Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 20 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 292
  1. משתמש מנוסה
    שם: טל

אוקיי קיבלתי אישור לאמץ את המשחק של תומר ומעכשיו אני ינהל אותו!

רקע
    הכל התחיל לפני 30 שנה שרוג'ר המוזהב (מלך שודדי הים) הוצא להורג.
    היה לו כל מה שבו אדם צריך בחיים אושר, תהילה , כוח, הכל.
    אבל המארינס החליטו להוציא אותו להורג, וכך היה. אך לפני שהוא מת הוא אמר:
    "את האוצרות שלי אני החבאתי במקום מסוכן הקו הגדול, כל אחד יכול להגיע לשם
    אז לכו ותחפשו אותם תיהיו שודדי ים כמוני ותשיגו את האוצר את הוואן פיס"
    הוא אמר המילים האלה בחיוך גדול ושתי החיילים שעמדו לצידו החזיקו את החרבות
    שלהם וערפו לרוג'ר את הראש, הרבה דם נישפך ולא שמעו כלום מרוב צרחות הקהל.
    אחרי כמה ימים מאותו מקרה אלפי אנשים הפכו לפיראטים כדי לימצוא את האוצר הגדול
    הוואן פיס.
    אבל מבין כל הפיראטים הרבים שיצאו לים היה פיראט אחד מיוחד מאוד
    ושמו היה לופי. מאז שלופי היה קטן חלומו היה להיות "מלך שודדי הים".
    כאשר הוא היה קטן הוא אכל בטעות פרי שטן, (פרי שנותן לך כוחות של שטן)
    זה היה פרי גומי ומאז הוא בעצם איש גומי.
    אחרי 20 שנה לופי סוף סוף מצא את האוצר הגדול את הוואן פיס ובכך גם
    הגשים את חלומו והוא הפך ל"מלך שודדי הים".
    לאחר שבוע אחרי מציאת הוואן פיס המארינס החליטו להוציא את לופי להורג,
    ביגלל שהוא מטיל המון פחד בעולם והמון אנשים חוששים ממנו.
    לופי ביכלל לא חשש מהמוות הוא אפילו שמח שרוצים להרוג אותו, ומילותיו האחרונות היו:
    "אני השגתי את המטרה שלי בחיים ואני לא צריך יותר מזה, כל האושר והתהילה היו שלי
    ועכשיו האושר והתהילה יכולים להיות שלכם, אני החבאתי את האוצר, אז עכשיו זה הזמן שלכם
    ללכת ולחפש את האוצר הגדול הוואן פיס" אחרי מספר שניות לאחר שסיים ארבעה חיילים
    שהיו מיסבבו ערפו לו את הראש, אבל כמו רוג'ר המוזהב הוא מת אם חיוך גדול על פניו.
    אחרי כל האירוע הזה מספר הפיראטים גדל פי שלושה וכך גם הפחד של האנשים.

לאחר 10 שנים
    הפיראטים החזקים בעולם כמו: "הציפור השחור", (הפיראט החזק בעלום)
    "איש האש" אייס, (הפיראט השני החזק בעולם)
    "מלך החרבות" זורו (הפיראט השלישי החזק בעולם)
    ועוד אלפי פיראטים הורסים ושודדים ערים שלמות ומאיימים על המון אנשים תמימים.
    המארינס מאוד מתעצבנים על הפיראטים והם שוכרים את ציידי הראשים החזקים בעולם,
    ובעזרתם המארינס יוכלו לנצח את כל הפיראטים ולהחזיר לעולם את השקט והשלווה.
    אחד מציידי הראשים הוא לא אחר מבנו של לופי ושמו סאנג'י.
    סאנג'י שונא מאוד את אביו לופי ביגלל שהוא מת שסאנג'י היה קטן,
    ומסיבה זו הוא גם שונא פיראטים וביגלל זה הוא הצטרף לציידי הראשים.

עלילה
    אתה מעריץ גדול של לופי ואתה רוצה להיות שודד ים כמוהו, אתה מגלה שהאוצר הגדול הוואן פיס הוחבא על ידי לופי בקו הגדול.
    אתה מבין שמטרתך היא להגיע לקו הגדול ולימצוא את האוצר האגדי הוואן פיס.

מטרות
    1.להביס את כל אויבכם
    2.להגיע לקו הגדול ולימצוא את הוואן פיס
    3.להיות מלך שודדי הים

חוקים
    1.כל חוקי החת"ם תקפים גם פה
    2.אין להספים לדוגמא "מה איתי", "מה היכולות שלי" אם יש בעיה לישלוח אלי בפרטי
    3.אין לקלל/להעליב מישתמשים אחרים
    4.אין לעשות דאבלים או יותר
    מי שיעבור על החוקים יושע מהמשחק

לא להגיב!

לכל טענות הצעות בקשות או כל דבר אחר שלא קשור למשחק בפרטי!
    נערך לאחרונה על ידי ♣DarkStyle♣, 11-29-2010 בשעה 09:14 AM

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

2. משתמש מנוסה
    פירות השטן
    במהלך המשחק אתם תוכלו לאכול פרי שטן שבעזרתו תוכלו לקבל כוחות מיוחדים
    פירות השטן שניחשפו:

Horo Horo no Mi- ליאור
    Bara Bara no Mi- תומר

הצוות
    במהלך המשחק אתם תוכלו להשיג לכם עוד ועוד חברי צוות כדי שיעזרו לכם בדרך להיות "מלך שודדי הים"
    בהבדל מהמשחק של תומר תוכלו לצרף חברי צוות מהמשחק שמשחקים איתכם (כלומר אנשים מהפורום שמשחקים במשחק)

פיראטים ואנשים שתיפגשו בדרך

טום-הילד שהתגורר ב-"אי הקופים"

רוקי-הילד שנלחם עם קאי

תפריט מסעדות

סלט-40 ברי
    צלעות כבש- 180 ברי
    סטייק-150 ברי
    פרגיות-200 ברי
    צלי עוף-200 ברי
    שניצל-120 ברי
    פרות ים- 350 ברי
    דגים-230 ברי
    לחם-20 ברי
    פלאפל-120 ברי
    אורז-70 ברי
    מבצעים
    2 צלי עוף - 370 ברי
    5 שניצלים-550 ברי
    3 פרות ים-700 ברי
    5 דגים-1000 ברי

תופס הרשמה
    שם מישתמש:השם שלכם בפורום
    שם במשחק:השם שתירצו שאקרא לכם במשחק (רצוי אנגלי)
    רקע:מושקע לפחות 5 שורות
    תמונה:לא גדולה ולא קטונה
    כסף:10000 ברי
    ציוד:חמישה דברים שתירצו
    שם הצוות:איזה שם תירצו ליקרוא לצוות שלכם
    צוות:לא לגעת

תופס ריק
    שם מישתמש:
    שם במשחק:
    תמונה:
    כסף:
    ציוד:
    שם הצוות:
    צוות:

התחלה
    אתה קם בבוקר,מוכן לצאת לים הגדול"אמא!, עפתי" אתה צועק וטורק את הדלת בדרך החוצה,
    את מגיע למזח ושם מחכה לך אוניה קטנה, אתה בא לצאת לים ופתאום פוגש אדם ששואל אותך "ילד,חכה שניה, שאלה לי אליך,למה אתה יוצא לים? מה המטרה שלך בחיים?"
    מה תעשה?

לא להגיב!!
    נערך לאחרונה על ידי ♣DarkStyle♣, 12-04-2010 בשעה 01:48 PM

3. משתמש מנוסה
    מכייון שזה המשחק הראשון שלי אני רוצה רק שלושה שחקנים אבל כאלה שישקיעו!
    אלה ששיחקו במשחק הקודם של תומר גם חייבים להירשם מחדש...
    רשומים 1-3

