יש אישור מRitsuka Kun
מעכשיו המשחק יהיה מסודר יותר
הערות
המשחק נערך בשנת 2011
נותרו 6 מקומות פתוחים. 1 מאמנים, 2 מתאמים,ו3 שומרי פוקימונים.(לא כולל אחרים(הסבר בהרשמה))
כשמגיבים, חייב לצטט את התגובה שלי. מאוד יקל עליי אם תצטטו רק את החלק שלכם.
הרמה במשחק היא עד 200.
בבקשה, תהיו מקוריים במשחק. מעצבן אותי לעשות מ"ת לילדים שכל הזמן לא קולטים מה לעשות, ואני כל הזמן צריך להסביר להם, וזה הורס את המשחק. דוג':
אני: אתה רואה מולך איש עם חולצה לבנה, שמתקרב אליך. מה תעשה?
השחקן: מה אני צריך לעשות?
מבינים? אז אני מבקש, תהיו מקוריים ותפעילו את הראש.
יש מתקפות, שפוקימונים לא לומדים לבד. תצטרכו ללמד אותם.
חוקים
כל חוקי חת"מ תקפים גם פה.
1. אין לפנות אליי בנוגע למשחק בה"פ, אלא במקרים חריגים.כל פנייה תתבצע דרך תגובה, כאשר המגיב יצטרך לציין ב"___" את מה שהוא אומר במשחק ו-'____' למה שהוא חושב.
העונש: בתחילה אזהרה בלבד, ואם זה יחזור על עצמו, אף השעיה מהמשחק לזמן שאחליט.
2. אין לקלל\להעליב משתמשים אחרים.
העונש: השעיה מהמשחק לשבוע.
3. אין להספים\להציף.
העונש: השעיה מהמשחק לשבוע.
עלילה
לפני 5771 שנה בדיוק, מסופר שהכל היה חושך, ואפלה.
בתוך הכל, לא היה קיים אפילו לא דבר אחד קטן.
אבל, פעם אחת, בהתפרצות עצומה, הגיע האור. הוא הצליח לגבור על האפלה, אך האפלה חזרה כשהיא חזקה מתמיד. המלחמות, לא הפסיקו לעולם.
אך, באחת המלחמות בין האור והחושך, בפיצוץ האדיר ביותר שאי פעם היה, נוצרה ביצה.
לאחר זמן קצר, היא נתבקעה, וממנה יצא פוקימון.
הוא קיבל את כל האנרגיה האפלה, של החושך, וקיבל את האנרגיה הזוהרת של האור.
הוא הפסיק הכל, את כל הקרבות שהיו.
לאחר שסידר את עולמו, החליט ליצור עולם חדש. הוא רצה ליצור את היקום ועוד פוקימונים שיארחו לו לחברה, אך הוא גילה שלא היה צריך.
כבר היה יקום כזה, וחיו בו כ650 מיני פוקימונים. הוא החליט ליצור שומרים פוקמונים, שיגנו על היקום. הוא יצר את דיאלגה, ששלט בזמן, ופאלקיה, ששלט במרחב.
הוא יצר את העולם ההפוך, ואת גיראטינה ששלט בו. ואז, הוא נכנס לשינה עמוקה.
לאחר 5770 שנה, העולם שוקק בשמחה,בכל מחוז קפטייק.
כולם משחקים ברחובות, ונהנים. עד שיום אחד, ארגון של אנשים אכזריים פשט על הרחובות.
הם קראו לעצמם, צוות Y. לאחר חודשיים של סבל, אפלה החלה להשתלט על העולם, וזוהר ניסה להלחם בה, אך היא הייתה חזקה מדי. האפלה וצוות Y הרסו את המחוז,
וכולם כבר לא נהנו ברחובות, לא שיחקו, אלא בכו, נעלבו, והדרדרו לפשע.
בשנת 2011, פוקימון אחד, שאף אחד לא הכיר, בצבע לבן, עם כנפיים יפהפיות בצבע לבן בוהק, נראה בשמים. כל האפלה נעלמה, הכל הפסיק, ולרגע אחד, הכל נראה טוב.
לאחר כמה שניות, גם הזוהר הזה הפסיק. העולם חזר להיות כשהיה.
שאגה נשמעה, ופוקימון שנראה אפל, דמוי זאב, רץ וזעק, כאילו עונה לשאגה שנשמעה.
תחרויות!
תחרות השקעה ויצירתיות:
מקום ראשון - עידו, אתה משקיע המון, מבחין בדברים, ומאוד יצירתי, דבר איתי בפרטי כדי לראות מה תקבל!
מקום שני - לוקאס, יצירתי וחושב מה יעזור, לא סתם עושה דברים. דבר איתי בפרטי כדי לראות מה תקבל!
מקום שלישי - אדם, אתה משקיע המון, נותן המון רעיונות עוזרים, ומשתדל כמה שתוכל. דבר איתי בפרטי כדי לראות מה תקבל!
~~ לא להגיב~~