Danger
הילדה בעלת העיני כחול הים אומרת לך:"חצי שעה לאחר שילדי הבוגרים הכוונה אלה שמתחילים שנה שנייה עד שביעית,הראשונים הכוונה אתה ושאר החדשים ג'ון תחכו מספר דקות פחות מעשר,וכן צדקת אלבוס מגריפינדור וסקורפיו או כשמו האמיתי סקורפיוס מסלית'רין,משפחה מוזרה לא,לוציוס הסב מזכיר את המילה לוציפר,דרקו האב מזכיר דארק,וסקורפיו בלטינית זה עקרב,אז זה שטן,חושך ועקרב,מוזר לא?".
Scizor-X
*להשקיע אני לא מבקש,אני דורש!
הילד בעל השיער שחור-ג'ינג'י עושה לא אם ראשו והוא אומר לך:"אתה רוצה לעזור לי?לך לקרון שלך ואל תלך משם,איזה בית אתה בכלל,טוב לא משנה,זה לא חשוב עכשיו,זה בטח קשור למאלפוי ופוטר האלה,אני שונא את שניהם אחד עם משקפיים ואחד חש את עצמו!".
Nilasak
אתה מרגיש שמשהו משחרר אותך,אתה פותח את העיניים ואתה רואה שהילד המוזר נעלם ואתה רואה שניים-שלושה ילדים כנראה שנה שנייה או שלישית מנסים לעזור לך לקום,אתה רואה ילדה בעלת שיער בלונדיני אומרת משהו כמו:"זה המקרה הרביעי רק בשעה האחרונה לא?".
Eliyaex
שני הילדים מפסיקים להילחם זה בזה,האחד בעל השיער הלבן-צהוב בעל הגלימה הירוקה של סלית'רין נעלם בין שאר הילדים בעוד שהילד בעל השיער שחור כלילה,בעל משקפיים ובעל גלימה אדומה כדם ורובי של גריפינדור הולך לילדה שצעקה לפני מספר שניות.
שלושת המחוזות 2
שניכם משתחווים זה לזה ותומס כמוך מחכה שאויב הכוונה אתה יעשה את הצעד הראשון,תומס אומר לך:"טוב,רק שתדע אני לא ממליץ לך לשלב כמה קללות,אפילו בין הקלות ביותר גם שתק וטרנטלגרה שהוא כישוף רגליים קופצות הוא שילוב מסוכן,הוא יכול לגרום לך לשיתוק של כמה ימים של הרגליים".
Dark Tiger
את מתקרב אל הילדה שצועקת על שני הילדים,את רואה ששערה שחור כמו הלילה והיא אומרת לך:"נעים מאוד סאלי,אני רוז וויזלי,והילד עם המשקפיים זהו בן-דודי,אלבוס סוורוס פוטר,אלבוס על שמו של אלבוס דמבלדור,סוורוס על שמו של סוורוס סנייפ ופוטר ירש מין אביו הארי פוטר".
Dor_T
הילדה אומרת לך:"כן אני מכירה את שניהם,הם לומדים בשכבה שלי,אביו של אלבוס הוא דודי,הארי הוא הולך ללמד השנה את מקצוע התגוננות מפני האופל,אתה יודע הוא זה שניצח את הלורד וולדרמורט או בשמו הצעיר טום ואנדרולו רידל שהיה בגילים הבאים,שנה,אחד-עשר,שניים-עשר,ארבעה-עשר,חמישה-עשר וגם שבע-עשר ולתמיד!".
[QEliyaex
שני הילדים מפסיקים להילחם זה בזה,האחד בעל השיער הלבן-צהוב בעל הגלימה הירוקה של סלית'רין נעלם בין שאר הילדים בעוד שהילד בעל השיער שחור כלילה,בעל משקפיים ובעל גלימה אדומה כדם ורובי של גריפינדור הולך לילדה שצעקה לפני מספר שניות.
אני מתקרב לעבר הילד מגריפינדור ושואל אותו"למה רבתם?הוא עשה לך משהו?אם כן אני לא חושב שזה מעשה חכם להתעמת איתו כאן ברכבת יכולתם לפגוע במישהו ולהענש"
אני מסתכל במבט המום על הילדים שנמצאים שם, אני מנסה לפתוח את פי ולאמור:Nilasak
אתה מרגיש שמשהו משחרר אותך,אתה פותח את העיניים ואתה רואה שהילד המוזר נעלם ואתה רואה שניים-שלושה ילדים כנראה שנה שנייה או שלישית מנסים לעזור לך לקום,אתה רואה ילדה בעלת שיער בלונדיני אומרת משהו כמו:"זה המקרה הרביעי רק בשעה האחרונה לא?".
" היה היה ילד.. ילד טיפש. הוא ביקש ממני ללכת ושהוא ישב בקרון שלי, ואז הוא אמר 'שתק, פטריפיקוס טוטאלוס, ולבסוף אינקרצרוס. אני נתקעתי באזור ולא יכולתי לזוז, חרב תקפה אותי."
ואחרי זה אני אומר: "בכלל, איפה אנחנו?"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)