1.
    שם מישתמש:שלושה מחוזות 2
    שם במשחק:ג'ק
    רקע:ג'ק נולד בעירה שלוס טאון.לזוג הורים פשוטים.ג'ק נולד שנה אחרי מותו של לופי וכך לא שמע עליו ועל הוואן פיס.בגיל 6 הוריו החליטו לספר לו על לופי ועל האוצר הוואן פיס.ג'ק התהלהב כל כך מהסיפר ורצה להיות פיראט חזק כמו לופי ולמצוא את הוואן פיס וכך להיות מלך הפיראטים הבאה.ג'ק שאל את הוריו"אפשר לצאת למסע למצוא את הוואן פיס"?.הוריו אמרו לו "שתגיע לגיל 16 תוכל לצאת למסע."ג'ק שמח שהוא יוכל לצאת למסע אך בשביל זה יצטרך לחכות 10 שנים.במהלך ה10 השנים האלו.ג'ק למד על המארינס,פיראטים שעשו את היסטוריה ועל הדגים שחיים בים.ובנוסף ג'ק למד להשתמש בחרבות ככלי נשק שיעזרו לו להילחם נגד פיראטים אחרים שמחפשים את הוואן פיס..וכך עברו 10 שנים לג'ק.ג'ק הגיע לגיל 16 ושמח שהוא הולך לצאת למסע.הוריו לפתע אומרו לו"אסור לך לצאת למסע.בגלל שאנו לא רוצים שתמות לנו בגלל זה."ג'ק נהיה עצוב מאוד מהמילים שאמרו הוריו.ג'ק הלך למזח של העיר כדי להתבודד.שם ג'ק פגש איש מסתורי שאמר לו"עליך לצאת למסע .אתה תהיה מלך הפיראטים הבאה"לאחר שסיים לדבר האיש נעלם.ג'ק שמח מיליותיו של האיש המסתורי.ג'ק חזר מיד לביתו .עלה לידרו ולקח את החרבות שהתאמן איתם 10 שנים והלך למזח.במזח ג'ק שכר סירה קטנה ויצא למסעו.
    תמונה:
    כסף:9860 ברי
    ציוד:אוכל ומים.מפה,חרבות ,בגדים,הלוג פס
    באונטי:
    שם הצוות:המפלצות
    צוות:
    1.ג'ק
    תפקיד:קפטן
    התמחות:חרבות
    2.מור
    תפקיד:פיראט משנה

2.
    .שם מישתמש: Shikamaru Nara
    שם במשחק: מיאזאקי קאי (שם פרטי קאי)
    רקע: קאי היה סייף צעיר אך בעל פוטנציאל, השילוב בין החרבות שלו לבין הבעיטות שלו היה קטלני למדי. קאי היה מוכשר מאוד והנער השני הכי טוב בדוג'ו בסייף, שני הנערים הפכו ליריבים. שמו של יריבו של קאי היה סורה, אך שמועות אומרות שהוא שינה את שמו. לאחר כשנתיים, שניהם היו בגיל 17, סורה פרש מהדוג'ו וברח למים, לא נותרו אחריו עקבות. לאחר כחצי שנה קאי הבין שאין לו עוד יריב ראוי בדוג'ו, עזב גם הוא וגנב ספינת מפרש קטנה במטרה לחפש את סורה. מטרתו המשנית של קאי היא להביס כל סייף וסייף באשר הוא, בין אם זה מיהוק או זורו. סגנון לחימתו של קאי הוא סגנון מיוחד שהוא פיתח, קאי משתמש בשתי חרבות ויוצר איתן המון שילובים ומתקפות מיוחדות, קאי גם משתמש בבעיטות למיניהן שעוזרות לו מאוד במהלך קרב. באחד מבין הקרבות הרבים של קאי וסורה, קאי נפצע קשה בעין ונשארה לו צלקת המתחילה ממעל העין ונגמרת בתחתית, במזל הוא עצם את העין בזמן החתך. לסורה יש מאותו קרב צלקת הנמשכת בלחי השמאלית שלו. לפני שיצא לים, קאי התחיל מסורת הכוללת צביעת הלחיים שלו בצבע האהוב עליו, כחול (ראה תמונה), מסורת זאת הייתה במקור של סורה. כיום, קאי יצא לים נחוש בדעתו לנצח כל סייף, למצוא את הוואן פיס ולהפוך למלך הפיראטים.
    תמונה:

כסף: 10000 ברי
    ציוד: 2 חרבות, אוכל, בגדים, פיגיון
    באונטי:
    שם הצוות: נארה
    צוות:
    1.קאי
    2.רוקי
    תפקיד:אחראי סירה
    הערות: בבקשה, תרשום אותי, הייתי במשחק המקורי ולא הספיקו לראות את הרמה (היחסית גבוהה) שלי.

3.
    שם מישתמש:tomer44
    שם במשחק:ג'ין
    רקע:ג'ין נולד למשפחה ענייה מאוד בכפר קטן ועני. כאשר ג'ין היה בן שלוש פיראטים תקפו את הכפר שבו הוא הגורר והם רצחו את הוריו. ג'ין ואחיו היו מעריצים של פיראטים אבל לאחר המיקרה הם פשוט שנאו אותם. אחרו שלוש שנים מאז מות הוריהם לופי הוצא להורג. אחיו של ג'ין אייס שמע על כך שלופי החבאי אוצר גדול והוא ישר יצא לים כדי לחפש את האוצר. ג'ין נישאר לבד בלי אף אחד שיעזור לו. אחרי ארבע שנים כאשר הוא היה בן עשר משפחה מאוד עשירה אימצה אותו. למרות שהמישפחה לא הייתה משפחתו האמיתית הוא מאוד אהב אותה. לאחר חמש שנים כאשר הוא היה בן חמש עשרה הוריו החורגים הביאו לו חרב גדולה, זוהרת ויפה מאוד. הם סיפרו לו את הסיפור שעומד מאחורי החרב והוא היה מאוד נילהב לאחר ששמה שהחרב הייתה שייכת לאחד מהפיראטים החזקים ביתר שהיו בעולם. לאחר ששמע את הסיפור הוא ידע שהיעוד שלו בחיים זה להיות מלך שודדי הים.
    תמונה:
    כסף:9630 ברי
    ציוד:אוכל, שתיה, מצפן, חרב, ומפה
    באונטי:
    שם הצוות:הפניקס
    צוות:
    1.ג'ין
    2.טום-ידע קל בחרבות, אבל יודע לשיט ספינות מצויין
    תפקיד:סגן של הקפטן

אפשר להגיב
    נערך לאחרונה על ידי ♣DarkStyle♣, 12-04-2010 בשעה 03:28 PM

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    רקע:ג'ק נולד בעירה שלוס טאון.לזוג הורים פשוטים.ג'ק נולד שנה אחרי מותו של לופי וכך לא שמע עליו ועל הוואן פיס.בגיל 6 הוריו החליטו לספר לו על לופי ועל האוצר הוואן פיס.ג'ק התהלהב כל כך מהסיפר ורצה להיות פיראט חזק כמו לופי ולמצוא את הוואן פיס וכך להיות מלך הפיראטים הבאה.ג'ק שאל את הוריו"אפשר לצאת למסע למצוא את הוואן פיס"?.הוריו אמרו לו "שתגיע לגיל 16 תוכל לצאת למסע."ג'ק שמח שהוא יוכל לצאת למסע אך בשביל זה יצטרך לחכות 10 שנים.במהלך ה10 השנים האלו.ג'ק למד על המארינס,פיראטים שעשו את היסטוריה ועל הדגים שחיים בים.ובנוסף ג'ק למד להשתמש בחרבות ככלי נשק שיעזרו לו להילחם נגד פיראטים אחרים שמחפשים את הוואן פיס..וכך עברו 10 שנים לג'ק.ג'ק הגיע לגיל 16 ושמח שהוא הולך לצאת למסע.הוריו לפתע אומרו לו"אסור לך לצאת למסע.בגלל שאנו לא רוצים שתמות לנו בגלל זה."ג'ק נהיה עצוב מאוד מהמילים שאמרו הוריו.ג'ק הלך למזח של העיר כדי להתבודד.שם ג'ק פגש איש מסתורי שאמר לו"עליך לצאת למסע .אתה תהיה מלך הפיראטים הבאה"לאחר שסיים לדבר האיש נעלם.ג'ק שמח מיליותיו של האיש המסתורי.ג'ק חזר מיד לביתו .עלה לידרו ולקח את החרבות שהתאמן איתם 10 שנים והלך למזח.במזח ג'ק שכר סירה קטנה ויצא למסעו.
    תמונה:
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות 2 צפה בהודעה
    תמונה:
    התקבלת,
    מחכה לעוד שניים עד שנתחיל
    נערך לאחרונה על ידי ♣DarkStyle♣, 11-28-2010 בשעה 11:09 PM

6. משתמש מנוסה
    3.
    שם מישתמש:POker art
    שם במשחק: "המסכה"(שם בדוי לצרכי ביטחון) אוביטו(שם אמיתי)
    רקע: אוביטו בתור נער יתום ובודד החשיב את עצמו כגיבור גדול, הוא תמיד נהג לנסות להשיג את צרכיו בכוחות עצמו בלבד וניסה כמה שיותר לעזור לאחרים, אך משום שהוא לא רוצה שידעו שזה הוא הוא תמיד לבש על עצמו מסכה בצבע לבן, אותה מסכה הוא קינה מסכת הריסו, אותה מסכה הייתה עשויה מעץ עבה אך בכל זאת קל.
    במהלך גדילתו אוביטו נהג תמיד להסתכל לעבר הים הכחול והגדול אשר תמיד הרשים אותו, כל הדגים היפיפים והחיים בו פשוט הדהימו אותו, אך בשביל להתקיים הוא היה תמיד משתמש בקישוריו להתגנבות ותמיד נהג להסתוות בצללים כאשר הוא מנסה לגנוב איזה תפוח, או איזה חתיכת בשר גדולה.
    לאחר כמספר שנים ביום הוצאה להורג של לופי הגדול מכולם(כך הוא כינה אותו) נשבה אוביטו לצאת אל הים במטרה לשמור על אוצרו של לופי מפני כל צרה.
    כאשר יצא אוביטו מן הכיכר בו רצחו בדם קר לפי דעתו של אוביטו את לופי הוא התקדם במהירות לעבר הים הגדול במטרה לשכור סירה קטנה, אך למרבה הפתעתו הוא ראה שם קבוצת פירטים אשר ככל הנראה ניסו לסכל כל ניסיון של יציאה לים במטרה לעזור להם במסעם, כאשר ראה זאת אוביטו הוא מיד הרכיב את מסכתו ויצא לעבר החבורה במהירות רבה "תנו לי לעבור אני יוצא למסע החשוב ביותר בחיי!" צעקתי בחוזקה רבה בעודי מתקרב יותר ויותר לעבר הפירטים שולח את שני ידי עם הלהבים לאחור כאשר אחד מן הפירטים שמע זאת הוא מיד יצא לעברי ראיתי את נדנו ומיד הבנתי שהוא מומחה לחרבות, הוא שלף את חרבו במהירות רבה וניסה לשסף לי את ראשי אך בדיוק בזמן החלקתי על ברכי על הרצפה וכך עברתי אותו, הגעתי לפירט השני, הוא הגיח מולי שולח את רגלו לעברי במהירות עצומה אך הרפלקסים המהירים שלי הצליחו לגבור על מהירות רגלו, ברגע אחד פשוט שלחתי את רגלי הצידה והסתובבתי כך שאני מתחמק מרגלו האחרון פשוט חיכה שם, וברגע אחד שמתי לב לשני רובים רובים על ידו הוא החל לירות בעזרתם במהירות רבה בעוד שאני זז לאחור בזיגזגים מהר, הפיראט השני קפץ לעברי אך אני הספקתי לשלוח את ידי עם הלהב לעבר חזו וגרמתי לו למוות מידי ומהיר, שלחתי את גופת המת במטרה לחסום את הכדורים והצלחתי אך הלפתעתי הרבה הפירט הראשון שלך את חרבו לעבר ידי ופגע בי בחוזקה רבה, דם רב ניתז מידי וגרם לי לעזוב את הפירט, מתוך ריפלקס שלחתי לו בעיטה חזקה לעבר חרבו מה שגרם לה לעוף גבוה אותו פירט הסתכל מעלה וניצלתי זאת בכך ששלחתי את ידי השנייה ופצעתי גם אותו.
    התחלתי להתקדם עם שני הפירטים כמתגונן מפני כל הכדורים עד שבמהירות רבה בשוט דחפתי את הפירט האחרון יחד עם ה3 האחרים לעבר הים.

תמונה: עם מסכה לבנה על פניו
    ציוד: שני להבים קטנים אשר יוצאים מן הידיים(נשק), ציוד לדרך(מזון, אוהל, תיק), סירה קטנה.
    שם הצוות: "ריטסו"
    צוות:
    2.אוביטו
    התמחות:סכינים
    באונטי:0

לקחתי את הטופס מהמשחק הקודם
    מקווה לקבל פרי שטן בהקדם

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי PokerArt צפה בהודעה
    3.
    שם מישתמש:POker art
    שם במשחק: "המסכה"(שם בדוי לצרכי ביטחון) אוביטו(שם אמיתי)
    רקע: אוביטו בתור נער יתום ובודד החשיב את עצמו כגיבור גדול, הוא תמיד נהג לנסות להשיג את צרכיו בכוחות עצמו בלבד וניסה כמה שיותר לעזור לאחרים, אך משום שהוא לא רוצה שידעו שזה הוא הוא תמיד לבש על עצמו מסכה בצבע לבן, אותה מסכה הוא קינה מסכת הריסו, אותה מסכה הייתה עשויה מעץ עבה אך בכל זאת קל.
    במהלך גדילתו אוביטו נהג תמיד להסתכל לעבר הים הכחול והגדול אשר תמיד הרשים אותו, כל הדגים היפיפים והחיים בו פשוט הדהימו אותו, אך בשביל להתקיים הוא היה תמיד משתמש בקישוריו להתגנבות ותמיד נהג להסתוות בצללים כאשר הוא מנסה לגנוב איזה תפוח, או איזה חתיכת בשר גדולה.
    לאחר כמספר שנים ביום הוצאה להורג של לופי הגדול מכולם(כך הוא כינה אותו) נשבה אוביטו לצאת אל הים במטרה לשמור על אוצרו של לופי מפני כל צרה.
    כאשר יצא אוביטו מן הכיכר בו רצחו בדם קר לפי דעתו של אוביטו את לופי הוא התקדם במהירות לעבר הים הגדול במטרה לשכור סירה קטנה, אך למרבה הפתעתו הוא ראה שם קבוצת פירטים אשר ככל הנראה ניסו לסכל כל ניסיון של יציאה לים במטרה לעזור להם במסעם, כאשר ראה זאת אוביטו הוא מיד הרכיב את מסכתו ויצא לעבר החבורה במהירות רבה "תנו לי לעבור אני יוצא למסע החשוב ביותר בחיי!" צעקתי בחוזקה רבה בעודי מתקרב יותר ויותר לעבר הפירטים שולח את שני ידי עם הלהבים לאחור כאשר אחד מן הפירטים שמע זאת הוא מיד יצא לעברי ראיתי את נדנו ומיד הבנתי שהוא מומחה לחרבות, הוא שלף את חרבו במהירות רבה וניסה לשסף לי את ראשי אך בדיוק בזמן החלקתי על ברכי על הרצפה וכך עברתי אותו, הגעתי לפירט השני, הוא הגיח מולי שולח את רגלו לעברי במהירות עצומה אך הרפלקסים המהירים שלי הצליחו לגבור על מהירות רגלו, ברגע אחד פשוט שלחתי את רגלי הצידה והסתובבתי כך שאני מתחמק מרגלו האחרון פשוט חיכה שם, וברגע אחד שמתי לב לשני רובים רובים על ידו הוא החל לירות בעזרתם במהירות רבה בעוד שאני זז לאחור בזיגזגים מהר, הפיראט השני קפץ לעברי אך אני הספקתי לשלוח את ידי עם הלהב לעבר חזו וגרמתי לו למוות מידי ומהיר, שלחתי את גופת המת במטרה לחסום את הכדורים והצלחתי אך הלפתעתי הרבה הפירט הראשון שלך את חרבו לעבר ידי ופגע בי בחוזקה רבה, דם רב ניתז מידי וגרם לי לעזוב את הפירט, מתוך ריפלקס שלחתי לו בעיטה חזקה לעבר חרבו מה שגרם לה לעוף גבוה אותו פירט הסתכל מעלה וניצלתי זאת בכך ששלחתי את ידי השנייה ופצעתי גם אותו.
    התחלתי להתקדם עם שני הפירטים כמתגונן מפני כל הכדורים עד שבמהירות רבה בשוט דחפתי את הפירט האחרון יחד עם ה3 האחרים לעבר הים.

תמונה: עם מסכה לבנה על פניו
    ציוד: שני להבים קטנים אשר יוצאים מן הידיים(נשק), ציוד לדרך(מזון, אוהל, תיק), סירה קטנה.
    שם הצוות: "ריטסו"
    התקבלת,נחכה לעוד שחקן
    (מחקתי את הצצות שלך מכיוון שהתחלנו משחק חדש)

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    רקע:ג'ין נולד למשפחה ענייה מאוד בכפר קטן ועני. כאשר ג'ין היה בן שלוש פיראטים תקפו את הכפר שבו הוא הגורר והם רצחו את הוריו. ג'ין ואחיו היו מעריצים של פיראטים אבל לאחר המיקרה הם פשוט שנאו אותם. אחרו שלוש שנים מאז מות הוריהם לופי הוצא להורג. אחיו של ג'ין אייס שמע על כך שלופי החבאי אוצר גדול והוא ישר יצא לים כדי לחפש את האוצר. ג'ין נישאר לבד בלי אף אחד שיעזור לו. אחרי ארבע שנים כאשר הוא היה בן עשר משפחה מאוד עשירה אימצה אותו. למרות שהמישפחה לא הייתה משפחתו האמיתית הוא מאוד אהב אותה. לאחר חמש שנים כאשר הוא היה בן חמש עשרה הוריו החורגים הביאו לו חרב גדולה, זוהרת ויפה מאוד. הם סיפרו לו את הסיפור שעומד מאחורי החרב והוא היה מאוד נילהב לאחר ששמה שהחרב הייתה שייכת לאחד מהפיראטים החזקים ביתר שהיו בעולם. לאחר ששמע את הסיפור הוא ידע שהיעוד שלו בחיים זה להיות מלך שודדי הים.
    תמונה:
    ציוד:אוכל, שתיה, מצפן, חרב, ומפה
    נערך לאחרונה על ידי tomer44, 11-29-2010 בשעה 05:45 PM

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי tomer44 צפה בהודעה
    תמונה: אני יביא עוד מעט
    כסף:
    ציוד:
    צוות:
    התקבלת(=

אוקיי כולם להיגיב על ההתחלה שפירסמתי למעלה.

התחיל המשחק
    נערך לאחרונה על ידי ♣DarkStyle♣, 11-29-2010 בשעה 03:48 PM

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    התחלה
    אתה קם בבוקר,מוכן לצאת לים הגדול"אמא!, עפתי" אתה צועק וטורק את הדלת בדרך החוצה,
    את מגיע למזח ושם מחכה לך אוניה קטנה, אתה בא לצאת לים ופתאום פוגש אדם ששואל אותך "ילד,חכה שניה, שאלה לי אליך,למה אתה יוצא לים? מה המטרה שלך בחיים?"
    מה תעשה?
    אני אומר לאיש"המטרה שלי זה להיות מלך הפיראטים הבאה ולמצוא את אוצר הוואן פיס המפורסם"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    אני אומר לאיש"המטרה שלי זה להיות מלך הפיראטים הבאה ולמצוא את אוצר הוואן פיס המפורסם"
    "מצויין שאיפה נבונה"אומר לך האיש.
    "רק רגע לפני שתצא יש לי משהו קטן להגיד לך, הרבה כבר יצאו לים כמוך ורבים מתו מהפזיזות והיהירות במסע,היזהר ושמור על עצמך!,ועכשיו צא לשלום"אומר לך האיש מחוייך ועוזב את המקום.
    מה תעשה?

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי ♣DarkBoy♣ צפה בהודעה
    "מצויין שאיפה נבונה"אומר לך האיש.
    "רק רגע לפני שתצא יש לי משהו קטן להגיד לך, הרבה כבר יצאו לים כמוך ורבים מתו מהפזיזות והיהירות במסע,היזהר ושמור על עצמך!,ועכשיו צא לשלום"אומר לך האיש מחוייך ועוזב את המקום.
    מה תעשה?
    אני אומר לאיש"תודה ל הטיפ אני אשמור על עצמי.להתראות אולי נפגש פעם בעתיד שאני אהיה מלך הפיראטים"אני לוקח את הסירה שלי ומתחיל לחתור בה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    אני אומר לאיש"תודה ל הטיפ אני אשמור על עצמי.להתראות אולי נפגש פעם בעתיד שאני אהיה מלך הפיראטים"אני לוקח את הסירה שלי ומתחיל לחתור בה
    התחלת לחתור אתה מתקדם בים ופתאום רואה אי,על האי עוגנת סירת מפרש קטנה מזכירה קצת את הסירה שלך,אתה רואה ילד יוצא מהסירה ועולה אל האי.
    מה תעשה?

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי ♣DarkBoy♣ צפה בהודעה
    התחלת לחתור אתה מתקדם בים ופתאום רואה אי,על האי עוגנת סירת מפרש קטנה מזכירה קצת את הסירה שלך,אתה רואה ילד יוצא מהסירה ועולה אל האי.
    מה תעשה?
    אני עולה על האי ומטייל בו מחפש משהו מעניין באי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    אני עולה על האי ומטייל בו מחפש משהו מעניין באי
    אתה מטייל באי ופתאום רואה עץ, עץ ענק ולמעלה למעלה בצמרת העץ אתה רואה משהו מוזר.
    מה תעשה?

עמוד 1 מתוך 20 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •