Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    לטיול שלי קראו-מסע ישראלי! הטיול היה מיום שני עד מוצאי שבת

היום הראשון
    טוב אז בגלל שהרבה אנשים שואלים אותי איפה טיילתי אז אני יספר לכם הכל חחח...
    יצאנו לטיול בשעה 2:00 בלילה מיבנה ואח"כ נסענו לכיוון ירוחם
    טיילנו (הלכנו בעיקר) במדבר ענק ועלינו על הר ענק בערך 80 מטר (אולי פחות אני לא יודע במדוייק)
    ואני מדבר איתכם על לעלות הר בלי שום דבר שמחזיק אותך חלק גדול בידיים וחלק קטן בסוג של יתדות
    באמצע ההר 2 ידידות שלי נכנסו להתקף חרדה והייתי איתן כל הדרךאחזקתי להם ת'ידיים על הפסגה
    כשהגענו לפיסגה הלכנו דרך מסלול דק דק עד לקצה וכשהגענו לקצה אחרי איזה 10 דקות שמתי לב שחבר שלי לא הגיע ושמתי אליו ריצה מהפסגה על להר (ואני מדבר על ריצה במקום צר מאוד ותלול שטעות קטנה ואתה נופל איזה 80 מטר) קיצר אני רץ אליו ושמתי לב שהוא לקח עליו שני תיקים וג'ריקן של מים מהר עזרתי לו לסחוב אותם והעלתי אותו בהר (אח"כ הוא מספר לברים לכיתה שאני זה שעזרתי לו ובלעדיי הוא אולי לא היה עולה...יש לו פחד גבהים)
    קיצר אחרי שעלינו עשינו עוד כמה פעילויות והלכנו בערך ב 19:00 לכיוון האוהלים מ-19:00 אכנו את האוכל שלנו (שיצא בסוף מגעיל Xd) והלכנו לישון עם שקי שינה בתוך האוהלים...
    (רק למי שלא שם לב לא התקלחנו ביום הזה)

היום השני
    ביום השני היינו בבאר שבע אם אני לא טועה וגם שם הלכנו במין מדבר כזה והביאו לנו משימה שבה נותנים לנו בן זוג מהכיתה שלך ואחד ממכם עוצם עיניים והשני מדריך אותו המדבר (המדריך צריך להזהר לא להפיל את זה עם העיניים העצומות ולהזהר מסלעים וכו') אחרי זה הלכנו לטפס על הר עם משימה,המשימה הייתה לעלות את ההר ביחד תוך כדי זה שאנחנו מעלים כוס מים ואסור לנו לשפוך אותה..אבל הקושי הוא שלזה שעם הכוס אסור לזוז ויש לנו קו מתחת למים שאותו אסור לנו לעבור,בסוף ההר המים היו מעל הקוו ככה שהצלחנו את המשימה חחח
    אח"כ ישנו במאהל בדואי כזה (כמו אכסנייה עם חדרים רק בלי מיטות,ישנו עם השקי שינה)
    בלילה השני התקלחנו את המקלחת הראשונה שהייתה הכי טובה בעולם,התקלחנו במין מקלחת משותפת כזאתי עם חמישה תאים שמה שמסתיר אותך זה רק וילון (אבל בינינו מי מתייחס לזה שרק בנים איתך חח)
    אחרי המקלחת אכלנו והיה לנו מן ערב שירה כזה שהביאו לנו שני נגנים ושרנו כל השכבה שלי והתחבקנו
    בקיצור זה היה יום מלא בשמחה.

היום השלישי
    ביום הזה הלכנו להתנדב בבית קשישים בבאר שבע ודיברנו איתם ושיחקנו איתם חבילה עוברת ואח"כ גם הבאנו שירים ועשינו להם מסיבה חחח,אפשר להגיד שהיה כיף לראות את הקשישים רוקדים ושמחים.
    אח"כ הלכנו לקניון כדי לאכול ולעשות הפסקה קצרה ואז עשינו משימה כמו במירוץ למיליון,המשימה הייתה התמצאות בבאר שבע. היו לנו משימות והיינו לדוג' צריכים ללכת להצטלם עם אנשים מסויימים ותוך כדי זה להגיע לנקודת הסיום תוך כדי שאנחנו מוצאים רמזים למקום הסיום ולמשימה האחרונה, היינו בכל באר שבע וזו הייתה משימה באמת יפה.

ביום הרביעי
    ביום הרביעי נסענו ל"יד ושם" בירושלים מי שלא מכיר זה מוזיאון לזכר השואה,ששם אתה רואה שרידים אמיתיים של נעליים של יהודים או מה שהכי צימרר אותי זו הייתה בובה של אישה מהשואה הבובה כמובן הייתה אמיתית וברגע ששמעתי את זה קיבלתי צמרמורת בכל הגוף)
    אחרי סערת הרגשות שהייתה שמה נסענו למן אולם כזה ששם היו כל המסעות מכל הארץ ופגשנו אנשים מבת-ים וחולון ששם שרנו ורקדנו ואח"כ נסענו לאכסניית רבין ששם ישנו.

ביום החמישי
    טיילנו טיפה ליד האכסנייה ואח"כ נסענו לכותל המערבי וחווינו את חווית התפילה כולם ביחד.
    בדרך לכותל שרנו שיריי ירושלים והבנות נכנסו להדליק נירות שבת במקום כלשהוא בדרך.
    אנחנו החברים מיבנה נכנסנו למין מערה והתפללנו שם את כניסת השבת ובסוף התפילה כולם יצאו לרחבת הכניסה לכותל ושרנו שירים ואחרי זה חזרנו לאכסנייה ברגל מהכותל (בערך שעה וחצי הליכה) ואז עשינו קידוש כל השיכבה ביחד ושרנו שירי שבת,
    זה היה יום באמת נהדר...

ביום השישי
    זה היה יום שבת ובו בעיקר נחנו ולא היה משהו כ"כ מיוחד...
    יצאנו טיפה והלכנו מחוץ לאכסנייה והיינו בגן הוורדים ואח"כ עשינו טקס פרידה ואז נסענו חזרה ליבנה

בקיצור היה טיול אחד היפים והמיוחדים שהיו לי בחיים!

2. מורחקים
    גם בבצפר שלי לשכבה י"א היה את זה .. לפני איזה שבוע שבועיים ..
    מקווה שנהנהת..

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ממש נהננת לך
    יש סיכוי שפגשת אנשים מהבית ספר שלי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •