אני באמצע המשחק ואני לא יודע מה לעשות, מישהו יכול להביא לי מדריך מלא?
ממש לא בעיה.Originally posted by Latios@Aug 1 2008, 08:12 AM
אני הולך למקום שיש שם הרבה מג'יקרפים ואנשים מצוות גלקטיק ואז אני נכנס למערה שנמצאת שם ואני נלחם מול האיש שנמצא שם ומה אני עושה אחר-כך?
עוף לעיר שבה התחלת את המשחק ותלך צפון-מערב לאיפה שבחרת את הפוקימון הראשון שלך. זה האגם השני, תלחם שם בכולם.
אחר כך תעוף לעיר מכון העשב, תלך ממנה ימינה למערה ובעזרת HM4 תמשיך במערה צפונה עד שתגיע לדרכים 216-217 ולאזור שלפני האגם השלישי (שים לב בדרך 217 לקחת את HM8). אחריהם יש את העיר עם מכון 7, תלחם שם במכון. אחר כך לך לאזור של האגם השלישי ותראה ששני חברי צוות גלקטיק שהיו שם זזו ממקומם. הם חסמו מעבר-כנס למעבר. זה האגם השלישי, שם רק תצטרך לדבר.
עוף לעיר מכון 3, תדבר שם עם איש צוות גלקטיק במזרח-צפון העיר, קח ממנו חפץ. לך לצד השני של העיר איפה שהשגת FLY (מן מחסן כזה) ותדבר עם השער, והוא יפתח. תנצח שם את כולם.
תחזור לאיפה שדיברת עם איש צוות גלקטיק, כנס לבניין שלידו הוא עמד, ותנצח שם את כולם, ותשחרר את השלישיה האגדית.
קנה המון פוקדורים ותרופות.
עוף לדרך 207, כנס למערה, תשחה, תשתמש בHM8 ותמשיך במערה עד שתצא ממנה לאזור מעט מושלג.
בסופו של דבר תגיע לאגדי הראשי של המשחק שלך, כולל הבוסים של צוות גלקטיק.
אחרי שתתפוס/תביס אותו, תוכל לתפוס את השלישיה האגדית במערות שלהם בכל אגם (אחד מהם יברח כמו הכלבים האגדיים במשחקים הקודמים) והדרך לעיר המכון האחרון תהיה פנויה.
במגדל האבוד.Originally posted by Latios@Aug 1 2008, 01:59 PM
מאיפה אני משיג HM4?
זוכר את המגדל שהיה דרך 209 לכיוון העיר סולסאון?
אחרי 5 קומות בערך במגדל תדבר עם הזקנה השמאלית והיא תתן לך....
«משפט סיני עתיק יומין אומר»:
אם אין לך מה להפסיד לך על זה-אם משהוא מציק לך דרוך על זה!
למה אתה שואל פה ולא פותח נושא משלך?Originally posted by remax@Aug 8 2008, 09:21 PM
איפה משיגים בדיוק HM8 באזור 217?
בכל מקרה, בדרך 217 יש 2 בתים. אחד בצד ימין ואחד בצד שמאל (הם לא אחד ליד השני).
תלך למעל הבית השמאלי. תראה שם כדור. זה HM8.
אגב תכנס לבית בפנים תדבר עם האיש והוא יתן לך חפץ שמחזק פוקימוני קרח, אבל החלק הזה לא חובה.
אוקיי.
כולם שלום רב,אני חדש כאן.
אני בא מפורום אחר ששם יש מדריך מאוד מפורט שלי (והמדריך גמור!) של פוקימון יהלום ופנינה!
יש שם עוד המון מדריכים שלי!
מי שרוצה נא לשלוח לי הודעה פרטית (זה שאני חדש לא אומר שאני משקר)
אני לא מפרסם פה שום אתר מתחרה לכן אין סיבה שתתנו לי באן או משהו.
אני רק אומר שיש אתר עם מדריך גמור של המשחק.
אז לכן כל מי שרוצה אותו נא לשלוח לי הודעה פרטית וד"א המשתמש שלי שם הוא גם Sneaky)
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)