Pokemon GO
עמוד 98 מתוך 203 ראשוןראשון ... 488896979899100108148198 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,456 עד 1,470 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tsubasa צפה בהודעה
    תומר
    אתה מעודד את מונזו שהוא יכול לנצח את ראיצ'ו ברגע זה.מונזו רץ לעבר ראיצ'ו במתקפת נשיכה.הוא נושךף את ראיצ'ו בחוזקה ואז מעיף אותו לאוויר.בעוד ראיצ'ו באוויר מונזו תוקף אותו בנשימת דרקון חזקה מאוד.נשימת הדרקון פוגעת בראיצ'ו חזק ומביסה אותו לגמרי.אתה זורק שוב עליו פוכדור.הפוכדור מכניס אליו את ראיצ'ו ומתחיל לזוזו לזוז ואזלעצר.לכדת ראיצ'ו.ראיצ'ו נשלח לפרופסור .נגמרו לך הפוכדורים

"יפה מאוד מונזו עכשיו אתה צריך לנוח!"אומר למונזו ואז אחזיר אותו לפוקדור שלו.אחרי זה אלך לקנות לי כ5 פוקדורי וולטרה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש סופר ספאמר
    ניר
    אתה יורד אל האדמה ואז הולך מאוחרי דן.אתה מסמן לסאלמנס לתקוף שוב בדראכו מטאור את דן.דראכו המטאור שוב נשלח לעברדן.שוב מופיע מגן אש שמגן על דן מפני דראכו המטאור. אתה מנסה לתקועאת החרבשלך ביריה שפגעת בגופו.אתה מצליח לחדור עם החרב את מגן האש.אתה מנסה להחדיר לו תחרב אך החרב עוברת דרכו ונוצר חור.אתה בא מאוחרי ומחשמל אותו.דן נפגע מהחשמול קצת.דן לוקח את החרב שלו שתקעת בגופ ואומר לך"היסוד שלי הוא אש.הפכתי לגוף שלי לאש אז היה לך קשה מאוד להביס אותי"

תומר
    אתה מעודד את מונזו שהוא יכול להביס את ראיצ'ו.מונזו קופץ לאויר ואז מתכנן לנחות על ראיצ'ו.מונזו משתמש בחבטת גוף על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק ומונזו מתרסק עליו.הוא נפגע קה מאוד מחבטת הגוף של מונזו.לאחר מכן מונזו עובר לתקוף בנשימת דרקון את ראיצ'ו.מונזו פולט נשימת דרקון לעבר ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן נשימת הדקון של מונזו ונפגע קשה.ראיצ'ו כמעט מובס בקרב.נגמרו לו כמעט כול הכוחות להילחם במונזו שלך

איתי
    טושידו משתמש בהגנת ברזל כדי להנמיך את הפגיעה במפעימת המים של בלסטויז.פעימת המים פוגעת בטושידו אך לא פוגעת בו קשה.טושידו משתמש בעלי טער והוא שולח בלי הפסקה עלי טער לעבר בלסטויז.בלסטויז נכנס מהר לשריון שלו.השריון שלו מגן עליו מפני העלי הטער של טושידו.טושידו לפתע מפסיק לתקוף את בלסטויז בעלי טער.הוא מפסיק לתקוף מכיווןשהוא כבר תשוש ועייף מהקרב.בלסטויז יוצא מהשריון שלו ומפעיל ריקוד גשם.גשם מתחיל לרדת על הזירה

ברוס
    גרבלר מתחיל להסתחחר במקום ולהשתמש בכדור ג'ירו על הגל שיצר ולרין.כדור הג'ירו של גרבלר מנפץ את הגל של ולרין ובנוסף פוגע בולרין עצמו.ולרין נפגע קשה מכדור הג'ירו של גרבלר.גרבלר מתחיל להסתחחר פעם נוספת במקום והוא תוקף בכדור ג'ירו את ולרין.גם הפעם ולרין לא מצליח להתחמק מן כדור הג'ירו של גרסבלר ונפגע קשה.ולרין יורה רסיסי קרח לעבר גרבלר שלך

טושידו ''תספוג את הגשם לגוף שלך ואז תתקוף בכדור ג'ירו ואחרי זה בעלי טער בכל הכוח שלך'' אני אומר לו

3. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה קופץ במהירות אחורה כדי להיזהר מדן.אתה משנה את הרובה המשתנה שלך לרובה מים ואז אתה טוען תרובה ויורה לעבר דן אלפי מטרים של מים.דן לא מתחמק מהאלפי מטרים מים שפוגעים בו.מרשטופ יוצא החוצה.מרשטופ משתמש בעלית מפלים שיכולה להחריב את כול העיר.לאחר שיטפון ענק שהציף את כול העיר.אתה רואה שדן נעלם מן המקום שלו.הוא אומר לך בטלפטיה"אנחנו נתראה בפעם הבאה.על בטוח עוד נתראה בעתיד"
    אני לובש שוב את החליפה, דורך את הרובה עם מחסנית של רעל ארבוק, ומעופף כמו שוטר בעיר. אצעק: "מי רוצה מאנצ'לקס?, מי רוצה מאנצ'לקס?"
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 01-30-2011 בשעה 10:33 PM

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    גרבלר מתחיל להתגלגל לעבר ולרין של ודא.הוא משתמש במתקפת גילגול על ולרין.גרבלר מתגלגל ומתנגש ברסיסי הקרח.עוצמת הגילגול חזקה כך שהיא מעיפה את רסיסי הקרח בחזרה אל ולרין.ולרין נפגע קצת מן רסיסי הקרח של עצמו.גרבלר ממשיך להתגלגל לעבר ולרין בגילגול.גרבלר פוגע חזק בולרין במתקפת הגילגול שלו.ולרין נפגע קשה.אתה שם לב שולרין כבר תשוש והוא עומד להפסיד בקרב
    "גרבלר-עכשיו תשתמש באבנים חדות!" אומר לגרבלר.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה

בר
    פולויאג מצליף ברסיסי הקרח שסוינב שולח אליו בעזרת הזנב שלו.הזנב שלו פוגע ברסיסי הקרח ומעיף את כולם לעבר סוינב.פולויאג שולח אקדח מי שמגביר את המההירות ואת הנזק של רסיסי הקרח.מככיוון שהפרווה שלו רבטוה סוינב לא מצליח להתחמק מן רסיסי הקרח והאקדח המים.האקדח המים ורסיסי הקרח פוגעים קשה בסוינב.סוינב לא מוותר להפסיד לפולויאג שולח ושולח לעברו רוח קרה יכולה להקפיא אותו.

"קדימה פוליווג בבועות שיהפכו בגלל הרוח קרה לרסיסי קרח ותעיף אותם לעבר סויינב" אגיד לפוליווג

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    בר
    פולויאג משתמש בבועות והוא יורה בועות מתוך הפה שלו לעבר הרוח הקרה של סוינב.הבועות מתנגשות עם הרוח הקרה והופכות לרסיסי קרח רב עוצמתתיים.רסיסי הקרח פוגעים בסוינב קשה מאוד.סוינב בקושי מסוגל לזוז עם כול המכות הקשות שהוא ספג בדקות הקרבות.הפרווה שלו רבטובה ומקשה עליו לזוז.סוינב יורה פצצת בוץ לעבר פולויאג שלך.פצצת הבוץ עפה במהירות לער פולויאג שלך

ברוס
    גרבלר משתמש באבנים חדות על ולרין.הוא מעיף הרבה אבנים חדות לעבר ולרין.ולרין כבר תשוש מהקרב בינו לבין גרבלר ולכן הוא לא מתחמק מן האבנים החדות של גרבלר ששולח לעברו.האבנים החדות פפוגעות קשות בולרין של ודא.ולרין מתעלף על הזירה.ודא מחזיר אותו ואומר לך".יפה כול הכבהוד ניצחת פוקימון 1 שלי.צא בלסטויז לקרב".ודא זורק פוכדור וממנו יוצא בלסטויז האדיר שלו

ניר
    אתה לובש שוב את החלפיה דורך את רובה הרעל עם הרעל של ארבוק.אתה מתחיל להתעופפף מעל העיר בג ולהמשיך להציע את מנצ'לקאס שלך למכירה.אך אף אחד לא עונה להצעת המכירה שלך.אתה עף שוב מעל העיר ומציע את מנצ'לקאס למכירה.אך גם הפעם אף אחד לא עונה להצעת המחיר שלך.אתה מתחיל להתבאס מזה שאף אחד לא רוצה את מנצ'לקאס שלך."קרב הגמר של תחרות החרק של העיר בג עומד להתחיל.אז מתחרים של הגמר בואו תעלו לזירה"

איתי
    טושידו סופג את הגשם שיורד בזירה וזה נותן לו קצת כוח.טושידו מתחיל להסתחחר במקום להשתמש בכדור ג'ירו.הוא שועט לעבר בלסטויז במתקפת כדור ג'ירו.בזכות היכלות של ריקוד גשם.המהירות של בלסטוז גודלת.בלסטויז מצליח להתחמק מן כדור הג'ירו של טושידו.טושידו עובר להשתמש בעלי טער על בלסטויז.בלסטויז מתחמק גם מהעלי הטער של ושידו.הוא תוקף בזנב אקווה את טושידדו שלך

תומר
    אתה מחזיר את מונזו לפוכדור שלו שינחו לעט עתה.אתה חוזר לעיר קרן ושם אתה הולך לחנות של העיר קרן.כעבור 3 דקות אתה מגיע לחנות של העיר קרן.אתה נכנכס לחנות ומבקש 5אולטרה בולים לקניה.המוכר אומר לך "זה עולה 1250.".אתה מוציא מן הכיס שלך תסכום ומגיש למוכר.המוכר לוקח את הכסף ומביא לך 5 אולטרה בולים.אתה שם אותם לכיס.אתה שומע"קרב הגמר של תחרות הלחימה של העיר קרן.עומד להתחיל.אאז מי שהגיע לגמר שיעלה לזירה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה לובש שוב את החלפיה דורך את רובה הרעל עם הרעל של ארבוק.אתה מתחיל להתעופפף מעל העיר בג ולהמשיך להציע את מנצ'לקאס שלך למכירה.אך אף אחד לא עונה להצעת המכירה שלך.אתה עף שוב מעל העיר ומציע את מנצ'לקאס למכירה.אך גם הפעם אף אחד לא עונה להצעת המחיר שלך.אתה מתחיל להתבאס מזה שאף אחד לא רוצה את מנצ'לקאס שלך."קרב הגמר של תחרות החרק של העיר בג עומד להתחיל.אז מתחרים של הגמר בואו תעלו לזירה"
    אני מרחף ליד חלון האולם, מחכה שהמתמודד יכנס, אני יורה בו מהר ירייה לראש, ואז הופך לרוח ונכנס בטיל לפני שמעיפים אותי.

8. משתמש סופר ספאמר
    בר
    פולויאג משתמש בבועות והוא יורה בועות מתוך הפה שלו לעבר הרוח הקרה של סוינב.הבועות מתנגשות עם הרוח הקרה והופכות לרסיסי קרח רב עוצמתתיים.רסיסי הקרח פוגעים בסוינב קשה מאוד.סוינב בקושי מסוגל לזוז עם כול המכות הקשות שהוא ספג בדקות הקרבות.הפרווה שלו רבטובה ומקשה עליו לזוז.סוינב יורה פצצת בוץ לעבר פולויאג שלך.פצצת הבוץ עפה במהירות לער פולויאג שלך

ברוס
    גרבלר משתמש באבנים חדות על ולרין.הוא מעיף הרבה אבנים חדות לעבר ולרין.ולרין כבר תשוש מהקרב בינו לבין גרבלר ולכן הוא לא מתחמק מן האבנים החדות של גרבלר ששולח לעברו.האבנים החדות פפוגעות קשות בולרין של ודא.ולרין מתעלף על הזירה.ודא מחזיר אותו ואומר לך".יפה כול הכבהוד ניצחת פוקימון 1 שלי.צא בלסטויז לקרב".ודא זורק פוכדור וממנו יוצא בלסטויז האדיר שלו

