רובכם לא מכירים אותו,אבל זה אחד הסרטים הגועליים,החולניים,המזוויעים ומלחיצים ביותר ב-2009 לפי דעתי ולפי דעתם של רבים.
|פוסטר|
The Human Centipede - תולעת אנושית
|תקציר|
סרט מזוויע שמספר על שתיי נערות,שנתקעות ומחפשות עזרה. כאשר הגשם מתחיל לנטוף על שיערותן,הן מתחילות להלחץ,עד שלבסוף הן מוצאות בית. בבית ההוא,הן פוגוש דוקטור בשם 'דוקטור הייטר' שמכניס אותן לביתו. הוא מספר להן על עבודתו והן על עיסוקהן. לאחר שנגמרו הדיבורים,מתחיל להיות מאוחר. הן יושנות בצריף השני שלו.
ההתעוררות קשה. זה לא רצח,זה לא אונס,זה לא ניסוי וזה לא פיצוי. הדוקטור המטורף לוקח את הבנות,יחד עם עוד שלושה אנשים וקושר אותם למיטה בקומה התחתונה. רובם,אם לא כולם מבולבלים,עד שמגיע דוקטור לייזר. הוא מספר להם הכל ולבסוף,הוא מספר להם על הניסוי שהוא הולך לבצע בהם: התולעת האנושית - חיבור בין הפה לפי הטבעת,שיוצר מרבה אדם!
|חוות דעת|
הסרט מתחיל באזהרה. האזהרה זה דבר מלחיץ,אבל יותר ממה שעובר לכם בראש. זו לא אזהרת זכויות יוצרים,אלה אהזהרה מפני הסרט עצמו. הסרט הראשון דיי שכנע אותי להיכנס לסרט השני שיצא ב-2011. הסרט הוא גועלי,מזוויע ושטני. הבמאי,תום סיקס,שרק שנה שעברה נכנס לעולם הקולנוע,הפתיע אותנו יותר מהצפוי. הראה לנו את הראש של דוקטור מטורף שמחפש לעשות ניסוי עוד יותר מטורף על בני הערובה. - לעזאזל,זה סרט שגרם לי הקיא!
|פרטים נוספים|
הדירוג עצמו ה-RE - למבוגרים ולא מומלץ לנשים בהריון,אחרי סעודה ואו במזן סעודה,בעלי לב חלש וחולי אנסילויס - מחלת נפש קשה.
|צוות השחקנים|
דייטר לאסאר - ד.הייטר
אשלי.ס וויליאמס - לינדסי
אשלי יאניאת' - ג'ני
אקיאירו קיטיאומרה - קטסארו
אנדראיס ליקיופלוד - קראז
פיטר בלאנקשטיין - וואלר
|תמונות|
"בקרוב"
|טריילר|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IX8fKLjC__c[/youtube]
(זה לא סיקור ראשון שלי,אבל הוא לא יצא משהו כי כבר הרבה זמן לא יצא לי לסקר)
קרדיט לי על הכל D: