[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אתה באמצא הים ופתאום אתה רואה אי, אי גדול ויפה ולידו אתה רואה סירה שדומה לסירה שלך.
מה תעשה?
(אתה לא יכול לחתוך את העץ הוא ענק ויש לו גזע גדול מאוד האפשרות שלך היחידה כדי לדעת מה יש שם היא לטפס)
הודעה חשובה:
רק שתדעו במשחק שלי התעדכנו האפשרויות ואתם יכולים להיפגש אחד עם השני וליצור צוות או פשוט להמשיך לבד, אתם תעברו בערך את אותם משימות לבד או ביחד, מי שאהיה יותר מחובר למשחק ויגיב יותר יזכה בדברים טובים יותר!,מידי פעם אני יערוך הגרלה על משהו שאתם עומדים להשיג אני יקבע מספרים לחפצים האלה ומי שיבחר במספר הנכון יקבל את האוצר או אולי גם פרי!?....(=
אני מתכנן לתת לכם פרות שטן בקרוב כדי שתהנו יותר מהמשחק ולכן עליכם להיות מחוברים למשחק!
תודה טל
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
נערך לאחרונה על ידי ♣DarkStyle♣, 11-29-2010 בשעה 06:08 PM
נערך לאחרונה על ידי ♣DarkStyle♣, 11-29-2010 בשעה 06:16 PM
1.שם מישתמש: Shikamaru Nara
שם במשחק: מיאזאקי קאי (שם פרטי קאי)
רקע: קאי היה סייף צעיר אך בעל פוטנציאל, השילוב בין החרבות שלו לבין הבעיטות שלו היה קטלני למדי. קאי היה מוכשר מאוד והנער השני הכי טוב בדוג'ו בסייף, שני הנערים הפכו ליריבים. שמו של יריבו של קאי היה סורה, אך שמועות אומרות שהוא שינה את שמו. לאחר כשנתיים, שניהם היו בגיל 17, סורה פרש מהדוג'ו וברח למים, לא נותרו אחריו עקבות. לאחר כחצי שנה קאי הבין שאין לו עוד יריב ראוי בדוג'ו, עזב גם הוא וגנב ספינת מפרש קטנה במטרה לחפש את סורה. מטרתו המשנית של קאי היא להביס כל סייף וסייף באשר הוא, בין אם זה מיהוק או זורו. סגנון לחימתו של קאי הוא סגנון מיוחד שהוא פיתח, קאי משתמש בשתי חרבות ויוצר איתן המון שילובים ומתקפות מיוחדות, קאי גם משתמש בבעיטות למיניהן שעוזרות לו מאוד במהלך קרב. באחד מבין הקרבות הרבים של קאי וסורה, קאי נפצע קשה בעין ונשארה לו צלקת המתחילה ממעל העין ונגמרת בתחתית, במזל הוא עצם את העין בזמן החתך. לסורה יש מאותו קרב צלקת הנמשכת בלחי השמאלית שלו. לפני שיצא לים, קאי התחיל מסורת הכוללת צביעת הלחיים שלו בצבע האהוב עליו, כחול (ראה תמונה), מסורת זאת הייתה במקור של סורה. כיום, קאי יצא לים נחוש בדעתו לנצח כל סייף, למצוא את הוואן פיס ולהפוך למלך הפיראטים.
תמונה:
ספוילר
כסף: 10000 ברי
ציוד: 2 חרבות, אוכל, בגדים, פיגיון
שם הצוות: נארה
צוות:
1.קאי
תפקיד:קפטן
התמחות:חרבות
באונטי:0
הערות: בבקשה, תרשום אותי, הייתי במשחק המקורי ולא הספיקו לראות את הרמה (היחסית גבוהה) שלי.
*הורדתי את החלק של האמא, משום שהו לא קשור אלי כלל...*התחלה
אתה קם בבוקר,מוכן לצאת לים הגדול, את מגיע למזח ושם מחכה לך אוניה קטנה, אתה בא לצאת לים ופתאום פוגש אדם ששואל אותך "ילד,חכה שניה, שאלה לי אליך,למה אתה יוצא לים? מה המטרה שלך בחיים?"
מה תעשה?
"אני מתכוון להיות מלך הפיראטים הבא!, ואף אחד לא יצליח לעצור בעדי!!!" אני צועק לעברו ברגש רב, מתחיל לרוץ יותר ויותר מהר לעבר הספינה וקופץ עליה
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
מצטער אין עוד מקום)=
אתה עולה על הספינה ומתכונן להפלגה,אתה מכין את הסירה ויוצא לדרך.
פתאום אתה רואה מרחוק סירה קטנה וילד עליה מה תעשה?
"אני קוף מיוחד,כשנולדתי מכשפה לקחה אותי והפכה אותי לקוף מדבר"אומר הקוף
"אבל עכשיו זה לא משנה עוף לי מהעץ עכשיו מה שיש למעלה שלי ורק שלי הבנת!!!"
אומר לך הקוף בקול עצבני.
"מי שם??!?"צועק הילד
"מה אתה רוצה ממני?,למה אתה על האי שלי?"שואל אותך הילד בקול מפוחד
הודעה:
אני לא יגיב היום עד מאוחר כי אני יוצא,תודה ולהתראות
נערך לאחרונה על ידי ♣DarkStyle♣, 11-30-2010 בשעה 06:27 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)