ניר

איתי
    טושידו סופג את הגשם שיורד בזירה וזה נותן לו קצת כוח.טושידו מתחיל להסתחחר במקום להשתמש בכדור ג'ירו.הוא שועט לעבר בלסטויז במתקפת כדור ג'ירו.בזכות היכלות של ריקוד גשם.המהירות של בלסטוז גודלת.בלסטויז מצליח להתחמק מן כדור הג'ירו של טושידו.טושידו עובר להשתמש בעלי טער על בלסטויז.בלסטויז מתחמק גם מהעלי הטער של ושידו.הוא תוקף בזנב אקווה את טושידדו שלך

תומר
    אתה מחזיר את מונזו לפוכדור שלו שינחו לעט עתה.אתה חוזר לעיר קרן ושם אתה הולך לחנות של העיר קרן.כעבור 3 דקות אתה מגיע לחנות של העיר קרן.אתה נכנכס לחנות ומבקש 5אולטרה בולים לקניה.המוכר אומר לך "זה עולה 1250.".אתה מוציא מן הכיס שלך תסכום ומגיש למוכר.המוכר לוקח את הכסף ומביא לך 5 אולטרה בולים.אתה שם אותם לכיס.אתה שומע"קרב הגמר של תחרות הלחימה של העיר קרן.עומד להתחיל.אאז מי שהגיע לגמר שיעלה לזירה"
    אני אומר טושידו ''תשתמש בהגנת ברזל ואז בכדור ג'ירו'', ''אתה יכול לנצח'' אני צועק לו

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    איתי
    טושידו משתמש בהגנת ברזל על עצמו.הגנת הברזל שלו מעלה לו את כוח הגנה שלו.זנב האקווה של בלסטויז פוגע קשות בטושידו.למרות הגנת הברזל ל טושידו.טושידו נפגע קשה וכמעט מתעלף.אך הוא מצליח לאגור כוחות ארחונים לקרב.טושידו מתחיל להסתחרר במקום ואז להשתמש בכדור ג'ירו על בלסטויז.בלסטויז מצליח שוב להתחמק מהתקפה של טושידו.בלסטויז משתמש בפעימת מים על טושידו שלך.

ניר
    אתה מרחף ליד חלון האולם ואז אתה רואה את היריב שלך.היריבשלך עולה לזירה ואזהוא מחכה שאתה תעלה לזירה ותתחילו להילחם אחד נגד השני.אתה יורה יריה מן הרובה שלך על המתמודד.היריה פוגעת במתמודד והורגת אותו.אתה יורדלקרקע הופך לרח ואז רץ ועולה מהר לזירה ויוצא ממצב רוח.השופט אומר"טוב מכיוון שג'ל איכשהו נרצח אז האיש הבזיורי מנצח בתחרות החרק שלנו.ברכותי לך".הקהל מריע לך על הנניצחון

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מרחף ליד חלון האולם ואז אתה רואה את היריב שלך.היריבשלך עולה לזירה ואזהוא מחכה שאתה תעלה לזירה ותתחילו להילחם אחד נגד השני.אתה יורה יריה מן הרובה שלך על המתמודד.היריה פוגעת במתמודד והורגת אותו.אתה יורדלקרקע הופך לרח ואז רץ ועולה מהר לזירה ויוצא ממצב רוח.השופט אומר"טוב מכיוון שג'ל איכשהו נרצח אז האיש הבזיורי מנצח בתחרות החרק שלנו.ברכותי לך".הקהל מריע לך על הנניצחון

"כן!" אגיד בשמחה
    אלך למאחורי הקלעים ואגיד לאחד מחברי התחרות: "מה הפרס שלי?, אני מקווה שהוא לא רק כסף, כי הרובה שלי כבר הרבה זמן לא ירה כדור."

11. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    אתה הופך לדסקלופ ואז מכניס את מונפרנו לתוך הגוף שלך למקום מסתור שהיה מוגן שמה.אתה מייצר כדור צל ואז שולח אותו לעבר טריס.טריס מתחיל לנגן בגיטרה שלו ואז לדבר"כדור צל תיעלם.ילד הכוחות שלך מבוטלים ברגע זה" ברגע שהוא מפסיק לדבר כדור הצל נעלם אתה חוזר לצורת האנוש שלך.טריס אומר לך"נראה שאתה לאמבין עדכמה אני חזק.אז תבבין. אתה בא איתנו עכשיו?"
    "
    "לא ! אני לא מוותר!" אומר לו בכעס רב ואחשוב לעצמי:'גיראטינה,בבקשה תעזור לי.' אחשוב לעצמי שאני בוטח בו . אחכה ליראות שמשהו קורה.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה שמח שניצחת בתחרות החרק של העיר בג.אתה יורד מהזירה וניגש אל אחד מארגני התחרות.בנוסף אתה מאיים עליו עם הרובה שלך.הוא אומר לך"בסדר אוקי.הנה קח 1000$".הוא מגיש לך 1000$ ואתה לוקח את הכסף ושם בכיסך.הוא זורק אליך כדור קטן בצבע אדום ואומר לך"בתוך הכדור הזה נמצא פוקימון.כדי שהפוקימון יבקע פשוט תחכה עד שהוא יבקע.זה יקח זמן.ואם תחסל את הכדור הפוקימון בתוכו ימות לך"

לוקאס
    אתה מחליט לא לוותר לטריס ולאנשיו.אתה מחליט שאולי גיראטינה יכול לעזור לך.אתה מחכה כמה דקות בתקווה שהוא יופיע אך כלום לא קורה בדקות האלו.טריס אומר לך"אז פגשת את גיראטינה.לידעתך הוא לא יעזור לך.הוארק נתן לך כוחות שיעזרו לך במסע.אך גם לי ישכוחות מיחדים.ואיתם אני יכול לנטרל את כוחתיך.אז אתה בא איתנו?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה שמח שניצחת בתחרות החרק של העיר בג.אתה יורד מהזירה וניגש אל אחד מארגני התחרות.בנוסף אתה מאיים עליו עם הרובה שלך.הוא אומר לך"בסדר אוקי.הנה קח 1000$".הוא מגיש לך 1000$ ואתה לוקח את הכסף ושם בכיסך.הוא זורק אליך כדור קטן בצבע אדום ואומר לך"בתוך הכדור הזה נמצא פוקימון.כדי שהפוקימון יבקע פשוט תחכה עד שהוא יבקע.זה יקח זמן.ואם תחסל את הכדור הפוקימון בתוכו ימות לך"

אני הולך למרכז הפוקימונים, ושם אני מסתכל על כל הפוקימונים שלי

14. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    אתה מחליט לא לוותר לטריס ולאנשיו.אתה מחליט שאולי גיראטינה יכול לעזור לך.אתה מחכה כמה דקות בתקווה שהוא יופיע אך כלום לא קורה בדקות האלו.טריס אומר לך"אז פגשת את גיראטינה.לידעתך הוא לא יעזור לך.הוארק נתן לך כוחות שיעזרו לך במסע.אך גם לי ישכוחות מיחדים.ואיתם אני יכול לנטרל את כוחתיך.אז אתה בא איתנו?"
    "לא!,אולי נטרלת את כוחותיי המיוחדים אך מאז שאני קטן למדתי לחימה!" אומר בכעס רב ושוב אנסה לקרוא לגיראטינה בראשי,ואומר למונפרנו:"תעזור לי,אגרוף מאך יחד איתי" אסובב את ידי וארוץ אליו עם האגרוף הכי חזק שלי.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][COLOR="Green"]תומר
    אני אלך לזירה אוציא את גלייד מהפוקדור שלו ואגיד לו:"אתה יכול לנצח תתכונן לקרב!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

עמוד 98 מתוך 203 ראשוןראשון ... 488896979899100108148198 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •