Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26
  1. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    ואיי יש לי כל כך הרבה מה להגיב פה רק חבל שאני בפלאפון. בכל מקרה, שאני אחזור אתה תקבל באן לצמיתות עם הסבר מפורט. יום טוב. (כמו שאמרת על החסימה במסן ~ זכותי לתת לך באן לצמיתות כי זה פורום שלי)
    מה שמוכיח עוד יותר את העניין של הנהלה שמחפשת כוח הרבה מעבר ללתת למשתמש לגלוש בפורום...
    מסנג'ר היא תוכנה פרטית שמותקנת במחשב ויש לי שליטה עליה ככה שאני קובע עם מי לדבר ועם מי לא..
    הפורום הוא אתר כללי ברשת שאתה מנהל.
    זה שאתה הקמת אותו לא אומר שאתה יכול להעיף את מי שבא לך רק כי הוא אמר לך דברים שהיה קשה לך לשמוע- ולהעיף אותי מוכיח את מה שאמרתי לך- אתה ילדותי, ומחפש רק להחזיר כי קשה לך לשמוע את האמת...
    ואם אתה בוגר כמו שאתה טוען- תיתן למישהו אוביקטיבי לשפוט בעניין..

אולי- היטמן? שכל התירוץ שלכם לסגירת הפורום והבאן שלי זה שקיללתי אותו?
    ......

בכל אופן- אם אני כן אקבל באן לצמיתות כי המנהל לא רוצה משתמש בפורום שלו (ממש בוגר..)
    אז אני אנצל את הבמה להתנצל בפני כל השחקנים שכן הגיבו, וכן השקיעו וכן תרמו מזמנם כמו שאני תרמתי מזמני- אני מצטער שהמשחק נסגר, לא רציתי בזה והאחריות שלי בזה הייתה נמוכה- אבל זאת עדיין הייתה אשמתי שהייתי חלש ונתתי להנהלה לנצל מצב שלא היה אמור להתחיל.
    תודה לכם שלקחתם חלק במשחק ועזרתם לי לראות שלפחות הגרעין של המשתמשים בו הוא טוב.
    חבל לי שאתם צריכים להסתדר עם הנהלה כזאת...

(ורק לרקורד- אין לי שום דבר נגד היטמן, או THE CHARMANDER, או FAKEBOY- שלדעתי שלושתם מנהלים/פקחים שעושים עבודה מעולה והלוואי והייתה לי האפשרות להמשיך לנהל את הפרויקט בסטנדרטים שלהם- חבל לי שהם נתנו להנהלה הגבוהה להסית אותם..)

2. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    לפי מה שאני זוכר כשקיבלת באן אמרת שכשתחזור מהבאן תסגור את הפרויקט (לפי מה שאני זוכר מההודעה גם קיללת ולאחר מכן פתחת משתמש כפול שעל זה נתנו לך באן לצמיתות)
    ורק שתדע. רותם לא חייב לך כלום. זה הפורום שלו. וכמו שאני זוכר שהוא תמיד אמר.
    הוא יכול לתת באן למישהו סתם אם מגרד לו באף.
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

3. מורחקים
    לתת באן בגלל שמגרד לו באף זה ילדותי- לא משנה מה תגיד- בין אם הוא יכול לעשות את זה או לא..
    זה מה שאמרתי לו שהוא והוא מוכיח את זה.. לא ממש אכפת לי...
    כשקיבלתי באן אמרתי שאני אסגור את הפרויקט כי אני לא יכול לנהל פרויקט בבאן..

ועוד מנהלים שאני חושב שהם טובים...
    Inuzuka Kiba שהיה אחראי עליי היה תותח- התריע לי ועזר לי בכל מה שהייתי צריך..
    ~Poke Chef~ שמנהל את פורום מתכונים על רמה..
    DarkTiger בפורום ירוק שפעם חשבתי שהוא מיותר אבל הוא מצליח בצורה שרק משתמש כמוהו היה יכול להרים
    NiGhtShiFt שלקח פיקוד על משחקים כלליים והתרומה שלו נראית לעין בצורה ברורה מאוד...

שיהיה כל טוב...

4. מייסד האתר והפורום
    חח זה שאני הקמתי אותו זה בהחלט אומר שאני יכול. בכל מקרה... אני אפרט שאני אהיה בבית. אבל כמו שהסברתי לך במסן וסירבת להבין לא משנה איך ולמה תפתח משתמש תמיד תקבל באן לצמיתות מכיוון שזה יהיה משתמש כפול. כל הקטע בהרחקה לצמיתות שזה לצמיתות ולא שתפתח משתמש חדש והופ אתה יכול לגלוש בפורום. שלא נדבר על הקללות שכתבת לאלכס בהפ (שאמרת שאם היית יכול לשלוח לי הפ היית כותב לי אותו דבר.) בכל מקרה , יש לי עשרות סיבות לתת לך באן לצמיתות. אבל למזלי אני לא חייב להסביר לך.

5. מורחקים
    חח זה שאני הקמתי אותו זה בהחלט אומר שאני יכול. בכל מקרה... אני אפרט שאני אהיה בבית. אבל כמו שהסברתי לך במסן וסירבת להבין לא משנה איך ולמה תפתח משתמש תמיד תקבל באן לצמיתות מכיוון שזה יהיה משתמש כפול. כל הקטע בהרחקה לצמיתות שזה לצמיתות ולא שתפתח משתמש חדש והופ אתה יכול לגלוש בפורום. שלא נדבר על הקללות שכתבת לאלכס בהפ (שאמרת שאם היית יכול לשלוח לי הפ היית כותב לי אותו דבר.) בכל מקרה , יש לי עשרות סיבות לתת לך באן לצמיתות. אבל למזלי אני לא חייב להסביר לך.
    תמשיך.. זה בסדר.. אתה יכול לתת את כל עשרות הסיבות השקריות שלך ולהציג את עצמך כילד..
    או להגיד שאתה לא חייב לי הסברים ולבכות כמו ילד שמישהו אמר לך שאתה ילד או חסם אותך במסנג'ר.. אוי ואבוי מישהו חסם את רותם במסנג'ר...

למזלי- אני חכם יותר מילד..
    ובאן לצמיתות לא ישנה את זה שאני יהיה בפורום בין אם תרצה את זה או לא...
    בינתיים תמשיך את הג'וב העלוב שלך בצבא ותגיד לעצמך שזה עושה אותך גבר, אבל בתכלס אתה צעיר דונג פתוח..

אוי ואבוי!! קראתי לך צעיר..
    מהר תן לי באן...
    .... בחייך רותם- אתה מעליב את עצמך כאן...

6. מייסד האתר והפורום
    חחח כבר קיללו אותי גרוע יותר. ההבדל בינך לביניהם הוא שהם עדיין גולשים במשתמשים שלהם. אתה רוצה להשאר בכח במקום שלא רוצים אותך בו ואתה עוד קורא לי ילד. טוב שיהיה לך בכיף.

7. מורחקים
    חחח כבר קיללו אותי גרוע יותר. ההבדל בינך לביניהם הוא שהם עדיין גולשים במשתמשים שלהם. אתה רוצה להשאר בכח במקום שלא רוצים אותך בו ואתה עוד קורא לי ילד. טוב שיהיה לך בכיף.
    זה שאתה לא רוצה אותי פה זה משהו אחד...
    זה שהסטת אנשים לא לרצות אותי, זה משהו נוסף..

אבל יש אנשים שעדיין רוצים אותי- ואני מוכן לערוך הצבעה על כך שאני יישאר בבחירות אם תפתח כזה אשכול- מי רוצה שיהודה יעוף ומי לא...

אבל בכל אופן- מגרד לך האף אז אתה צריך להעיף אותי...

ו... אני לא זוכר תכונה ילדותית שאומרת שלהשאר במקום שלא רוצים אותך זה ילדותי?
    זה נקרא עקשנות, טרטוריאליות, חוש צדק מסויים להיות נוכח במקום שמשתמשים טובים צריכים לסבול מייסד כמוך..
    רק ילד יחשוב שמישהו שלא רוצה לזוז לו מהמקום הוא ילד.. והוא יכול לבכות על זה כמה שהוא רוצה..

חחח אתה כל כך עצבני שאתה מנסה לתת לי באן דרך הפלאפון כבר אהה?

אגב- באיזה חור ג'ובניקי תקעו אותך שאתה יכול לגלוש בפורום פוקימון מהצבא? פחח

8. מייסד האתר והפורום

9. מורחקים
    וואלה אני נהנה
    לחשוב מה יקרה כשתחזור...
    באן זמני..

.... מה אני עוד יכול לרשום פה בזמן שאתה שם... או עד שמנהל אחר שכפוף לך ייתן לי באן זמני בשמך?
    אני אוהב את זה שצארמנדר ופייק בוי ממשיכים לעקוב אחרי הנושא-
    אתם מנהלים טובים, ומשתמשים נהדרים- חבל שאתם מחפשים לקבל נקודות אצל רותם- הוא כולה ייסד אתר- הוא לא זה שעושה אותו- אתם עושים אותו עם התוכן שלכם והמשתמשים עושים אותו עם התגובות שלהם- הוא כולה נתן לכם שטח לעשות את זה...

מעניין לראות שגלואה לא הגיב כל הנושא..
    די יבש בשעות האלה אהה?

איך בקריה רותם? המזגן עובד? האצבעות כואבות מהלהקליד כל כך הרבה מילים בפלאפון קטן עם קליטה של שתי פסים?

10. מייסד האתר והפורום
    אתה יורד לרמות שלא חשבתי שקיימות. אני אעשה לשנינו טובה ואנעל את הנושא.

11. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    רצית סיבות נכון?
    אין בעיה בכלל =o
    הינה סיבות שיספקו אותך
    כל הזכויות שמורות לניצן את שמוליקיפוד מחלקת בילוש ומעקב (c)
    סיבה ראשונה שבגללה קיבלת את הבאן היא בחייקו עצמו שנסגר שאמרת להיטמן שהוא יכול לקחת משהו (לא זוכרת מה אמרת שהוא יקח) וידחוף אותו לאתה יודע לאן
    בוא לא נשחק אותה טיפשים לא התכוונת שהוא ידחוף את זה לארון

סיבה מספר 2:
    ההודעה לאלכס (וכן יש לנו גם תמונה מצולמת)

סיבה מספר 3:משתמשים כפולים

סיבה מספר 4:לכלכת עלינו בפורום אחר

אז בוא נסכם ככה
    על מה שרשמת להיטמן קיבלת באן ליומיים
    על פתיחת המשתמש lightsword86 קיבלת באן לשבוע במשתמש החדש ולצמיתות בקודם
    בסדר
    אז כן,ההיית יכול עוד לחזור אחרי זה
    לכלכת על ההנהלה בפורום המתחרה,זה חימם אותנו אבל החלטנו פשוט לשתוק לך על זה
    הקללות על אלכס,זאת הסיבה לבאן לצמיתות שקיבלת בlightsword86
    ועכשיו קיבלת עוד אחד למשתמש הכפול הזה.

נ.ב. מי שלא רוצה את רותם בתור בעלים מוזמן ללכת,אנחנו לא מחזיקים משתמשים בכח,רותם יכול לתת לך באן גם כי הכלב שאין לו חולה
    זה האתר שלו והוא יעשה פה מה שבא לו,לא נעים לך? סע לשלום,גם ככה אתה לא תחזור...

יום טוב

And If You Don't Know, Now You Know

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •