אני לובש שוב את החליפה, דורך את הרובה עם מחסנית של רעל ארבוק, ומעופף כמו שוטר בעיר. אצעק: "מי רוצה מאנצ'לקס?, מי רוצה מאנצ'לקס?"ניר
אתה קופץ במהירות אחורה כדי להיזהר מדן.אתה משנה את הרובה המשתנה שלך לרובה מים ואז אתה טוען תרובה ויורה לעבר דן אלפי מטרים של מים.דן לא מתחמק מהאלפי מטרים מים שפוגעים בו.מרשטופ יוצא החוצה.מרשטופ משתמש בעלית מפלים שיכולה להחריב את כול העיר.לאחר שיטפון ענק שהציף את כול העיר.אתה רואה שדן נעלם מן המקום שלו.הוא אומר לך בטלפטיה"אנחנו נתראה בפעם הבאה.על בטוח עוד נתראה בעתיד"
נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 01-30-2011 בשעה 10:33 PM
"גרבלר-עכשיו תשתמש באבנים חדות!" אומר לגרבלר.ברוס
גרבלר מתחיל להתגלגל לעבר ולרין של ודא.הוא משתמש במתקפת גילגול על ולרין.גרבלר מתגלגל ומתנגש ברסיסי הקרח.עוצמת הגילגול חזקה כך שהיא מעיפה את רסיסי הקרח בחזרה אל ולרין.ולרין נפגע קצת מן רסיסי הקרח של עצמו.גרבלר ממשיך להתגלגל לעבר ולרין בגילגול.גרבלר פוגע חזק בולרין במתקפת הגילגול שלו.ולרין נפגע קשה.אתה שם לב שולרין כבר תשוש והוא עומד להפסיד בקרב
NYO HO HO BITCH
בר
פולויאג משתמש בבועות והוא יורה בועות מתוך הפה שלו לעבר הרוח הקרה של סוינב.הבועות מתנגשות עם הרוח הקרה והופכות לרסיסי קרח רב עוצמתתיים.רסיסי הקרח פוגעים בסוינב קשה מאוד.סוינב בקושי מסוגל לזוז עם כול המכות הקשות שהוא ספג בדקות הקרבות.הפרווה שלו רבטובה ומקשה עליו לזוז.סוינב יורה פצצת בוץ לעבר פולויאג שלך.פצצת הבוץ עפה במהירות לער פולויאג שלך
ברוס
גרבלר משתמש באבנים חדות על ולרין.הוא מעיף הרבה אבנים חדות לעבר ולרין.ולרין כבר תשוש מהקרב בינו לבין גרבלר ולכן הוא לא מתחמק מן האבנים החדות של גרבלר ששולח לעברו.האבנים החדות פפוגעות קשות בולרין של ודא.ולרין מתעלף על הזירה.ודא מחזיר אותו ואומר לך".יפה כול הכבהוד ניצחת פוקימון 1 שלי.צא בלסטויז לקרב".ודא זורק פוכדור וממנו יוצא בלסטויז האדיר שלו
ניר
אתה לובש שוב את החלפיה דורך את רובה הרעל עם הרעל של ארבוק.אתה מתחיל להתעופפף מעל העיר בג ולהמשיך להציע את מנצ'לקאס שלך למכירה.אך אף אחד לא עונה להצעת המכירה שלך.אתה עף שוב מעל העיר ומציע את מנצ'לקאס למכירה.אך גם הפעם אף אחד לא עונה להצעת המחיר שלך.אתה מתחיל להתבאס מזה שאף אחד לא רוצה את מנצ'לקאס שלך."קרב הגמר של תחרות החרק של העיר בג עומד להתחיל.אז מתחרים של הגמר בואו תעלו לזירה"
איתי
טושידו סופג את הגשם שיורד בזירה וזה נותן לו קצת כוח.טושידו מתחיל להסתחחר במקום להשתמש בכדור ג'ירו.הוא שועט לעבר בלסטויז במתקפת כדור ג'ירו.בזכות היכלות של ריקוד גשם.המהירות של בלסטוז גודלת.בלסטויז מצליח להתחמק מן כדור הג'ירו של טושידו.טושידו עובר להשתמש בעלי טער על בלסטויז.בלסטויז מתחמק גם מהעלי הטער של ושידו.הוא תוקף בזנב אקווה את טושידדו שלך
תומר
אתה מחזיר את מונזו לפוכדור שלו שינחו לעט עתה.אתה חוזר לעיר קרן ושם אתה הולך לחנות של העיר קרן.כעבור 3 דקות אתה מגיע לחנות של העיר קרן.אתה נכנכס לחנות ומבקש 5אולטרה בולים לקניה.המוכר אומר לך "זה עולה 1250.".אתה מוציא מן הכיס שלך תסכום ומגיש למוכר.המוכר לוקח את הכסף ומביא לך 5 אולטרה בולים.אתה שם אותם לכיס.אתה שומע"קרב הגמר של תחרות הלחימה של העיר קרן.עומד להתחיל.אאז מי שהגיע לגמר שיעלה לזירה"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני מרחף ליד חלון האולם, מחכה שהמתמודד יכנס, אני יורה בו מהר ירייה לראש, ואז הופך לרוח ונכנס בטיל לפני שמעיפים אותי.ניר
אתה לובש שוב את החלפיה דורך את רובה הרעל עם הרעל של ארבוק.אתה מתחיל להתעופפף מעל העיר בג ולהמשיך להציע את מנצ'לקאס שלך למכירה.אך אף אחד לא עונה להצעת המכירה שלך.אתה עף שוב מעל העיר ומציע את מנצ'לקאס למכירה.אך גם הפעם אף אחד לא עונה להצעת המחיר שלך.אתה מתחיל להתבאס מזה שאף אחד לא רוצה את מנצ'לקאס שלך."קרב הגמר של תחרות החרק של העיר בג עומד להתחיל.אז מתחרים של הגמר בואו תעלו לזירה"
איתי
טושידו משתמש בהגנת ברזל על עצמו.הגנת הברזל שלו מעלה לו את כוח הגנה שלו.זנב האקווה של בלסטויז פוגע קשות בטושידו.למרות הגנת הברזל ל טושידו.טושידו נפגע קשה וכמעט מתעלף.אך הוא מצליח לאגור כוחות ארחונים לקרב.טושידו מתחיל להסתחרר במקום ואז להשתמש בכדור ג'ירו על בלסטויז.בלסטויז מצליח שוב להתחמק מהתקפה של טושידו.בלסטויז משתמש בפעימת מים על טושידו שלך.
ניר
אתה מרחף ליד חלון האולם ואז אתה רואה את היריב שלך.היריבשלך עולה לזירה ואזהוא מחכה שאתה תעלה לזירה ותתחילו להילחם אחד נגד השני.אתה יורה יריה מן הרובה שלך על המתמודד.היריה פוגעת במתמודד והורגת אותו.אתה יורדלקרקע הופך לרח ואז רץ ועולה מהר לזירה ויוצא ממצב רוח.השופט אומר"טוב מכיוון שג'ל איכשהו נרצח אז האיש הבזיורי מנצח בתחרות החרק שלנו.ברכותי לך".הקהל מריע לך על הנניצחון
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ניר
אתה מרחף ליד חלון האולם ואז אתה רואה את היריב שלך.היריבשלך עולה לזירה ואזהוא מחכה שאתה תעלה לזירה ותתחילו להילחם אחד נגד השני.אתה יורה יריה מן הרובה שלך על המתמודד.היריה פוגעת במתמודד והורגת אותו.אתה יורדלקרקע הופך לרח ואז רץ ועולה מהר לזירה ויוצא ממצב רוח.השופט אומר"טוב מכיוון שג'ל איכשהו נרצח אז האיש הבזיורי מנצח בתחרות החרק שלנו.ברכותי לך".הקהל מריע לך על הנניצחון
"כן!" אגיד בשמחה
אלך למאחורי הקלעים ואגיד לאחד מחברי התחרות: "מה הפרס שלי?, אני מקווה שהוא לא רק כסף, כי הרובה שלי כבר הרבה זמן לא ירה כדור."
ניר
אתה שמח שניצחת בתחרות החרק של העיר בג.אתה יורד מהזירה וניגש אל אחד מארגני התחרות.בנוסף אתה מאיים עליו עם הרובה שלך.הוא אומר לך"בסדר אוקי.הנה קח 1000$".הוא מגיש לך 1000$ ואתה לוקח את הכסף ושם בכיסך.הוא זורק אליך כדור קטן בצבע אדום ואומר לך"בתוך הכדור הזה נמצא פוקימון.כדי שהפוקימון יבקע פשוט תחכה עד שהוא יבקע.זה יקח זמן.ואם תחסל את הכדור הפוקימון בתוכו ימות לך"
לוקאס
אתה מחליט לא לוותר לטריס ולאנשיו.אתה מחליט שאולי גיראטינה יכול לעזור לך.אתה מחכה כמה דקות בתקווה שהוא יופיע אך כלום לא קורה בדקות האלו.טריס אומר לך"אז פגשת את גיראטינה.לידעתך הוא לא יעזור לך.הוארק נתן לך כוחות שיעזרו לך במסע.אך גם לי ישכוחות מיחדים.ואיתם אני יכול לנטרל את כוחתיך.אז אתה בא איתנו?"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ניר
אתה שמח שניצחת בתחרות החרק של העיר בג.אתה יורד מהזירה וניגש אל אחד מארגני התחרות.בנוסף אתה מאיים עליו עם הרובה שלך.הוא אומר לך"בסדר אוקי.הנה קח 1000$".הוא מגיש לך 1000$ ואתה לוקח את הכסף ושם בכיסך.הוא זורק אליך כדור קטן בצבע אדום ואומר לך"בתוך הכדור הזה נמצא פוקימון.כדי שהפוקימון יבקע פשוט תחכה עד שהוא יבקע.זה יקח זמן.ואם תחסל את הכדור הפוקימון בתוכו ימות לך"
אני הולך למרכז הפוקימונים, ושם אני מסתכל על כל הפוקימונים שלי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)