Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: 7 האלמנטים

1. משתמש מנוסה
    עבדתי על העלילה שעתיים.

מקווה שכאן זה יצליח :X

7 האלמנטים

עלילה

אדמה, אש,מים,אוויר, חשמל, חושך ואור
    . אלה הם שבעת האלמנטים, העולם נוצר מהם, ויהרס על ידיהם. כל 2 דורות, נבחר אלמנטר אחר, משבט אחר- לפי המחזור הבא: אדמה, מים, אש, חשמל, אור, חושך ואוויר.התפקיד של האלמנטר הוא להשכין שלום, רק הוא יוכל לשלוט בכל האלמנטים.בכל העולם, חיו שבטים בשלווה, כל שבט היה של אלמנט אחר. האנשים בשבט למדו לשלוט באלמנט של שבטם ע"י ראש השבט[צ'רייף], אשר למד את הכשפות באלמנט ע"י האלמנטר בכבודו ובעצמו.
    הכל התנהל בשלווה במשך 1839 שנים, עד אשר הצ'רייף נוגימוטו משבט אומת החשמל הכריע בדו-קרב כשפות את האלמנטר בזמן שהאלמנטר לימד את הצ'רייף את מכת ההלם חשמלי, אך נוגימוטו עשה מגן, והחזיר את המכה לאלמנטר. מאותו רגע, הכל השתנה. הוא ניסה להעיר את האלמנטר, שפך עליו מים, אך ללא הועיל.הוא החווה את רגשותיו בתנועות ידיו, והתפלל לשלומו, כאשר לפתע שם לב אשר הצליח להזיז את המים. אך- איך זה הגיוני?הרי, רק שבט המים יוכל לעשות זאת, אלא אם הוא..האלמנטר. נוגימטו חשד במקרה שקרה, והלך לעיין בספרי ההיסטוריה של הכשפות. הוא מצא את מה שחיפש- הדרך להפיכה לאלמנטר- בלי שנבחרת.
    הדרך להפיכה לאלמנטר-בלי שנבחרת
    לפני כ1000 שנה, וועדת החכמים, גילתה את הדרך להביס אלמנטר ולהוריד ממנו את היכולת לשלוט בכל האלמנטים.הדרך התגלתה כאכזרית ואפלה ביותר, ולכן נשמרה בסוד במשך 1000 שנה,אך התגלתה מחדש- לאחר שאחד הצ'רייפים השתמש בה בטעות , כדי שהאלמנטר יוכל להעריך את טיב חברו הצ'רייף;הבסת האלמנטר הקודם בדו-קרב כשפות.הוא נהפך לאלמנטר החדש- והבלבול שנוצר גרם למהומה, אך היא מיד הסתדרה.הדרך שבה נהפך לאלמנטר התגלתה לאחר 100 שנה, והתעוררה מהומה רבה, היו המון רצחים, וכבר ההשתלשלות של האלמנטרים החדשים לא הייתה ידועה. כך זה נשמר במשך 5 שנים, עד אשר האלמנטר קם והשליט סדר, כל מי שניסה לנצחו הוכרע, והומת בשל:"נסיון בגידה באלמנטר העכשיווי".
    אחרי אלמנטר זה הכל המשיך כרגיל. האלמנטרים אומנו חזק יותר מלחתחילה- בכדי שלא יפלו.
    'אין זה הגיוני,'אמר לעצמו נוגימוטו, 'אני לא יכול להיות האלמנטר החדש!' ובהתאם לכעסו נופף בידיו לסימן "לא", והאש שפלפידים כבתה ונדלקה.
    'טוב, אז זה נכון...'הוא המשיך,'אז אני כן האלמנטר...טוב אני אמשיך להשליט סדר, אני אצטרך לעבור בכל המקדשים, מה שהייתי אמור לעשות לפני 40 שנה...'
    נוגימוטו המשיך ללמוד, ושב להשליט סדר כאלמנטר, והכל המשיך כרגיל.
    אך כל זה נפסק אחרי 50 שנה, לאחר שהצ'רייף של שבט אומת החושך, הצליח לנצח את האלמנטר בעזרת כישוף אפל.
    מאז, הכל השתנה, לא נבחר יותר אלמנטר. אלא הובס ע"י נכדו. נהייתה מסורת באומת החושך, שהנכד הבכור של האלמנטר העכשווי יביס אותו ויהפוך לאלמנטר כאשר סבו יזדקן.
    לאומת החושך לא היה רצון לשיוויון- הרבה יותר טוב שלה יהיה מקום מועדף.הם הצליחו להשתלט על אומת האש, המים והחשמל, אך נעצרו בשבט האוויר.
    קם בחור אמיץ במיוחד, בשם טייצ'ו, משבט האוויר, והצליח לנצח את האלמנטר מאומת החושך, ע"י הדיפת כישופו של האלמנטר בידי כישוף אוויר.
    טייצ'ו ידע מה יקרה הלאה-עוד אחד מאומת החושך ינסה להרגו, אך הוא לא יתן שזה יקרה.
    הוא ידע מה יקרה כאשר ימות בדרך הטבע- המחזור ימשיך להתקיים- אך עוד פעם האלמנטר יובס, אך מה יקרה אם יהרג בידי עצמו בכוונה?
    'שווה לקחת את הסיכון' טייצ'ו חשב לעצמו,'בטח לא יהיה קשה לעשות עכשיו מדורה...' הוא נופף בידיו, ו-קאבום!יצאו עצים מן האדמה, נופף בידיו שוב, ו- פלאש! בין העצים קמה אש שהציתה אותם.
    הוא הלך בבטחה לעבר האש- ועבר לעולם שאחרי. ולא הותיר אפשרות להיווצרות אלמנטר חדש.
    אומת החושך לא הרפתה משלטונה, היא המשיכה להשתלט, אך בלי האלמנטר אומת המים השתחררה, אך החשמל והאש נשארו בצלה של אומת החושך.
    יום אחד- בכל המקדשים של כל האומות נוצר אור בפסל הפונה לירח, אך לא אור ירח, כי היה זה מולד ירח, אור אחר, שונה- אור שיש רק כשנבחר אלמנטר חדש...
    אבל לא היה אלמנטר חדש, אלא בכל שבט נולד ילד אשר יכל לשלוט בכל האלמנטים...
    מה זה היה? לא ידוע....ואף אחד לא גילה, ולא רצה להתעסק בזה,
    זה התפקיד שלכם....
    כי בעצם, אתם הילדים האלה, אתם תצטכו ללמוד קודם מהצ'רייפים של שבטכם את הכשפות לכם, ורק אח"כ לטייל בעולם ולעבור מאומה לאומה בשביל ללמוד לשלוט בכל האלמנטים.
    מה יקרה בסוף?שום דבר לא ידוע... ידוע רק מי משחק את המשחק של החיים ....

