Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: לרותם

1. מורחקים
    אי אפשר לשלוח לך הודעה פרטית אז אכתוב כאן.

בניגוד למתכונים שם היה צריך לעשות כל מתכון בנושא אחד אני מעדיף באלבומים להורדה לרכז כמה אלבומים באנגלית להורדה וכמה במזרחית להורדה הרבה יותר יעיל וקל ואני לא עושה את זה בשביל ניהול או בשביל הווינר פשוט ככה אני יותר מקל על עצמי אתה ואחרים תפתחו נושאים של אלבומים להורדה בנפרד אני אפתח כמה שפחות נושאים בשביל לרכז בפנים את מה שניראה לי לנכון ומה הכי טוב לדעתי תודה ושבת שלום.

דרך אגב אתה מכיר אותי מ2008 ויש לי דרך משלי להראות השקעה גם אם היא יוצאת דופן זה הכל.

שאף אחד לא יגיב פה רק ההנהלה.
    נערך לאחרונה על ידי JOHN_CENA, 11-26-2010 בשעה 02:12 PM

2. מייסד האתר והפורום
    שמע, אם אני אומר שאני רוצה שכל אלבום יהיה בנפרד אז יש סיבה.
    לא רק שזה יותר נוח לחפש את האלבום שאתה רוצה במקום לראות נושא שקוראים לו 'הרבה אלבומים' ואז לחפש בתוכו.
    אלא גם שבשביל לקדם את הנושאים והאלבומים בחיפוש בגוגל.
    תהיה בטוח שאנשים פחות רושמים 'הרבה אלבומים להורדה' מאשר את האלבום שהם מחפשים להוריד.

3. מורחקים
    אוקי אני יחשוב על הדברים שלך ואני ינסה אבל קח בחשבון שיהיה עומס בפורום בגלל הרבה נושאים אתה מסכים לזה?
    דרך אגב יש לי תוכנה שאני יכול להוריד אלבומים מיוטיוב אפשר להשתמש בזה ?

4. מייסד האתר והפורום
    בכל מקרה, אני במקום למחוק את הנושאים שפרסמת כי הם מפריעים לתצוגה של הפורום ועוברים על החוקים אני מעביר אותם לפורום מוסיקה.
    אל תפתח יותר נושאים מהסוג הזה.

בקשר לתוכנה,
    לא יודע, לא מבין בזה.

5. מורחקים
    אז אני אסביר אני רושם שם של זמר ביוטיוב וזה מריץ את כל האלבום בסרטון ואם רוצה זה גם יהיה קליפ נגיד דוגמא

אייל גולן הוזה אותך מולי אני רושם ביוטיוב וזה מראה לי את כל האלבום שיר אחרי שיר שיר

אני רק צריך לדעת אייך אני מעלה את השירים לפורום אחרי שאני מוריד אותם במקום להעתיק אותם מאתרים אחרים

תודה על המשוב

6. מייסד האתר והפורום

7. מורחקים
    זה לא מסובך אני יכול להוריד שירים מאלבומים דרך אתר יוטיוב או כל אתר שמראים בו סרטונים אני אגיד לחבר שלי להסביר לי אייך מעלים שירים מהמחשב לפורום והוא ילמד אותי ואז תיראה את ההבדלים אל תדאג .
    בנתיים אני יעתיק מאתרים אחרים אלבומים ותגיד חייב לתת קרדיט או שאפשר בלי?

8. מייסד האתר והפורום
    אם אתה רוצה אתה מוזמן לתת.
    אבל תהיה בטוח שברוב המקומות שמפרסמים את האלבומים הם לא אלה שהביאו את זה בלעדית. בטח שמדובר באלבומים מחו"ל.

להעתיק נושאים שלמים כמו שעשית ב-2 הנושאים שלך רצוי שלא תעשה, כי אתה מעתיק לא רק את ההורדות אלא גם את העיצוב של הנושא והכל.

תשקיע קצת משלך בסידור של הנושא.

9. מורחקים
    סבבה אל תדאג יש לי ניסיון אני מכיר אתר מעולה אחד להורדת אלבומים Fh2 שדרכו אני יעלה את האלבומים תודה על המשוב ושבת שלום

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •