*דרוש לוגו.
*קודם כל הסיפור הזה בנוי על D&d,אז מי שרוצה לדעת על D&d,בכלל אולי על המשחק שהיה לי בעתיד,מומלץ לו לקרוא סיפור זה.
מילות פתיחה-
שלום,אני ניר,זה הסיפור הראשון שאני עושה. הסיפור יבוסס על D&d-אם מישהו מכיר?,אני פשוט כותב את הסיפור בגלל שאני אוהב D&d... אני לא אתחיל לספור שנים,ודרך אגב,בסיפור הזה יש הרבה רווחים,זהירות!
הפרקים:
פרק 1-בהודעה זו.
פרק 2- בהודעה זו.פרק 3-בהודעה זו.
פרק 4: [URL="http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=911073&postcount=28"]בהודעה זו[/
URL]
פרק 5: בהודעה זו
פרק 6: בהודעה זו
פרק 7: בהודעה זו
דמויות:
קבוצת הגמדים:
דמות 1,יוסטס מרליטונס:
ספוילר
דמות 2: קטב מרירי
[SPOILER]ספוילר
הקבוצה האפלה:
לא ידוע עליה הרבה,רק ידוע שהם רוצים לעצור את כולם ולשלוט על העולם.
ידוע שלבוסם (הבוס שלהם) יש כוחות חזקים כמו לממלכה שלמה-ידוע גם שיש להם מרגלים בכל מקום,בכל מימד,בכל יקום.
מידע עליה:
הבוס:
*השאר לא ידוע.ספוילר
פרק 1-הזיהום הגדול של הגמדים,לא רוצים!
"ושוב!,ושוב!,ושוב!,ושוב!. אלפרד תמיס פה את המתכת,המתקן החדש יצא מעולה!
תמשיכו כך,זה עבודה מושלמת! אבל מה נעשה עם הזיהום,אין לנו אפשרות..."
"אדוני,אני חושב שנצטרך לשחרר אותו לטבע-" "תגיד לי מה אתה חושב שאתה עושה?,תביא את הכוהנים,עושים תפילה למורדיאן!" "אבל,אבל,אדוני.. טוב. יוסטס,פראגלו,שמידיט,בואו!,הולכים לעשות תפילה להשמדת הפסולת."
"אני רואה שהכל הולך פה מצוין,בוס"
"אני מודה בכך,שדארקן. אתה צריך איזה עזרה?,הרעיון שלך היה גאוני,נאמני.
ככל שיקריבו יותר מתכת,הכוחות של מורדיאן יחלשו,ואז תהיה לי הזדמנות לשאוב את כוחותיו,ולשלוט בממלכה!"
"אתה גדול אדוני,אני לא צריך טובות,רק שתהיה גדול,אדוני."
"טוב,אז קדימה,בוא נשלח את הכוחות נגדם,זה היה הפתעה מקסימה."
הכל התחיל שהצלחתי להוריד את השטן הראשון שלי,זה היה מלחמה גדולה.
"האיש המסתורי" שלח מולנו צבא,בזמן שהכוהנים המרפאים שלחו מתכת למורדיאן.
רצתי לכוהנים,וצעקתי להם: "יוסטס,פראגלו,שמידיט,יש קרב,יש המון פצועים,בואו כבר!."
"אבל,המתכת,אי אפשר לעזוב אותה,היא תזהם"
"כן,תסבירו לי מה אתם מעדיפים,את האלפים עם האוזניים המחודדות?,או את העם שלך,בואו כבר!"
"קטב,אני לא חושב שיש לנו אפשרות,תסתכל למעלה בבקשה."
זה היה נראה כמו שטן-אימפ,עם בטן אדומה וקלשון אדום,קרניים קטנות שנראות כמו אוזניים,זנב הדומה לעקרב,רק היו7 כאלה.
"כולם,קחו את הפסולת ושגרו אותה על האימפ!,אני יודע מה לעשות"
כולם שלחו תמיסות מתכת על האימפים,רק 2 פגעו והעיפו את האימפים על הרצפה-נראה שהם מתו.
שאר הכדורים חטאו או שהאימפים התחמקו מהם, אין ספק שהם היו אימפים מוכשרים.
הם דאו עלינו במהירות וניסו לתקוף אותנו עם הזנבות שלנו,למזלנו,שמידיט הפעיל מגן אנרגיה וחסם את כל ההתקפות,ואז הגיע תורי לתקוף.
לקחתי את 2 הפטישים שלי,הרמתי כל אחד ביד אחת,ופשוט זרקתי את הפטיש הראשון,והפלתי איתו אימפ אחד. באתי במכה שנייה מלאה כוח,בזמן ש3 אימפים תוקפים אותי וחיסלתי את כל ה3,במכה אחת קטלנית,האימפ האחרון ברח לתוך הר-געש קרוב,ולא שמענו ממנו.
*באותו זמן*
"מלכי,הגיעו אלינו פסולת מתכת,היא יכולה לזהם את כל האזור,להפעיל התפרצויות הרי-געש,ולהשמיד את שטח הזדים מן השטח. אנחנו במחסור של אש-צריך לדאוג להגנות משופרות.
פגעו בנו 5 כדורים,אין ספק שזה יעשה התפרצויות בכל אזור הגמדים של ארבעת הרי הגעש השקטים."
אחרי זה,דבר קרה משגע,ארבעת הרי הגעש נפרצו,שכל הלוחמים בתוך השטח של הארבע,והאימפים מעופפים להם בכיף,הלבה מתחילה להתפרץ ולרדת,ברקים מתחילים,ופתאום נשמע קול מהדהד בכל האזור: "גמרנו,חזרו." כל האימפים ברחו ורק הקוסמים המוכשרים פגעו בהם בכדורי האש,עכשיו כל השטח שלנו היה סגור ואיתנו לפחות 2000 לוחמים,ו4 הרי געש מתפרצים.
המשך יבוא.
הערה: בוורד הדבר הזה לקח הרבה,אני לא יודע כמה זה יקח כאן.