[QUOTE=♣DarkBoy♣;957515
* אה לא סתם חשבתי שתהיו באותו מקום,זה בסדר
"בוא,זה באמת יכול להיות מעניין" אומר לך רוקי בהתלהבות[/QUOTE]
אקום מהשולחן בכוח ואתחיל לרוץ למקור הרעש מהפיצוץ, בעודי בודק שהילד בן ה15 מאחורי.
[QUOTE=♣DarkBoy♣;957515
* אה לא סתם חשבתי שתהיו באותו מקום,זה בסדר
"בוא,זה באמת יכול להיות מעניין" אומר לך רוקי בהתלהבות[/QUOTE]
אקום מהשולחן בכוח ואתחיל לרוץ למקור הרעש מהפיצוץ, בעודי בודק שהילד בן ה15 מאחורי.
אתה רואה על הספינה שלושה פיראטים 1 ישן ו2 מסתובבים, מה תעשה?
אתה מגיע לחדר הבקרה ורואה שמי שגרם לפיצוץ היו פיראטים, אתה רואה שם 6 פיראטים שאחד מהם תופס ילד ומאיים עליו.
מה תעשה?
(תזכור לקרוא תגובות של חבריך!!)
הפיראטים לא רואים אותך ונבהלים, פתאום אחד הפיראטים תופס את מור ואומר לך שכדאי לך להראות את עצמך ואם לא הוא יהרוג את מור
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"רוקי, מוכן לקרב הראשון שלנו?" אשאל את הילד בן ה15 שאלה רטורית. אקפוץ על האיש השמאלי ואבעט בבטנו, מייד לאחר מכן אשלוף את חרבי ואשסף את גרונו של האיש שלידו.
OOG: לפי מה שראיתי בקרב נגד קופים, אתה לא פירטת לגמרי מה היה שם, אלא רק אם הם הצליחו, בבקשה תפרט כאן כל מה שקורה בקרב כי זה יעזור לי מאוד.
(אני חוזר, עקבו אחרי התגובות של חברכים!!!!)
אתה חוזר למצב רגיל ופתאום נכנסים לחדר שני פיראטים שמתחילים להרוג את הפיראטים שנגדך,
מה תעשה?
"מי מעז להגיד את שמו של רוקר לשווא!?! " קם הפיראט הישן משנתו ואומר.
"מי נראלך שאתה ילד!?!?" שואל הפיראט השני בקול מזלזל
מה תעשה?
אתה קופץ כמו משוגע ובועט באחד מהפיראטים בעיטה קטלנית שהרגה אותך, שניה לאחר מכן אתה קופץ והורג גם את השני בעזרת החרב, פתאום אתה רואה שמצטרף אליך משום מקום ממש כאילו היה רוח עוד פיראט שעוזר לך להילחם בהם,כמובן שרוקי גם קפץ ובעזרת החרב שנתת לו כיסח את אחד הפיראטים.
מה תעשה?
[quote=♣DarkBoy♣;957812]
"מי מעז להגיד את שמו של רוקר לשווא!?! " קם הפיראט הישן משנתו ואומר.
"מי נראלך שאתה ילד!?!?" שואל הפיראט השני בקול מזלזל
מה תעשה?
[quote]
"דבר ראשון רוקר הוא סתם פיראט מעפן!" אני אומר בזלזול "ואני הוא מלך הפיראטים הבא!" אני אומר בכעס "עכשיו תגידו לי איפה רוקר הלוזר או שאני יחסל אותכם!" אני אומר להם בכעס רב
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שלושתם קופצים עליך עם החרבות שלהם, אבל הם לא יודעים שאכלת פרי שטן(="דבר ראשון רוקר הוא סתם פיראט מעפן!" אני אומר בזלזול "ואני הוא מלך הפיראטים הבא!" אני אומר בכעס "עכשיו תגידו לי איפה רוקר הלוזר או שאני יחסל אותכם!" אני אומר להם בכעס רב
טום בדיוק עולה על הספינה ורואה איך הם הולכים ולחתוך אותך ומתחיל לצחוק מזה שהם לא יודעים נגד מי הם מעיזים לבוא, הפיראטים ששמים לב לטום לא מבינים למה הוא צוחק וזה מסיח את דעתם,מה תעשה?
תנצל את זה?
~!הזהרתי אותכם לעקוב אחר התגובות של חברים(חחח....) תקפת את ליאור!~
פאום משום מקום קופץ עליך אחד מהפיראטים שנכנס ומצמיד אותך לקיר ושואל
"מי אתה ואיך זה שפתאום הגעת?!"
*~חחחBarney Stinso n תקף אותך, הזהרתי אתכם מילון פעם לשים לב למקום שהחברים שלכם נמצאים בו!~*
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)