוא חוסם את חבטת הגוף של ולרין באמצעות מתקפת זרוע פטש.זרוע הפטיש של גרבלר חוסמת את הפגיעה של חבטת הגוף של ולרין.גרבלר יוצא ללא פגע מן חבטת הגוף של ולרין.ודא אומר לולרין"תירה קרן קרח לעבר גרבלר".ולרין פותח את הפה שלו ויורה קרן קרח חזקה לעבר גרבלר
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אני מוציא כדור עם רעל ארבוק ויורה לו בראש, לאחר מכן אני בורח מהר למאחורי בית ושם אני מוציא את ביוטיפלי, אני אומר לו: "גיגה דריין כדי להעיף לו את החרב!!"ניר
אתה הופך לרוח.נראה שזה לא מדאיג אותו בכלל.אתה הולך אל מאוחרי הגב של דן ושולף את רובך.עדיין דן לא מודאג למה שיקרה.אתה יורה בגב של דן.הכדור פוגע בגופו של דן ונכנכס אל תוך גופו.נראה שזה לא מזיז לדן בכלל שיש לו כדור בתוך הגוף.דן מסתובב ליונך ואומר לך"כדורים רגילים לא יהרגו אותי.הכדור הזה לא השפיע עלי בכלל.זה שאתה במצב רוח זה לא מפחיד אותי.יש לך עוד מה להראות לי."
נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 01-30-2011 בשעה 08:43 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)