חוקים
    1.אין להאספים.
    2.יש לי זכות לקבל איזה משתמשים שבא לי, אני בוחרת על פי השקעה בפורום, והשקעה בטופס.
    3.אין לקלל, להעליב, ולגנות וכו' כל משתמש או את מנהל המשחק העכשיוי(יכול להיות שבזמן מסוים מישהו יחליף אותי...)
    4.חובה למלאות את כל הטופס על-פי ההוראות.
    5.חובה להנות D:

טופס הרשמה:
    *חובה להעתיק מהקוד שמופיע למטה..*
    **אני חייבת לציין- יש הבדל בין אופי לתכונות- תכונות זה יפה, מכוער, חכם, טיפש.אופי זה: נחמד, אדיב, רשע קמצן**
    ***אתם מתחילים את המשחק בגיל 10, אחרי שלמדתם את ההיסטוריה של האלמנטרים..[מה שבעלילה], לכן הרקע- הוא מה שעברתם במשפחה וכו' עד גיל 10 ***

שם :[שם פרטי שלך...]
    שם דמות:[השם המלא של הדמות....]
    אופי:[3 רע 3 טוב, יש לציין מה נחשב רע ומה נחשב טוב- יכול להיות שאבקש שתשנו.]
    תכונות: [3 טובות 3 רעות.יש לציין מה נחשב רע ומה טוב-יכול להיות שאבקש לשנות.]
    רקע: [לפחות 3 וחצי שורות  - לא שורות כמו "שלום" *אנטר* "אני" *אנטר* "חיים" *אנטר* "וייסמן" *אנטר* "זה אפילו 6 שורות "- שורות מלאות, תעשו תצוגה מקדימה....]
    תיאור דמות/תמונה: [אם תמונה- אז סגנון אנימה.]
    בקשות/הערות/המלצות:

הקוד-חייבם להעתיק ממנו:

קוד:
    [B] שם : [/B]
    [B] שם דמות: [/B]
    [B] אופי: [/B]
    [B] תכונות: [/B] 
    [B] רקע: [/B] 
    [B] תיאור דמות/תמונה: [/B] 
    [B] בקשות/הערות/המלצות: [/B]
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

2. משתמש מנוסה
    רשומים:

1.---
    2.---
    3.---
    4.---
    5.---
    6.---
    7.---
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •